Ailevi bir mesele farkındayım..

Sorun abim. Abimin gey olduğunu düşünüyorum. Herşey 5 sene önce başladı. İlk başlarda annem bana inanmadı abime iftira attığımı düşündü. Abim sürekli benim kıyafetlerimi alıyor. Aklınıza gelebilecek herşeyi. Atlet, etek, straplez bluz, elbise, geceliklerim, tozluklarım, hatta kalın bilekli çoraplarımı bile ten rengi vesiyah kilotlu çoraplarım yani herşeyim çamaşırlarımı bile... Ne yapıyor bilmiyorum. ne için alıyor bilmiyorum. Yardımcı olun lütfen bir erkek bunu neden yapar ? En son geçen hafta dayanamadım evde tektim evde her tek kalmamda odasını karıştırıyorum geçen hafta hiç yalanım yok onun bir bavulu var içi ful benim kıyafetlerimle dolu bir de asma kilitle kilitlemiş ya inanamadım son 1-2 senedir de ablamın eşyalarını almaya başlamıştı. Evden her çıkışımda odamı kilitliyorum nasıl alıyor bilmiyorum. Neyse geçen hafta o çantayı görünce çıldırdım resmen kaybettiklerimle bir mağaza açılırdı emin olun. O gün dedim akşam herkesin içinde çıkarıp göstericem bunlar ne diye babamın önünde anneme söyledim ilk oda çıkarma babanı odaya çağır söyle dedi hayır dedim ablama söyledi ablamda beni suçlu buldu terbiyesizsin utan biraz dedi bana ya benim ne suçum var ki ? Ben ne yaptım ? neyse babamı odaya çağırıp gösterdim hepsini tamam dedi abim tabi ki çantayı göremeyince anladı çaktırmadan evi aramaya başladı ben fark edip hemen odayı kilitledim oda anlayınca babam konuşmasın diye yatmış. Bugün yine evde tektim yine karıştırdım odasını ve malesef yine boş çıkamadım bu sefer abiye elbisemi de almış ablamın bir tane topuklu çizmesi vardı onu giymiş ayakkabı yırtılmış resmen benim topuklu terliklerim vardı onlarda odasından çıktı saçı da uzun abimin toka tarak.. en son -güya sevgilisinin- eyelineri çıktı ya odasında ayna önünde eyeliner var ya inanabiliyor musunuz ? ne yapmam ne demem gerekiyor ? lütfen yardımcı olun ben şaşırdım artık dalga geçmeden yardımcı olun lütfen
Güncellemeler
+1 yıl
Herkese yorumları için teşekkür ederim hepiniz yardımcı oldunuz. Ama malesef bu son sorumdu :) Hesabımı kapatıyorum. Herkese benden +1 ve hepinizide en iyi cevap seçicem. ALLAH kalan hayatınızda hep yanınızda olsun, yardımcınız olsun, yolunuz açık, yüzünüz ak, kalbiniz temiz olsun :) Sağlıklı başarılı mutlu hayatlar dilerim hepinize. Hoşçakalın :) Bu siteden de bir gizli geldi ve geçti dersiniz inşallah :))
Ailevi bir mesele farkındayım..