Beni kullanıyor mu sizce böyle bir ilişki olur mu ya sevgi sadece cinsellik mi?

ne kadar sevsemde gerçekelri görüyorum allahım beni affetsin ona çok taptım ben 2 buçuk yılımı verdim 29 yaşında ben ise 22 yaşındayım çok seviyorum ,ondan bir bebeğim olsun istedim istemedi gelecek istedim imkansız dedi sonrmayın o kısmı , ikimizinde geçerli sebebleri var dı neyse ilkten denedik verdiği sözleri tutaadi korkaklık yaptı geçerli sebblermizde vardı neyse alıştım sadece onunla olmakta yetiyodu çok seviyodum arkadaşlarım hep diyodu kızım onun gibiler sevemz diye , bununla tanışmadan önceki hayatı karı kız nerde sabah orda akşam fecasexler camfong siteleri neler nneelr bağımlıydı sevgimle onları bıraktı ınternete gidiyodu felan o huyları bıraktı gözümün önünde görüyorum çok acı çektirdi zamnında çok ve 40 kez ayrıl barış tekrar birlikteyiz yine hep güven problemim vardı oda senin aşman lazım ben napiyim innmiyosun diyodu :( şimdi o sevgiden poposu kalktı eziyo hep o haklı haksız olsadaa feçeye resimlerini koydu sanki arayış içinde kadın ekli deil ama rahtsızlık duyuyorum ben herşeyine kabul ettip devam ediyorum adam bir resmi kaldırmıyo yarım saat 20 dkda bir mesaj atıyo her buluşmamızda cinşelik ya ben artık istemiyorum her seferinde büne ya beni özleyip canı çektiği zamn otel tutyo tamam hep buluşmuyoruz ama buluşçada özleynce otel tutyo arıyo genelde mesJ çekeriz bakın misal bugün 10 da tl sarza bırakçam aşkım dedi o saat oldu tık mesaj yok gerçi çalışıyo gece uyudu sanırım ama hep ben mücalede o mutlu ben deilim onun için sorun yok ama böyle anlatsam ortalığı kaldırr suçlu ben çıkarım ee ayrılmıyorumda seviyorum ama bilmiyorum nolcak:(
Güncellemeler
+1 yıl
kotagori cınsellık yaptım ama zaten konumuzda hep oo:(( kuusra bakmyın
Güncellemeler
+1 yıl
karakterini soruyorum aynı sözler bu sekılde soruyorum aynı sözler bır değişik laf eden yok tebrıkler zaten soğudum mantıkla bakıyorum bu fecesıne bırnını eklemıs sex felan abone olan sayfalara duvarda p*rno neyım olan sahısları adam erkek ama rahtsızlık duydum fotorafınıda o adamıda bugun sılceksın cok cıddıyım dedım halen ses yok benmı eklemıssım dıyo salağa yatıyo bıde eyer anında sılmezse hamleyı yapacam tekmeyı basacam
Güncellemeler
+1 yıl
AYRILDIK ARKADAŞLAR AYRILDIKKKKKKKKK
Beni kullanıyor mu sizce böyle bir ilişki olur mu ya sevgi sadece cinsellik mi?