Gizli Üye(30-35)+1 yılŞehirlerarası otobüste otobüs yarı yarıya boştu muavin çok yakışıklıydı çay kahve servisi yaparken telefonunu aldım birkaç saat mesaj aştıktan sonra gece en arka beşli koltukta herkes uyurken muavine analdan verdim bakiresindir diye korktu önden yapmadı sonrasındaki birkaç saatlik yolculukta üzerine zor oturmuştum ne günlerdi
10202 Yorumla- +1 yıl
Iyimis
- +1 yıl
Yalanini skim sibel kekilliyi cokmu izledin sen ya 😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@berkecan38 Hayır hiç izlemedim
Cevap sahibi+1 yılVe bu benim hayatım özgür ve sınırsız istediğim şekilde yaşıyorum vücutta benim hazla benim
- +1 yıl
Yani bu kadar özgüven olacağına inanmıyorum ben ve pekte inandirici gelmedi vücut senin haz senin evet ama bu kadar olması tuhaf
- +1 yıl
Yapabilir neden olmasın sanki yapanlar yok
Cevap sahibi+1 yıl@berkecan38 Ben bu tarz ilişkilerden hoşlanıyorum hep aynı kişiyle olduğu zaman sıralamayı bilince büyüsü heyecanı bozuluyor böyle yabancıyla yapmak daha heyecanlı daha zevkli acaba tenin nasıl penisi nasıl sert mi sevişir fantazilerin nelerdir küfürlü mi yapar bu bilinmezlik daha çekici geliyor daha haz veriyor aynı kişiyle ikinci üçüncü yapmıyorum yani kimseye telefon numarası bırakmıyorum bir kez yapıp Kayboluyorum güzel alımlı biriyim herhangi birine ikinci defa bakmam veya gülümsemen yeterli oluyor istediğimi almam için
- +1 yıl
Oo baya iyi ne güzel işte
- +1 yıl
Ama turkiyede değil demi otobüs maceran
- +1 yıl
Bana muavinlik yaptığım günleri hatırlattın 😊
Cevap sahibi+1 yıl@syhmettttt İstanbul’dan Sinopa gidiyordum İstanbul’da çok daha kolay alışveriş merkezinin terasından sigara içerken bile yanımda duran herhangi bir beğendiğim çekici bulduğum kişiye seks teklif edebiliyorum otoparkta veya bebek odasında veya tuvalette oral veya normal ilişki kurabiliyorum önce bazıları kamera şakası zannediyor gerçek olduğunu anlayınca hiç hayır diyene rast gelmedim daha
- +1 yıl
Yalan değil muavinlik yaptım ve sizin görmediğiniz yerlerde biz neler yaşıyoruz 😊
- +1 yıl
Aynen haklısın ben yazın sonuna doğru form İstanbul'da terasta oturuken arkadaşla bir kız geldi imce içini gösteren body giymis göğüsler kocaman 90 beden var ucu minik ama simsiyah halka var birden herkes ona baktı kızı görmen lazım taş gibi.
- +1 yıl
bir tarz ilişkiler olmasi lazim herkes için geçerli bu bende oyleyim mesela bir defa yapar kaybolurum hep başka kişileri başka tenleri isterim ikinci defa ayni kişi pek güzel olmuyor dedgin gibi düşüncelerine dediğim bisey yok hatta aksine saygi duyarim yani benim söylemek istediğim olay su yani senin anlatmak istediğin hatta anlattigin fazla cesurca tamam yapilir amenna ama o an öyle olmaz otobüsün arka koltukta yani bilemiyorum yer mekan farketmez asli olan budur zaten ama bilemedim pek
Cevap sahibi+1 yıl@syhmettttt Hayır ben öyle değilim normalde mimarım normal hayatımda saygın evi işi maddi durumu iyi olan kaliteli biriyim bu benim gizli hayatım öyle açık saçık giyinmiyorum ama beğendiğim kişiyle direk gidip seks isteye biliyorum bu benim özel ve gizli hayatım
Cevap sahibi+1 yılDenizde ormanda piknikte sinemada alışveriş merkezinin otoparkında yangın merdiveninde asansör boşluğunda bebek odasında tuvalette gece parkta ne bileyim her yerde yapmışlığım vardır ama kimseye görünmeden tabii ki
- +1 yıl
Sen bir harikasın be kadın 😁
- +1 yıl
Benim sana denk gelmem lazım
- +1 yıl
Çok iyi cidden aynen 2 hayatin var diyorsun iyi mis böyle devam et bence güzel ilerliyor böyle hem kimseye bağlı olmazsın.
- +1 yıl
Neyse anladim ben seni azda olsa tanidim cesur bir hatunsun tamam bisey demedim farzet sadece o an öyle şeylerin pek yapılabileceğine inanmadim o yüzden bunu dedim sana arkadaslarda durmuyor zaten hemen seni istemeye başladılar iki. kuhabbbet edelim dedik neyse o zaman bu ozguvenle devam et bence bozma kendini k. bakma
- +1 yıl
Arkadaşlar durmuyor derken kim ne dedi ki bu kıza ben öyl e muhabbet ettim isterim vs demedim bana diyorsan.
Cevap sahibi+1 yıl@syhmettttt Yok canım ben görüp beğendiğim kişilerle cinsel isteğim oluyor bu şekilde çok saçma geliyor böyle bir şey imkansız ama biraz hormon fazlalığı var evet beğendiğim bir erkekle yarım saat aynı ortamda dursam hemen aklım cinsele gidiyor ve istediğimi elde ediyorum
Cevap sahibi+1 yılAyrıca birileri beni arzuluyor diye değil ben istediğim kişiyi arzuladığım zaman seks yapıyorum
- +1 yıl
Aynen öyle de 2 tarafta arzu olursa mükemmel olur haklısın kimseye bakma sen bildiğini yap boşver ağzı olan konuşur.
- +1 yıl
Demek tek otobüs macerası yaşayan ben değilmişim ben de bir kere parmaklatmıştım kendimi otobüste bilerek :-D şoför çok ilgileniyodu benle sürekli bayana da çay içer mi diye sordun mu bayana sor bakalım bir ihtiyacı varmıymış diye muavine soruyodu. Yandaki yolcular da sinir oldu hep bayan da bayan :-D
- +1 yıl
Sen varken başkasına sorması ayıp olur zaten.
Cevap sahibi+1 yılOzan’la senle ben bile ilgileniyorum güzelim kadrajımdasın 🤪
- +1 yıl
Ahmet seks yapmak planli olmaz aniden anı yasamak la olur birden bire istediğine söylersin görerek yaparsin konuşmasından etkilenmezsin kimsenin neyse kalin saglicakla
- +1 yıl
Ahahaa geçen yine oziannaya birisi böyle yazmış o senmisin yoksa ifsa oldun bak 😂😂😂
- +1 yıl
Öyle olur evet zaten
Cevap sahibi+1 yıl@syhmettttt Aynen benim yine bu kadından hoşlanıyorum bir kaç defa kızla öpüşüp sevişmişliğim oldu biseksim galiba tam bilmiyorum ama
- +1 yıl
Ahaha olsun canım anladım kusura bakma ifsa ettik senide. Kız kıza güzel olur galiba bilmem ama. Iyimis sende fantazi bitmez anlıyorum
- +1 yıl
Senin hayatın seks mi sadece hiç aşık oldun mu?
- +1 yıl
Utangaç o zmn muavin
Cevap sahibi+1 yıl@vavvavvav Aşka çok inanmıyorum yağmur gibi oluyor bitiyor ömrü yok yani aşk kadını değilim ben zevk için bunları yapıyorum normal hayatımda normalim sevilen sayılan herkes gibi gezen tozan eğlenen biriyim bu benim özel hayatım her zaman açığa çıkmıyor
- +1 yıl
Utangaç biri ile oldunu hiç
Cevap sahibi+1 yıl@sosyaluye25 Hayır utangaç biriyle Uğraşamam zaman kaybedemem benimki olacak bitecek
- +1 yıl
Arkadaşlar bakin söylememek için durdum ama ben şahsen inanmıyorum bunun olacağına bizzat o kadar kizla tanistim konuştum falan ama boyle yapmis gibi anlatan insanların çoğu utangaç çekingen yapamayip yapmis gibi konuşan insanlardır şöyle yaptim boyle yaptim yok boyle yaparim derler yapamazlar ben kendi sahsimla söylüyorum pek inanmadim söylediklerine
- +1 yıl
Hmmm peki minyon mu istersin olgun mu
Cevap sahibi+1 yıl@berkecan38 Ben de borderline ve ona bağlı olarak nemfomani hastalığı vardı geçen yıl Çapada birkaç ay terapiye gittim çocukken alamadığım baba ilgisini sevgisini Bağlıyordu terapi üç yılla beş yıl arası sürecek deyince çok uzun süreceğini düşünerek dayanamayarak onu da bıraktım yer yer ilaç kullanıyorum kendime trenle etmek için yokta karşı konulmaz bir şey oluyor benim için o aklıma geldiği zaman kesinlikle birini bulup yapmam gerekiyor muş gibi normal değilim herkes benim gibi olacak diye bir şey yok tabii ki ama binde 3 gibi de oran olsa böyle bir rahatsızlık varmış
Cevap sahibi+1 yılKimseyi inandırmak gibi bir derdim yok benim hayatım benim yaşantım benim vücudum benim kararım benim zevkim
- +1 yıl
Katılıyorum
- +1 yıl
Ya tabiki ben seni anliyorum geçmiş olsun ama yani bunlara bağlı kalarak kesinlikle birini bulup yapmak istrmen tuhaf yani herkes herkes gibi olamz zaten insanlar ayirt eden şeyler bunlar kimseyi kandiracak değilsin ben sana şahsi düşüncemi söyledim herşey senin su anda bile herhangi birine verebilirsin kimsede karisamaz sana sana bağlı bu istek ama dediğim gibi biraz fazla özgüven var ve sadece ben belirtmek istedim utangaç birisi olabileceğini cunku çok gördüm tanik oldum söyleyip te yapamayanlar utananlari boyle yaparak özgüvenini kendisi aaşmak için kullanmis olduğu metot yani
Cevap sahibi+1 yıl@berkecan38 Mimarım işim var evim var arabam var param var güzel bir düzenim var bir çoğunun imrendiği bir hayatım var yurtdışında eğitim aldım zaten hastalığının sebebi babamın değilde dadıların beni büyütmesi manken ölçüleri ndeyim uzun boyluüm sarışınım güzelim alan dayım herhangi birine ikinci defa bakmam veya bir tek gülümsemen yetiyor istediğimi almak için neden özgüvenim olmasın ki şimdiye kadar yüzden fazla erkek olmuştur daha bir tane karşı koyabilen olmadı diyorum ya kamera şakası olmadığını anlayan herkes can atıyor hatta
Cevap sahibi+1 yılBeni kimse ilgilendirmiyor kimin özgüveni var kimin yok benim umurumda değil ben kendi istediğim yöneldim hayatı yaşıyorum tek eşli de denedim ama bir süre sonra monotonlaşıyor sıkılıyorsun hep aynı şeyler seksin bile nasıl başlayıp nasıl biteceğini biliyorsun hep aynı tarz hep aynı laflar hep aynı konuşma hep aynı dokunuş hiçbir heyecanı kalmıyor
- +1 yıl
Valla ben sana çok şey anlatirim tabiki ama burdan boyle olmuyor aciklayici bir şekilde anlataniyorum tamam herkesle her şekilde bu seksi yasamis olabilirsin haklisin değişik kişiler değişik tenler herzman için daha heyecanlidir daha fazla mutlu eder insani anliyorum seni sadece otobüs teki yaptigin hareket için konuşuyorum ben yani çok doğal çok normal birşey gibi öylesi bir ortamda bu kadar rahat olunmaz olamaz yani bunu anlatmaya calisiyorum şuanda bu sitede veya disarda ülkenin en çirkin kizida gelse oda Gülse onuda kimse reddetmez istediği şey farkli insanların güzellik boy pos pekte önemli değil anlayacagin herkes herşeyi yasamistir zaten bende senin gibiyim bak mesela ikinci defa kimse bulamaz beni değişik tad değişik insan değişik konuşma hep iyidir her zaman artisi vardır eksisi yoktur su anda çirkin olsan benimle seviş desen yine herkes sevişir senle millet zaten sekse AC
- +1 yıl
bir kadin olarak benden daha iyi biliyosun sen bunlari su anda bulunduğum şehirde o kadar sehirdisindan okumaya diye gelip hergun baskasinin yatağından uyanan kiz varki gözümle gördüm hatta tanik oldum yani bu paraya pula tipe makama bakmaz o an ama senin şehirler arasi otobusteki yapmis olduklarin sadece biraz garibime gitti sadece
- +1 yıl
Sen gerçekmisin? 😎
- +1 yıl
Beyler bu kadar buyutmeyin bu kadar düşmeyin üstüne burda herkes istediği gibi konuşur bunda bisey yok
- +1 yıl
@berkecan38 sen öyle san oluyo bazen hafif hafif sürtünerek de bir kadın boşalabilir
- +1 yıl
Kadinlarin boşalmak dedikleri sulanmasidir bunu da hatirlatayim o boşalmak değil sulanma
- +1 yıl
Valla acikcasi hic inanmadim bu söylediyine inanmamda, hic duymadim senin gibi yapani
- +1 yıl
Gel Almanya ya seni misafir edeyim senin icin deyisik tarz iliski olur memnun kalirsin 😉
- +1 yıl
@venividi_ yasadim cok, cekinme utanma bende olmaz ama insan oglu doymuyor napalim, Yeni heyecanlar lazim,
- +1 yıl
@abelardoo fantazi iyi ama bu fantaziye uyacak birisi olmasi lazim
Cevap sahibi+1 yıl@Yaniyorum3131 Herkes istediği umduğu hayatı yaşamıyor zaten sadece bazı şanslı olanlar maalesef hayatın istediği gibi yaşamak zorundayız herkesin bu şekilde tabii ki yaşama isteği vardır ama işte herkes gerçekleştirecek diye bir ihtimal yok
Cevap sahibi+1 yılSadece kızlar biraz daha şanslı özellikle güzel olup iş güç meslek sahibi olanlar biz genelde seçilmiyoruz seçiyoruz tek fark o erkeklerin bu konudaki işleri çok daha zor tabii ki
- +1 yıl
Mimarsın araban var evin var paran var ama otobüste yolculuk yapıyorsun 😁 ayrıca bu hikayeyi anlatan 5 nci kadınsın 😁
Cevap sahibi+1 yıl@Soydanertn Üçüncü defa falan anlatıyorum doğru hepsi de gizliyim sonuçta arayış içinde değilim bu benim hayatım böyle soruya net cevap veriyorum babam iş adamı zengin bir işadamı yurtdışında İngiltere’de okudum Yükseklisansımı Fransa’da yaptım Maddi olarak çok fazla imkanlara sahibim kendi evin kendi yazdığım var ama işte böyle bir rahatsızlığım oldu beş yıl kadar bu şekilde yaşadım çok hoşuma gidiyordu zevkliydi bir yıldır bir yıl olmadı da 7.08 aydır ilaç ve terapi alıyorum artık yaş 26 oldu düzelip normal olup çocuk yapmak istiyorum bunlar zevkti hazdı o duygu geldiği zaman kendimi kontrol etmek istemiyordum aynı günde Üç farklı erkekle ilişkiye girdiğim bile oldu ama hızlı zamanlarımda birkaç yıldır biraz durgunum bu sene de tamamen bırakacağım
- +1 yıl
O kadar senelik seks hayatimda😂😂 boyle bisey ne duydum nede gordum yani dumenike hep yapamadiklari şeyleri hayal etmek yapmis gibi söylemek iste arkadaşlar anlayin ben mimar olacam böyle olacam çok tuhaf yani neyse veren de alanda memnun sorun yok hala tatmin edemedi beni inandiramadi su hatunn
Cevap sahibi+1 yılGenelde uçak kullanırım ama otobüs benim zevkim İstanbul İzmir arası genelde otobüsle giderim çok hoşuma gidiyor ama ilk defa o kadar uzun yol gitmiştim birkaç kezdir yani hayatımda öyle uzun otobüs yolculuğum
Cevap sahibi+1 yıl@berkecan38 Kimseyi inandırmak gibi bir derdim yok herkes yöneldiği hayatı yaşıyor Bu kadar rahat anlata bilmem de gizli olmamla alakalı hiçbir zaman gizli olmadan Doğum yaptığım olmadı çünkü normal değilim normal insanlar gibi normal yorumlar yapmıyorum yapamıyorum ben hiç yalan söylemem her şeyde tam dürüstüm
- +1 yıl
Hayır anlatanlar gizli değildi hepsi. Senin anlatıkların kesinlikle bana inandırıcı gelmedi. Ki zaten yalan çok fazla seks hikayesi okuyorsun belli. Neyse beni inandırmak için açıklama yapma yaptığın ne hoşuma gider nede inanırım bayan
- +1 yıl
Geçmiş olsun
- +1 yıl
İnandırmak gibi derdin yok amenna tamam ama yani söylediklerine yaptiklarina bakiyorum içinden cikamiyorum senden bisey isteyecegim ve umarim beni kirmazsin sadece bir kerelige. Mahsus sana bu söyleyeceğim şey madem o kadar durustsun ve güzel olduğunu iddia ediyosun bana bir su güzelliğini göster bende diyim haklisin özür dilerim diyim
- +1 yıl
Senin gibiler niye denk gelmiyor anasini satim,
Beyendiyim diyorsun, sence erkeyin mali önemli deyilmi?
Cevap sahibi+1 yıl@berkecan38 hayatımdan 86 tane erkek geçmiş bunu doktoruma listelemiştim belki daha fazladır ama çok düşünüp hatırlayabildiklerim bunlar her yerde seks yapmışlığım vardır sinemada hiç tanımadığım kişiye oral seks yaptığımı biliyorum veya alışveriş merkezinin terasında sigara içerken yanımda çok beğendiğim bir erkeğe seks teklif edip gidip bebek odasında önce oral yapıp sonra ilişkiye girdiğimi biliyorum otoparkta arabada çok yaptım en fazla yaptığın bu şekildedir ormanda denizin içinde bile yazlıkta çok yaptım Kimseye özel bilgi vermiyorum bütün her şeyim gizliden ne bir adres ne bir telefon ne bir isim ben önemli olmasan bile bir ailem tanınmış bir babam var ne kadar zamanında babalık yapmamış olsada
- +1 yıl
En genci kaç yaşında idi
Cevap sahibi+1 yılBoyun bir 73 göğüs ölçülerim 86 57 88 Kilom 52 hepsi portifim spor yapıyorum çünkü
Cevap sahibi+1 yılBir şeyini beğenmem gerekiyor dişi saçı boyu atletik yapısı vs ama genelde yaş Aralığı 25 ile 35 arası idi
Cevap sahibi+1 yılTek bir sefer yeni evliyim çok isterdim ama üzgünüm bu isteğini yerine getiremeyeceğim diyen biri olmuştu sadece en fazla o aklımda kaldı
Cevap sahibi+1 yılÇünkü bu hastalık istediğini almak için her şeyi yaptırıyor her istediğini kesinlikle alırım o duygu geldiği zaman karşı koyulmaz bir durum oluyordu sanki zorlanımlı yapmak zorundayım işim gibi
- +1 yıl
yalan söylemis olsan bosu bosuna yazmakla yirtinmassin, dogruyu söylüyorsun,
Sana nerde nasil Denk gelebilirim? Tadini cok merak etttim ve Benden daha fazla herseye ve herseyi yapan birisin - +1 yıl
Minyon tipleri beğenirmisin
Cevap sahibi+1 yıl@sosyaluye25 Bu zaten şöyle bir şey yani zevk almaktan çok karşındakini zevk vermek için yaptığım bir eğlenmiş gibi hepsi şaşırıyor bu kadar güzel kız bu kadar nasıl azgın olabilir diye ısırdığım bile oluyor genelde ben sertim Söylemesi ayıp ciddi ayıp olacak ama sitemleri yuttuğum bile oluyor heyecandan
Cevap sahibi+1 yılÖyle her önüme gelenle yaptığım bir eylem değil haftada 2.03 defa oluyor bazen haftada bir oluyor bu bir kronik rahatsızlık gibi o duygu geldiği zaman kesinlikle birini bulmam gerekiyor muş gibi çıkıp arıyorum yani ama normal zamanda çok aklıma gelmiyor hep arayışta değilim yani
- +1 yıl
Peki ilki olduğun erkek oldumu hiç
Cevap sahibi+1 yıl@sosyaluye25 Hayır öyle mahsun tipleri seçmiyorum
- +1 yıl
Hmmmm ne güzelsin nerdensin
Cevap sahibi+1 yılEn son iki hafta önce olmuştu bir hastaneye bir arkadaşımızı ziyarete gitmiştim gece orada yatıya kalmıştı güvenlik görevlisine gözüme kestirdim çok tatlıydı zorla arabama çağırdım koktu bakiresindir diye ben de oral yaparak patlattım
- +1 yıl
Genç mi idi güvenlik görevlisi
- +1 yıl
Gizli sen çok sacmaliyosun yanlis anlama beni bunlarin hepsini yapmisin tamam da yani bu nasil bir azginlik oylemi demeliyiz yani bizde yaptik ama sayisini bilmesekte olmuştur ama sen liste cikardin simdi burda yani anlamiyorum her yerde yapilir zaten bu bir istek yer zaman mekan farketmez ama sanki biraz hatta biraz değil baya baya abartiyo gibisin yani bu kadar kendine guveniyosan bunu burada göster herkesi tatmin et bizde diyelim hatun yapmistir ama böylesine anlattigin için ortamda bulunduğumuz sanal alem bilmiyorum ya çok rahatsin sen yani çok abarti geliyor bana hatta hepimize
Cevap sahibi+1 yılİstanbul Ama daha fazla özel bilgi sorma gerek yok yani nasıl olsa hiç kimseyle hiçbir zaman karşılaşmayacaz bir kaç defa daha Yazışılıp bitecek
- +1 yıl
Masum kişilerle yapmazsın yani
Cevap sahibi+1 yılBu azgınlık değil bu rahatsızlık ve ismi nemfomani Ve tedavi edilmesi gereken rahatsızlık ki bu rahatsızlıktan dolayı iki kez intihar girişimim oldu
Cevap sahibi+1 yıl@berkecan38 neyse herkesin yolu açık olsun herkese iyi mutlu hayatlar diliyorum
Cevap sahibi+1 yılBunlar sizin anlayacağınız türden şeyler değil evet farklı dünyaların insanlarıyız o yüzden merak bile etmeyin böyle birini de tanırsanız anında uzaklaşın size iyi hiçbir şey katmaz çünkü
- +1 yıl
Sen bana mesaj atmıştın hatırladım seni
- +1 yıl
Gizli bak senin gibi çok kişiyle tanistim konuştum yaptik ettik bak onlar normal şeyler zaten ama sen rahatsizligi bahane edip herkesin altına yatiyosun sorgulamiyorum kendi zevkin tabiki ama midesizlik seninkisi resmnnn
Cevap sahibi+1 yıl@sosyaluye25 Ben kimseye mesaj atmam mesaj kutumda da engelli iki yüzden fazla kişi var
Cevap sahibi+1 yıl@berkecan38 hayır midesizlik değil çok seçiyordum midesizlik olsaydı binlerce kişi olurdu Sadece tek eşli değilim aynı kişiyle her gün yaşayamam monotonluğu sıradanlığı hiç sevmedim
- +1 yıl
Binlerce kişi zaten olmuş yani rahatsizlik adi altında herşeyi yapmisin simdi bak herşeye eyvallah ama senin anlattiklarin ve yasadiklarin rahatsizligin yaşamış olduğun tramvalar çok değişik hislerin duyguların çok değişik anlamadigim su tamam kim denk gelse yapiyosun ama herşeyin de bir haddesi var seninkisi baaya bir abarti gibi hastanedeki görevliye oral yaptim patlatti demek ne dmek
Cevap sahibi+1 yıl@berkecan38 Arabama çağırdım ilişkiye girmek istiyorum dedim oda yapmadı ben de zorla açtım oral yaptım Ve spermini yuttum Sana midesizlik gelebilir sen yapmayabilirsin bana midesizlik gelmiyor isteyerek yapıyorum yani bu benim hayatım benim gibi yaşamak zorunda değilsin ben de senin gibi olmak zorunda değilim hiç 1.01 çoğunun yani ismini hatırlamıyorum ki zaten isim önemli değil ki sadece o anlık icat sadece beğenmiş olmam ve o eylemi yapıyor olmam önemli ayrıca zevk almaktan çok vermek için yapıyorum gibi
- +1 yıl
Yazdigima cevap yazarmisin kuzum
- +1 yıl
O zaman utangaç kişileri açmışsın sen
Cevap sahibi+1 yıl@Yaniyorum3131 Kimseye cevap yazamam kimseye özelimi alacak kadar görmüyorum yani birkaç daha yazışılıp kayboluancak
Cevap sahibi+1 yılHayır öyle mahsun tipli yüzü temiz olanları iyi aile çocuklarıyla falan uğraşmıyordum yani
- +1 yıl
Sana bir kereliyine sahip olmak isterdim 😍
- +1 yıl
Ama uğraşmışlığın olmuş bak
- +1 yıl
Simdi ne yaptigin beni ilgilendirmez bizde yutturduk zamanında bizde yaptik simdi su anda bir hastaneye veya bir pastanede veya bir gorevliyle bunlari yapip bunu rahatlıkla anlatmakta ayri bisey helal olsun ben sana bisey demeyecem hayirlisi birgün bakarsin İstanbul da denk geliriz o zaman sana canli canli sorarim kismet bakarsin benimde altimda olursun o zaman daha rahat sorarim sana bunlari burdan olmuyor
Cevap sahibi+1 yıl@berkecan38 böyle ukala küstah olduğunu anladığım an tekmeyi basarm kimseyi çekmem yani ben benim kurallarımla oynamaya alışığım Zaten bu sene sonuna kadar biraz daha yaşayacağım demek istediğim şeyler var ondan sonra terapiye alacağım daha önce birkaç defa başlayıp bıraktığım oldu ama bu sefer kesinlikle sonlandıracağım üç yıl sürse de bütün zevkleri mi aldın gibi hissediyorum birkaç tane kaldı onları da yapıp artık elimi ayağımı çekeceğim çocuk büyütmek istiyorum yani artık insan olgunlaşıyor miras bırakacağım bir çocuğum olmalı
Cevap sahibi+1 yıl@venividi_ Bunu bana ciddi manada biri söylemişti ama işte yaşadığımız ülke bunu kaldırmaz yasaklanır Avrupa’da daha rahat yaşaya biliyorum
- +1 yıl
Gel cocugumuz olsun ozaman 😊
- +1 yıl
@sosyaluye25 arkadaslar bu hanim efendi bize koklatmaz havali belli eldende birsey gelmez
Cevap sahibi+1 yıl@Yaniyorum3131 Hepinizi anlıyorum çünkü herkesin bastırılmış cinsel fantazileri var yaşamak istedi ama uygun kişi ve uygun ortam bulamadığı cinsellik insanın en güçlü dürtüsüdür en karşı koyunamayacak Dürtüsüdür açlıktan yaşam mücadelesinden sonra maalesef Avrupa’da herkes daha fazla daha rahat doya doya bunu yaşayabiliyor yeni nesil özellikle ama evlilikler yıkılıyor çocuklar perişan oluyor gerçi türkiye’de o duruma gelmek üzere ya ama her şey cinsellik değil işte belli bir süre yapıp bırakmak daha makul çünkü her yaşın kendi güzelliği var Ama işte türkiye’de cinselliğe herkes aç herkes yaşayamıyor herkes kısıtlı kapalı olduğu için hiç kimse mutlu değil
Cevap sahibi+1 yılBen zaten sorunlu biriyim belki dene alarma işlemiştir çocuğumu çok sağlıklı birinden yapmak isterim bir sürü psikolojik ve fiziksel testlerden geçirdikten sonra doktorunda karar vereceğim yani o kişiye 🤗😂
- +1 yıl
Aynen o yüzden yormamak lazm @yanıyorum3131
Cevap sahibi+1 yılBu arada sesten yazıya çeviriyorum yer yer saçmaladığı oluyor iPhone x Bile bunu yapıyorsa
Cevap sahibi+1 yılBunun kişiyle durumla alakası bu şekilde yok canım şu an öyle bir duygun dört üm yok olduğu zaman artık karşıma kim çıkarsa onunla yapmak isteyeceğim yani böyle birilerinin ısrarıyla çalışmıyor maalesef mekanizma şu an herkesten daha normalim öyle bir isteğim kompulsif davranışım yok
- +1 yıl
Hangi sehirdensin?
Belki izne geldiyim zaman karsima cikarsin bir yerde kim bilir 😊 - +1 yıl
Sorunlu derken?
Ben gayet saglikliyim saglikli cocugumuz olur - +1 yıl
Yapmayin arkadaşlar hic seks yapmadinizmi hicmi birini sikmediniz düşmeyin hemen ya
Cevap sahibi+1 yıl@berkecan38 Aynen bu duruma katılıyorum burada biri birkaç yorum yaptı diye hemen herkesle cinsel ilişkiye gireceğini düşünmeniz çok saçma herkesin kendi zevki rengi var tanımadığı bilmediği kişiyle yapmayı düşünecek kadar bu şekildetım ben bile olmadın yani siz benden daha sağlıksız görünüyorsunuz en azından ben görerek beğenerek seçiyorum siz hiç görmeden bilmeden sadece dişiyi diye ne farkımız kalıyor ki pasta olan kim o zaman
Cevap sahibi+1 yıl@berkecan38 Ama bir bayana senin kadar aşağılıkca konuşan biriyle özel bir ilişki kurmazdım herhalde kalitesiz insan olduğun belli oluyor her şey seks değil Birini sevmek ne demek bu karşılıklı alınan zevk ve hazdır sen bayanı kadını partneri bu şekilde görüyorsan kendi insanlığını sorgula
Cevap sahibi+1 yılCinsel ilişki haz ve zevke dayalıdır karşılıklı isteğe bağlıdır Senin cinsel hazdan zevkten ilişkiden anladığım birini sevmek ise bu yaşa kadar hiçbir şey öğrenememişsin demekki Benden daha sağlıksız cinsel ilişki yaşıyorsun demekki
Cevap sahibi+1 yıl@abelardoo neyse ortam ve kişiler iyice kalitesizleşti herkes kendini belli etti bana göre değil herkes kendi hayatını yaşıyor yaşamaya devam etsin
- +1 yıl
Ben önüme her gelenle yatip kalkmiyorum güzelim, ben gayet saglikli iliski yasiyorum, ayrica Avrupa gibi yerdeyim gerisini sen düsün, ha senle de olursada yok demem deyisik zevk sin sonucta
Cevap sahibi+1 yıl@Yaniyorum3131 Ben de onu diyorum senin gibi biriyle tabii ki yatılır kalkılır ama çocuk yapılmaz DNA ları sağlam birinden çocuk yapmak isterim yani Şu anki senin düşüncen de sağlıksız sen bu şekilde düşünüyorsan çocuğun da senin gibi düşünür ben hastayım diyorum doktorunda ruhsal sorun evet hastalık diyor şu an senin benden ne farkın var ki o yüzden diyorum sağlıksız biriyle çocuk yapmayacağımı diye bir sürü testlerden geçirip psikoterapiden geçirip öyle karar vereceğim
- +1 yıl
Ben bir bayani asagiladim mi kalite tesadüf değildir sana yavsayan ya da senlr yatmak isteyen ben değilim dikkatini çekerim ben herşey seks demedim ben zaten burdaki arkadaşlara dedim senle yatmak isteyenlere bu kadar düşmeyin diye bunda ne var yani ben sana ne dedimki insanligimi sorgulayacam sen su halde kendini sorgulamiyosunda ben ne yaptim? Ben kalitesiz olayim da sen en kaliteli insan ol cümlelerini düşünerek kur kimin nr dediğini iyice oku sonra beni eleştir
- +1 yıl
Niye cocuk yapilmaz? DNA ne var benim?
Benim sadece bir tane var herseyi yapiyorum, evlenmek icin beraber deyilim,
Ne gibi hastaligin var onu anlayamadim ki?
Ben saglikli yim su an sen sagliksiz sin.
Yani okadar insanla yatip kalkmanin anlami neydi bu saglik sorunun cikti
Cevap sahibi+1 yıl@venividi_ hayat böyle işte her şeyi sen seçemiyorsun her şeyi istediğimiz gibi yaşayamıyoruz her zaman her şeye bir engel oluyor belkide böyle daha iyi herkes istediği gibi yaşasaydı giyinik gezmeye bilirdik 🤗
Cevap sahibi+1 yılAma yinede cinsellik insanın en güçlü dürtüsüdür ama tüm hayat seksten ibaret değil tabii ki haz zevk sekse bağlı olabiliyor ama mutluluk huzur sekse bağlı değil tamamen muhakkak belli bir oranı vardır ama her şeyi dengeli yaşamak güzel bu kadar anlattığım hata bakmayın bunlar yer yer oluyor ama lunaparklara gidip çocuklar gibi eğlendiğim de oluyor veya arabamla çok hız yaptığım da oluyor en çok ödemem cezalaradır
- +1 yıl
Hmmmm
Cevap sahibi+1 yılAma yinede maddi imkanlarım çok ve rahat olduğum için hayatıma mutlu sürdürmem biraz daha kolay ülkemizdeki maddi durumu zorda olan kızlarımıza ki yüzde olarak çoğu öyle üzülüyorum hayat şartları böyle işte bazılarına çok büyük dünya açıyor bazılarını da küçücük bir dünyada bütün ömrünü tamamlamayı sağlattırıyor isterim ki herkes mutlu huzurlu kendi istediği gibi başkasına zarar vermeyeceği kadar özgür yaşasın
Cevap sahibi+1 yıl@Yaniyorum3131 Herkesle kolay seks yapabileceğini düşünmen sağlıksız çocuğumun senin gibi birinden olmasını istemem ben zaten sağlıksızım tek korkum çocuğuma da kromozomlarımla geçmesi ayni benim gibi bir babayı kesinlikle istemem tek eşli sevgili saygılı tüm mutluluğunu ailesine adayan biriyle çocuk yapmak isterim ilerde yapacak olduğum zaman
- +1 yıl
Sana bisey dedim bilmem farkindamisin? Okudun umarim YAZDIKLARIMI
Cevap sahibi+1 yıl@berkecan38 hayır son iki yorumu görüyorum bilmiyorum belkide okumuşsundur ama o kadar çok uzun olmuş ki yazılanlar hepsini gör demem gerekiyor oda parmağımı çok yoruyor aşağı kadar inmek genelde son iki yorum okuyorum 🤗
- +1 yıl
Ben bir bayani asagiladim mi kalite tesadüf değildir sana yavsayan ya da senlr yatmak isteyen ben değilim dikkatini çekerim ben herşey seks demedim ben zaten burdaki arkadaşlara dedim senle yatmak isteyenlere bu kadar düşmeyin diye bunda ne var yani ben sana ne dedimki insanligimi sorgulayacam sen su halde kendini sorgulamiyosunda ben ne yaptim? Ben kalitesiz olayim da sen en kaliteli insan ol cümlelerini düşünerek kur kimin nr dediğini iyice oku sonra beni eleştir bana yazdigini hatirlarsin sen
Cevap sahibi+1 yıl@berkecan38 Hiç mi birini s. ikmediğiniz diyebilecek kadar aşağılık biri değilim kusura bakma o insanın acizliği ve ucuzluğu cinsellik karşı taraflı zevkle yaşanan bir şeydir Ayrıca sen cinselliği yazdığın gibi yaşıyorsan sorun vardır ben zaten sorunlu olduğumu kabul ediyorum ama bundan zevk alıyorum bu benim hayatım benim tercihim kimseyi aşağılama yorum yapıyorsam kendime yapıyorum ayrıca ben rahatsızlıklarımı farkındayım psikiyatrimde var normal herşeyimle ilgilenen doktorlarım da
- +1 yıl
Yazmayın artık ya
Cevap sahibi+1 yıl@sosyaluye25 Aynen ben çekiliyorum bildirim almayı kapatıyorum
- +1 yıl
@sosyaluye25 arkadas sana ne oluyor ki
- +1 yıl
@sosyaluye25 bildirimi kapat sana mesaj gelmesin, yazip yazmayacagimida kimseye soracak deyilim, madalya verdilermi bari bu sekil yazmakla
- +1 yıl
Bu asaglayacak bisey değil ki tabiri caizse bu boyle yani gerçeği yasanmisi bu altında biseyler arama bence ki bu zamana kadar eğer öyle olsaydim senin gibi boyle meslek sahibi kişilerle birlikte olmazdim neyse harbi bu mevzu çok uzadi seninde hakkında hayirlisi olsun hastaligin içinde geçmiş olsun bu zamana kadar bana acizsin ya da buna benzer kelime söyleyen olmadi ki ten teneyken bile sen beni görmeden konuşma yaptin böylesine sağlık olsun bisey demeyecem saglicakla kal
- +1 yıl
Ya git kız arkadaşlarının yanına
- +1 yıl
Burada asılma
- +1 yıl
@sosyaluye25 sanane ne oluyor sen kimsin yürü git isine ,
- +1 yıl
Ne diyon sen ya yaşın kaç başın kaç ayıp
- +1 yıl
@sosyaluye25 fazla vidi vidi etme yasla basla alakasi yok yadi yürü de rahatsiz etme
- +1 yıl
Senin mi sorun sanki müslüman ülkede yaşıyoruz ayıp amca ayıp
- +1 yıl
Gizli öncelikle cesaretin ve dürüstlüğünden dolayı seni teprik ederim ve düşüncelerin cok doğru bencede sana hak beriyorum
- +1 yıl
@sosyaluye25 tamam canim kardesim uzatmayalim , onun bunun yorumuna müdahale yapma naparsan yap
- +1 yıl
üşenmeden tüm yorumlari okudum. Sende herkese cevap vermeye calısmıssın tebrikler.
Kitaba başlamak için Önsöz Okunur Senide yasamak için benzer bir önsöz sart çok dolu bir insansın - +1 yıl
@Hosgörülüerkek insanlar ne icin burda onun bunun yorumuna yorum yapmak kardesim, yoksa ben kalkipta demem kizi rahatsiz etme yok sikayet ettim niye hala cevap yazabiliyor, kimse kimsenin ne avukati nede namus bekcisi,
Benim Nick ismime göre insanlar beni sapik veya baska sey olarak görebilir buda umrumda deyil,
Almanya gibi yerde yasiyorum kalkip bir kadin icin türkiyeye gelecem akil mantik isimi sence , bana göre akil kari deyil, cünkü burda tahmin edemeyeceyin kadar cok kadin var, buraya dalgasina takiliyorum ha biri istersede yok demen, isterse alir biletini buraya gelir bilet parasini karsilarim, onun haricinde burda can sikintisini gidermek icin burdayim - +1 yıl
@Yaniyorum3131 Eyw kardesimmm anladımm
- +1 yıl
@Hosgörülüerkek keske herkes senin gibi anlayis li olsa. eyvallah
- +1 yıl
@Yaniyorum3131 rica ederim kardesim herkesin kendi hayatii
- +1 yıl
güzel hikaye
- +1 yıl
pembeli gerçek beyler hiç aklınızda soru işareti kalmasın😂 bizzat biliyorum
- +1 yıl
@Yalnız-mühendiss bizzat biliyorum derken?
- +1 yıl
@Yaniyorum3131 orasını karıştırma işte sen ya
Cevap sahibi+1 yıl@Yalnız-mühendiss Ben de seni hatırlıyorum daha önce konuşmuştuk galiba tahminimce engellilerden olmalısın mesaj kutumda iki yüzden fazla var engelli de 😊😜
- +1 yıl
Sormasi ayip niye engellemissin ikiyüz kisiyi 😉?
Cevap sahibi+1 yıl@Yaniyorum3131 kalite başka erkek olmak başka
- +1 yıl
Sanane yanıyorum 3131
Cevap sahibi+1 yılYoklukta değilim yani buradaki Abaza erkekler gibi
- +1 yıl
Gizli kullanıcı yazdıkça millet yazıyor artık kesmek lazm
- +1 yıl
@sosyaluye25 öyle diyorsun yani olabilir
- +1 yıl
Allah gözünü doyursun, tabi yokluk cekmessin, istediyini yasiyorsun, abaza olacak halin yok,
Düsünürsün Nick ismimden bende abazalardan biriyim , herkesin icinde abazalik var, abaza biride deyilim cünkü avrupa gibi yerde yasiyorum, tabi deyisik heyecan lar herzaman iyidir - +1 yıl
Arkadaşlar lütfen rica ediyorum artik su konu kapansin lutfen
- +1 yıl
@berkecan38 sen bildirimini kapat sana mesaj gelmesin
- +1 yıl
İnşaat muhendisiyim inşallah karşılaşırız belki beğenirsin ;)
Cevap sahibi+1 yıl@hayalet44 erkeklerin Neyle karşılaşacağını bilmediği için teklif etmesi çok zor ne kadar aranıyor olsada karşısındaki yinede ilk adımları bayandan beklerler rezil olmak toplum içinde zor durumda kalmak var ki ben özel hayatımda normal biriyim hep böyle arayişte değilim yani kaliteli düzgün bir hayatım var bu sadece gizli yönüm her zaman olmuyor
Cevap sahibi+1 yıl@hayalet44 İki kez şanslı olsa ne olur ki oluyor bitiyor kayboluyorum sonra Şans hayat boyu sürerse mani hali yoksa on dakikalık 20 dakikalık zevk alsan ne değişiyor ki ertesi gün yine aynı
Cevap sahibi+1 yılVe hayat senin istemene göre çalışmıyor öyle olsaydı herkes her istediğine sahip olurdu öyle bir yaşamında çok manası olmaz yani
- +1 yıl
İşin tadı da orada zaten. Her istediģinde istediğin kadar olmicak 😉
- +1 yıl
@hayalet44 Göstercek vermicek, ucundan accık tatdırcak kaćıcak... 😉
Cevap sahibi+1 yıl@rroommeeoo Çok saçma değil mi neden herkes herkese versin ki herkesin rengi zevki Hazır başkadır herkes kendi istediğini kendi beğendiğini bir şeyler veriyor bir şeyler alıyor değil mi herkesin herkesle her şeyi yaşaması kadar saçma bir düşünce olabilir mi
- +1 yıl
Ćok haklısın sevgili Gizli Üye cim. 😉 Heyecanlanmak heveslenmek belki küçük dokunuşlar ve kimsenin snkamayacaģı tarzda ufacık ić zevklerle bezenmiş zararsız şehvet yeterli degilmi. Fazla da ileri gitmemeli... 😎
- +1 yıl
ben neden okudum gizlinin yazdıklarını yaa belkide heyecan verdiği içindir. hayatta her zaman karşımıza çıkmıyor bu rahatsızlığa sahip olan kişiler anlattıklarını okuma şansım oldu da yani senin gibi ateşi başına vurmuş biri gelip seks yapma teklifinde bulunsa şaşırır kalırdım sanırım :)
- +1 yıl
Aylar sonra yazmanın abazaligi başına vurmasında.
- +1 yıl
Yorum geldikçe bildirim alıyoruz ne otobusmus yeter arkadaş sizene.
- +1 yıl
Sanamı soracağız üstünden aylar geçmiş yeni yazıyorsun
- +1 yıl
@syhmettttt bende ne zaman yazıp yazmayacağımı sana soracak değilim isterse yıllar geçsin soru bu sitede durduğu sürece ben yazmaya devam ederim soruyla bağını koparırsan bildirimlerle uğraşmak zorunda kalmazsın? anlaşılmayan bir şey yoktur umarım. deliye anlatır gibi anlattım.
- +1 yıl
Kendine anlatır gibi mi anlattın zahmet ettin herkes senin gibi değil.
- +1 yıl
Naparsan yap
- +1 yıl
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevgilim ilçe minibüsünde çaktırmadan eteğimin üstünden elini koyup parmağıyla oynayarak boşaltmıştı beni birkaçkez. bir seferde uzun yolda tektim. yanım boştu arkama çarprazıma denk gelen yoktu. üzerime şalı örtüp 3-4 kez boşalmıştım yokda çaktırmadan...
84 Yorumla- +1 yıl
Yanlız değilsin 😁
+1 yılMümkün canim, kiz arkadasim Beni y*ayarak bosaltti ve trende son olarakta yemek yediyimiz restorantin üst katinda oturdugumuz masada yapti 😍😍
00 Yorumla
+1 yılo nasil is yaa dokunmadan orgazm baskasi dokundu heralde
02 Yorumla- +1 yıl
hmm anladim guzel olur keske yakisikli bir beyefendiden yardim isteseydiniz 😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
82Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 554 cevap paylaştı. Otobüs, taksi farketmez, yolculuk esnasında ereksiyon halleri çok olur ama malum aleti okşamadan boşalma çok zor. ☹️ Sen nasıl dokunmadan nasıl başardın? Bravo 👏🏻
30 YorumlaSen çok çılgınsın ve fantezi dünyanız çok geniş, her yerse havada karada , yeterki libidon tavan yapsın kimse durduramaz seni, bir kaç kişi tanıyorum senin gibi
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBenim sana söyleyecek çok. şeyim var ama neyse hakkında hayirlisi bak. ne diyecem evladin falan olmazsa mirasini gönül rahatligiyla bana birakabilirsin yani 😀😀
10 Yorumla
+1 yılevet mümkün :)
bu başlıgı görünce aklıma eski bir haber geldi
metro muavini uyuyan yolcu kadına boşalmıştı o haber geldi tövbe tövbe00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 558 cevap paylaştı.
+1 yıl00 Yorumla
+1 yılAnlamadığım yanında yolcu varken nasıl boşaldın elini falan nasıl soktun ilginç
00 Yorumla
+1 yılZihin gücüyle boşalmak ne yahu.
Biri seni okşamıştır, sen fark etmemişsindir :D00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 346 cevap paylaştı. Benim gelmedi. Durduk yere boşalmak benim için mümkün değil.
00 Yorumla
+1 yılBenimde geldi takıldığım bir kız vardı Antalya'ya gidiyordum telefonda çıldırttı resimler ve cinsel içerikli mesajlar en sonunda dayanamayıp patlamıştım
00 YorumlaBisiklete binince de orgazm olursunuz ata binincede.. Araçlar önemli değil mühim olan orgazmı yaşaman baby
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen insan değilsin mk herhalde titreşimden etkilenmiş sindir ah be bide seni yalayarak boşaltmak vardı 👅👅👅
20 Yorumla
+1 yılvalla zor ya ellemeden boşalmak demekki nasıl orgazm olduysan beyninle boşalmışsın :D
00 Yorumla
+1 yılCanımbenim biraz önce tacizden bıktığını söylemişsin şimdi de otobüs orgazm olmuşsun kimse fark etmedi mi seni nasıl oldun hiç temas olmadan
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. boşalmanın kıyısına geldiğim bir olay yaşamıştım
otobüste kadın kendini gelip bana dayandı ve çok uzun süre öyle gittik00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. eski model bir otobüsdü herhalde. bol titreşimli :D
10 Yorumlaçok dikilip zevk suyumun aktığını hatırlıyorum ama kadınların boşalması daha kolay bize göre. bacaklarınızı sıkıştırıp oracıkta boşalabilirsiniz..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı. mast yapan erkekler var gazetelerde okuduk ama benim başıma gelmedi hiç
00 Yorumla
+1 yılerkekler icin olamaz sanirim bayanlar icin daha kolay sanki
00 Yorumla
+1 yılKimi trollüyorsun abla
91 Yorumla- +1 yıl
😁😁😁😁😁
Gizli Üye(30-35)+1 yılYan koltukta oturan kadına bakarak gece masturbasyon yapmıştım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsevgilimle yolculuk yaparken ben onu oksayarak bosalmistim
00 Yorumla
+1 yılSenin gibi isteklisini bulsam doğu ekspresinde bile boşaltırım yol boyunca :D
00 Yorumla
+1 yılnasıl bir ateş varsa artık meşe odununu ii vermek lazım
20 Yorumla
+1 yılAteşli hatunsun. Kimi hayalettin kimbilir. Bana sevgilim yapmıştı son durağa kadar inemedim
01 Yorumla- +1 yıl
Ben seni karşı koltukta görsem bu halde boşalırım herhalde. :)) foto 10 numara.
Mesela ozi karsı koltukta sen olsaydın muavin , yolcu fantazisi olabılırdı 😄
01 Yorumla- +1 yıl
Ozi sana hediyem olsun
soundcloud.com/.../freemasons-i-feel-like-melum-wallmers-remixfree-download
+1 yılMaşallahın var sen nerde yaşıyorsun? Bu kadar istekli bir kadın tebrikler.
00 Yorumla
+1 yılaklına birine getirip yapabilirsin ama dokunmadan bu kadar istekli biri olarak seni tanıdım şu an :)
00 Yorumla
+1 yılSen nasıl bir hatunsun yaa kafanda ne kurguladin acaba 😂
00 YorumlaMümkün tatlım yaşamıştım
48 Yorumla- +1 yıl
nasıl yasadın kendi kendine mi
- +1 yıl
@Hosgörülüerkek hafif hafif çaktırmadan sürtününce oluyo
- +1 yıl
kime sürtündün
- +1 yıl
@ozianna bana sürttürürsen sana dayanamam :) kendimi geri geçerimde sen izin vermezsin :D
- +1 yıl
@umtşşş Evet ben de yaşamıştım. Öyle hafif hafif dikunuyosun ya, tam gelecekken sabredip uslanmasını bekleyip sonra tekrar... ama öyle bir an geliyor ki artık ne olursa olsun diyerek asılıyorsun. İşte o an mutlu sonu sıcacık ohhh o keskin kokusuyla hissetmek...
- +1 yıl
@rroommeeoo bana denk gelmedi böyle insanlar size mi denk geliyor ben kimseye öyle yapısmam poposu değse cekerim kendimi zaten
- +1 yıl
@Hosgörülüerkek fantezi bunlar hep. Gercek degil zaten. 😊😆
ihtiyaç molasına kadar beklemek zorundaydım :D şartlar ağırdı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılLan yazmayın böyle şöyle sonra skandallar patlıyor hayallerinizi kendinize saklayın
00 Yorumla
+1 yılBenim basima geldi partnerim bana sakso yaparak bosaltmisti
00 Yorumla
+1 yılErkekler abaza kızlar abazan ya hsjdir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 354 cevap paylaştı.
+1 yılAman Allahım cidden yaptın mı otobüste? :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVayyy nasıl becerdin panpa 😊
30 Yorumla
+1 yılYürü be şampiyon 👏👏👏😂
10 Yorumla
+1 yılDurduk yere gelmedi elimle oynandıktan sonra vs
00 Yorumla
+1 yılbu nasıl bir hayal gücü
00 Yorumla
+1 yılillaki dokunmam lazim :)
00 Yorumla
+1 yılEvet oluyor tabiki... 😎
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen gibi zengin bir bayanın otobüste ne işi var
10 YorumlaBu nasıl bir istek nasıl bir şehvet
00 YorumlaDayadılarmı sana peki
10 Yorumla
+1 yılhiç dokunmadan öylemi
00 Yorumla
+1 yılHic dokunmadan pek çok defa yasadigim olmustu
00 YorumlaTitreşime girmişsin sen:) sessiz moda al
00 Yorumla
+1 yılÖyle fantezim yoktur 😁
00 Yorumla
+1 yılAhaha o nasıl oldu be
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Erkekler de zor dokunmadan
00 Yorumla
+1 yılKoktuğa nasıl oturduysan artık.
00 YorumlaSakso çeken görmüştüm
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. Evet sık bacakların cantanı koy altından oksa sev
00 YorumlaYok en az 15 dak tokatlamam gerek
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşalacak gibi olmuştum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyedugin yraklar burdan fizana yol olur be kadin
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılCiddimisin
00 Yorumla Araba da başına geldi
00 YorumlaOzaman ne hayal kurdun da boşaldın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılolabilir.. ama eğer uzun zamandır yapmamışsan
00 Yorumla
+1 yılbayanlar için mümkün
00 Yorumla- Devamını Gör (25)
8 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar