P*rno izleyen kız hakkında erkekler kötü düşünür mü?

p*rno izleyip mast. yapan kız var mı? Ben mesela bakireyim hiç sevgilim olmadı.23 yaşındayım. Bir erkeğe hayatımda hiç cinsel dürtümü birebir itiraf etmedim. Bu site bir nebze olsun beni açtı. Tabi bu sanal seks yapıp kendimi teşhir ettiğim anlamına gelmesin 3 yıldır bu sitedeyim. Hiç yapmadım böyle şeyler. Ama bir erkek bana özel mesajda p*rno izliyor musun mast. yapıyor musun dediğinde evet yapıyorum izliyorum diyebildim. Cinsellikle ilgili erkeklerle konuştum karşımdaki ben bilmeden mast. yaptıysa bunun sorumluluğu bende değil ben gayet normal bir şekilde konuştum. O beni bağlamaz. Ama şimdi mesela sitede bakire olsa da bir kızın bozuk olduğunu söylüyorlar işte düşüncesi bozukmuş ya da ruhu bozukmuş. Şimdi p*rno izleyen mast. yapan ama bunu erkeklere belli etmeyen ya da uygun ortamda şartlar oluşunca belli eden kız olunca böyle mi oluyor yani. Şayet böyleyse bu çok acımasız bir düşünce yahu. Bir de mesela erkekler cevap versinler bu soruma "Kızın vücudunun güzel olması çok mu önemli?"ben zayıf değilim 158 boya 70 kiloyum. Beyaz tenliyim. Mavi gözlüyüm. yüzüm güzeldir. Ama cinsellikle ilgili şeyleri izlediğimde falan kendimi beğenmiyorum onlarla kıyasladığımda estetik bulmuyorum. Yani biriyle cinsel ilişki yaşasam kocamla falan utanırım. Kendimi göstermek istemem rahat hareket edemem. Bana çok uç geliyor bunlar.
Güncellemeler
+1 yıl
Bir de ben mesela erkeklerle nasıl iletişim kurulur? Bilmiyorum üniversite bitti mesela hep hayatım okul ev/okul kütüphane yurt/ev dershane arasında geçti. Hep kitap okudum.2-3 arkadaşım oldu ama onlarla takıldım hep çok gezmedim çok sosyalleşmedim. Haliyle de tanışmadım kimseyle. Nasıl sevgili oluyorlar yapıyorlar evleniyorlar nasıl açık açık sevişiyorlar vs bunu gerçekten bilmiyorum kendimi hiç böylesine ortaya çıkarmadım.
Güncellemeler
+1 yıl
Özelden konuşmayı teklif eden üyeler, böyle sorular sorduktan sonra özelden kimseye yazmıyorum. Yorumlarınızı gizli üye olup yazın yazacağınız bittikten sonra ben yorumları kaldırırım siz de karşılıklı kaldırırsınız sorun kalmaz. :)
P*rno izleyen kız hakkında erkekler kötü düşünür mü?