+1 yılYani şaka gibisiniz ya
Adam resmen ağzından girip bir tarafından çıkmış ses etmemişsin sonrada adam bana niye böyle davrandı diyorsun nekadar aptalca bir soru bu ya. Ulan bide adam evli diyorsun evli insanlar yapmıyor zaten dimi bu tarz olayları hic hepsi melek. Burdan yırtınmayın arkadaşım soruyu görünce zorla tacize uğradın sandım sen baya baya gönüllüymüşsün. Hayret bişey ya
Bu soruyu burda sor ama adam seni mıncıklarken adama sen napiyosun lan deme. Hadi tam gaz devam et.30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHahahhaha akil. var mantik var bir kuaför sence masaj egitimi mi aliyor. Kafa masaji hadi neyse de. Kusura bakma ama sende fazla zeki sayilmazsin
17 Yorumla
Soran+1 yılHayır yapıyolar burada
- +1 yıl
Beden masaj la kafandaki sacla ne alakasi var peki? Güzellik salonundan mi bahsediyosun sen?
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılSauna bile var demişti girmedim oraya gerçi
- +1 yıl
Haa tamamm, ozaman özür diliyorum basta yazdigim seyden dolayi. Git polise sikayet et
Soran+1 yılÖnemli değil yanlış anlaşılmaya müsait bir konu
- +1 yıl
Kuaför yazinca ben normal kuaför salonu sandim
Bide adam yani? Hata sende güzelim. tepkini verecektin. hangi masaj salonunda kanın göğsünr masaj yapıyolar
Tel çalmasa diğerinide sıyırırdı05 Yorumla
Soran+1 yılKandırdı beni ya bilmiyorum önce yüzüne ve boynuna üstün leke olmasın çıkaralım bir de genelde yüz maske ve masajlarında boyun ve göğüs üstüne de yapılır ya bizde bana normal geldi ama sonra sütyenimi çıkarması dşdkdşndşdjdo?
Soran+1 yılGüzellik salonuydu. Burada güzellik salonlarında lazer bile var. Bilmiyorum çok şükür ucuz kurtuldum
Soran+1 yılAynen silcem zaten bu soruyu da geçsin 24 saat
Gizli Üye(30-35)+1 yılTrollere kadro çıksınnn !
https://www.youtube.com/watch?v=Q1ydPLuUGG002 Yorumla
Soran+1 yılYa trol değil değil yaşadım olum ben bunu yemin ederim.
- +1 yıl
Olum mu asdf
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Aklın yok senin nediyelim adam günün siftahını yapıp gitmiş birde bunumu anlatıyosun vah vah
111 Yorumla
Soran+1 yılYa aklım yok değil valla beklemiyordum ki böyle bileyi kötülüğe çalışmıyor aklım ah keşke çalışsa da önlem alsam bari
Soran+1 yılAslına bakacak olursan masaj yapmada bir şey yok yüzüme yapacaktı sözde ayağına yapayım dedi omuzlarına da ihtiyaç var dedi sonda göğsümü açtı anlamadım ki bir şey ne ara oldu bunlar
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Soran+1 yılSaol. Kuaför kapandı zaten sonra
Soran+1 yılSaolasın
+1 yılBu soruyla ona hosuna gittimii tarzi soz eden abazalarin amqqqq
110 Yorumla
Soran+1 yılEn iyi görüş gelsin seni seçicem söz
- +1 yıl
Sakin ol ben sadece abazalara dedim uyuz yorum yapiyolar
Soran+1 yılTM teşekkür ederim 😊
- +1 yıl
Sen nasil biseysin boyle bu emoji ne ☺ onu degil bunu kullan 🙄
Soran+1 yılHahha tm
- +1 yıl
Saçlara naptirdiydin sen mordenmi one ya 👻
Soran+1 yılOmbre
- +1 yıl
Oney giz 😂😂😂
Soran+1 yıl😂😅
- +1 yıl
Hani saça bakiyim dicem onuda goremiyokki 😂 ombirene ya
- Cinsel Yaşam konusunda 381 cevap paylaştı.
+1 yılSen izin vermişsin... Pardon ama devam etseydi daha fazla nerede "dur" demeyi düşünüyordun acaba? :-D
14 Yorumla
Soran+1 yılYa hayır izin falan vermedim ikna etti bilmiyorum
- +1 yıl
Bir şey yapmamak, engellememek, "dur", "ne yapıyorsun?" filan dememek izin vermektir, biliyorsun değil mi? Saçmalık.
Soran+1 yılHayır dedim ilk başta işte sadece ayağına yapcaz dedi. Sonra boynumada yapacakmış üstüm leke olmasın diye çıkarttırdı sonra ordan bir baktım işi pişiriyor
Soran+1 yılbir daha gitmedim zaten oraya
Cinsel Yaşam konusunda 440 cevap paylaştı. Daha detayli anlatsana bana baskalari gormeden
Nasil oldu da o sutyen cikcak hale geldi iyice dinlemek istiorum011 Yorumla
SoranNiye sende mi yapcan.
Soran+1 yılSöz kalabalığıyla aklımı karıştırdı. Şöyle kampanya böyle kampanya dedi. İlk müşteriymişsiniz diye size fırsat sünüyoruz falan dedi sanki bir hediyeymiş gibi. Sonra oralından masaja ihtiyacı varmış hiç kendimle ikgikenmiyomuşum iyiki onunla karşılaşmışım gibi davrandı yani bana bunu hissettirdi bunun in söylediğimi yapmalısın ve onu çıkarmalısınız getirdi lafı Nası tıpta utanma yoksa bunda da YÖK herkes yaptırıyo burada masaj dedieolay bu
Soran+1 yılOlay büyümesin ve duyulmasın istedim. bir de diyodu ki bak ne kadar iyi geldi söylemiştim rahatladın değil mi
Soran+1 yılAllah tan çaldı
Soran+1 yılGerçekten duyulmasın bolver 24 saat geçince soruyu da silcem zaten pişman oldum şu an
Adam taciz etmiş seni geçmiş olsun polise şikayet et
04 Yorumla
Soran+1 yılOlay büyümesin diye sesimi çıkarmamıştım o an duyulmasın boşver
Soran+1 yılDoğru diyosun ama yaşadığım yer küçük bunun bir çok zararı olur bana ve aileme
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞu aptala yatan insan kadar iğrendiğim başka bi'şey yok şu dünyada.
İstemişsin yapmışsın ne günah çıkarmaya çalışıyorsun ; sanki istememişsin de o seni kandırmış. 5 yaşımda mısın?10 Yorumla
+1 yılOha be kızım ne malmışsın adam skse içinde penisini hisseeğinde mi anlıycaktın skildiğini
24 Yorumla
Soran+1 yılMalmıydım mallaştım mı bilmiyorum. Tek bildiğim o an ben şoka girdim tepki veremedim hiç bir şekilde sesimi çıkarmamaya çalıştım olay büyümesin duyulmasın diye
- +1 yıl
Neyse adamın hevesi kursağında kalmış bir daha mahalleden bile geçme kuaför bir yerlerde seni bekliyor olabilir ama sendede içten içe bir gizli istek varmış
Soran+1 yılBelki ama bu şekilde değildi evliliğe saklıyordum hala evliliği bekliyorum ayrıca herkeste vardır bu zaten
- +1 yıl
Çok tatlısın mahsum kedi dikkat et erkeklerin oyunları bitmez
Sutyeni cikarana kadar aklın nerdeydi herşeyden önce
00 Yorumlageçmiş olsun..
güvenmeyin kardeşim mesafeli olun. sapıklar anlında yazmıyor sonuçta00 YorumlaBende masaj yapıyorum ama masaj esnasında o kadar ileri gitmemiştim
02 Yorumla
Soran+1 yılbir de yalnızım tepki versem Nası vercem iki Tane çarpıp yere yapıştırırdı belki al sonra haberlere konu ol. Almayayııım bir daha gitmiyorum zaten
Gizli Üye(30-35)+1 yılSarı röfleye sarı monte diyerek kadın olmadığını belli ettin zaten 😂😂
20 Yorumlasen neden sütyen çıkarmaya kadar götürdün ki meseleyi
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılya cok safsın ya da kasıntın umus burda adamın nıyetı barız hangı kuafor boyle masaj yapar
10 Yorumla
+1 yılneden saçmalık olsun sen istemişsin oda yapmış ne var bunda
alan razı satan razı.08 Yorumla
Soran+1 yılHayır istemedim o da öyle sanmış olabilir bak bilmiyorum. Söz verdim siye gittim o gün il çıkışı hava karanlık verdiği saat te 6 ve yalnızdım salon tadilattaydı bir ben bir adam var sahibi oranın diye elemanlar yok
Soran+1 yılAma yanında bir elemanı vardı. Onu gönderdi bir yere anlamalıydım o an
- +1 yıl
sütyenini çıkarınca neden karşı çıkmadın
Soran+1 yılOlay büyümesin ve duyulmasın istedim örtbas olsun diye tuttum kendimi bitti gitti anladın mı. Yoksa resil olurdum hala bugünlere taşınırdı bu olay zaten evlenme çağındayım belki evde kalırdım bu yüzden. Sustum ondan
- +1 yıl
rezil olmadında naptın kocandan önce tüm özellerini ellettin ne olucaksa olsun kendini koruyamadın seven insana ihanet ettin
Soran+1 yılDaha evlilikle ilgili ortada bir şey yok ama senin dediklerini bende düşündüm ve sonda ailemi düşündüm babamı tanıyanları düşündüm vazgeçtim burası küçük bir yer. Bazen kendin için bağırmak istesende sevdiklerin için susarsın
- +1 yıl
canım bağırmaya ne gerek var ellerinimi bağladı
çırıl çıplak soyunmuşsun hangi erkek dayanır. - +1 yıl
bakiremisin sen
+1 yıl:) ne masajı bildigin sevişmiş.
13 Yorumla- +1 yıl
beni eklermisin , omuzların sertlenmiş utanma masaj yapacam zaten , evlide değilim :D JSKDAHJDSAKH
Soran+1 yılHaha çok komik
- +1 yıl
bence komik canım
- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yıladam sapık galiba
benim de masaj yapasım geldi :D00 Yorumla Adam yani bide bunu yapan sana
13 Yorumla
Soran+1 yılSesimi çıkarmamaya gayret ettim ki olay büyümesin duyulmasın
Hoşuna gitti mi peki
15 Yorumla
Soran+1 yılOlayın şokundan çıkmadım ki
Soran+1 yılO gün bu gündür gitmedim zaten
Soran+1 yılAynen bir şe de diyem dim yalnızım
Yav he he trol değil rezilsiniz bee
11 Yorumla
Soran+1 yılYemin ediyorum bak gerçek yaşadım
Sen bunlara kadar izin verdin sjjsj
21 Yorumla
Soran+1 yılKandırdı işte olum bilmiyorum anlamadım gayet normaldi herşey o ana kadar
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkek kuaforde işin ne?
03 Yorumla
Soran+1 yılBayan kuaförü sahibi erkek
Cevap sahibi+1 yılIşte onu diyorum bende erkeklerin bulunduğu bayan kuaförleri yerine bayanların bulunduğu kuaförleri tercih edin zaten sapık dolu ortalık.
Soran+1 yılDoğru diyosun
+1 yılTelfonun calmasa s. kcekmis sen yuzunu kapatirken
00 Yorumla
+1 yılSen istmedin mi yani hiç
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkafa koymuş eninde sonunda s. iker seni knk
00 Yorumla
+1 yılseninde maşallahın var tel çalmasa yani :)
018 Yorumla
Soran+1 yılYa cidden beklemiyodum böyle bir şeyi ben yemin ederim
- +1 yıl
bende yapıyım sana masaj
Soran+1 yılYemin ederim kuzum klavye bazen iPhone yanlış yazıyo yok yazıyosun YÖK yazıyo mesela
Soran+1 yılKızım
- +1 yıl
sen daha çok masaj yaptırırsın
Soran+1 yılÖyle deme ya yalnızdım söz verdim diye gittim artı kimse yoktu tadilattaydı salon
- +1 yıl
tamam işte senden çok ekmek yenir
Soran+1 yılYalnızdım adam ve ben vardık sadece. Ne yapabilirdim ki
- +1 yıl
takip etsene sen bir
Soran+1 yılİstese sıkıltrırdı bir şey de yapamazdım o noktaya gelmeden ilte dedim fazla ses çıkarmayayım bari
- +1 yıl
senden olur sen iyisin
Soran+1 yılYa ne alaka sadece beklemiyordum böyle bir saçmalığı rezillik çıkarmadım duyulmasın istedim yine suçlu kadın oluyo çünkü zaten hep
Soran+1 yılUyanık değilim evet çünkü sahan önce ne duydum böyle bir şey ne bana anlattılar abartı ve uydurma sanıyodum artık yaşadım tövbe gitmem sürekli hele hiç gitmem o gün bu gündür kuaförlere de sık sık gitmiyorum gerçekten
- +1 yıl
sen akıllanmazsın yine yaparsın bir şeyler
Soran+1 yılYemin ederim o olaydan sonra artık ne o kuaföre ne başka kuaförlere gitmiyorum bir tanıdık bir bayan varmış son zamanlarda tanıdık çıktı ona gidiyorum artık. Tek başıma asla erkek kuaförlere gitmiyorum
- +1 yıl
başka şeye yine kanarsın
Soran+1 yılAllah korusun
- +1 yıl
Sende O Işık VAR
+1 yılUtanmıyorsun da
11 Yorumla
Soran+1 yılBen iyi niyetle yaklaştım sonuçta beden utanayım bir ay atamadım üstümden ben o olayı
güzel senaryo
09 Yorumla
Soran+1 yılYemin ediyorum yaşadım ya ben bunu
Soran+1 yılZaten istesem de senin gibi uyduramam heralde akrep burcusun kesin
Soran+1 yılYa yemin ediyorum bak kızım
Soran+1 yılVallaha billaha yaşadım diyorum yaaa
Soran+1 yılNiye yalan yapcam diye bu kadar yemin edeyim sanki hadi çarpıldım
Soran+1 yılArtı kimseye yalan borcum yok istemeyen inanmasın biliyorum inanılacak gibi değil
Soran+1 yılYa biliyomusun aslında olay çıkarmakta istemedim, erkek sonuçta yani yalnızdım çünkü
Soran+1 yılTadilattaydı kuaför
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşine anlat herseyi
03 Yorumla
Soran+1 yılEvli değilim
Cevap sahibi+1 yılOnun eşine
Soran+1 yılNerden tanıyacam hem eşi beni suçlardı kim bilir artık gitmiyorum zaten
+1 yılSen niye izin verdin
010 Yorumla
Soran+1 yılİkna etti bilmiyorum
- +1 yıl
Ikna oluyosan buraya neden yazıyosun?
Soran+1 yılAptallığa yakın saflığımı göstermek için
- +1 yıl
Nerde bu kuaför bizde gidelim öcünü alalim😀
Soran+1 yılHatay kapandı ama
- +1 yıl
Hımm basardik orayı
Soran+1 yılAy yanlış yazdım arada virgül olcak