Harekete geçme sırsa Sende...
Çevrenizde seks yapılırken gördüğünüz olaylar var mı?
Harekete geçme sırsa Sende...
sadece grup seks ortamlarında bolca seks yapan insanları görme şansım oldu. Onun dışında bir arkadasım benim eve bir gece bardan bir kız getirmisti. Salonda yanımda seks yapmıslardı. Ama yakınlarımı görmedim, ilgimi de çekmiyor yakınlarımı gormek.
Dün sapık bir dedenin köpeğe tecavüzünü gördüm maalesef :(
Aynen, bu sapıklarla aynı havayı solumam ne kadar kötü :(
kedilerin çiftleşmesini gördüm
Cevap
35Cevap
Karşı komşunun 34 yaşında kızını masturbasyon yaparken gördüm göz göze geldik...
Pis pis güldü ne olacak, benim gözlediğimi biliyor artık, perdeyi özellikle yarım açık bıraktığını düşünüyorum.
Neden seni ;) Yancı mı olacaksın kız :)))
Beni istiyorsa, bunu söylemeli, olgun insanlarız. Ayarlarız birşeyler.
Belki ben de onu istiyorumdur.
Seninle cinsellik konuşmak isterdim...
lisede biz ayrı eve çıkmıştık arkadaşla eve kız atmış mal bana söylemedi tabi ben eve girdim odama bir girdim arkadaşım altta kız yukarda fanfinifonfon yapıyorlar dedim Yiğit allah belanı versn bide benim yatağıma atmış kıza ayıp oldu tabi
Komsularimi görmedim ama duydum seslerini bayagi keyifli yapıyorlardı. Seks mukemmeldir sınırsız ve de fantezili olmalı yürekten yaşamalı.
bir kaç kez oldu hatta bir tanesine canli şahitlik ettim
Lasbegas hanimm en son 82 lik dede kopegi hak etmeye calisirken yakalndi tum dunya izledi
Ne dede ama
Karşı komşumun yatak odası dibimde. Seslerini çok net duyuyorum. Şak şuk 😂😂 öğrencilik yıllarında da sere serpe sevişirdik aynı odada böylelikle görmüşlüğüm var
Kendimi bile görmüyorum ki başkasinı göreyim be yavrum
Hareketr geçmek mi ne yapalım önümuze gelen her gatuna salça mı olalım sayın müdirem 😀
Abimi, kanka mı, ev arkadaşımı gördüm seslerini duydum onlarda bizimkini duymuştu festivalde çadırda yapmıştık kamp gece yarısı coşmuştu
Ofisin birinde gördüm birde benım ofisin önündeki otel tam da benım camın karsısında kı odaya adam karıyı soymus cama yaslamıstı şikayet edıcektım oteli perdeyı çektım
İzmirde plajda iskelenin altında sesleri bile geliyordu
Istemedigin kadar günahkar lar şehri sonuçta lez mi dersin grup mu dersin
Minibüs kumsal kenarında ritmik sallanıyordu. Sesler de vardı. Ama göremedim...
Offf haklısın canım çok çekmişti ve üstteki yorumumun ardindan hemen bende yapmıştımmm. Ćok teşekkür ederim jstkıların için. 😉😎
Kendim yaparken kız arkadaşı geldi o da sevişiyodu çıplak gördüm ama vermedi
Perdeyi çekmemişlerdi
İnce perde vardı gölge gördüm dudaklar birleşmişti
Yok ya arkadaşın mahallesinde oturmuştum bekliyordum çıkmasını bir binada gölge görünce gözüme çarptı
Var da, sadece soruyorsun sen başka bir şey değil? Senin hiç mi bir deneyimin yok hiç bir anlamda hiçbir şekilde? Paso soru pembiş görünümlü maviş olman çok yüksek ihtimal.
Okul zamanında bekar evinde arkadaşlar seks yaparken görürdum
gördüm gece vakti bir parkta :D
Arkadaşımı gördüm 👍
Kadını ölüyor sandım meğer zevkten ölüyormus
Ben gördüm ve hala görüyorum ayni evde yaşiyoruz
Üst komşu
Göl kenarında akşam sevişiyorlardı
Çookk
Karşı komşum mesela balkonlar dipdibe
Henüz degil ama Düşünüyorum meyilli gibi zaten bana
Var arkadasima kalmaya gitmistim evli arkadasima
Evet
Hayır abla sen napcan
Var gördüm
Burda söylemesem , duysan sende anlarsin neden burada demeyecegimi özel bir konu.
Yaparsam milletten cok kufur yerim ondan diyorum.
Ozelden yazsam
gordum. kendım de yakalandım zaten
gorukleyı bılıyor musun? unıde orda cok farklı hersey
Bilmiyor istanbullusun sanırım
Oz amcam ile birlikte yaptım onu izledim 😂
Çoook
yok değil görmedim istememde
yok görmedim..
hiç keyfim yokki
evet neden ki
İzledim
Yok be