Bu yazacağım şey trol değil. Kuaför göğüslerimi elledi. İnsanlar neden böyle?

İlk başta fön çektirmeye gitmiştim. Sonra saçlarını bana bırak güzel yapıcam ben dedi daha önce sarı monte yaptırmıştım. Sana açık şampanya rengi çok yakılır galan dedi. Ok bilgili birisi kuaför sahibi. Herneyse işte şöyle güzelsin böyle güzelsin. Yüzüme bir şeyler yaptı temizledi bakımlı oldum çok saolsun. Ama en son bir ara işte masaj da yapıyoruz falan filan beni ikna etti bu. Hadi dedim gideyim. Ama işim var benim 5 te çıkıyorum o zaman dedim. Gittim. Şansıma hava karanlık bayağı, tadilattaydı ve de dükkan , bu önce yüzüme yüzümden boynuma, sonra beni uzandırdı orada sedye gibi bir şey var tabi ben hala normal karşılıyorum, işte omuzların şöyle sertleşmiş masaj lazım falan hayr anlamadığım ayaklarıma neden yaptığı? Sonra utanma diye diye sütyenimi çıkardı bayağı bayapı göğüslerimi avuçlamaya başladı ben tabi artık yüzümü kapatıyorum kıpkırmızı oldum. Sonra neyse kü telefonum çaldı. Adam bir de evli yani
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar yemin ederim yaşadım ben bunu valla diyorum bak. Böyle saçmalıklar beni bulur bir zaten 😒😒
Güncellemeler
+1 yıl
Ama bir de zaten Evli bu adam yapmaz modundayım ben
Bu yazacağım şey trol değil. Kuaför göğüslerimi elledi. İnsanlar neden böyle?