Şöyle diyim ya aslında kilom yok 49 kiloyum bacaklarım normal incelikde kilo vermeme veya almama gerektirecek bir durum yok ama tek sorunum popo kısmı genis yani dik bir popoya sahibim oyle cok da büyük değil sizce nasil küçültebilirim istedigim popoyu asaya resimlerini koyucam sizce kilo versem veya spor yapsam bu sekilde olur mu cok özeniyorum mesela bir elbise falan giydigimde cok sivri duruyor bacaklarim ince popo oyle olunca bende etrafdan utaniyorum aslinda dedigim gibi cok asiri buyuk degil sadece elbise giyince cıkıyor ve rahat bir elbise giyemiyorum duz durmasini istiyorum oda illaki cikiyor napicagimi bilemedim nolursunuz bir fikri olan veya bilgisi bana yardımcı olabilir mi☺️
bu görsellerdeki kadarda küçük iyi değil bence yani ne biliyim bizlerin geleneksel kalça anlayışına tersbiraz sanki büyük olması lazım löp löptokatladın mı muhallebi gibi olması lazım sağa sola kendini atacak :D
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
erkekler oyle tabi ama kizlar boyle rahat ediyorlar mu düşünen yok 😀
Hayatım sana tek bir önerim var. Burada büyük kalça seviyorum daha buyut diyen kimseyi takma. Burda kadinin kalcalisini sevenler victoria secrets meleklerini de seviyor. Ben de ayni seyden muzdaribim keske erkek gibi dursa diyorum ama ne kilo almadan ne de spor yapmadan buyuyen kalca yapisal olarak yag depoluyo. Bir donem buz pateni yaptim (agir spor olarak) ve kalcadaki kaslari inanilmaz calistiriyor. Ama kalcam hic erimedi, buyudu daha. Liposuctiondan baska cozumu yok sanirim.
En İyi Cevaplar