Soru açık ve net en son kimi haual edip boşaldnz (Link) ?
Sevgilimi
Sıradan birini
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
evliyim bu ara eşimle çocuk yapmaya çalıştığımız için aklıma geldikçe eşimle soyunup sevişiyoruz ve direk vajinaya boşalıyorum bu gün iki kez boşaldım ama canım şimdi yine çekti
Kolay gelsin
teşekkürrler.şuan eşimde yanımda soyundu ve sevişmek üzereyiz..Dilerim bu zevki sende eşinle yaşarsın
:-) :-) ne komiksiniz yaaa
komiklik bunun neresinde.senin canın seks istemiyormu bu zevki yaşamak istermisin
Sevgilimi şıkkı biraz saçma olmuş, sevgilinle zaten seks yaparsın ki , neden onu düşünüp tek başına boşalacaksın :)
Maksat gülmek
Cevap
19Cevap
sanane kim ne hayal etmiş sen kendine bak kesin kıvanç tatlıtuğ hay etmişindir
herkesin hayali kendine
sevgılım yokkkı neyını hayal edeyım hem sevgılısı olan hayal etmez sanrım sevgılı varda bu gece zaten düşünüyorum bende ama bu şanlı kım olacak bılemıyorum hayalımdekı
yavrucum sen boyle sorarsan her onu gelen senı der gıcıklıgına prncuları ızleyerek yapmak guzel olur
Neden böyle birşey sordun ki? Birde alttakilere bakma aynısını bir erkek yapsa sesleri çıkmaz
yeni ayarlamaya çoook yaklaştığım bikaç güne hallediceğim kızı
Ne dengesizsiniz lan valla . Insani kendinizden sogutmaktan baska bir boka yaramiyonuz herhalde siz kizlar.
Hadi ya :-)
Valla sitedeki kizlar sayesinde artik sevgili aramiyorum . Kizlardan kaciyorum . Ellerinize saglik .
Ne yapacaksın? Sende bunları okuyup boşalacak mısın? Abazan erkekler bitti şimdi abazan kızlarda sıra. Beyniniz ancak bacak arasına çalışıyor.
Hı hı :-)
Oltaya geliyonuz hepiniz ya iyi bari biraz buralarda takılim de gülimmm :-)
Hı hı tabi eminim geldik bak ben nasıl da düştüm tongaya dimi? Kıvırmaya başla şimdi de. Birazdan da banyoya gider parmaklarsın kendini. Zavallı seni.
Aha aha aha zavallı senin gibilerine denir çok güldükkkk :-)
Belli güldüğün hı hı. "seni" yazanlara güldüğün için hakaret edip kızıyorsun değil mi? Geyik soru olsa "sevgilimi" ya da "sıradan birini" diye anket yapmazdın zeka gerisi seni. Git kumlarda oyna belki orada zekan gelişir.
Sende zeka ilerisi seni :-) napim ya aklıma soru gelmedi arkadaş yaz dedi kıraamadm işte :-) :-)
Varsayalım bu şaka sorusu ama her şakanın altında bir gerçek payı vardır. Boşuna yazma her şey ortada. İsteseydiniz 100 tane geyik sorusu bulur eğlenirdiniz ama bu soruyla eğlenilmezzzzz. Sadece sizin gibi abazanlar okuyup tatmin olur.
Aaa :-) senin gibi abazalar da yorum yaparrr neyse yaaa :-)
Birincisi abazalar değil abazanlar olacak. Abaza bir ırktır ergen gerisi önce bunu öğren. İkincisi ben dediğin gibi olsam diğerleri gibi soruna cevap verir senin gibi abazan kıza laf sokup fırça atmazdım. Beyin soğukta donmuş çalışmıyor belli. Zeka yetse susmayı bilirdi zaten. Norge fake olsa sa da birşey değişmez ki amaç belli :))
Hatırlamıyorum alt başka üst başka yüz başka birisi olabilir :)
Oha
Kolay gelsin sana önce yapboz parçalarını birleştir bence
Bankadaki gişe görevlisini, onunla mutlaka tanışmalıyım.
Yüzü yoktu, kim olduğunu bilmiyorum o yüzden.
hayal etmedim bir fiil kendisi ile seviştim.
seni keşke burda olsan :(((
Defolll
birazdan seni düşünerek boşalcam görürsün sen :)
bankadakı kızıl kafayı
Bayan gizliyi
hayal ! no wayy
eski sevgilimi :(
Onuuuuuuuuuuuuu
Oooo ?
Owwwwwwww
seni:) hahaha
Öküzz
Olamaz
Midem sizin gibilerinden bulanıyo
Dalga geçiyorm işte :-) can sıkntısı ilk defa bu kategoride soru sordum