Sevgilimle birlikte oldugumu abim öğrendi. Benimle konusmuyor. Ne yapicagimi bilmiyorum. Nasil affettirebilirim kendimi?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim abim benim birgün birisiyle evlenecek olmamı bile hazmedemiyor Allahım yaşatmasın evlilik dışı böyle bir rezilliği 😒
37 Yorumla
Soran+1 yılRezillik falan degil tamam toplum içinde ayip karşılanıyor günah ama ben güvendiğim icin yaptım boyle birseyi ve ilerde ayrılsak da pişman Olmicam hiçbir zaman
hayatımı topluma göre sekillendirmiyorum o yuzden de rezillik oldugunu düşünmüyorum
Cevap sahibi+1 yılNe yaptığın beni ilgilendirmez abinin öğrenmesi olayına rezillik dedim
Soran+1 yılEvlilik dışı dediğin icin ondan bahsettiğini sandım
Cevap sahibi+1 yılBu bana saydıklarını abine de söyle anlayışla karşılar umarım
Soran+1 yılŞöylememe izin vermiyor iste konuşmaya başladığımda uzaklaşıyor ortamdan
Cevap sahibi+1 yılKolay değil kız kardeşini öyle bir durumda düşünmek
Soran+1 yılFarkındayım
En İyi Cevaplar
+1 yılAffetse bile unutmaz abiler bu konuda fazla hassas
21 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum ama unutturmam lazım iste
Empati kurdum bas agrısı mide bulantısı yaratıyor. Zaman şart.
01 Yorumla
Soran+1 yıl😭😭
Burada aklı 2 gram gelmiyecek insanlardan akıl alma
02 Yorumla
Soran+1 yılAkıl alabileceğim başka bir yer yok
- +1 yıl
Kendi kendine yetersin olmuşu insanlarla tartışmanın pek bir çözümü olmaz kendini sorgulayarak en iyi çözüme ulaşırsın.. buraya yazmışsın kimi seni kandırıp yatağa atmanın derdinde kimisi gene yatağa atmanın derdinde aranızdaki ilişkiyi aile görüşünüzü senden daha iyi bilecek değil kimse sallayıp duruyorlar makaraya sarıyorlar en kötüsü bir takım şaklabanlar kendini Allah yerine koyup sana acınacak gözle bakıyor yargılıyor burada daha farklı şeyler yapabilirsin
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
20Cevap
yani konuşmayarak aslında çok kötü davranmamış daha da kötü olabilirdi. sende neden daha dikkatli olmuyorsun
05 Yorumla
Soran+1 yılYa ama böyle hiç bir tepki vermeyince ne hissettiğini de anlsmuyirum kızdıysa da bağırsın birsey yapsin
Soran+1 yılFarkındayım ama en azından diger tarafını kazanmak istiyorum
Soran+1 yıl😟😟
+1 yılabine neden affettiriyorsun kendini?
sen yaptığın şeyin arkasında durmayı öğren. yanlış bir iş yaptığını düşünüyorsan kendi kendini affet06 Yorumla
Soran+1 yılYaptığım şeyin arkasındayım zaten sevmesem guvenmesem yapmazdım ama abimle boyle olmak istemiyorum
- +1 yıl
sen doğru olduğunu düşünüyosan abine karşı yanlış yapmış gibi davranma. abinin fikirlerine göre dizayn olma
Soran+1 yılOnun fikirlerine göre dizayn olmuyorum yanlış yaptigimida düşünmüyorum ama abim benim en yakınım ve ben onunla aramdaki ilişkinin boyle olmasını istemiyorum
- +1 yıl
O zaman senin dogrularina saygi duymasini soyle. Sen neden affettiresin kendini hata yapan sen değilsin
Soran+1 yıl😟😟
- +1 yıl
İkna ettim seni
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşın daha küçük ilerde pişman olacaksın zaten ve abinde bu durumu unutmaz asla
08 Yorumla
Soran+1 yılPişman Olmicam
Unutmicagini biliyorum ama en azından affetmesini istiyorum
Cevap sahibi+1 yılİlerde bu sevgilinden kazığı yiyince bak nasıl pişman olacaksın.
Soran+1 yılAyrılsak da pişman olmicam
Cevap sahibi+1 yılAyrıldığında ulaş bana pişman olduğunu duymak istiyorum çünkü
Soran+1 yıl😤😤
Cevap sahibi+1 yılKullanıcı adın ne kız senin
Soran+1 yılSanane
Cevap sahibi+1 yılÖpüşelim mi😂
Yani zamana bırak biraz aslında yaşın normalse pek karışmaması lazım
09 Yorumla
Soran+1 yıl19 yaşındayım
Soran+1 yıl😟😟
Soran+1 yılOff yaa
Soran+1 yılEn azından kizicaksa da kızsın bağırsın ama hiç bir şey söylemiyor
Soran+1 yıl😢😢.
+1 yılAbinede bir kere ver.. Abin sadece küsmekle kaldiysa, oldukca genis, sadece seni baskasi yapti diye kiskanmis..
111 Yorumla
Soran+1 yılSacma sapan konusma ayrıca kusluk falan yok sadece hiçbirşey söylemiyor
- +1 yıl
abin degil, yaptigin zina icin ALLAH afetsin
Soran+1 yılO ayri bir konu
- +1 yıl
O ayri konu daha kötü..
Soran+1 yılEvet daha kotu onunda hesabı sorulucak nasilsa
- +1 yıl
Abini bosver sen, afetsede, etmesede senin hayatin ama evlenmeden cebinde dogum kontrol hapi ile geziyorsun, bu yattigin veya yattiklarin zaten kocan olmaz, ilerde cefasini cok cekersin, hele cocuklarin olunca, özellikle bir erkegi cok sevip, kocan olunca.. Birde bakirelige önem veriyorsa, nasil anne, es olacaksin..
Allahin tokati genelde simdi olmuyor, ileriki hayatinda olur, bakire olmayarak evlenenlerin, mutlu olaninan raslamadim, hep ayrilik, hep bosanma, hep ortada cocuklar..
Soran+1 yılSadece 1 kere yaptım ve Birdaha da yapmicam daha sonra pişman olucagimida düşünmüyorum
Soran+1 yılHa evlenmeyi de düşünmüyorum zaten
- +1 yıl
Ya karsinda cocukmu var, trollükmü yapiyorsun, birkere yaptinda, cebinde neden hapla dolasiyorsun, onuda abin yakaliyor.. Kafami buluyorsun bizle..
Soran+1 yılCebimde hapla dolasmiyorum 1 kere yaptım oda 4 gün önceydi ve hapı içerken abim gördü
- +1 yıl
Iyi hikaye
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimle evlen benimle ancak evlenince mutlu olursun 9 bilezik bir tektaş bir kolye taam altın 2 küpe 3 yüzüük içkim yok kumarum yok sigaram bile yok kurtul
24 Yorumla
Soran+1 yıl😒😒
Cevap sahibi+1 yılAhahahahHH böyle bir tepki beklemiyodun demi adamın aklını alırım bem
Soran+1 yılManyakmisin ya
Cevap sahibi+1 yılBiraz cuk kafayı sıyurmışlığım vakidir piskolak desteği alıyom
+1 yılNe var ki bunda dn doğal hakkın ona ne ki bundan
017 Yorumla
Soran+1 yıl😟😟
- +1 yıl
Adam gibj izah et abi seneler sonra evlenecegim adamın avukatlıģını neden yapıyorsun ne gececek eline de
Soran+1 yılİyi de ortada evlilik falan yok
- +1 yıl
Tamam işte yıllar sonra kiminle evlenirsen onu kast ediyorum biye o bilinmeyen sahsın abukatlıģını yapıyor ki?
Soran+1 yıl😟😟.
- +1 yıl
Ne geçecekmiş ki eline birak sen yaa hayatına bak ama yabi yine de gizli kalsaymış iyiymiş tabi
Soran+1 yılAma ben aramızın boyle olmasını istemiyorum 😟😟
- +1 yıl
Tamam yaa kasma sen de zamanla düzelir türk erkeğiyiz sonuçta bazı şeyleri kaldıramıyoruz gayet normal zamana bırak sen bir sey olmamiş gibi davran ve konuş yine onunla
Soran+1 yılKonuşmaya calissamda cevap vermiyor
- +1 yıl
Sen normal devam et samanla düzelir takma kafana senin acilen üno kazanıp başka şehire gitmen lazim benden söylemesi
Soran+1 yılUnideyim
- +1 yıl
Ve ailenle aynı şehirdesin oyle mi..
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Büyük salaklık işte böyle çekersin...
Soran+1 yılNeden farklı şehirde oliyim ki
- +1 yıl
İşte bundan dolayı kimseye hesap vermeden hayatını ve cinselliģi doya yaşayabilme özgürlüğünden dolayı...
Soran+1 yılGerek yok
+1 yılAbin seni vurur ben demedi deme
02 Yorumla
Soran+1 yıl😟😟
Soran+1 yılVurmadı
Gizli Üye(30-35)+1 yılIğrenç bir durumdasın
041 Yorumla
Soran+1 yılFarkindayim
Cevap sahibi+1 yılAbinin bakış açısını düşünemiyorum bile kızlarla arası nasıl abinin
Soran+1 yılNişanlı zaten
Cevap sahibi+1 yılOda yaşadıysa böyle birşey belki anlayış Gösterir ama sana olan güveni kaybolmuştur
Soran+1 yılYaşamamıştır o
Ya kızdıysa da bağırsın çağırsın birsey yapsin en azından hiçbirşey soylemiyor
Cevap sahibi+1 yılBence hayal kırıklığına uğradı zamanla herşey yoluna girebilir ama hiçbişey eskisi gibi olmaz o toz konduramadığı kardeşini sende o abini ararsın
Soran+1 yılOff ya
Cevap sahibi+1 yılYani mutlu etmek isterdim seni ama mutlu edilecek durumda değilsin ne diyebilirim ki evlene ek o çocukla belki seni anlar ama ayrıldığınız zaman abinin gözünde daha kötü seviyeye geleceksin bu sefer
Soran+1 yılAma ayrılsak da pişman olmam ben neden daha kotu bir seviyeye geliyim ki
Cevap sahibi+1 yılAyrıldığında abin belki diyecek ki bu benim bildiğim kadarı belki benim bilmediğim kaç kişiyle yaptı bu işi diye düşünmesi seni üzmez mı 🤔
Soran+1 yılÖyle düşünmez benim hakkımda
Cevap sahibi+1 yılBöyle yapmaz diye de düşünmüyor muydu
Birde bu pencereden bak ister sen 🤔
Soran+1 yılYa tamam da o kadarını düşünmez benim hakkımda
Cevap sahibi+1 yılDürüst olmak gerekirse kim olursa olsun öyle düşünür acaba yapmismidir der zaten yapmış devamını neden getirmesin der istediğini söyle düşünmez desende düşünür kim olsa düşünür
Soran+1 yıl.😭😭.
Cevap sahibi+1 yılAsma yüzünü abine açıklama yapmaya çalışma biraz zaman geçsin sıkma canını şimdilik
Soran+1 yıl4 gün geçti daha ne kadar beklicem
Cevap sahibi+1 yılYa senin acından basit bir olay gözükebilir abinin gözünden baktin mı olaya hiç kendini abinin yerine koysana bir bu kadar basit bir olaymış gibi davranabilir miydin
Soran+1 yılBakmadım
Cevap sahibi+1 yılBakmayı dene bence mesela ben kız kardeşime hiç yakistirmazdim bunu yaptığını öğrensem anlayış göstermezdim arada siz yok Nisan yok milletin neden altına yatıyor ki derdim kudura bakma ağır konuşuyorum ama bunlar gerçekler gerçeklerden kaçamazsın 😥
Soran+1 yılBen ona guvenmesem sevmesem boyle birsey yapmazdım ki zaten
Cevap sahibi+1 yılAh be canım yaşadıkça tecrübe edineceksin bu yüzden sana birşey diyemiyorum sana yaşantımdan örnek vereceğim sevdiğim birisi vardı okulu bitince evlenecektik ve okulun bitmesine 3 yıl vardı sevgiliydik okuduğu şehire gittim ve bir hafta orda kaldım devlet yurdunda ama birlikte kalabilirdik bu sonuçta bizim elimizdeydi hatta benim elimdeydi ama cinsel birliktelik yaşayıp yasayacagimizdan korktum tamam seviyorduk evlilik dudunuyorduk ama evlenecegimizin garantisi yoktu bu yüzden birlikte kalmak istemedim o da zorlamadı zaten kalalim diye
Herşeyi göze almıştı tek bir sözüme bakardı ama onu düşündüm yapmadım bu sevmedigim için mı hayır ne olacaksa hayırlısıyla olsun diye sonuç olarak başkasıyla evli yapmış olsaydı sadece benim olabilirdi ama sadece bu yüzden bana bağlı kalmadı beni mutlu etmezdi
Soran+1 yılOlsun ben yinede pisman Olmicam
Cevap sahibi+1 yılPişmanlık ayrı birşey benim anlattığım başka birşey
Pişman değilsen zaten abinin tepkidi biyere kadar umrunda olur bence ayrıca senin gibi kıza sahip olması gerçekten etkileyici çünkü herkes pişman oluyor sevmiş olsa bile
Soran+1 yılAbim benim en yakin olduğum insan ve ben onunla boyle olmak istemiyorum sadece
Cevap sahibi+1 yılAnlayabiliyorum ama bence üstüne gitme beklemelisin illa ki gelecek bir hafta daha sabret ondan sonra laf at konuşmaya çalış hala konuşmuyorsa üstüne gitme yine sabretmeli dene bir süre sen onun bebegisin illa ki anlayacak
Soran+1 yılYa hiç affetmezse
Cevap sahibi+1 yılSende pişmanlığını göster birdaha yapmayacağına söz ver
Sevdim güvendim hata yaptım biliyorum
Ama söz birdaha böyle birşey söz konusu olamaz de ve gerçekten sözünde dur çünkü herkes gider abin yani ailen kalır bir zevk için abini kaybetmeni istemem
Soran+1 yılBir daha yapmam zaten söyledim ama dinlemiyor bile
Cevap sahibi+1 yılNe yapmasını bekliyorsun ki hemen tamam kardeşim demesini mı bekliyorsun hala böyleyse içinde kopan fırtına yi tahmin bile edemezsin
Soran+1 yılPeki daha ne kadar böyle edebilir ki
Cevap sahibi+1 yılBu durumu istesede istemese de kabul edecek o zaman seninle konuşur abi kardeş olarak ama hiçbirşey eskisi olmayacak
Şöyle düşün cam bardaktan su içerken bardak elinden düşüyor ve kırılıyor ve sen kırık parçaları yapıştırıp tekrar o bardaktan su içebilirsin belki ama o bardak ta kırıklığı ait izler kalır abimde bu durumda olacak işte 😥
Soran+1 yıl. 😭😭.
Cevap sahibi+1 yılOfff yapma boyle 😥
Soran+1 yılNe yapmiyim
Cevap sahibi+1 yılAğlıyorsun 😥
Soran+1 yılYa Napiyim
Cevap sahibi+1 yılAsma yüzünü herşey yoluna girecek sonuçta sen haklısın abin seni tanıyor hata yaptığını anlayacak ☺
Soran+1 yılUmarım oyle olur
Cevap sahibi+1 yılSoruyu beğencem mesaj atar misin
Soran+1 yıltamam
+1 yılİnş seni iyi döver biç seni.
01 Yorumla
Soran+1 yılDövmez
Nasıl öğrendi sizi gördümü?
07 Yorumla
Soran+1 yılDogum kontrol hapı alırken gördü
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılHayir o gelince saklamaya çalıştım telaşla oda ne oldugunu sordu falan soylemeyincede aldı baktı sonra da hiçbirşey söylemeden gitti 4 gün oldu hala konuşmuyor
Soran+1 yıl@koluman inanırmi ki
Gizli Üye(25-29)+1 yılUnutmaz abin hayirli isler bol gunesler
01 Yorumla
Soran+1 yıl😟😟
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılabin nasıl öğrendi öyle
03 Yorumla
Soran+1 yılDogum kontrol hapı alırken gördü
- +1 yıl
hımm kötü yakalanmışsın
Soran+1 yılEvet
- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılbitmişsin sen okeye dönüyosun
01 Yorumla
Soran+1 yıl😟😟
+1 yılAyrıldım de barışır
01 Yorumla
Soran+1 yılOlmaz
+1 yılZor..
01 Yorumla
Soran+1 yılZor olduğunu biliyorum zaten
Pişmanmısın
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yılAramızın düzelmesini istiyorum ana
Soran+1 yılAma
+1 yılAffettirme
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
ne gerek var
Soran+1 yılCok gerek var
evlenerek tabi ki
08 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeyi düşünmüyorum
Soran+1 yılEvlenmek istememek sevmemek anlamına gelmiyor yalnız
Soran+1 yılYatarız
Soran+1 yılYok
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Birlikte olmak?
039 Yorumla
Soran+1 yılCinsellik iste
Soran+1 yılHayir da doğum kontrol hapı alırken gördü beni oyle öğrendi
Soran+1 yılAklıma gelmedi ki hiçbirşey
Soran+1 yılYa iste mutfaktaydim o sırada geldi sonra ben o telaşla saklamaya calisincada ne oldugunu sordu soylemeyincede baktı iste başkada hiçbirşey söylemedi
Soran+1 yılYok
Soran+1 yılBen 19 um
Soran+1 yılSevgilim mi
Soran+1 yıl24.
Soran+1 yılSadece bir kere yaşadım zaten
Soran+1 yılHayir ya seriye baglanmicak
Soran+1 yılKotu bir tecrube değildi zaten
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılAbim öğrendi o yuzden devamı olmaz dedim
Soran+1 yıl4 gün oldu iste
Soran+1 yılHap aldim iste sonradan
Soran+1 yılElla aldim iste dogum kontrol hapı olarak geçiyor
Soran+1 yılYani biraz
Soran+1 yılİlk defa yaptım sonucta
Soran+1 yılEvet
Cinsel Yaşam konusunda 17b cevap paylaştı. Zamanla konuşur
01 Yorumla
Soran+1 yılUmarım
bozuldun mu
03 Yorumla
Soran+1 yıl😒😒
Soran+1 yılHer neyse
Devamını Gör(7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilimle birlikte oldugumu abim öğrendi. Benimle konusmuyor. Ne yapicagimi bilmiyorum. Nasil affettirebilirim kendimi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler