Biseksüellikten kurtulmak mümkün mü?

Kızlara aşık oluyorum, ama cinsel açıdan erkekler beni çekiyor. Şimdiye kadar en fazla 3,4 kez normal p*rno açıp mast yapmışımdır, hep gay p*rnosu izliyorum. Ama hani öyle göbekli kıllı olanlar ilgimi çekmez hep karın kası olanlar beni tahrik ediyor bazen düşünüyorum belkide bende yoktur diye elalemın karın kasıyla tatmin oluyorumdur. Aslında biseksüellik falan yok bende diye düşünüyorum. Ama yolda tatlı bir çocuk görsem hemen onu çıplak hayal ediyorum. Kurtulmak için bir süre lezbiyen p*rnosu bile izledim olmuyor olmuyor! Kadın vücudu beni erekte etmiyor. Özgüvensiz, biriyim tipimi beğenmiyorum. Ama uyurken bir kıza sarılarak uyumayı, onu öpmeyi hayal ediyorum hemen erekte oluyorum. (Hoşlandığım kızı) aizce varmıdır bir çözümü hayır yani ailemde de eşcinsel kimse yok babam baya maço biri, abilerim onlarda. BEN NEDEN BÖYLEYIM ALI VELI KIZ DÜŞÜNÜP BOŞALIRKEN BEN NEDEN ERKEK DÜŞÜNÜP BUNU YAPIYORUM. Kızlara olan ilgim erkeklere olandan çok daha fazla. Ama erkeklere hiç olmasin istiyorum lütfen bana yardim edin 😔
Biseksüellikten kurtulmak mümkün mü?