Sevgilimin şeyini gördüm?

Ben evlenmeden cinsellik istemiyorum. Bu nedenle erkek arkadaşımla bir sey yapmıyoruz. Bugün evine gittim. Annesi açtı kapıyı. Sevgilimin haberi yoktu onlara gidecegimden. Odasına gittim. Kapı aralıktı. Dan diye daldım odaya.(suç bende. Öyle girilir mi?) Kapı aralık olunca o an düşünemedim. Giyiniyormuş. Üstü giyinikti ama alt taraf tamamen çıplaktı. Ben dalınca birden oda kaldı giyinemedi haliyle. Ben gördüğüm şeyin etkisiyle bir sure bakakaldım. Sonra bir sey demeden çıktım odadan. O kadar utandım ki odadan çıkmakla kalmayıp annesine gorunmeden evden çıktım☺ ama şeyi çok büyüktü. Yolda giderken evlenirsek naparim diye düşündüm. Başkasıninkini daha önce görmedim ama izledigim filmlerden az cok büyük kucuk karşılaştırması yapabiliyorum. Baya o filmlerdeki kadar vardı. Bilimsel arastirmalarda Turk erkeklerininkinin orta olduğunu okumustum. Sevgiliminkini buyuk görünce bu yuzden şaşırdım biraz. Ya sizce bir sey olur mu? Itiraf etmek gerekirse odaya girdigimde yuzune 1 sn bile bakamadım. O bölgeye kilitlendim. Yuz ifadesini gorsem bir çıkarım yapabilirdim. Sizce ne düşünmüştür o an.
Sevgilimin şeyini gördüm?