sürtünme yoluyla ilkisikiye girmekde ne oluyor, nasil yapiliyor zevk alinliyor mu ? yapan varsa anlatsin?
Merak ediom dogru cevaplar verin ltf
Merak ediom dogru cevaplar verin ltf
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 1. Sen sırtüstü uzan bacaklarını kapat partnerin vajina bölgesine penisini sürtsün. (ama kayganlaştırıcı kullanmalısınız)
2. Sen yüz üstü uzan partnerin üstünde popo bölgesinden vajinaya doğru sürtünsün (yine kayganlaştırıcı önerilir)
3. Sen sırtüstü uzan bacaklarını geriye doğru çek partnerin önüne diz çöksün eliyle penisini vajinana sürtsün.
4. Partnerin sırtüstü yatsın sen üstüne çık, penisi dik tutmayacak şekilde vajinaya paralel tutarak üstünde git gel.
NOT: Hareketlerde sert olunmamalı kazara giriş olabilir.
komple prezervatif giydiğini düşün..tam korumalı. hatları hissediyorsun,ısı var bir de onu da hissediyorsun.bir de zaten birine elliyor olmanın heyecanı:) ilişkiye girmek denmez ona öpüşmek koklaşmak işte
Penis herhangi bir yere girmiyor ve kadın vücudunda gezintiye çıkıyorsa bunun adına sürtünme yolu ile ilişki denir .
Cevap
22Cevap
sen uzanıyorsun sevgilin üstüne çıkıoyr kimisi altta kilotu var kimisini yok peniz vajinanın üstünden gidip geliyor. hiç bir şekilde içine girmiyor. boşalamna kadar tabi sende orgamz oluyorsun buna sürtünmek ile seks deniliyor.
bunu yapmanın belli başlı şartları yapılış şekilleri var bilinçsizce yapılan sürtünme ilişkileri baş ağrıtan sonuçlar doğurur
kuzum sürtünmek neri ya? soyunup sevişsenize içinizden geldiği gibi.
vay anasını arkadaş neymiş bu bekaret bir aşamadık gitti.
Bakiresin Sanırım. Olay Şu. Senin Vajinanın Arasına Penisini Sürtüyor. Birazcıkta (Çok Az Vajinana Bastırıyor) Böyle.
hmm eski cikdim oglan hep oyle yapiyordu..sonra nefes nefese kaliyordu ...bnde ounu penisini hissetiYordum bazen demek surtulmeyele iliskiye girmek bu oluYormus...
evt bakiriyim.daha...
evlence yaparim sanirimm
bn bunu ilk defa yasadim aradan 1 sene gecti... birdahada kolay kolay yapmam... ciplakda degildim...
haklisin ...
çoraplarını çıkarmadan yatağa girip uyuamaya çalıştığını hayal et, işte öyle birşey sürtünmeyle ilişkiye girme...
sen sürten mi olacaksın sürtülen mi ikisinde de zevkler farklı
Zevklidir, en azından yanlış bir şey yapmadan bu yolla tatmin olun.
cogu kısı yapmıstır bende yaptım zamanında ıc camasırlanrla ıcıne grmeden ıste surrtrysn
kinodun çıkarmadın sürtünerek sewişme denir wajinayla penis temas etmez yani
klitorisi çok iyi tutturmak lazım benim sevgilim değmiyor deyip duruyordu ama vajinal da vermedi :/
Evet ama erkekte hasara yol açabilir. Sürtünme sonuçta.
Portakalı kabuğuyla ısırmaktır.
cut.
anlatılmaz yaşanır :)))
ben aletimi taşla eziyom acayip haz veriyo:)
cınsel bırlesme olmadan yapılan ılıskı turu
Yemeğin tadını koklamakla almak gibi birşey :)
Eline birşey al sürt tecrübe et :)
bir gün sürtünürken yanacak onlar gör bak :))
vajina penise sürtünür alırlar zevk
üstünde gidip geliosun işte
Doğru yapılırsa, çok zevk verir.
evet alırsın
Nedem alinmasin ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar