Benim ensest mi sayılır bilmiyorum ama şu üvey işi düşüncede çok haz veriyor
Bir de iki bis. xsuel erkekle olmak. İki erkekle gurup fantezim yok sadece birbirleriyle olan hareketlerini izlemek için hayali hoşuma gidiyo bunu da
Grup imkansız gelirdi, yaptıktan sonra bir kıymeti kalmadı. Sanırım bir çok şeyi yaşadım. Ama hala tabi yapmak istediklerim var. Buraya yazmak istemesiğim.
Neden yazmak istemiyosunuz ki onu soruyorum zaten
İleri geri konuşanın ağzını büzüyorum ben merak etme ama yine de sen bilirsin korkuyosan söylemek zorunda değilsin
Cuckold fantezi. Bu evliyken asla yapmam ama sevgili olduğum biriyle denemek isterdim. Hatunum kucağımdayken başka bir erkeğin ya da başka bir kadının straponla becermesini ve bu sırada bende ona parmaklarımı yalatmak isterdim. Bunun dışında fantezisini kurupta yapamayacağım şey yok. Ha bir de femdom ve bdsm fanteziler. Gerçekçi olalım türkiye de bunu yaşamak ve bunu yaşayacak bir partneri bulmak gerçekten zor.
? Bunun bir açıklaması olmalı 😂
:) yok kalsın bu kadarı
her kadinda oldugu gibi benimde vardir elbet yasamayacagim ama hayalinin hosuma gittigi
Ne mesela
Zenci bir erkekle olmak
Tanidigim bir hemcinsimle olmak
Tanidigim bir karsi cinsle olmak
Bunlar sadece bir kaci
A evet siyahi isteği bende de var onu unuttum. Hemcisimle de denemek istemişimdir hep ama utanırım heralde erkeklerde problem yok ama kadınlardan bir çekince geliyo
Bak problem ne aaslinda biliyomusun? Belki karsi tarafta seni begeniyo belki oda isticek ama nasi gidip yanasicaksin sende kadinsin oda ne diceksinde samimi olcaksin. Erkekte sorun olmuyo ama hemcinsine yurumek sikinti. Ozelliklede ulkemisde. Her ne kadar rahat bir kadin olsamda terslenmekten hoslanmam. Yabancilarda boyle degil (boyle degil derken hic yurumedim tabisi yurudukleri icin soledim:)
Ayrica bu saydiklarim bir kaciydi
Cok var işte buda bir sorun aslinda
Kismen konusabiliyosun sapik damgasi yememek icin malesef insanlarin yargilamasi korkusu
Yazdiklarimi okudumda ne doluymusum bende 😂😂😂😂
Yok sıkıntı yok çok iyi anlıyorum çünkü ben de burda istediğimi karalamak dışarda istediğime istediğim şeyi söylemek istiyorum ama toplum baskısı malum ama ben esnetebildiğim kadar esnetiyorum. Kadın konusuna gelince biz erkekleri tavlama üzerine pratik yaptık hep. Hiç alıcı gözle bir hatunu kesmedik laf atmadık kur yapmadık. Erkeklerden bu konuda tecrübelerini mi rica etsem 😂 çaresizlik seviyem 😁
Son satirini anlamadim desem 🙄
Bende esnetebildigim kadar esnettiklerim sadece erkekler konusunda ve kiyafet konusunda. Diger solediklerimizde esnetebildigim tek sey evet alici gozle kestiklerim oldu yane🤗
Kızlara açılma konusunda erkeklerden ders almamız lazım demek istedim 😊
Temam simcik annadim sjsjsjjj bu arada sorunu begendim
Teşekkür ediyorum 😁 hatırladım profilini bir french oje muhabbeti geçmişti aramızda
Biliomusun bende hangi soruda denk gelmistik diye hatirlamaya calistim demin bulamamistim 😊 ewet haklisin 😊😊
😁😁😊
O gun mesaj kutum acikti kac isi gelip french ne diye sormustu cok eglenmistim sjjjjs
Twitter var mı sende
😂😂 halbuki iş olsun diye yapıyolar google yazsalar çıkcak. Düşürmeye çabalıyolar benim hep kapalı yamyamlar adımı emme değil de em diye okuyup yardırıyolar profilde bez de olsa iki meme görünce 250 gr beyinleri sulanıyo tabi 😂😂
bir hesabım var ama epeydİr bakmıyorum neden ki
Benimde surekli kapalida bazen aciyorum tekrar kapatiyorum 😊
Ordan takip etcektim kullanmiosan bir geregi yok o halde 😊
Burdan sen kimseyi takip etmiosun cunkusu
Açıyım hemen yaz istersen
Yazdm
eig icin saol
Cevap
32Cevap
Şunu merak ediyorum bisek*lim Benim gibi erkekle bide bdsm seven kadınla grup yapmak biz birbirimizi yaparken kirbaclasin strp*la becerisi* aramızda değişik şeyler yaparız 3 kişi bunu istiyorum
Vuhuuuu cok cool 😂😂
Ben sadece izleyebilirim sanırım ya da katılsam bile aktif olamam kıyamam galiba
Kiyarsin kiyarsin yapma simdi 😊
@erdembabadag merak etmiyo değilim yalan yok ama beceremem ve korkarım canı yanar diye kendim anal hiç sevmiyorum
Himmm oke o zaman
Senin karşımızda kendinle oynaman ve sana ora* yapmamız bile hepimizin ucmasina yeter düşünsene yere sırt üstü uzanmisim erkek arkadaşım kucağıma oturmuş sende ağzıma oturmussn onu zipltrken sana ora* yapiyorum aynı anda siz opsuyorsnz
Can yakmadanda yapilcak şeyler var ☺
Seks ve fantezi konusunda sınırsız acik goruslu biri olduğum için oldukca fazka, cuckold, biseksuellik, bdsm, dady kink, exhib gibi şeyler başlıca olarak var.
Abim de babam da bana yakın oldunlar istiyorum hatta annemi de merak ediyorum ailecek rahat olsak keşke (sadece hayal tabiki çemkirmeyin)
Lisedeyken grup hayal gibi geliyodu. Hayatta olmaz diyodum çok uzak diyodum. Ama üniversitede defalarca oldu. Üniversitede ev ortami herseye müsait
hayat kadını ile mi oldu kıza arkadaşlarlar mı
@romantic1996 ögrenci arkadaslar. Üniversitede hayat kadinina ne gerek var ki.
yok zaten hayat kadını olsa tatsız oludu. 2 kız la mı oldu çiftlerler mı oldu
@romantic1996 tek kiz kardesim
grup nasıl oluyor anlamadım tek kız ile 2 erkek 1 kız mıyıd yanı?
@romantic1996 evet kardes evet
teşşklr
@romantic1996 rica ederim
ABF/ANR imkansız değil lakin denk gelmek zor asdfghjk
Tam nlamadım nette biraz bakındım ama meme ısırmak mı
"erotic lactation" diye ara.
Ben net bişey bulamıyorum büyük meme mi seviyorsun kardeşim şifreli yayın gibi söylesene net yaa
O zaman ne anlamı kaldı asdfghjkl
Iki bayani sevisirken izlemek , cuckold , swinger.
Galiba benim grup yapmam gerekiyor :)
Ben de erkekleri aynı şekilde izlemek istiyorum bu her insanın merakı heralde
Evet böyle duygular yaşadım ama hâlâ kararsizim.
E sonucta karsindaki kisinin isteyip istemeyeceği de önemli...
sevgilimle swinger yaşam tarzına benimsedik ve dvam ediyoruz. çok seçiciyiz.
sizce bu ilişki boyunca devam edecek mi
Yurt dışında swinger ya da cuckold Bull erkeği olmak isterim
Reelde sadece ensest denemedim. Hemcinsimle ve cuckold grup denedim
Yoğun bir cuckoldum. Kesinlikle hayatımı buna göre yaşamak istiyorum.
Şunu sormak lazım;böyle bir hayali olmayan veya daha önce olmamış olan var mı?
Varmış. Seninki ne peki
Başka bir adamın gözünün önünde karısı ile birlikte olmak.
İşini bilen seks yapmayı bilen bir kadın olsun yeter tecrubesiz beceriksiz pasifler sıkıyor zamanla
Ensest benimde hosuma gidiyor hayalde kuruyorum hatta
Cuckold ve daddy kink vazgecılmezım
Ahh bu babacık oyunu bilen haz alan azdır keyfi bambaşka
Evet cogu ınsan tuhaf baksada guzel bı heycandır helekı bemım gıbı babacıkları varsa daha cok keyıf alırlar
Neden farkın de bakalım
*ne
Kızım olursan bıgun anlarsın
😒😒😒
Saol canın
femdom istiyorum ama hatun tam femdomcu olacak. fakat türkiyede pek yok o tarz kadınlar
7. Sınıftaki türkçe öğretmenimi öğretmen masasına domaltıp. Anladınız işte
Cuckold gangbang iyidir.
Ensest iğrençliktir.
Sen ne ıstedıgını bılmıyosun bence sadece sanalda merwkını gıderıyosun
Yaşamayacağım şeyin hayalini kurmam
Kimin yok ki
Seninki ne
O da bana kalsın
😒 onu soruyorum zaten yanlış geldin o zaman sen
serçe parmakla amuda kalkıp yörünge de ilişki
Burdamısın ben şimdi söylemek istiyorum :)
Dinliyorum
Mazoşistim sanırım sevişen bir çifti izleyip onlara hizmet etmek. Tabi kız hoşlandığım kişi olucak. Cuckoldda denebilir. Reelde asla gerçekleştirmiycem bişey
Threesome yapamam değil aslında
MEMELI REYIZ görelim şu meşhur memelerini
Ensest var birde iki erkek tek kadın
Threesome
Biseksuel iliski yasamak isterdin evli bir ciftle
Hiç bir erkekle seviştinmi
Evet oldu 3 kere
Voov be bunu merak ediyorum işte
Anlatayim mi
Yok özelini mıncıklamam kimsenin o anı izlemeyi merak ediyorum
Keyifliydi cidden :)
Ben özeline girmek istemesem de sen paylaşmaya meraksın sanki çekinmiyomusun
Eskidendi beya 😊
Ne eskidendi bu yaşadıkların mı
Evet
Merak etmiyim diyorum ama 😁 bayan erkek karışık mıydı bisksuel deneyimin
Ozele gel
bir kadının sert yapması nolablr:))
Seni?
Serti başka türlü anlama:)) 😒temas olarak kastettm
Ha anladım haşin bir kanını s./&/@: isterdin yani
:))) o da olablrdi ama o değildi
O zaman takmayla seni yapması mı
Düşününce ilginç merak uyandırsa da karşyım. Ama bu da değildi
Ne o zaman söylesen keşke adam gibi
:))
Tokatlamak , kırbaç belki ısırılma hafif bdsm dıyek
Var da buradan anlatamam ki
Niye hepimiz söyledik
Ben böyleyim
O zaman soruya uğramasaymışın keşke
Keşke keşke
Askim. Gurup istiyorum hep. Birsuru kiz.
Arkadaşımın sevgilisini s...
Eş d
cuckold tabi ki.
Benim yok
varr
Ne?
dolu var ama
Söyliycek misin
swinger cuckold ;)
Grup var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?