Kaybedenler Kulübü’nün yeni filmini izlediniz mi?

Merhaba,

Nejat İşler’in, Kaybedenler Kulübü adlı filmine gittiniz mi? Film, fazlasıyla erotik ve cinsellik içeriyor. Konunun ana fikri yok, özetleyecek olsak, ana fikrinde hangi konudan bahsedildiği yok. Bir kız ile tatile gidiyorlar, kızın nişanlısı olduğunu öğreniyor o kız da nişanlısı varken cinsel ilişkiye giriyor, kaçamak yapıyor. Olayın özetine gelince, film de seks sahneleri dışında hiçbir konu yok. Bu kadar başarısız ve son zamanlarda kalitesiz film görmedim.

Şunu anladım ki, Türk filmlerinin 2. Serisi veya daha fazla serileri çıkınca ilk çıkan serinin tadını vermiyor. Örneğin, Grinin elli tonu farklı versiyonlar ile sinema da reyting rekorları kırdı. Onda daha fazla erotik ve cinsel sahneler var. Fakat, bir ana fikir ve konunun özeti var. Bu kadar başarısız ve sadece seksten ibaret filmi son zamanlar görmedim. Tamamen özeti şu; Alkol, sevgilisini aldatan bir kız ve seks. Burada bazı şeylerin meşru kılınması algısını çıkardım. Çok kötüydü.

Fikirleriniz nelerdir? Kaybedenler Kulübü’nün yeni çekimine gittiniz mi?

NOT: Soruyu cinsel yaşam kategorisinde soruyorum. Filmin özetinde cinsellik barındırdığı için gelen görüşlerinde cinsel konular ifade edeceğinden bu kategoride uygun gördüm.
Güncellemeler
+1 yıl
Cinsel yaşamın önemli olduğu bir gerçek var iken, filmlere cinselliğin yanlış algı oluşturması ne kadar doğru?
Güncellemeler
+1 yıl
Yorumlarınız ve düşünceleriniz nelerdir?
Kaybedenler Kulübü’nün yeni filmini izlediniz mi?