22 yaşındayım. Bir kaç gündür p*rno izleyip bacaklarımı sıkıp zevk suyumu akıtıyorum ama bu günlerde aşırı onu yaşamak istiyorum artık bu sene okulumda bitti önümde bir engelim kalmadı. Bakireyim. Evlenmek istiyorum. Bu tür şeyler evlendiğim eşimle cinsel hayatımı etkiler mi? Olumsuz mu olum lu mu?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılbunun tek sebebi senin boşalamamandan oluyor. çünkü yanlış mast yapıyorsun. oksuyon oksuyon sadece sulanıyosun ve sen bosaldıgını zannedıyosun ve kasılıyorsun kasıldıktan 1 2 saat sonra canın yine çok istiyor dimi? çünkü G noktalarını ve püff noktalarını tam bilmiyorsun... o yüzden tam doyumu ve rahatlamayı saglayamıyorsun ve bu yüzden çok istekli oluyorsunnnn... ve istedikçe istiyorsun... ama 1 defa dahı gercekten boşalabilirsen bu kadar istekli olmaktan kurtulabilirsin... bunlar ince bilgiler detaylı anlatabilriim.
04 Yorumla
Soran+1 yılÖyle de o zevkle bozarım diye korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılNe alaka
Soran+1 yılÖyle düşünüyorum bilemiyorum
Cevap sahibi+1 yılTamam
En İyi Cevaplar
+1 yılEvlenme niyetinin olması çok güzel, niyetini sağlam ve ihlaslı tutarsan karşına anlayışlı iyi niyete sahip biri çıkar. arzulu ve istekli kadın apayrı bir güzelliğe hoşluğa sahip olur. Senin elinde değil, fıtratın da şehvet gücü kuvvetlidir
07 Yorumla
Soran+1 yılBakalım bekliyoruz lise de bir sevgilim oldu sonra üniversite de oldu ama hiç bir şey yaşamadık evlenince olur dedim el ele bile tutuşmadık
Soran+1 yılŞehvet son bulmaz inşallah ama erkeklerden soğumaya başlıcam nerdeyse çok piçler var
- +1 yıl
İnsan insanın kurdu olmuş, modernist kapitalist çağdayız örfümüzden geleneğimzden gelen nerde güzel haslet varsa kavramlarımız ters yüz oldu malesef çıkar menfaat endeksli ilişkiler ağından tutun yani kur'anı kerimde geçer:Kadın ve erkek birbinin huzur kaynağı olacağı birbinin sekineti ruh dinginliği olacağı yerde, erkek kadına karşı ulvî bir gaye ile bakacağına cinsel obje, menfaat giderici gözle bakıyor kaba saygısızcadır insan insanın cenneti olmalıdır. Gün boyu fırsat bulup yazamadım kusura bakmayın biraz geç yazdım
- +1 yıl
Müsade buyurursan mesajlaşıp muhabbet etmeyi isterim tabii uygun görür sizin açınızdan bir sakıncası yoksa
Soran+1 yılÇok güzel açıklamıssınız
- +1 yıl
Eyvallah sağ olun
- +1 yıl
Tanışmak muhabbet kurmak isterim bir merhaba verirseniz sevinirim
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
28Cevap
Niye olumsuz olsun anornal bir durum yok ki ortada gayet sağlıklısın
01 Yorumla
Soran+1 yılŞükür tabi ki
bacaklarını sıkarak zevk suyunu nasıl akıtıyorsun merak ettim. ama evliliğinde engel olmaz rahat ol.
12 Yorumla
Soran+1 yılBirbirine yapıştırıyorum kendimi sıkıyorum daha doğrusu garip oluyor ama içine bir şey girmeden nasıl oluyor bu anlamıyorum doğrusu lisede keşfetmiştim bunu
+1 yılEtkilemez hatta evlenince daha güzel olur ayrıca sorularım olacak sana buradan soramam gizlisinde nasıl yapalım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlumsuz olur mu ya ne güzel işte, bir de sana layık istekli bir eş buldunmu işi yaptınız, bir 8-10 sene idare edersiniz sonra senin pilin biter eşin aynı kalır, Türk kadınının genel hali
07 Yorumla
Soran+1 yılAy inşallah öyle olmam geç mi evlensem napsam
Cevap sahibi+1 yılÇocuk olunca bittiniz
Biz öyle olduk, birkaç yıldır bana yetişemiyor eşim, isteksiz, bense aynı formumdayım
Soran+1 yılNeden öyle dediniz ki eşiniz başta isteksiz olmasın
Cevap sahibi+1 yılBaşta çok iyiydi, sonra çocuklar olunca değişti, isteksizleşti, kadınların genel hali maalesef bu
Soran+1 yılÇocuklar yoruyordur
Cevap sahibi+1 yılSen de o zamana kadar tadını çıkar :)
Soran+1 yılYani bakalım 😁
Böyle bir durumda evlenmeyi düşünüyor olman guzel
Mastürbasyon un fazla tekrarlanmasının insana zararı yok etkilemez02 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah dediğin gibi olur dua ediyorum evlenmek için ama evlenirsem sırf bununiçin olucak büyük ihtimalle Allahtan ev işlerini biliyorum ama evlilik de baya zor görünüyor ama sabır işte Allah sabrını verir yanlış yoldan gitmektense
Kendin gibi azgın biriyle evlen seni ancak o kaldırır
04 Yorumla
Soran+1 yılAnlında azgın yazmıyor ki benim de yazmıyor dışardan görsen beni bu kız hep yatakta yatar hiç bir şey yapmaz sanırsın alışınca yaparım hem de en güzelini videolardan baya şeyler öğrendim
Soran+1 yılYani nasıl olmam gerektiğini neyin azdırdığını neyin çok hoşuna gittiğini biliyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimle evlen benimle ancak evlenince mutlu olursun 9 bilezik bir tektaş bir kolye taam altın 2 küpe 3 yüzüük alırımiçkim yok kumarum yok sigaram bile yok
06 Yorumla
Soran+1 yılHayırlısı
Cevap sahibi+1 yılBenden hayırlısını bulamaz sın
Soran+1 yılÖyle deme bence nasibimiz belli sonuçta
Cevap sahibi+1 yılAma aramadan bulamazsın
Soran+1 yılAramadan da çıkar karşına ki
Cevap sahibi+1 yılGökten yağmıyo ya nasıl olacak
senle evlene yaşadı desene sabahlara kadar off düşünemüyorum seni yatakda
03 Yorumla
Soran+1 yılBende düşünemezdim ama böyle oldum işte azgınlaşıyor insan bu yaşta
- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yıldoyumsuz biri çıkarsa karşına olumlu
çıkmazsa yanar yanar durursun02 Yorumla
Soran+1 yılYani doğru
- +1 yıl
evet maalesef şu an sular boşuna akıyo
- Cinsel Yaşam konusunda 504 cevap paylaştı.
+1 yılgayet normalsin merak etme.. onun da yalanmaya ihtiyacı var.
00 Yorumla Olumsuz bir durum yok,
Boğa burcusun sadece...01 Yorumla
Soran+1 yılYanlış yengeç
+1 yılYooo eşinin hosuna gider
03 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah durulmam
- +1 yıl
Yok bazı kızlar öyle aşırı istekli olabiliyor. Senin gibi kız tanımıştım ama erkek bazen biraz zorlayıcı olabilyor. Tavşan gibiydi o kız çünkü sürekli tepesinde olmak lazım bazen yoruyordu yani.
Soran+1 yıl😁tavşan gibi hımm
+1 yılEsin cok istekli olmazsa bu sorun olabilir
06 Yorumla
Soran+1 yılErkekler daha istekli değil mi zaten vallahi benim evlenceğim biri iri uzun boylu olmalı ben 1.60 43 kilo kızım her pozisyona gelirim böyle olumca da daha da azar sanırım
- +1 yıl
olmalı etmeli laflarını geç hiç belli olmuyor. erkekler daha istekli değil. kadınlar erkeklerin 3 kat fazlasıdır bu bilimsel bir gerçektir. sadece bizim ükede abaza dediğimiz irade düşüklüğü görülmektedir. hepsi bu. ki o abazalarda dedikleri gibi günde ben 5 posta 10 posta atıyom demeleri tamamen abartı ve aldatmacadır. onalr daha bir kadın eli değmemişlerdir.
Soran+1 yılAynen çoğu erkek öyle diyor kimse kötü olarak görmez ki kendini
- +1 yıl
öyle bizde bir zamanlar öyleydik dokunana kadar. ancak reel öyle olmuyor :D ha yaparsın tamam 2-3 gider ama herzaman değil.
Soran+1 yılHımm yani insanız sonuçta
- +1 yıl
Aynen oyle
+1 yılKendine bir f*ck buddy bulsan iyi olur
01 Yorumla
Soran+1 yılBakireyim diyorum karşıyım diyorum evlenmek istiyorum ya o yüzden
Gizli Üye(25-29)+1 yılseninle sabahlar olmasını yaşamak vardı :D
019 Yorumla
Soran+1 yılUygulamada farklı olmam inşallah
Cevap sahibi+1 yılten uyumunu yakalaman lazım, mantık evliliği yapma.
Soran+1 yılDeneyipte alamam ki nasıl anlıcam ten uyumunu?
Cevap sahibi+1 yılilla seks yapmana gerek yok ki ten uyumu için.
Soran+1 yılNasıl anlaşılır ki
Cevap sahibi+1 yılhafif yakınlaşmalarla.
Soran+1 yılÇok isterse azgın mıdır?
Cevap sahibi+1 yılevet. sende öyle değil misin sanki :D
Soran+1 yılEvet kendimden pay biçiyoruma ama ben hiç bir sevgilime yanaşmıyordum onlarda isteksiz zannediyor olabilirdi sert dururdum öyle yılışık olmazdım mesafeli yani
Cevap sahibi+1 yılsen belli etmeyenlerdensin yani :D
Soran+1 yılAynen 😁
Cevap sahibi+1 yılşeytansınız şeytan... :D
Soran+1 yılEee napalım yani kaşar mı olaydık ne güzel işte sakınıyoruz kendimizi evlenince patlıcaz 😁
Cevap sahibi+1 yılöyle diyenlerde nedense ya evlenmeden patlatıyor ya da evlenince patlayamıyor kalıyor :D
Soran+1 yılAman Allah korusun
Soran+1 yılBu yaşa kadar beklemişim
Cevap sahibi+1 yılYaş arttıkça libidon düşecek biliyorsun değil mi 😂
Soran+1 yılÖyle mi oluyor
Cevap sahibi+1 yılTabii ki de.
+1 yılEvlenince ateşin söner
02 Yorumla
Soran+1 yılKorkutma beni
- +1 yıl
Korkma canım
+1 yılSıkıntı yapma bişey olmaz
07 Yorumla
Soran+1 yılİnşllah bazıları hevesini alırsın falan diyor da
- +1 yıl
Yok sıkıntı yapma o ayrı o ayrı tabi fazla kaçmamak şartı ile
Soran+1 yılYa. U aralar böyle oldum işte regl 2 gün öncesi hep azardım da bu aralar baya istekliyim
- +1 yıl
Gizlisin özelden konuşalım diyecem de ben yazamıyorum sana sen takip atsana
Soran+1 yıl@lordofeng teşekkür ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenince hevesin kaçabilir.
017 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi? Bunun için. E yapmalıyım bildiğim kaarıyla evliliğin yüzde 80nini oluşturuyor bu
Cevap sahibi+1 yılÖyle ama karşına istediğin gibi birisi de çıkmayabilir. İstediğini yapmayabilir.
Soran+1 yılİstediğim derken normal pozisyon işte kazulet gibi olcak hali yok ya
Cevap sahibi+1 yılBu senin talebine bağlı. Filmlerde gördüklerini istersen biraz zor olabilir mesela
Soran+1 yılYok ya normal işte
Cevap sahibi+1 yılİyi kötü olur bir şeyler. Karşındaki senin gibi istekli olursa tadından yenmez.
Soran+1 yılBakalım ne çıkcak bahtımıza
Cevap sahibi+1 yılİşini şansa bırakmak istemiyorsan o yönünü de tanı mutlaka.
Soran+1 yılNasıl tanıcam?
Cevap sahibi+1 yılKonuş ve fikirlerini öğren. Karakterini, zevklerini tanı.
Soran+1 yılBu konuları açık açık konuşamam ki
Cevap sahibi+1 yılBaşka bir şey sorarsın o da cevap verince az çok anlaşılır. Hangi renk seversin diye sorduğunda bu her yere gidebilir mesela.
Soran+1 yılHımm haklısın ama çoğu erkek ben çok iyiyim der kendini düşük görmez eski sevgilim yalnız kaldığımızda bana dokunmadı mesela hiç
Cevap sahibi+1 yılKarakterine göre değişir. Sen onun zevklerini ve hayat görüşünü çeşitli denemelerle anlayabilirsin. İlerisini düşüneceğin biriyse daha özel sorular da sorabilirsin. Sonradan pişman olmamaktansa sormak en doğrusu.
Soran+1 yılHaklısın
Soran+1 yılTeşekkür ediyorum 🙂
Cevap sahibi+1 yılRica.
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılgayet normal niye etkilesin evlen bir an once
04 Yorumla
Soran+1 yılAdam gibi biri yok ki
- +1 yıl
haklısın kader kısmet zamanı gelınce cıkar bırı karsına ozamana kadar masta devam
Soran+1 yılAynen hayırlısı
- +1 yıl
sabah sabah benide azdırdın :) dedıgın gıbı hayırlısı olsun
Kadının azgın olması harika bence off yaa.
07 Yorumla
Soran+1 yılValla ben bile kendimden bu kadarını beklemezdim dıltan görenler bebek gibi çok masum der oysaki 😈
Soran+1 yılBakalım kime nasip olcak
+1 yılEvlenen insanı iyi seçmen lazim
08 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
- +1 yıl
Onunda senin gibi istekli biri olmasi lazim ki zevk alasin
Soran+1 yılAlnın da yazmıyor ki nerden anlıcam
- +1 yıl
İki günde tanıdığın insanla evlenmicen ya
Soran+1 yılYani
- +1 yıl
Onun için ne yapcaksin
Soran+1 yılTanıcam iyice sorucam araştcm
- +1 yıl
Aferim sana ufaklik 😂😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılTam bosalma yasamadin icin isteklisin bu kadar
016 Yorumla
Soran+1 yılEvet galiba ama her kadın boşalma yaşayamaz ki ama zevk suyu geldikten sonra başka bir şey izleyesim gelmiyor ama 5 saat sonra tekrar bir ara kasıklarım ağrıyorsu da geçti
Cevap sahibi+1 yılNede yasayamasin ki her kadin yasar yasatamiyan erkek vardir bence ya da kadin bence sende izleme baska seylerdene hisset duyguları
Soran+1 yılBu aralar çok oldu ama aklıma geliyor ondan
Cevap sahibi+1 yılHmm dedim gibi duygulari hissedersen ve farkli seyler denersen tam bosalma ve rahatlama yasarsin
Soran+1 yılÇaresizlik
Cevap sahibi+1 yılNeden caresizlik olsun ki illa iliski yasa demiyorum ki sana ben reel olarak gercek yasamak istemeye bilirsin sanal olarak yap konusarak
Soran+1 yılİğrenç bir şey bence
Cevap sahibi+1 yılTabi o senin dusuncen saygi duymak gerek normal. iliskide igrenc o zaman
Soran+1 yılİlişki güzel ama kimseden öyle faydalanamam ben kimseye de faydalattırmam
Cevap sahibi+1 yılYani o zaman hayal ve izlemeye devam hayal dunyani birz daha zoruyacan
Soran+1 yılBakalım farklı fanteziler oluştururum belki 😊
Cevap sahibi+1 yılHaha olur bana da anlat bukursan bende yararlanayim farkli fantazilerden bari ya hayal dunyam genis degil o kadar 😊
Soran+1 yılTamam 😁
Cevap sahibi+1 yılSorunu begendim 🙈🙈🙈
Soran+1 yılTeşekkür ediyorum 🤗
Cevap sahibi+1 yılRica ediyorum 😊
Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Etkileyebilir
03 Yorumla
Soran+1 yılKötü bakımdan mı?
Soran+1 yılNasıl mesela
Olumsuz etkiler
011 Yorumla
Soran+1 yılNasıl olabilir?
Soran+1 yılNeden ki
Soran+1 yılSonuçta uygulama farklıdır
Soran+1 yılHımm şimdi birleşmeyi merak ediyorum o yüzden okşuyorum yaşasam merakim gider
Soran+1 yılDüşününce haklısınız gerçekten
Soran+1 yıl🙂🙂
Cinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. Olumlu
02 Yorumla
Soran+1 yılNe. Akımdan
Soran+1 yılBakımdan
+1 yılÖlümlü tabiki
03 Yorumla
Soran+1 yılNe bakımdan yarar olarak?
- +1 yıl
Izlemek olumsuz
Soran+1 yılAnladım
+1 yılEvlenelim senle
06 Yorumla
Soran+1 yılbakir misin? Sende
- +1 yıl
Evet tipime bak hosuna giderse evlenelim
Soran+1 yılGüldürdün beni 🙂belki ben çirkinim o zaman ne olcak
- +1 yıl
Cok cirkin degilsen odare ederiz 🤣
Soran+1 yılAhahah 😁 nihan balyalıya benziyorum sima olarak onun çilsiz olanı 😊
- +1 yıl
Hi bana mesaj atsana
Gizli Üye(36-45)+1 yılhala öyle misin
047 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılbaharda herkes öyle, bekar olunca ben de aynıyım. haftada kaç kez yapıyorsun mastr?
Soran+1 yılAklıma her geldikçe tek bahar için değil
Cevap sahibi+1 yılfiziken bir şey yaşadın mı? öpüşme okşama ya da yüzeysel sevişme gibi
Soran+1 yılLisede bir kaç öpüşmem olmuştu ama üstünden 5-6 yıl geçti
Cevap sahibi+1 yılokul bitti dedin, üniversite mi bitti? neler yapıyorsun evde misin?
Soran+1 yılÜniversite yüksek lisans yapmak istiyorum birde 2. Üniversiteme başlıcam bu sene
Cevap sahibi+1 yılyüksek çok güzel bir olay, ben de yaptım keşke daha gençken yapsaydım dedim.. hangi bölüm
Soran+1 yılSosyoloji
Cevap sahibi+1 yılkpss ve iş yoğunluğu yüzünden açık öğretim sosyolojiye başlamadım ama belki bu sene başlarım.. okul bitince aile yanına mı döndün
Cevap sahibi+1 yıloral düşündün mü hiç? evlenmeden belki denerim diye aklından geçti mi
Soran+1 yılGerek yok bence sosyoloji boş bölüm hukuka başlıamak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılben de başlayacağım bu sene hukuğa. adalet biteli 4 yıl oldu da devlet kazanamadım bu sene özel de yazacağım. sen dikey geçişle mi yoksa yks ile mi
Soran+1 yılYkd
Soran+1 yılYks
Cevap sahibi+1 yılhangi üni istiyorsun?
Soran+1 yılİstanbul da ya da Ankara da herhangi bir üniversite
Soran+1 yılSiz daha önce ne okudunuz
Cevap sahibi+1 yılben maliye okudum, hukukta yüksek lisans yaptım, adalet okudum, daha sayayım mı :)
Soran+1 yılOooo maşallah 😊
Soran+1 yılGaliba okumakla kafayı bozanlar evlenemiyor
Soran+1 yılAçıkcası bana bir şey katamıcak biriyle evlenmem
Cevap sahibi+1 yılkısmet işi biraz da, boy kilon nasıl?
Cevap sahibi+1 yılkarşıma fiziken güzel adaylar çıktı da, bilgi alış verişi yapacağım biri olsun istiyorum, sadece cinsellik bir yere kadar
Soran+1 yılMinyonum 41 kilo 1.60 boy beyaz tenli azcık korelilere benziyorum 😊tabi ki öyle en sonunda evlilik sitelerine kaydolcam
Cevap sahibi+1 yılben 176 71 kiloyum, kilon az, süt seversen diyet tavsiye ederim
Soran+1 yılSütü çok sevmiyorum diyete gerekyok bence 😊
Cevap sahibi+1 yılavantajın her pozisyonu rahatca yaparsın özellikle ayakta kucağına alır erkeğin.. en çok hangi pozisyonda hayal ediyorsun
Soran+1 yılGenellikle kaşık hoşuma gidiyor bir de üstünde olunca
Soran+1 yılİri erkek peki zorlanır mı uzun boylular geliyorda genellikle 1.80 üstü
Soran+1 yılİri yapılı
Cevap sahibi+1 yılüniyi ank ya da ist düşündüğüne göre bunlardan birinde mi yaşıyorsun
Soran+1 yılEvet o yüzden
Cevap sahibi+1 yılneyde zorlanır mı?
Cevap sahibi+1 yılsoruda detaya giremem diyorsun soruyu beğeniyorum.
Soran+1 yılBenle birlikte olurken
Cevap sahibi+1 yılneden zorlansın ki, sen düşün ;)
Soran+1 yılBilmem küçük olunca ne biliyim 😊
Cevap sahibi+1 yılbelki çok hard yapmaz ya da kıyamaz o olabilir.. sen zorlanır mısın? kolunla aynı ebatta olsa adamınki
Soran+1 yılYok ya
Cevap sahibi+1 yılyatakta mısın? sabah iş ya da okulun yok sanırım
Soran+1 yılAslında uyumam gerek yarın ders çalışmam gerek sabah kalkıp
Cevap sahibi+1 yılhormonlar nasıl şimdi
Soran+1 yılHer zman ki gibi tavan
Cevap sahibi+1 yılaynen, izliyor musun yoksa genelde hayal mi? mast yaparken
Soran+1 yılİzliyorum
Cevap sahibi+1 yılbugün yaptın mı
Devamını Gör(13)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı