Birleşme olmicak sadece öpüşme falan merak ediyorum daha önce sevgilim olmadı 22 yaşındayım sizce tehlikeli mi erkekler sevişmeyle sadece yetinebilir mi?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence sadece sevişmeyle yetinmezler.. tam ilişki olur.. ben de asırı istekliyimdir. ön sevişme vs çok yasadım asırı mast yapardım. artık 2 aydır da reel seks yapıorum.. yas kaç canım
24 Yorumla
Soran+1 yıl22 yaşındayım
Cevap sahibi+1 yılHim. reel seks dusuncen var mi peki.. ve istegin nasul kuzum
Soran+1 yılBen seks istemiyorum sadece öpüşme falan
Cevap sahibi+1 yılOldu mu yaptin mi peki opusme vs
En İyi Cevaplar
Cinsellik konusunda 11,6b cevap paylaştı. sen şarampol kenarında akrobasi yapayım ama aşağı düşmeyim diyorsun. ya da buzlu kaygan virajlı yolda son sürat gideyim ama kaymayım diyorsun. akıllı ol uslu dur
05 Yorumla
Soran+1 yılTamam ama ben kararımı verdim
Soran+1 yılTamam da bana insanların içinde tecavüz edecek hali Yok ya evine falan gitmicem
- +1 yıl
insanlar diyorsunda toplum önünde mi sevişeceksin.
yahu ne tecavüzü sen sevişirken kendinden geçip kendin isteyeceksin hadi gir diye. cinselliğin fireni yok. başladı mı dur diyemezsin. ayrıca mecbur kapalı ortama gireceksin. her türlü dümen dönderir senin için.
of ya bana ne ne yaparsan yap. sana tecrübemize göre insan gibi öneride bulunduk. ne halin varsa gör.
ayrıca tecavüz dediğin şeyi yapsa da o tecevüz değil. sen sevişme ortamına gir sonra tecavüz de. saçmalama. sevişiyorsun be ne tecavüzü. o an ilişki yaşadığınızda tecavüz sayılmaz.
tecavüz hiç sevişme ortamı yokken bir kızı alıp bir yere zorla götürüp ilişmektir.
sen kendi ayağınla gidip soyunup sevişeceksin
haaa sonraki ağlayacağın duruma şimdiden kılıf buldun yani. ben istemedim o tecavüz etti. bu da yeni moda oldu
Soran+1 yılBilmiyorum ben bana tecavüz etti derim istemeden girerse
Gizli Üye(25-29)+1 yılSonra neden tecavüz artıyor diyorsunuz. Cinsellik bir ihtiyaç ve insan onu elde etmek için elinden geleni yapar hele ki karşısındaki kendinden güçsüzse.
03 Yorumla
Soran+1 yılBen sanmıyorum 30-40 yaşındaki görmüş geçirmiş bir adamın tecavüz edeceğini
Cevap sahibi+1 yılGörmüş geçermiş bir adam seninle sadece öpüşmek için buluşacak sanıyorsun? Sence o adam için buna değer mi? Burda sırf kız cinsellik kategorisinde görüş paylaştı diye kızın her türlü cinsel fantezisinin olduğunu düşünenler var.
Soran+1 yılİsteyen var emin ol neyse sağol a
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
35Cevap
+1 yılTehlikeliler. Tanımadığın birisi çok numara yapar sana kanma. Gerçekten saygı gösteriyor olabilir ama çok nadir öyle tipler. Özellikle tanımadığın biriyse.
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet tanımadığım biri ama tanıdık biriyle yapmaktan daha az riskli olur diye düşünüyorum
- +1 yıl
İkisinin farklı riskleri var senin için. Sen zaten biliyorsun bu riskleri. Ona göre hareket et gerçek dışı biçimde iyi bir insan gibi gözükenlere de dikkat et. Benden bu kadar.
Erkeğine göre değişir. Herkes tutamaz kendini. tutarım diyen cok cok azdır. biraz yaşamışlık ve tecrube gerek.
Bilmyrm bir bayanın istemediği sınırı asla geçmedim. Ama çoğu tutamyrm diyor anlamyrm05 Yorumla
Soran+1 yılGenelde sanırım yaşı daha genç olan erkekler tutamaz
+1 yılZina yapma sakın 3 günlük dünya için ahiretini yakma
02 Yorumla
Soran+1 yılİnanmıyorum
- +1 yıl
ALLAH'A mı yoksa dine mi
+1 yılÖpüşmeye başlayınca gerisi gelir mutlaka merak etme.
03 Yorumla
Soran+1 yılGerisinin gelmeyeceğini belirttim
- +1 yıl
Belki adam harika öpüşüyor? Belki başın dönecek sersemleyeceksin? Belki o öpücüklerle sende şehvet uyandıracak?
Yetinmek değilde bu saygı duymaktır, çünkü iş yetinme olayına gelirse sınırlarını aşabilirler. Bu bunu yapıyor dahasını da yapar manasında.
02 Yorumla
Soran+1 yılAma kendisi dedi sadece sevişme olacak ileri olmucak emin ol diye
+1 yılbu biraz karşındakinin sana olan saygısı bakışı ile iligli.. mümkün bence.. güzeldirde.. illa birlişme şart değil.. oral da çok keyifli eğlenceli zevklidir de.. bence yani
00 Yorumla
+1 yılBu niyetle gidersen mikmeden bırakmazlar, ama sevgili modunda buluşursan istemezmiş gibi yapıp sadece öpüşebilirsin ;)
04 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim değil işte sadece bunun için buluşucaz
- +1 yıl
Tamam ama nasıl güveneceksin ona, birde sevişmek istiyorum diye yazılı bir mesajın varsa. bu sefer haklı duruma geçer karşında ki kişi.
Soran+1 yılAma ona açıkladım ben daha önce bir ilişkim olmadı ve olsun istemiyorum bunu kabul ediyorsan buluşalım dedim
- +1 yıl
Ben seni tanımıyorum ama kimsenin üzülmesini istemem, gitme desem de gideceksin ama dikkatli ol.
Gizli Üye(25-29)+1 yılyetinemem ben bakire degilsen ilerisi icin israr ederim ama senin bakireligini bozup vebalini almak istemem
015 Yorumla
Soran+1 yılSenin gibi birine denk gelmem inşallah
Cevap sahibi+1 yılneden öyle dedin ki anlamadim
Soran+1 yılYetinmem ısrar ederim dedin ya ben ısrara gelmem hemen terkederim mekanı
Cevap sahibi+1 yılisrar ederim ama zorlayip bunaltmam
Soran+1 yılBakire bozsan ama başına kalır kız kabul etse bile
Cevap sahibi+1 yılyok bircok kiz bakire degil onune gelenle yatiyor
Soran+1 yılBilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılsen bakire misin ayiptir sormasi
Soran+1 yılTabikide bakireyim yoksa sevişmek yerine seks derdim
Cevap sahibi+1 yılo zaman sana kiymazdim sen istesen bile tereddut ederdim
Soran+1 yılZaten erkek dediğin öyle olmalı bakire birini zorlamamalı
Cevap sahibi+1 yılzorlayamam yazik kiza yapsam da ortada birakmam seni becer becer zevkini alinca da basindan at olur mu oyle
Cevap sahibi+1 yılneden bakireligini bozmak istemiyorsun evlenemem diye mi
Soran+1 yılYok sadece korkuyorum ve zamanı değil şu an için seviyorum bakire olmayı
Cevap sahibi+1 yılanladim sohbet edelim mi istersen
kendını durdursan bıle erkegı durduramayabılırsın ozaman fena ıste. :D :D ateşle oynama
04 Yorumla
Soran+1 yılBende ondan korkuyorum daha fazlasını isterse diye
Soran+1 yılZaten 30 üstü olacak kendini bilen daha önce böyle şeyleri yaşamış ve kendine hakim olacak biri
İstiyorum diyorsan bana yazarmısın özel nedenlerim var
00 Yorumla
+1 yılElbettr tabikide. Bunun icin güvenilir ve dürüst birisini bulman gerek ama. Kendini tutamayan görmemiş biri ile yapmaya kalkarsan üzücü sonuçları olur malesef.
00 Yorumla
+1 yılSadece sevişmeyle yetişmeyebilir içine girmek ister belki sende yetinmezsin aldığın zevkten hadi sok artık dersen napıcan
014 Yorumla
Soran+1 yılDemem ben de erkek de öyle bir istekte bulunursa giderim
- +1 yıl
Öyle bir istekte bulunmaz ama sürterken birden sokarsa içine ya da anal isterse napıcan
Soran+1 yılÖyle şeyler yaşanmıcak zaten sadece öpüşme falan olucak başka isteklerde bulunursa kabul etmem
- +1 yıl
Sevişme nasıl olcak elbiseler çıkmıcakmı göğüs vajina popo okianmıcakmı peki ya da sen penisi okşamıcan mı
Soran+1 yılSoyunmayı falan düşünmüyorum.
- +1 yıl
Ozaman sevişme değil sadece öpüşme ve öperken kıyafetlerin üstünden okşama olcak
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Kim kabul etcek ki bunu
Soran+1 yılBilmem belki birini bulurum
- +1 yıl
Bulursun isteklerini kabul eder ama öpüşmeye başlayınca iş değişir
Soran+1 yılMerak etme bütün erkekler tecavüzcü değil kendine sahip olabilen vardır
- +1 yıl
İllaki vardır ama bu tecavüz olmuyo canımbenim
Soran+1 yılTamam o zaman umarım benim bulaşacağım adam sapık çıkmaz
- +1 yıl
Sapıkta değil bu cinselliğin gereği öpüşmeye başladımı illaki gerisi geliyo elini pantolondan içeri dolucalar kazağından içeri dolucalar vajinanı poponu göğsünü okşamak isticek sende o anki zevkle karşı koyamıcan belki sende izin vercen
Gizli Üye(30-35)+1 yılCok guvenilir biri olmali.
Fakat ilk opusme sonra surtunme
Sonra anal olabilir.
Masturbasyn yapiyormusun00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevişip bakireyim diye gezineceksin değil mi? İğreniyorum senin gibilerden.
010 YorumlaAynen öyle
Soran+1 yılÜzgünüm ama bana gelecek erkek bakir olmucak kendimi saklamanın manası Yok hediye paketi gibi
Cevap sahibi+1 yılSorduğun soruyla buradaki yazın çelişiyor.
Soran+1 yılBak bekaretimi bozmama nedenim korkuyorum ve evlenirsem söylicem ona daha önce bir şeyler yaşadım diye emin olabilirsin o da illaki yaşamış olucak
Cevap sahibi+1 yılUmarım aids hiv bulaşır
- +1 yıl
Yazık la sana
Soran+1 yıl@Fenerliikız insanlara keşke birazcık saygı duysanız
- +1 yıl
Senim kendine saygın yok canım
Soran+1 yıl@Fenerliikız olabilir bu tercih meselesi sen kendini eşine saklayabilirsin insanların artık tercihlerine karışmayın
- +1 yıl
Peki bu senin hayatın nede olsa birşy demicem
+1 yılkadının o.. pusu oluyo da erkeğin mi olmuyo bulursun elbet
03 Yorumla- +1 yıl
Yazık la
- +1 yıl
Öyle irispilere
- +1 yıl
@Fenerliikız kesinlikle dostum
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsadece sevismek istiyorsan olgun birini secmen gerek gencler sadece sevismekle kalmaz.:)
010 Yorumla
Soran+1 yılSaçmalamayın ya ne Yani tecavüz mü eder
Cevap sahibi+1 yılben fikrimi söyledim. oda olasikliklar icinde
Soran+1 yılKişi kendinden bilirmiş 😄
Cevap sahibi+1 yılozaman dene ve gör bak kisi kendindenmi biliyor yoksa sonuc ne cikiyor.
Soran+1 yılSanmıyorum zorlayacağını sonuçta bakir olmayan bir erkek bissürü kızla yatmış olacak doymuştur artık bünyesi
Cevap sahibi+1 yıldoymakla alakasi yok o anki istek ve heyecan durumu degistirir. doymustur dedigin olay olgun ve evlilere gecerli, gencler icin deyil.
Soran+1 yılBilmiyorum o zaman işim şansa kaldı
Cevap sahibi+1 yılsansa birakmaman icin olgun biriyle dene dedim zaten doymus yasamis biri bu istegini olgunlukla karsilar.
Soran+1 yılEvet zaten olgun olmalı
Cevap sahibi+1 yılee yani bende onu diyorum umarim bulursun.
+1 yılErkek dediğin kamyona benzer dikkat etmezsen altında kalırsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBuradan tanışıp sadece o amaçla buluştuğum 2 kişi olmuştu.
010 Yorumla
Soran+1 yılİlişki olmadan ama
Cevap sahibi+1 yılOlmamıştı bakireydi zaten ikisi de
Soran+1 yıl@ugur-37 hayır
Soran+1 yıl@ugur-37 istekli değilde merak diyelim
Cevap sahibi+1 yılİstanbul da mısın
Gizli Üye(25-29)+1 yılbende öyle birini arıyorum sdece sevişmek istiyorum :)
00 Yorumla
+1 yılNamus diye bisey kalmamış
13 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşım sana gelecek erkek emin ol temiz olmucak kendimizi hediye paketi gibi saklamanın anlamı Yok namus işe karşılaştırılmamalı ben evli değilim ki kocamı aldatmıyorum
- +1 yıl
Kendini avutmaya çalışarak saçmaladığının farkında değilsin ayrıca herkes layığını bulur sıkıntı etme sen.
Soran+1 yılÖyle zaten
Yetinebileni çıkabilir. Şansına
00 YorumlaCinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı. gerçek bir erkekse partnerinin istekleri emirdir.
02 Yorumla
Soran+1 yılSadece 1 günlük bir şey sevgilim falan deşil
+1 yılKendini durduramazsan tehlikeli olur :)
00 Yorumla
+1 yılTehlikeli şakın öyle birşey yapma
02 Yorumla
Soran+1 yılTamam da merak ediyorum herkes yaşıyor bir ben yaşayamadım
- +1 yıl
Evlenince yaşarsın
sana bağlı ipleri elinde tutmak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen yetirdim belki en fazla oral isterdim
00 YorumlaYani bakir birisini bul yetinir 😊
00 Yorumla
+1 yılyetinilebilir mecburi durumlarda
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılevet gayet yetinebilirler,
00 Yorumla
+1 yılhayır :)
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDeneyelim merakını gider...
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTecrübe gerek sana...
Gizli Üye(30-35)+1 yılSwvgili yap
05 Yorumla
Soran+1 yılSevgilimle yaşamak istemem ya daha kötü
Cevap sahibi+1 yılValla ben sevgilimle yaparimm evlwncez die bir yola ciktik. Her onume geleni opmem. Sonra ben bu kizi optum die arkamda dedirtmrm
Soran+1 yılEvet ama senin evleneceğin adam kim bilir kaç kızla birlikte olmuş olacak
Cevap sahibi+1 yılBirbirimizin ilkiyiz 😊
Soran+1 yılİyi o zaman öylesi nadir oluyor
Boş iş 😏
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki
Soran+1 yılanladım
Gizli Üye(30-35)+1 yılGel dersem gelirmisin
00 YorumlaCinsellik konusunda 17b cevap paylaştı. Buluş o zaman
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılyetinmez
00 Yorumla
+1 yılkendini bilense evet
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılii dır bence..
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyaşatma olur mu karşılık lı?
Devamını Gör(23)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam