15 cm yeterli mi sizce? Partnerim övüp duruyor ama bana sanki numara yapıyormuş gibi geliyor...

15 cm yeterli mi sizce? Partnerim övüp duruyor ama bana sanki numara yapıyormuş gibi geliyor. Hani ben kafama fazla takmayayım diye falan. Aramızda sevgisel bir bağ da yok. Sadece ara sıra beraber oluyoruz, hani kırmamak gibi bir niyeti olmaz, yetmiyorsa direkt söyler. Bu yalnızca onu ilgilendiren bir konu değil çünkü. Ondan sonraki cinsel hayatım da var sonuçta. Kızlar daha çok dalgaya önem verir diyor. (Kızlar dalganın ne olduğunu biliyordur açıklama gereği duymuyorum) E bende de dalga gayet süper. :) 1 saati geçtiğimiz zamanlar da oluyor. Eh, süre de iyi. Yani kızlar, dalga ve süre mi önemli, boyu mu? Ve 15 cm ne kadar iyi? (Tamamen cinsel bir soru, sevgi falan yok, vay efendim "seni seviyorsa önemsemez" gibi cevaplar vermeyin lütfen)
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada... Yaşım 19. Bunu da göz önünde bulundurmak gerekir diye düşündüm. Yaşa göre uzayan bir şey sonuçta.
15 cm yeterli mi sizce? Partnerim övüp duruyor ama bana sanki numara yapıyormuş gibi geliyor...