Yabancı sevgili ve bekaret mevzusu?

Arkadaşlar ben exchange öğrencisi olarak güney kore'deyim. Yaklaşık 3 aylık bir ilişkim var. Burada insanlar bekareti önemsemiyorlar ve genelde 3 aylık ilişkinin ardından her an cinsel birleşme olabiliyormuş sevgililer arasında. 3 ay sonra normal karşılanıyormuş yani. Benim ne yapmam gerekir? Müslüman değilim fakat Türkiye topraklarında yaşayıp büyüdüğüm için bizim örf adetlerimizi benimsedim yıllardır. Bekaret konusunda çok araftayım. Erkek arkadaşımı çok seviyorum ama ileriyi bilmiyorum ya bekareti kaybettikten sonra ileride karşıma türk erkeği çıkarda onunla evlenirsem? Madur olmaz mıyım? Bizim türk erkekleri bekareti iki bacak arasında aramıyorum dese bile bu bir yalandır. İleride bunu sorum yapıp başa kakabilir. Arkadaşlarım bana tavsiye verir misiniz? Bu koreli çocuğu çok seviyorum onu kaybetmek istemiyorum aynı zamanda da bekaret konusunda endişeliyim. Doğru yol nedir yardımcı olur musunuz? Çoğu koreli erkek sevgilisiyle cinsel birleşme yaşamazsa bir süre sonra ayrılıyormuş. Bu da onların kültürü. Benden ayrılma konusu aklıma gelince çok üzülüyorum. Böyle aptal bir şey için onu kaybetmek istemiyorum.
Yabancı sevgili ve bekaret mevzusu?