mümkünse link gönderebilir misiniz?
en güzel bulduğunuz bayan göğsü nasıldır
en güzel bulduğunuz bayan göğsü nasıldır
ya hala bu ölçü işlerindemisiniz. erkekler si.kinin kadınlar memesinin ölçü derdine düşmüş.
bırakın artık bunları yahu.
memelerin şekli şemali her erkeğe göre değişir. kimi iri kimi küçük kimi sarkık kimi dimdik göğüs sever. bunun standartı yok.
şahsen ben pürüzsüz fabrika imalatı gibi kadından zevk almam. biraz gerçekçi olmalı. yani doğal olmalı.
nedir bu doğallık. bir kere iki meme ölçüsü aynı olmaz. (bazıları sorun sanıyor) meme az yumuşak olacak, hafiften sarkma olacak. heykellemi yoksa bir kadınla mı olduğumun farkına varmalıyım. bir de kabullenme meselesi. seni olduğun gibi kabul edemeyen erkele de senin işin olmasın. birak gitsin
link ıdealı bu dur buyuk degıl ama dırı ve dık yercekımı var dogum var olum var ılersı var . azı karar fazlası zarar bıde gogus uclarının renklı kısmı buyuk olmasın cok guzel durmuyorr
Mobilden giriyorum da şöyle anlatayım. Göğüslerde cup ölçüsü ön plandadır bu da meme üstü bir de meme altı uzunluğun farkından hesaplanır. Benim için en önemlisi 85-90 bedenlerdir, benim de göğüslerim büyük sayılır 85 C kullanırım. Zaten genelde bayanlar tarafından B ya da C cup tercih edilir.
ay senin memelerde baya iriymiş benimkide aksine minnacık sütyen numaram 75a
Hadi ya olsun ya küçük memeler de kimilerine göre çekici geliyor, lokum tanesi gibi :) destekli sutyen falan kullanmayı denesene ?
Cevap
15Cevap
2. lınk ıyı azı karar fazlası zarar ılerde yercekımı var yaslılık var dogum var
haklısın .bu beden çok hoş .ideal beden
link burdan seç beğen yaz bana=)
+1
al canım
link
güzel bayan göğüsü diye bişey yoktur aslında.bayana yakışan göğüs vardır.büyük göğüs birinde çok seksi dururken birinde kötü durur veya küçük göğüs birini seksi gösterirken bir başkasını kötü gösterebiliyor.
link burdaki memelerin hepsine kefilim seç beğen al
link :)
beyan nasıl bişey onu bir öğrensek sonradan link atarız kanki :)
sende büyük göğüs takıntısımı var canım küçük pipi takıntısı olan erkekler gibi :))
Bar Refaeli, Anne Hathaway ve silikon ama Marissa Miller the killer !
Kalem testinden geçendir...
Bu nasi konudur aksam aksam .d
Beyan derken?
75-80, dik ve diri iyidir.
link
yok popoyla olur:)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar