Eskort ile "Aşk 'ilişkisi böyle birşey mümkün mû?

Arkadaslar ben bundan 9 ay once bir eskorta gittim normal bir musteri seklinde kendisi Estonya'li her zaman Turkiye'de degil yani arada geliyor ve gidiyor neyse diger gelisinde geri gittim beraber zaman gecirdik (bu 2 kere paraliydi) kendisi bana ozel numarasini felan verdi, instagramdan ekledi vs.. Ve arada birbirimize yaziyorduk felan.. Bu 3. kez gelisinde bazi problemeri oldu kendisine cok yardim ettim (parasal degil farkli konular.) zaman gectikce bana hayat hikayesini felan anlattti cocuklarini gosterdi eskortluga yeni basladigini ve eski kocasindan borclari oldugu icin bunlari odemesi gerektigini felan anlatti (hikaye gercek yani resimleri felan gordum) ve artik her geldiginde gorusuyoruz ve konusuryoruz (parasiz), kendisi saclarimi yuzumu felan oksuyor ve beni yazin estonya'ya davet etti vs.. Ve benden hoslandigi ve iyi kalpli biri oldugumu felan soyledi yasi 30 benim 23.. Iste 4/5 aydir boyle bir durumumuz var gercekten filimlerdeki gibi bir olayin olmasi mumkun mu bizim durumumuz nedir simdi?
Güncellemeler
+1 yıl
Bazi arkadaslar olayi yanlis anlamis kadin evli degil 1.5 senedir dul ++ senden hoslaniyorum, kalbin cok temiz cok iyi birisin dedi ve sana cok guvendigini felan soyledi ama buna ask diyemem dedi cunku daha zamana ihtiyacimiz var dedi.. Suana kadar bana bir yalan soylemedi benden bir istedigide olmadi ogle devam ediyoruz iste.
Eskort ile "Aşk 'ilişkisi böyle birşey mümkün mû?