Arkadaslar merhaba. Is yerinde bayan arkadaslardan biri, erkek arkadaslardan birinin gelmedigi gun onun işini yapmak icin masasina oturdugunda bilgisayarda dosya ararken +18 arsiv ve kendi mustehcen fotoraflarinin bulundugu bir suru klasor gormus ve bize soyledi bu durumu. Sirket icinde cekilmis kendi mustehcen fotograflarida var. Tabi biz biraz internet arama gecmisinede goz attik direk kotu dusunmemek icin ve ilgin aramalara rastladik. Ornegin; tüylü ciplak kadin fotograflari gibi tuhaf tuhaf aramalar yapmis zaman zaman ve daha fazlasi. Hakli olarak bayanlar tedirgin ve rahatsiz oldular bu durumdan. Ama bu adamin kimseye bugune kadar bir zarari veya rahatsiz edici tavri olmadi. Sizce simdi o arkadasa nasil tepki verilmeli ve patronlara bilgi verilmeli mi? Ve boyle bir durumla karsilasan var mı , varsa nasil karsiladiniz durumu? Ayrica insan neden isyerinde bu tarz seylerle ilgilenir? Cevaplar icin simdiden tesekkurler.. (Tanidik olma ihtimaline karsi gizli kullanici olarak soruyorum cunku sirkette herkes bilmiyor bu durumu suanlik.)
İş arkadaşımızın şirket bilgisayarında +18 arşiv bulduk?
Aslinda bende oyle dusunuyorum. Belkide cok kisi yapiyor bunu fakat bu arkadas talihsizlik yasadi ve yakalandi bence. Cunku bu gune kadar bir yanlisi olmadin kimseye ama bayanlar illede patrona soylicez diye inat ediorlar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Cok kötü olmus utanç verici
Normal ya
Aslinda bende oyle dusunuyorum. Belkide cok kisi yapiyor bunu fakat bu arkadas talihsizlik yasadi ve yakalandi bence. Cunku bu gune kadar bir yanlisi olmadin kimseye ama bayanlar illede patrona soylicez diye inat ediorlar.
Her boka yalakalik yapmayin