Size bisey sorucam nasıl zevk alıyomusunuz yani bir sıkıntı oluyo mu?
cinsel birlikteliginiz kcuk memelere ragmen guzel mi?
cinsel birlikteliginiz kcuk memelere ragmen guzel mi?
küçük göğüsler çok daha hoş ve tatlı dır .siz bayanlara da çok yakışır aslında .büyük beden olması sizleri daha güzel gösterir anlamına gelmez .75 bedende çok yakışır sizlere
75b oda zorlann:((
75 b çok hoş bence
ben seninkini küçük hissediyorum.
75b oda zorlan:(
küçük meme büyüğe göre bin kat iyidir. büyük meme yerçekimine yenik düşüp sarkmaya mahkumken küçük meme sahibini her yaşta lolita gibi gösterir. ayrıca büyük meme kadını ucuz ve hafif gösteren bir şey gibi gelmiştir bana. küçük daha bir asil durur.
Cevap
26Cevap
Çok kucukde sevmem cok buyukte ayarında olmalı. He kızın gogus olculerı seks hayatımda aman aman onemlı mı degıl tabı kı. Kadın nerde ne yapması gerektıgını bılıyosa gogus sorun degıl. En azından benım ıcın durum bu.
bir meme partnerin için ne kadar önemli onu belirle.
iki kişi küçük ya da büyük meme seviyor olabilir insan onu belirle. sonucu ona göre sen belirle.
ne belirlicem anlamadim ama sagol
önce sevgilin memeyi ne kadar kaale alıyor onu öğreneceksin. bazısı vajina olsun yeter der bazısı anal olsun yeter der bazısı da full takım ister. full takım isteyenlerden ise büyük meme mi küçük meme mi seviyor onu öğren. ona göre cinselliğinizi memenin küçüklüğü etkiliyor mu etkilemiyor mu öğrenirsin.
ee ya buyuk meme seviyorum derse soylemesi kolay tabi:(
bunları direk sormayacaksın. gözlemleyerek öğreneceksin. büyük meme seviyor olabilir. sen de memeden aldığın eksi puanı başka türlü kapatmak için çabalarsın.
memem avuç içi kadar vajinam şöyle popom böyle belim şu. daha görmeden tüm detayları biliyoruz. sonra yok aldatma yok sadakat. nasıl mantık.
başkasını bilmem ama ben küçük meme seviyorum. avucumun içini doldursun yeter. bana çok daha seksi geliyor. sırtüstü yattığında memelerin yanlara sarkmasındansa küçük olup dik durması çok daha güzel bence. bana itici geliyor o yüzden büyük memeler.
Meme boyutu v.s bunun erkeğin zevki ile alakası yok ki göz zevki diyorsan farklı tabi ki her neyse ben zaten küçük memeciyim bu zamana kadar 5 i geçmemiştir hoşuma giden büyük meme sayısı
Memenin boyutu değil işlevi önemli der bir memiştanlı bir bilge.
uğruna milyon dolarları harcamayı göze aldığım p*rno starının memeleri gayet küçük ama bir kalçası var off ki off :D ayrıca yatakda da dehşet yani açığı bir şekilde kapatmış memeleri hiç umrumda değil :D
ikisi birleştirdiğinde araya penisi alacak kadar büyük olmalı memeler. yoksa küçük memeyi sevmem ne o öyle duvar gibi.
Memenin cinsellikle hiç alakası yok aynı zevki alyorsun önemli olan partnerinin seni iştahlı hale getirmesi
bi defa denk geldi bidahada olmasın o ne öyle ya fındık kadar :D
kurbann olll
büyütüyoruz problem degil belli bir zamandan sonra büyüyorlar
Ya ben kucuk meme hastasiyimmmm 80 den sonrasi beni sarmiyor
mesela ne kadar kucuk avuc ici kadar olsa yetermi
Offf mukemmel olur hatta sadece uclarida olabilir boylelikle hepsini agzima sigdirabilirim... tenime bastirinca meme uclari diken gibi batmali
erkeklerin meme takıntısını anlamıyorm. ben aksine küçük göğüs çok seviyorum.
cinsel birlikteliğim olmuyor
aciksozlu cefakar vefakar anadolu genci
Ele gelmeyecek kadar olanlar itici geliyor
Kalçası güzel oluyor küçük memelinin.
dogru tespit
nefes alsa yeter mantığını öne sürüyorum :D
demek online lar sor bakalım asıl sorunu
ben severim küçük meme
tercihim küçükden yana
:D
küçükmemeler güzeldir :) sarkmaz sallanmaz ...
hiç biri yok bende ya :))
meme olmasada olur diyenler çıkacak emin ol
:)))
yoo onlarda güzel süper yaa
maalesef yok bzmkıler aşırı iri.
küçük meme candır, iyidir
uçları nasıl olacak bu küçük memenin?
fındık kadar
Büyük yani?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?