Arkadaşlar bu durum. beni rahatsız ediyor. Beyaz tenliyim temiz heryerim ama hoş gelmiyor dışa çıkık olması bide rahatsız ediyor çok... Napsam?
Lütfen doğru cvp verirmisiniz...
Lütfen doğru cvp verirmisiniz...
Tam bir erkeğin emebilmesi için ideal bence, bir çok kadının yok gibi bişey yani belli belirsiz klitorisi var, bu hem senin için hemde erkek için avantajlı bir durum, keyfini çıkar
Beyaz ten hoş bence dikkat çekiceğini sanmıyorum, bence öyle yani beyaz seviyorum.
Beyaz renfi seyimin
Beyaz renkli şeyim açık renk yani
O nasıl oluyor
Cevap
21Cevap
Aksine bundan son derece mutlu olmalısın çünkü cinsel ilişkide o çıkık klitoris nedeni ile oldukça fazla zevk alacaksın..
neden dışa çıkık olmasından rahatsızsınki aslında görsel olarak daha güzel giydiğin elbiseyi kabartıcak kadarmı çıkık
Ya yok sadece rahatsız ediyor görüntü beyaz ama şeyim
beyaz olması çok güzel okşanıp biraz zorlandımı içi kıpkırmızı çok güzel oluyor seninki aslında çok özelmiş
ona sahip olacak erkekte çok şaznlı inan
Ona bişey yapamazsın klitorist dışardaysa senin vajinan etsizdir kabarık değildir
hıç bir şey yapma rahatsız olacak bir şeyde yok orjinallığını bozma
Ne guzel oste iliskide surtundugu icin cok zevk alirsin bunu yasamayan cok kadin var
Nasıl yanı bence daha güzel
Nasil bir cıkıklık var
Evet kötü bir görüntü
😞😞
Seni seven dert etmez emin ol
Emin ol hiç bir erkek sıkıntı etmez oranı
Bence kafana takma normal bir şekilde devam et
Görmeden bir şey diyemem
yapacak bişi yok idare edicen
Daha iyi aslında uyarılması kolay ve zevkli
detaylı incelemem lazım :)
@perseid78 yok bee ben dalgasındayım sende ne sazansn
@perseid78 yaww heheh * cık beyinli seni na mal oldğunu bilmyz sanki siki k seni
@perseid78 aynen senle uğrşyrz işte..
@perseid78 he yaw hee kirli çamaşırları dökme yeri değil klavye delikanlısı.. iyi seyirler
Pipi gibi mi? Dışa çıkık ne demek
Yani uzun
ne var bunda
Hoş değil.
Ne olmuş?
Takma kafana
bence çok güzel ya
Tadını çıkar 😉
Bence hoş ☺️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar