Düğünden sonra eve gelirsek bir duşa girip kendime çeki düzen vermek istiyorum. Yani saç baş felan sonra resimde ki gibi birşey giyip karşısına cikmak istiyorum. Biliyorum çoğu erkek bu ne diyebilir.. ama başka daha sexy birsey giymeye cesaret edemem.. bunu bile nasil giyerim diye düşünüyorum... kapali öldüğüm için çok tuhaf olucak bir erkeğin karşısında böyle durmak.. Ama içinde kalirmi diye düşünüyorum yani gelinliği kedi eli ile çıkarmak. Yoksa hoşuna gider mi?
Erkek ilk gece gelinliği kendi çıkarmazsa içinde kalır mı? Benim hayal ettiğim gibi olursa hoşuna gider mi?
bu gelinliği çıkartma daha doğrusu gelin kızı kendim yavaş yavaş soyarak kıyafetsiz bırakmak gibi bir hayalim vardı ama senin dediğin gibi oldu açıkçası, bütün günün yorgunluğu, teri ile onca makyaj ile sevişmek çok da iyi olmayacağı için evde başbaşa kalınca ayrı ayrı duş aldık, duştan sonra kız ilk gece için ayarladığı kıyafetini giyerek odaya geldi. ben de kızdan sonra duşa girdim gecelikle çıktım. o esnada gelin hanımcık kahve yapmıştı yatak odasında loş ışık altında karşılıklı kahvelerimizi içtik, namazımızı kıldık, duamızı ettik sonra da alnında öptüm, kıyafetlerini çıkarttım ben kızın ama iç çamaşırlarını bıraktım öylece yatağa girdi kız, bende iç kıyafeti çıkartmadan yanına girdim yatağa.. böyle başladık işte.. senin seçtiğin kıyafet bence güzel, göğüs dekoltesi olması çok hoşş, altına sakın sütyen giyme, ben 10 dakika kanca çözmeye uğraştım sonra kız acıdı bana kendi açmıştı :D utanman çok güzel bir hale sokuyor seni o an da yanakların pembiş pembiş oluyor, eşinin pembiş yanacıklarından öpmek çok hoşuna gidecektir... birbirinin karşısında tamamen çıplak kalmıyorsun ilk gece yani bu birazda tercih meselesi, biz öyle yapmıştık, biz belden aşağımızı yatakta görmedik hiç, hatta eşim penisime dokunmadı hiç, ilk ilişkiden sonra birlikte duşa girince orda gördü ilk, ben de onu tamamen ilk duşta gördüm ama öyle direkt bakamamıştık utana utana bakar gibi komik komik hallere girmiştik. özellikle kız hem merak ediyor görmek dokunmak istiyor ama utancından başını kaldıramıyor, gözlerini kaçırıyor, her yanın kıpkırmızı olmuş gibi hissediyorsun utanmaktan.. birlikte duşa girmekte tercih meselesi, size kalmış bişey.. ama o heyecanlar çok tatlı bir haz.. neyse sormak istediklerin olursa cevaplamaya çalışırım...
Erkek görerek tahrik olur görmesi lazım yani bunu engelleme ısık falan kapattirma sen onun oda senin helalin olucak utanma. Ayriyeten boyle sorular sordugunu görse rahatsiz olabilir eşin haberin olsun
Yahu kadın zina mı yapacaksın? O senin eşin helalin olmuyor mu? Burada bizimle hayalini ne giyeceğini ne yapacağını paylaşıyorsun çekinmiyorsun da, eşin'den mi çekineceksin?
En İyi Cevaplar