Bakireyim ve aşırı derecede istekliyim çoğu konuyu da biliyorum sizce bu durumu sağıklı şekilde nereye kadar dizginleyebilirim?

Soru açık değilse şunu diyeyim size. Hiç seks yapmadım nikah olmadan istemiyorum nasip olursa tabi (lütfen saygı duyarsanız memnun kalırım)
Çok konuyu biliyorum istekliyim aklımda pozisyonlarım bile var onları hayal ettikçe hoşlandığım erkeği hayal ederek mast yapmak çok zevkli oluyor (hoşlandığım erkek de değişiyor arada 😬) ve orgazm da iyi oluyor ve sürekli istiyorum orgazmı tekrardan 😬 yani kapalı biriyim ve ortamında bunlar hiç yok yani ben böyle şeyler duymadım görmedim sadece internet ve buralardaki chat ler falan ama şunu diyeyim sevgilim olmadı istemiyorum da sadece sanki hergün seks yapan biri gibi herşeyi biliyorum ve bu beni olgunlaştırıyor dişileştiriyor hissediyorum 🙈 yani daha sağlıklı şekilde kendimi nasıl dizginleyebilirim?
Bakireyim ve aşırı derecede istekliyim çoğu konuyu da biliyorum sizce bu durumu sağıklı şekilde nereye kadar dizginleyebilirim?