Bir kadın şöyle kırmızı rujlu, geniş kalçalı ince belli bacak bacak üstüne atıp karşınızda otursa, sigara içse tahrik olur musunuz?
Böyle bir şey denesem ne kadar başarılı olurum :D
Böyle bir şey denesem ne kadar başarılı olurum :D
leş gibi sigara kokda adam tiksinsin senden ne lan bu içmeyin amk. sigarasız daha cekici olursun emin ol güzel bir bakış ve gülüş sigaradan daha etkilidir
sakin
En son 5ay önce içmiştim, tiryakisi değilim :D
sigaraya gerek yok mini bir etek giyip dudaklarını ısırsada olur :)
sigaraya, kırmızı ruja, geniş kalçaya, ince bele falan ne gerek var, abazan dolu bu ülkede tahrik etmek için nefes alan dişi olman yeterli..
şu kızın profilindeki 3. resme baktığımda ben bile tahrik oldum bazen tahrik ediyormuş demekki ama benim sevgilim sigarayı bıraktırdı link
Cevap
25Cevap
beni tahrik eder öyle bir kadının sigarasını yakmıştım zippomla sonra sigarayı çekti dumanı yüzüme üfledi ve gülümsedi sonra çok teşekkür etti yanına oturdum sohbet muhabbet derken gittik içmeye sonra evinde davay davay :)
Sigaranın kendisi değil de orda tahrik unsuru bilek hareketi aslında. Bileğin içini göstermek, bileği hareket ettirmek filan ;)
Olmam zira sigara içtiği an zaten uzaklaşırım çünkü kokusuna bile dayanamayan birisiyim..
ben çok acayip tahrik oluyorum öyle yapanlara ama yapma öyle çok günah :))
Bir kadın şöyle kırmızı rujlu, geniş kalçalı ince belli bacak bacak üstüne atıp karşımda otursa, sigara içmesine gerek yok normaldede tahrik olurum zaten :D
O değilde sonrasini düşünyorum öptüğünde kül tablasını öpmüş gibi çok pis kokuyor yahu :S
Sigara kullanmıyorum kullanandan da tahrik olmuyorum.
tahrik olacağım varsa da olmam. Nefret ederim sigaradan ve sigara kokusundan.
inan ki sigara içen kızlardan iğreniyorum. genelev çalışanı gibi ne o öyle.
kafasını memene göm.onun elini şeyine koy oksat . emin ol senın tıtremelerın onun cok hosuna gıdecek ben bayılıyorum o an tıtremmesı sankı ben bosalıyomusum gıbı oluyo:D
İzmaritin ucundaki kırmızı ruja bakarım. "Neyse uğraşmayayım şimdi" derim. Bana gelen dumanı öbür tarafa doğru üflerim. Kadın da "Ne kadar odun bişey bu" diye düşünür.
sen oyle yap sıgaraya gerek yok oracıkta tecavuze ugrarsı
yoo tahrik etmez beni sigara hem senden de beklemezdim canım böyle bir soru :D
Sebep -.-
boşver :D seviyorum seni <3
"Sigara içmesini bilen kadın seksi olur"
Bırak bu isleri
pek şansın yok gibime geldi
sebep -.-
hayal ettim ama pek etkilenmedim haa sigara içen kızları severim , fakat etkilenmek ayrı bişey
ne yani şimdi biz tahrik etmiş mi oluyoruz :/ ^^
Madalya bile verirler :)
İğrenç olurdu heralde
sigara hariç diğer seyler zaten tahrik etmiştir
sigara içtiği için tahrik olmam
emı ol basarılı olursn ben şimdden oldum
ezik kalmış özenti...:D
sigara ne alaka lan
Sigara içmesini bilen kadın seksi olur
Çok yakışmış diyorum at gözlüklerin
ergenler memeden götten etkileniyor, bazı alışkanlıklarını terk etmelisin artık -.-
ben sadece sana sormamıştım zaten
çok basarılı olursun emın ol :))
ben tahrik olmam
uzak durması en iysi
Emmeli gommeli :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar