En son adetimi ben 13 şubatta oldum ve 24 şubatta bitti , İlkkez anal ilişki yaşadım 26 şubatta oldu ama patnerim sadece 1 kere arkadan içime boşaldı zaten hemen wc ye gittik, neyse içime kurt düştü benim 4 gün sonra ben eczaneden gebelik testi aldım 20 liralık olanlardan en erkeni gösteren yaptım negatif çıktı çok mutçu oldum ama sonra asıl olay 14 ile 21 gün arası yapılan test miş ; tekrar 5 tllik olan testen aldım 2 tane benim 13 Martta regel olmam lazımken olamadım şu an regel olmadan 3 ggün önce yani paZartesi test yaptım negatif çıktı , Olamıyorum regl sonra dün gene test yaptım Sonuç bu çıktı orası kırmızıydı bekledi için geri o renk aldı fakat regel neden olamıyorum lütfen dalga geçmeyin? 😭😭😭😭
Hamile olmaman güzelmiş.. Bunu Aşık Memo dan bir coverla kutlayalım ne dersin?
cilveloy nanay da müziği eşliğinde) (italikler halay çeken kız korosu)
Dam da nay da köt de ninay nanay da Fiktirilay soktirilay nanay da
Soksam fiki soğuk suya hoy nanay da Fik de looy nanay da Fokor fokur kaynatır oy nanay da Sok de looy nanay da Domalsan da soksam sana hoy nanay da Köt de looy nanay da Şıkır şıkır oynatır oy nanay da Baş da looy nanay da
Dama barrak giren de hoy nanay da Attıran fik inen de hoy nanay da Hopppaaaaa! tey tey tey tey
Memo bak kötümüz nasıl yuvarlak Tek arzumuz damarlanmış mor barrak Kaldır fiki damcıklar oldu kaymak Sok barrağı bize de hoy nanay da
Fikim tokmak kötleriniz de davul Siz domalın ben vurayım nanay da Hazır domalmışken seyreyleyip de Patlatayım bir otuzbir nanay da Fik de looy nanay da, hoy, Baş de looy nanay da
Gitti Memo ne fik kaldı na başşak Bize düşen damcuğu parmaklamak Parmak sulu damcuğu kurcalarken Memeyi sıvazlamak hoy nanay da Hopppaaaa! tey tey tey tey
Yaşa bak akla bak ya umarım senin çocuğun olmaz eğer çocuğun olursa çocuğa yazık bu kızlara ne oluyor ya şu zaman da ilkokul çocukları daha zeki bu kızların vücudu büyüyor sadece ama sen böyle devam et anladan yapmaya ilerde sorunlar yaşadığın zaman görürsün nasıl olsa ha bu ara da bakireyim demiyorsun değil mi hani bakire değilsin de söyleyim dedim onu
Kızım sen şaka mısın? Anal ilişki ile hamile kalınmadığını öğrenmeden cinsel ilişki yaşıyorsan pes doğrusu. Önce vücudunu tanı nasıl hamile kalındığını öğren sonra seks yapmayı dene...
Enfeksiyon olur kist olur bir başka sebepten olabilir. Bak önce bunları öğren vücudunu tanı sonra ilişki yaşa ki bir şeyler ters gittiğinde böyle anlamsız şeyler düşünme.
İlk defa anal yapan birinin makatından sperm akmaz. Makat hala dardır ve sperm akana kadar kaslar kendini kapatır. Senin gibi cahil olan ama kendisini profesör zanneden çok. Kadın doğum a git anlat ama analdan bahsedip kendini rezil etme. Test vs yapılır sebebi ortaya çıkar.
Kısa sürede yapılırsa kesin çözüm vermez. Belli bir süre sonra o testler doğru sonuç veriyor. İdrarda çıkmayan kan tahlilinde % 100 çıkar çünkü Beta HCG testi 1 hafta sonra bile yapıldığında "5" olması gereken değer "1500" e fırlar. Böyle sonuç çıkarsa kişi hamile demektir.
Bide 1 kere boşaldı Oda baya bir kalça ona doğru dikti Hani oraya geldini hissetmedim ama regl olamam sıktı bide şu var düzensiz oluyorum ya ben onunda etkisi olur mu
olur tabi. stres olduğunda daha da geç regl olunuyor. bence rahat ol, bir regl ol da rahatla:) benim partlerim de yaşadı aynı şeyi. hamile kalmak öyle çok kolay değil aslında.
Hamile değilsin anal ilişkiden hamile kalınmaz ve bu Şubat ayı kadınlar için mevsim döngüsü oluyo ve adet görme süreleri 4-5 gün uzayabiliyor senin kaç gün geçti
En İyi Cevaplar