Sibel Kekilli'nin Duvara Karşı filmini izleyen var mı?
Muhteşem bir vücut ve aktiviteler. siz ne düşünürsünüz?
Muhteşem bir vücut ve aktiviteler. siz ne düşünürsünüz?
o kadın seksi değil ama nasıl seksüel olarak prim yapıyor merak ediyorum.
sanatsal yönden on numara oyunculuğu var, eve dönüş filminde de gördük. almanyada oynadığı bazı p*rno olmayan filmlerde de gördük. bi gün film çekicem dram içerikli aile filmi olacak ve o da oynayacak.
diğer oynayacak olanlar : Nazeni Hovhannisyan, Rachel Weisz, Tolgahan Sayışman ve Michael J. Fox
deniz akkaya`nin yeni filminin adi nydi? o daha iyi bence :) duvara karsi tamamen p*rno ya. :P
film konusu itibariyle güzeldi..bacak,göğüs yada seks göreceğim diye izlemedim,üstelik sen hiç muhteşem görmemişsin.
bencede muhteşem olamaz
İzledim ancak hatırlanacak bir vücut bırakmadı ardından.
Cevap
12Cevap
vücudunu beğenmedim. Erotik değil sahneler sokak kadını imajında.
filmi izledim fena değildi.
ama bu filmden bu yorumu çıkarman çok ilginç.
içinde sevişme sahnesi var diye tüm filmi erotik film gibi düşünüyorsan senin sinema anlayışın kıt demektir.
git yetişkin sitelerinde zaman geçir sinema farklı bir olay.
+1 diyorum ilk önce :)
bencede fevkalede diye bilirim hani soruyo ya akrabaları kız sibel seninki yalıyomu seni sibelde cevap veriyo yalamazmı hemde kedi gibi yalıyo diyo
muhteşem bir vücut hatılamıyorum.yemek yapma sahnesini hatırlıyorum.bir de barda dans edişlerini falan.güzel bir filmdi.
duvara karşı olanınıda grup olanını da bayağı bi filmi izlemiştim zamanında modaydı kadıncağız
sibel kekillinin tüm filmlerini izledim hatta her akşam izlerim
duvara karşıyı ilk kez duydum
duvara karşıyı bırak ne filmlerini seyretttim ben onun :D
bence semılya kucuktu ben beyen medım semılya kadını doyurcak arkadas ıslevı salam olcak daaaa
film güzeldi de.. öyle çok abartılcak kdr değildi bence de
sen hiç film izlememişsin..
Filmi mi soruyorsun Kekili'nin vücudunu mu?
Fİlm duygusallık olarak güzel
sibel kekilliyi hiçbir zaman beğenmedim
Sanat(!)
Erotik filmlerle pek aram iyi değildir :)
Oda muhteşemse
izledim beğenmedim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar