Bir arkadaşım yaptırdı ve mükemmel etkisi olduğunu söyledi , acaba sırf bunun için yaptıranlar var mı diye düşündüm..
Var mı aranızda piercing kullanan?

Var mı aranızda piercing kullanan?

Benim açımdan çolk saçma bir şey.. Ya o oral seks yaparken bir yere denk gelip damar yırtsa ne olacak rezaletin son perdesi..
Nefret ederim bu gibi şeylerden, insan zaten estetik, karşı cins zaten cezbedici.. gerek yok dovdurmeye deldirmeye..
Resimdeki o demir olmasa insanın ister istemez ici giciklanir onu görünce bildiğiniz itti beni..
Dil piercingle yaşamak zor olurdu herhalde :) Üç dk zevk için değmez ya
Cevap
67Cevap
Bana hep itici gelmiştir. Bunun sebebini şöyle bir çıkarım yaparak açıklıyorum , kendimce.
Adamlar herşeye öylesine doymuşlar ki en uç arayışlara dahi gözü kapalı giriyorlar.
Uç zevkler.. bilemiyorum.
Etkisi olup olmadığı konusunda bilgim yok. Ama şunu söyleyim bu tip takılar seksi olan birini de itici yapar.
Oralı yapana mı yaptırana mı etkisi var? Öpüşmede etkisi olur ama oralar hangi tarafa etkisi olur
ne gibi bir etkisi olabilir ki bilemedim. Bunu araştırmak lazım.
Dil piercing'inin oral sekse veya öpüşmenin hiçbir çesidine zerre kadar faydası yok adin gibi emin ol ve kimseye inanma. Bos yere dilini deldirme yazik. Zaman zaman agrimasi da cabasi.
Daha önceki bir partnerimde vardı öpüşürken dilime geliyordu oralda da aynı zevk açısından bir katkısı olmadı bence
Oral da varlığını hissetmiyorum öpüşürken dilimle o zımbırtıyla oynamak hoşuma gidiyor
Bir gay sakso çekmişti onda vardı değişik bir zevk veriyor :)
Bu soruyu sorduğumda her seferinde kaldırıldı , yorumlara bakıcam bende
dil değilde penisinde piercingi olan bir arkadaşım vardı. Hatunları delirtiğini iddaa ediyordu...
neyse korkunçlu korkunçlu şeyler bunlar.. bu yaşıma kadar hiç düşünmedim bu yaşımdan sonrada yaptıracak değilim :) ben almayayım alanada mani olmayayım... yanlız vajinaya takılma videosu izlemiştim bir kaç tane oda çok fena acıtıyordu :) www.youtube.com/watch
Öyle bir kadınla sevişmedim hiç. Yorum yapamayacağım.
Ama denemeyi isterdim.
Çok zevk vereceğini tahmin edebiliyorum az çok. Yaptıran için zor bir durum
Dudaklarını emerken sorun olmaz herhalde. Göğüs ucuna yaptıranı gördüm gerçekten hatika duruyor ama emerken rahatsız oldum biraz. Kendimi kaptırıp ısırırım diye korktum açıkçası
Fransızda irite eder , ama oralda iyi olduğunu duymuştum.
dil piercingini sevmem çünkü konuşma esnasında ağızda kelime ve şekil bozukluğu oluyor ama ilişki esnasında heyecan katacağına eminim.
o sıcak anda ateşimizin çıktığı anda birde o metal şey soğuksa düşünemiyorum... hiç başıma gelmedi ama :)
Piercing ile oral yaptirmadim ama sanmam ya , bakış ve ruh ve tempo en önemlisi
abi sen efsanesin ya. Senle bir erkek niye ayrılır onu anlamadım. Fantazi dünyanın geniş olduğuna eminim
görünüş olarak hoşlanmayan biriyim. ama deneyip tecrübe etmeden bir şey diyemem :)
Erkek olarak bana çok itici geliyor. Şahsen dilinde bu Demir parçası olan birine yalatmazdım
doğallığını kaybetmemeli insan ayrıca temas etmesi bir garip olur ya direkt et ete değsin araya alet girmesin
Dilde varsa candır tek geçerim bana bı kız yaptı hala unutamıyorum
Basın altında ki yeri o piercing okşuyor ya o bitiriyor adamı
Bence cok sacma onunla hicbir alakasi yoktur birde kötü bir görüntü veriyor
Ayrıca mikrop kapma riski var 😉
Dilinde piercing olan bir kızla öpüşmuştüm, kızı bilmem de benim için kötü bir deneyimdi
Etkili olabileceğini sanmıyorum zaten bana hiç çekici gelmiyor nedense
Sevmem oyle şeyler. Belki vardır etkisi
olabilir ama berbatk sjsjsj
Oral seks için özellikle yaptırıyorlar
Güzel olur oralde evet, yaptırmayı mi düşünüyorsun?
Piercing var mi vücudunda
Bence cekici 😊
O küçük metal topun penisin altında kayması dokunmasının verdiği haz anlatılmaz yaşanır
Bu ne ya bir demir parçasından mi medet umuyorsunuz. Demekki bunu yaptıranlar eksik insanlar
İtici görünüyor. Öpüşmekten dahi vazgeçebilirim.
Nefret ediyorum bu tur şeylerden
Oralda degıl ama fıransız opücügunde cok etkili
Piercing hiç bir bayanda güzel durmuyor 😏
nasıl etki yapıyormuş? çok merak ettim şimdi
Hiç sevmediğim ve saçma bulduğum birşey.
Allah korusun bizin ondan ne diyorsun
Ne zevki olacak oral yaparken can yakar o.
Etkisi var evet.
Hiç ihtimal vermiyorum
Hiç güzel şeyler değil
Evet var tavsiye ederim
Zevk mi veriyormuş 😂
Kaç yaşından sonra denedi?
Hem normal o zaman :) ben severim bence işe yarıyor gerçekten... Sen düşündün mü hiç taktirmayi
O kısmı olmasaydı peki
Penisimde demir istemem
evet etkisi var sende taktırmayı düşünüyormusun
Oral sekste mükemmel oluyor da öpüşürken olmuyor
piercing olan kadinlar pek hoşuma gitmiyor
Yaşayanlardan yorum almak lazım
Yok ben sevmem ıtici gelur Günaydın
iç gıdıklayıcı ama tercih etmem
Böyle birine oral yaptırmsk isterdim
Olmaz bence yalan söylemiş
Hic sevmedigim bir goruntu
Merak uyandırdı şimdi