Vajinal seksten daha zevkli bunu denedim gördüm. İlk seferde kesinlikle canın cok acır o gün oturamayabilirsin bile. Ama sonrasında alısırsın. Zararlı mı konusuna gelirsek devamlı yaparsan zararlı ama bir kac kezden öyle kaslar tamir olmucak şekilde tahrip olmuyor.
16 Yorumla
Soran+1 yılPeki nasıl yapılır hazırlıkları nedir ne kullanmalı vs neye dikkat edilmeli?
- +1 yıl
Önce dus alın temizlenin bir güzel. Bebek yağı kesinlikle bulundurun. Biraz sürsün parmagıyla hafif acmaya calıssın sonra sevgilin bebek yagını kendine sürsün yavas yavas girmeye calıssın. Canın acır o esnada ama vazgecmek istemezsin. Cok zorlamasın daha ilk olucak ve pozisyonunuzu iyi ayarlayın. Domalma dedikleri o şeyi iyi yap ki o da rahat etsin
Soran+1 yılPeki bazalin prezrvatif kayganlaştırıcı vs kullanılıyor. Mu
Soran+1 yılYa peki hastalık falan bulaşırsa diye prezarvatif kullanılsa olmaz mı
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu çok çok özel bir zevktir ve sadece işini bilen bayanlar bundan zevk alır. Yani Kezbanlara bakma sen bu hazzı tatman lazım ama bazı dikkat etmen gereken şeyler var tabii
Önce temizlik önemki 2 gün önceden sadece sıvı tüket mende fayda var tabii. lagman falan da yaparsın. Kayganlaştırıcı mutlaka şart. Yoksa olmaz. İyi bir kayganlaştırıcı bulmanız lazım pretwrvatif falan yeterli olmaz.
Sıra geldi en önemli şeye ilkinde bayaa bir ağrı çekmişsin ve zevk alamamışsın belli
Bunun için mutlaka kendini hazırlaman lazım. Yoksa kendini geri çekersin devamlı yani yatakda ondan kaçarsın ve en önemlisi kendini kasarsın. Bu durumda
1-partnerine mahcup olursun
2-kendini çık kasarsın
3-penis tam giremez
4-ve ağrılu olur.
Bunların olmaması için bilinçalındaki önyargılarından kurtulman lazım yani bunun çok zevkli olduğunu bilinçaltına ispat etmen lazım Bunun için etkili mast teknikleri var onları Kullanmanı tavsiye ederim ☺️☺️☺️251 Yorumla
Soran+1 yılYani bulunması gereken malzemeleri yazar mısın 😊
Cevap sahibi+1 yılTabii
Önce kayganlaştırıcı için yağlı bir krem lazım bize ☺️☺️ Eski tip tüplü yağlı Arko krem olabilir ☺️
Lağman için eczanede set var ama hortumla da yapabilirsin ☺️☺️ Biraz Arkana sokup içini su ile biraz doldurman lazım☺️☺️ Daha sonra tuvaletini yapıyorsun ve tertemiz oluyor ☺️☺️
Son 2 gün daha çok sıvı şeyler Yemen lazım☺️☺️
Ne zaman yapacaksın ☺️☺️Ayrıca bilinçaltını hazırlaman lazım
Soran+1 yılYani yakında
Cevap sahibi+1 yılBiraz önyargı var sanırım değil mi☺️☺️ Bunu kırman lazım☺️☺️ Yani bilinçaltına bunun çok zevkli bir şey olduğunu ispat etmem lazım bunun için ne yapman gerektiğini biliyor musun
Soran+1 yılBilmiyorum nedir 🙄
Cevap sahibi+1 yılAnalın Çok zevkli bir şey olduğunu bilinçaltında ispat etmen lazım bunun içinde çok etkili mast teknikleri var onları kullanmanı tavsiye ederim aksi taktirde ilişki sırasında devamlı ondan kaçarsın☺️☺️☺️
Soran+1 yılNedir peki nasıl yapılır
Cevap sahibi+1 yılBunun için hayatında ilk kez yoğun orgazm hazzını tadacağın mast sırasında anal yoldan uyarılma yapacağız☺️☺️ Hemen bir teknik yazıyorum
Cevap sahibi+1 yılMastta yapılan hata nedir dersen ☺️☺️☺️
orgazm anına çok yaklaşıyorsun ve orgazm olmak üzereyken Olamayıp sadece ıslanmadan ile yetiniyorsun. istek de doğal olarak artıyor. Şöyle düşün önüne bir adet çok sevdiğin tatlıdan küçük parça koyuyorlar. sen onu yiyince canın daha fazla yemek ister. Yani kendini doyurmak lazım.
Orgazm olmak için kontrolun sende olmaması lazım. Eğer elle yaparsan yani kontrol sende olursa tam orgazm olmak üzere iken beynin elinin vajina dan çekilmesi emreder ve eş çekilir orgazm oldugunu zannedersin.
Peki ne yapman lazım. Kontrol sende olmamalı yani mast da titreşimli bir yatdımcı bir alet kullanman lazım. Neler olabilir
dış fırçası
masaj aleti
epilatör
Şarjlı traş makinası
Pilli traş pıçağı
Hangisi var☺️☺️☺️
Buna göre anlatacağım
Cevap sahibi+1 yılEvet ☺️☺️☺️☺️
Soran+1 yılTitreyen diş fırçası 😌
Cevap sahibi+1 yılOooo en iyisi
Bu gece bulutların üstüne çıkmaya hazırmısın ☺️☺️☺️
hemen yazıyorum
Cevap sahibi+1 yılMasta orgazm olman için kontrol sende olmamali. Bunun için titreşimli diş fırçası kullanacağız.
Fırçanın uç kısmı yani dil temizleme kısnınk klistorisine gelecek, yani fırça kısmının arkası veya en çok titreyen kısmı klistorise gelsin orta kısmı ise vajinanın dudaklarının arasına gelecek sekıldı yerlestir. Vajina dudaklarını ayir ve ortasına yerlestir.
Kısaca ucu klistorise orta kismi ise vajina dudaklarina gelecek. Titremeyi hissetmen lazım klistriste. Fırçayı sabitlemek için kilodunu üste kadar çekeceksin bacak arana yastık koy ve bacaklarını kapatıp orda sabit durmasını sağlıyorsun. yani fırça vajina ile yastık arasında sıkışacak. Kipirmadaman durması lazım. Titreşimi klistorisi titretmek için kullanacağız.
Anladın san devam edecegim
Soran+1 yılAnladım 😊
Cevap sahibi+1 yılMastta Sakın başlama 😛😛😛
Ama ıslanmak serbest 😛😛😛
Fırçayı yerleştirecek ve o şekilde çalıştıracaksin. Burada kural vajinaya dokunmak yok ama kesinlikle. Vajinayi fırça halledecek. Vajinaya en az 20 dakika dokunmadan durmaN lazım. bu kadar dayanman lazım. muthiş zevk alman için.
Peki arkani oksamak tan zevk alirmisin.☺️☺️☺️
Soran+1 yılHiç denemedim
Cevap sahibi+1 yılAma şimdi zevk alacaksın ☺️☺️
Hemen son kısmını yazıyorum ☺️☺️☺️
Cevap sahibi+1 yılVajinanı fırça hallediyor tek başına ve kesinlikle dokunmuyorsun Tamam mı? Ama kesinlikle
Sol elin ile arkani yani anüs çevresine sert ve dairesel masaj yapıyorsun. Önce biraz yağlı bir krem ile kremle kayganlık sağla ki zevk almaya başla. Yani okşuyorsun.
Fırça klistrosi titrettikce kendinden geçersin. Bir acayip olmaya başlasın. Sonra arkandan yavaş yavaş zevk almaya basliyacaksin ama yavaş yavaş bu çok önemli. Bunu sakın es geçme. ☺️☺️Bu en az 20 dakika durmalı. Vajinaya dokunmak kesinlikle yok. Arkadan güzelce zevk aldıktan sonra zaten vajinaya dokunma isteğine karşı koyamaz hale geleceksin. ☺️☺️Arkana parmağını sokma isteği gibi birşey gelecek sonra yavaş yavaş parmağı sokacaksın☺️☺️
Tamamı içine girince ileri geri ileri yapacaksın. Belin kasılacak ve kontrolu kaybedeceksin. Sonra arkani oksama ya devam ederek fırçayı çıkarıp elle kendini bosaltacaksin
Bu. çok şiddetli bir boşalma olacak. Kural 15 dakika falan vajinaya dokunmamak yok
Dokunmadan dayanman lazım
Yapabilirmisin
Cevap sahibi+1 yılDediklerimi dikkate almanı tavslye edeirm
Soran+1 yılEdiyorsun da işte kendi kendine ve vajinaya bir şey girmeden bir yere kadar artık sinirlerim bozulmaya başladı sanki herkes sevişiyor pompalanıyor mis gibi bir ben böyle sal gibi kalmış bakire Kezban gibi hissetmeye başladım 😔İnan çirkin olsam gene neyse gayet bakımlı hoş alımlı bir kızım
Cevap sahibi+1 yılSakın böyle düşünme ve ayrıca pompalama falan gibi tabirleri kullanma. Çünkü bu trol olduğun izlenimi verir. 😄😄
Anal seksi tam yaparsan be o an vajinanı biraz uyarırsan tam zevk alırsın. Tam olarak orgazm olamıyorsun değil mi
Soran+1 yılYa Ne trolü 😝😝😝anlayan öyle anlasın ben kendimi ifade etmeye çalışıyorum 😂😂daha nasıl tarif edebilirim içimdeki çoşkuyu ve siniri😬olamıyorum ya aslında oluyorumda yetmiyor nasıl diyim ben p*rno filmlerinde ki gibi sekse doymak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılYapman gereken çok basit. Çok etkili mast teknikleri ile orgazm olma alışkanlığı kazanman lazım. Eğer bu alışkanlığı kazanmazsan evlilikte bayanların en az %80 i gibi ciddi orgazm sorunu yaşarsın
Soran+1 yılYanyermiyır diyorum artık mastürbasyon vajinamın içinde istiyorum
Cevap sahibi+1 yılEvlenene kadar bu şekilde devam etmeni öneririm.
Bakiresin değil mi?
Ama çok etkili mast tekniklerini kullanırsan en az 20 dk süren şu an masttan aldığın zevkin en az 5 katı zevk alır, hayatında ilk kez yoğun orgamz hazzını tadar ve kendini kaliteli cinsel ilişki kadar rahatlatırsın
Soran+1 yılAy nasıl olacak
Cevap sahibi+1 yılSana çok etkili bir mast tekniği önerebilir istersen
Soran+1 yılÖğret bakalım
Cevap sahibi+1 yılMastta yapılan hata nedir dersen 😄😄😄
orgazm anına çok yaklaşıyorsun ve orgazm olmak üzereyken Olamayıp sadece ıslanmadan ile yetiniyorsun. istek de doğal olarak artıyor. Şöyle düşün önüne bir adet çok sevdiğin tatlıdan küçük parça koyuyorlar. sen onu yiyince canın daha fazla yemek ister. Yani kendini doyurmak lazım.
Orgazm olmak için kontrolun sende olmaması lazım. Eğer elle yaparsan yani kontrol sende olursa tam orgazm olmak üzere iken beynin elinin vajina dan çekilmesi emreder ve eş çekilir orgazm oldugunu zannedersin.
Peki ne yapman lazım. Kontrol sende olmamalı yani mast da titreşimli bir yatdımcı bir alet kullanman lazım. Neler olabilir
dış fırçası pilli
masaj aleti
epilatör
Şarjlı traş makinası
Pilli traş pıçağı
Hangisi var😄😄
Soran+1 yılAy canım bunları biliyorum okumuştum burda 😂
Cevap sahibi+1 yılPeki uyguladın mı😄😄😄
Soran+1 yılEvet ama gene de eksik
Soran+1 yılDoymadım diyim kabaca
Cevap sahibi+1 yılTam yapamazmışsın belli 😄😄
Bu tekniği ilk başta yapmak biraz zordur. Biraz ıslanınca hemen kendini okşarsan bu iş olmaz.
Belki küçük bir yardıma ihiriyacın olabilir
Cevap sahibi+1 yılİhtiyacın olabilir
Soran+1 yılNedir yani doğru yaptım ama bu konuyu
Cevap sahibi+1 yılEn az 20 dk sürdümü
20 dk vajinayı okşamadın değil mi
Ayrıca Arkadan zevk aldın mı
Bunlar olmasıysa malesef tam yapamıyorsun demektir
Soran+1 yılAldım ve sürdü epey
Cevap sahibi+1 yılEn az 20 kukunu okşamadın değil mi😄😄😄
Soran+1 yılAy dk tutmadım bide dk tutup yapıyım 😂😂ama yanş o kadar süre de organz olurum
Cevap sahibi+1 yılİşte yapman lazım. Yoksa olmaz İşte 😄😄😄
Dediğim gibi küçük bir yardıma ihtiyacın olabilir
Soran+1 yılAy Ne küçük yardım
Cevap sahibi+1 yılİlk birkaç sefer dediğim gibi küçük bir yardıma ihtiyacın olabilir dediğim gibi 😄😄
Soran+1 yılNe olduğunu söyle istersen
Cevap sahibi+1 yılİlk birkaç sefer kontrol bende olabilir. Ben şöyle yap derim sen yaparsın, böyle yap derin sen yaparsın ve kimdi kendini okşa diyene kadar okşamazsın.
Tabii hayatında ilk kez yoğun orgazm hazzını tatmak istersen ☺️
Soran+1 yılHaha o nasıl olacak 😂
Cevap sahibi+1 yılBurdan ben yazacağım sen yapacaksın
Cevap sahibi+1 yılTabii istersen 😛😛😛
Soran+1 yılYa bilemedim 🤷♀️😂
Cevap sahibi+1 yılOnu da Ben mi bileyim gizlicik 😛😛😛
Cevap sahibi+1 yılŞimdi bilebilmeye başladın mı bakayım gizlicik cik cik 😛😛😛
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. anal elbette zararlı. uzmanlar önermiyor ve din yasaklıyor. sebebi zararları.
kakanı tutamayıp bezle gezmek istemiyorsan mikrop almak istemiyorsan uzak dur. ayrıca kadının zevk almasını sağlayan sinir ağı merkezi klitoris. anüste öyle bir sinir ağı yok. oradan ancak acı hissedilir. klitorise gelen sinir ağının çok az bir kısmı perine bölgesine uzanır. anüsün kenarında olan bu bölge ilişkide hafif bir zevk hissi verebilir. bazı kadınlar da acı hissini cinsel zevke çevirebilir. esas 8000 adet sinirin olduğu klitoris dururken pis yerde neden zevk arar insanlar.
ayrıca anal ilişki insana bir hakarettir. onur kırıcı. erkek teklif ederse "seni ben geçici kullanacağım, önden olursa üstüme kalırsın" demektir hakarettir. kadın teklif ederse "sen benim pisliğime layıksın" demektir hakarettir.10 Yorumla
+1 yılçok zevkli değil
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılburda delik olsunda sokalı kafası yaşayanlar tercrübe olursa düzgün olursa zevk alırsın bilmem ne gibi sallicaklar. anal seks zararlıdır. gecen kızın teki kanamasını soruyordu siteye bagırsaklarla vajina aynı değil. saglıksız. ordan cıkan penisi ağzına alcan. sevgilin seni düşünse kendi zevki için sana kıyamaz sevgiside yok. zevk alınmaz aşağıdakilerin hepsi yalan söylüyor
24 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani kız hiç zevk almaz mı?
- +1 yıl
almaz kardeşim almaz. göttünde bagırsaklarda sinirler yok vajina gibi. alanlarda vajinası okşandıgı için aldıgını zanneder. burdaki erkeklere ne bakıyosun sen? bilmiyonmu onları? onlara delik olsunda neresi olsa sokarlar. hepsinin maksatı seni düşürmek ballandırıpda. yarın ghöttüm kanıyo diye gelirsen görürüm
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
rica ederim. zaten sevgilin seni sevse anal istemez kız milleti beyin yok
Düzgün yapılırsa zararı olduğunu düşünmüyorum. Kadınlar da zevk alabiliyor.
16 Yorumla
Soran+1 yılİşte düzgün derken düzgünü nasıl
Soran+1 yılPeki prezarvatif kullanıyor Musun
Soran+1 yılPeki kullanılabilir mi
+1 yılZararli olmadigini dusunenlerdenim. Yapan var seni saha kaldırır herhangi bir kimyasal kullanmadan, yapan var seni acıdan perisan eder. Isini bilen biri ile yap
10 Yorumlabelkı bır kac kez ama sureklı yaptınmı dıskını tutamazsın kıza acı verır acıyı sevıyorsan baska
14 Yorumla
Soran+1 yılHayır yani nadir yapılınca ve prezarvatif kullanmak gerekli mş
Soran+1 yılÖnceden kayganlaştırıcı vazalin vs işte ne kullanılmalı
Gizli Üye(36-45)+1 yıleğer yapmasını bilen birine denk gelirsen çok zevk alırsın bağzı incelikleri var çünkü
111 Yorumla
Soran+1 yılNedir incelikleri
Cevap sahibi+1 yılözlemiştim anlatayım bari burdan birazcık heyecan olsun o zaman.
Soran+1 yılİyi olur bilgileriniz paylaşırsanız
Soran+1 yılÇünkü bunlar herkese sorulmuyor
Cevap sahibi+1 yılöncelikle mis kokulu duş jeli vücut kremi ya da vazelin gerekior... ve temizlik çok önemli senin için yoksa iğrençleşebilir.
Cevap sahibi+1 yılmerak etme özelde konuşalım gibi isteklerim olmaz yavşamıcam yani o konuda rahat ol, istediğni sor... dip not olarak yazdım
Cevap sahibi+1 yılbüyük tuvalet diyim halk dili ile yapıyosun... sonra eczaneden kabızlık için lahmanlar var onlardan alırsan çok siteril olur.
Soran+1 yılBuraya yazın lütfen
Cevap sahibi+1 yılonu kullandıktan sonra , duş telefonunun başlığını çıkar ve ılık suyla dayanabilirsen sıcak suyla temizle, yani hortumu içine al ve sıcak suyu çek bırak anüsten... bir kaç dakika yaptıktan sonra duş jelini parmaklarınla yedir iyice ve tekrar hortumla aynı işlemi yap... sıcak su hem yumuşatır. daha sonra vazelinle kaygan hale geitr ve yumuşat... mesela mis kokulu vücut losyonlarıda olabilir... partnerin ilk anda çok yavaş girmeli ve tam ereksiyon halinde olmalı yoksa onun canı yanar hatta penisi kırılabilir.
Soran+1 yılAy Yok öyle başlık falan tutamam 😂ilk kez olacak
Cevap sahibi+1 yılkötü kokulardan tam bir işkence olur sen bilirsin
Al bunu kullan hem güzel kokuyor hemde kayganlaştırır 😀
https://i.hizliresim.com/y0VNpa.jpg00 Yorumla
+1 yılanal seksin zararı hiç yok, düzgün yapılırsada kadın zevten uçar :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKotu cok zararlu birsey, zevki yok dinen cok ssakincali. Zevki yok mozosist tipli insanlarin keyif aldigi birsey
00 YorumlaAnal oral sanal kanal Ammada çeşiti var hacı nolcak böyle
00 Yorumla
+1 yıluyumlu partnerle seks olmadanda seksle de zevk alirsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 415 cevap paylaştı. şimdi domal ve parmağını sok üzerine konuşalım mı?
21 Yorumla- +1 yıl
Tecrübeli olduğun anlaşılıyor.
+1 yılzevk alan insanlar var ama zararlı evet
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlkinde değil ama sonrakiler zevk veriyor
10 Yorumlacanın cok yanar bunu bil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. aslında denemek lazım tam olarak ama yaşamadım
00 Yorumla
+1 yılNuri Alçolar şimdi saldiracak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. Zararli anusun yirtilir genisler
00 Yorumla
+1 yılYaşamadım inan ki hiç
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılanala babala karşıyım ben
00 Yorumla bir artisı yok..
00 Yorumladene ve gör
00 YorumlaSeverim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılKıza vermez
00 Yorumla pis bence
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım