Sorum daha çok 25-30 yaş arası erkeklere.Sizce bunun avantajları veya dezavantajları nelerdir ?
Cevabın nedir?
Yas farklı iliskiler genelde guc ve cıkar iliskisine dayanır. Bu bir gercek ve , hayır bende oyle değil diyeceğini de biliyorum .
Oncelikle 19 yasında olman , seni 17 yas veya 18 yasından cok da fazla gelisime goturmez , tek degisen yasal olarak hareketlerinden ebeveynlerin değil sen , kendin sorumlusun . Bundan baska hicbirsey oyle cicek acmıs durumda değil ve gelisimse mesele , daha 22 - 23 yasa kadar yolu var bir kız için .
Olgun bir erkekle beraberlik , guc simgesi oldugundan , ara problemleri ( okuldu iş ti ev di paraydı ) halletmis gorundugunden cekici gelir. Ama o yasa gelen bir erkek bunları aman al senin olsun diye vermez , burada yazılanlar gibi senden " karsılıgını " ex hatun olarak ister. Buna biraz çağ atlamaya kalkma denir ama , yuzde doksandokuz ayağın karşıya ulaşamaz ve bosluga duser , dahası geriden tutan olmazsa ( hamile kalara falan ) fena cakılabilirsin. Bu durumlarda , durumu yaratan kişi fersah fersah senden kacacaktır , zira ne senin toplumun ne de onun toplumu , boyle yaş farklı bir evliliğe , ustelik zorlayıcı sebeplerle hic de olumlu gozle bakmayacaktır. Tabi bir de evli biri cıkma ihtimali de oldukca yuksek.
Cezai ehliyetin var , baska hic bir garantin de yok . Dusunerek yuru derim .17 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorum için böyle düşünmemiştim.
- +1 yıl
Gerçek bu , gizli ... O yaşta biri zaten bir sürü köprüden gecmistir , hayata yeni atılacak birinden bekar dahi olsa bekleyebileceği çok az şey vardır . Gizliden kıza deneyimler " aşılamak " da bunların başında gelir. Sana pozitif ya da ona yakın cevap nerdeyse 30 erkekten gelmiş , gaz veren verene ama , bence hic biri yaptıgının arkasında durabilecek durum ya da konumda degiller , ya düşerse diye uzun uzun ya kızdırarak ya da suyuna giderek yazmıslar . Şekil a olmus . Bu bir fikirse, vazgec
Soran+1 yılYorumların amacının farkındayım,zaten asıl amacım fikir almaktı yoksa çokta burada duyduklarıma hareket etmeyi planlamıyorum.
Soran+1 yılBu yorumları çok da ciddiye almamak gerek bana kalırsa.Çoğu kendini düşüncesini değil de işine geleni yazıyor bunu fark ettim.
Soran+1 yılİyi akşamlar.
En İyi Cevaplar
mesele olmaksa bunu hemen hemen herkes ister. ama altında baska yönler arayacaksak istemem sahsen. yok utandım yok bakma yok camı kapat yok ısıgı kapat yok acıdı yok o yok bu derdiniz bitmiyor ki. gerci bu 19 yasına ait bir durum degil. yeni baslayan biri olarak ele aldım 19 yası. yoksa yasla ilgili bir durum degil yani.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİsterler de anca tek gecelik ya da fuckbuddy olmak için.yoksa o yaslarda başka hiçbir konuda anlasamazlar
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
47Cevap
Karşımdaki kızla ciddi birşeyler düşünmem için kızın belirli bir olgunluğu olmasını isterim 19 yaşında olması çok büyük genç olması erkeğin her zaman iştahını kabartır. Ayrıca zaten erkek 3-5 yaş büyük olmalı. Ben hoşlanırsam 19 yaş bana gayet normal.
00 Yorumla
+1 yılavantajları daha bebeksı bı vucut. tecrubesızlıgın verdıgı ve genclıgın verıdıgı heyecan ve ıstek dezavantajları olgun kadınlar sahıp oldugu tecrubeye sahıp olamama, olgun kadınlar da pek nazlanmaz ne ıstedıgını bılır nasıl mutlu olunur bılırler,
00 Yorumla
+1 yılAnaamm çok heyecanlandım ben ya :) 19 luk manitanın faydaları saymakla bitmez. En basitinden ele al konuyu, tecrübeli erkek geç boşalır, acemi kadında geç boşalır. Bak hemen uyumu yakaladın :) Ama işin bitince hemen kurumayacan öyle, hep ıslak olacan.
12 Yorumla
Soran+1 yılİlginç bir bakış açısı .
- +1 yıl
Şaka bir yana da, davul bile dengi dengine canım, pek adil olmaz bu durum. Ben istemem şahsen 19 luk bir kız. Çünkü iki tarafta çevrelerinden hoş tepkiler almaz. Sen gerçekten aşık olsan dahi, parası için o yaştaki adama veren kız olursun milletin gözünde. O da sübyancı amsalak olur iyi ihtimalle. Kolay gelsin.
- Cinsel Yaşam konusunda 873 cevap paylaştı.
+1 yıl19 yasindaki her insan ayni degildir. İstemezdim buyuk bir ihtimalle. Tek gecelik iliskiler yasayabilen bir insan degilim. Hoslanmadigim birisiyle de birlikte olamam. O yaslarda birisinden hoslanabilme ihtimalimse cok cok dusuk...
22 Yorumla
Soran+1 yılMantıklı.
- +1 yıl
Tecrubeyle sabit ayni zamanda.. Seksi bulabilir ya da tahrik olabilirsin ama yataga girip sevismek farkli birsey.
Gizli Üye(36-45)+1 yılDuruma bağlı.. Ben mesela biri ile beraber olmuştum.. Son sınıftaydım, hazırlıktan bir kızla çıkmıştım. Sürekli niye ilgilenmiyorsun benimle diyip duruyordu.. Vurdumduymazsın falan diyordu..
Mesela böyle çocuk tripleri atan bir kızı çekemem. Ama bazı kızlar yaşına göre çok olgun onlarla olur valla neden olmasın.00 Yorumlayasım 24.
dun tamda 19 yasındakı bır bayanla yakınlasmam oldu
yarın ıcın soz verdı bana.
sms atmıs beni yarın şaşırt ;) diye.
sanırsam bıraz daha hızlı hareket edeceğiz.
ayrıca bununla 2-3 gun skypede konusuyorum00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 742 cevap paylaştı. Avantajı genç, dar, diri, enerjik biriyle olmaktır. Dezavantajı ise deneyimsiz, çekingen, kaprisli olmalarıdır.
00 Yorumla19 daha yolun başı ve hayallerle dolu.eren ve
Yanlış birisiyke yapılacak ilişki hayatının. Geri
Kalan kısmında yaralar açabilir.yani kız için erken
Erkek için eğer ciddiyse yaş sorunu olyr değilse
Gönül eğlenndirir00 Yorumla
+1 yılergenlik döneminin tam ortaları oldundan 17-21 yaşarı arası kızlar çok doyumsuz ve ateşli oluyorlar .dez avantajı yok bence!
10 Yorumlabence genç kızlar çok çıtır olur hem cinsel konuda daha istekli olurlar ama hani bir ayakkabı ayağına küçük gelirde sıkar ya iste dezavantajıda bu diyelim yani cinsel ilişki dışı arkadaşlıkta
00 Yorumla
+1 yıl30 yaşındayım. 20 yaşında sevgilim var. 2 senedir birlikteyiz. hiçbir dezavantajını görmedim. herşey çok güzel gidiyor.
01 Yorumla- +1 yıl
20 yaş altı çocuk olmasında sevişmeyi bilmezsiniz zaten boşver takılın,ama o daha çok genç gerçi kızlar erkende evleniyor seninde yaşın 34-35 e kadar var
bakire olup olmadığı önemli bakire ise işim olmaz bakire değilse de işim olmaz gerçi en az 23-24 olmalı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 498 cevap paylaştı. İsterdim tabi ki gençliği avantaj tecrübesizliği dezavantaj
044 Yorumla
Soran+1 yılGençliğinin nesi avantaj ki ?
Soran+1 yılBence tam tersi olgun biriyle bunları daha güzel yaşayabilirsin.Genç olmanın tek avantajı fiziğin deforme olmamış olması sadece.
Soran+1 yılYaş küçüldükçe trip artıyor tabi.
Soran+1 yılEvet ama cevabında isterdim yazmışsın çelişkili oldu sanki biraz :)
Soran+1 yılNe istediğini bilmesi ve çok uğraştırmaması o yaşlar için sanıyorum ki mümkün değil :)
Soran+1 yılOnu anlayabilmek mesele :)
Soran+1 yılYaşına şimdi baktım senin anlaman normal :)
Soran+1 yılHedefimdeki başka biri :D
Soran+1 yılOlgunlarla devam :)
Soran+1 yılBir 6-7 yıl sonra normale dönerim belki :)
Soran+1 yılBekle demedim ki :)
Soran+1 yılYok ya benim derdim başkasıyla :)
Soran+1 yılSen ısrarcısın ama ben senden de ısrarcıyım ;)
Soran+1 yıladres ver gelelim diyorsun :D
Soran+1 yılBüyük buluşma :D
Soran+1 yılBuluşmak için değil ama merak ettim hangi şehirdesin ?
Soran+1 yılAnkara.
Soran+1 yılHiç gelmedim İstanbul'a pek bağım yok.
Soran+1 yılAnkara'dan çok memnunum ben büyükşehir olmasına rağmen sakin .İstanbul pek öyle olmasa gerek .
- +1 yıl
Yani sakinlik bulunduğun ortamla alakalı her dakika taksimde veya eğlence mekanlarında değiliz bizde normal bir hayat yaşıyoruz en kötü kısmı trafik onun harici hava su ortam alışkanlık yaptı bizde ankara'da askerlik yaptım ve küçükken her yaz gelirdim akrabalara yabancısı değilim
Soran+1 yılDoğru ama İstanbul'a gelmek gibi bir niyetim yok :)
Soran+1 yılBoşa gitti desene
Soran+1 yılHayırlı işler :)
+1 yıl19 yaşıdaki bir kız taze olur.ancak bazı konularda bilgisi az olabilir.o yüzden tercih etmeyebilirdim pek..
00 YorumlaSadece cinsel anlamdami yoksa evlilik icinmi sordun
02 Yorumla
Soran+1 yılCinsel anlamda sordum.
+1 yılşahsen ben 20 yaşındayım ve 19 yaşındaki bir piliçle beraber olmak için neler vermezdim ..
02 Yorumla
Soran+1 yıl20 yaşındaysan istersin tabi ben biraz daha yaşı büyük olanlar için sordum :)
- +1 yıl
yaşım yeterince büyük ve küçük olsaydım askere çağrılmazdım .. bence en ideal yaş 20li yaşlar şu an içimdeki enerjiyi tahmin bile edemezsiniz... dişi piliçlerin konusu dahi geçtiğinde içimdeki volkanik enerji tüm bedenimi sarıyor ve patlıyacakmış gibi oluyorum .. kaldıki kendimi yatakta düşünemiyorum bile ..
Cinsel Yaşam konusunda 569 cevap paylaştı. 19 yaşındaki bayanların çoğu çocuk zekasında. olgun değiller. işim olmaz o yüzden.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. sadece taze olusu etkıler insanı bılmedıgı olayları ogretırım yanı kısaca egıtırım hayatın ne kadar acımasız oldugunu ıyısıyle kotusuyle
00 Yorumla
+1 yılerkek hormonları dişi birey ne kadar genç ise o kadar sağlıklıdır diye düşünür o yüzden hep genç bayan ister erkekler
00 Yorumla
+1 yılavantajı filan yok neredeyse dej avantajı çok ama uyum olmuyor çocuk gibi geliyorlar insana
02 Yorumla
Soran+1 yılTam olarak merak ettiğim noktada buydu aslında.
- +1 yıl
karşında bir çocuk olduğunu düşünüyorsun evt tam olarak bu . ama çocuk değil tabiki
Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. yasim 38 veşu anberaber oldugum kiz 19 yasinda.
Yasadigim yer Almanya00 Yorumla
+1 yıltercihim 18- 24 arası... o yaştan fazlası dünya güzeli bile olsa işim olmaz...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 326 cevap paylaştı.
+1 yılçok istekliyse isterim avantajı fiziği iyi olur dezamantajı acemi olur
00 Yorumla
+1 yılgerçekten olmak istemezdim ben avantajı hiç yok hep dezavantaj
04 Yorumla
Soran+1 yılBiraz açsanız dezavantaj kısmını ?
- +1 yıl
dayanamicak o 1. 2.si tecrübe yok zevk vermez bana 3.sü olgun bayan varken neden gençler olsun ki 4. sü nazlancak bişey istedigin zaman daha sıralayabilrim ne geregi var bunlara sadece yapılacak tek şey onlarla sanal başka bişey degil
Soran+1 yılDoğru.
- +1 yıl
e yani hayat tecrübesi diyorum ben buna
Ilişkiye girip bırakabilir sadece ilişki için seni kullanabilir güzel yastasin
00 Yorumla
+1 yılay onu çıakrma ay orama bakma ay şöyle yapma demicekse olur
027 Yorumla
Soran+1 yılDer muhtemelen :)
- +1 yıl
çok fazla uzatmasın o zaman olur :)) demeyiversen olmazmı
Soran+1 yıl:)
- +1 yıl
bence daha iyi olr ;)
Soran+1 yılVar olan birisi için sordum birini aramıyorum :)
- +1 yıl
he yani bu sen değilsin arkadaşın için falanmı sordun ahaha :)
Soran+1 yıl19 yaşında olan benim :)
- +1 yıl
ee tamam işte deme daha iyi olr diyorm bende ;_)
Soran+1 yılBakalım artık :)
- +1 yıl
hiç oldumu ilşkin :)
Soran+1 yılOldu.
- +1 yıl
ne zaman peki ark falanmı :)
Soran+1 yılBu yılın başında oldu ama şu an bahsettiğim kişi o değil
- +1 yıl
oha sen 10 aydır bişey yapmıyomusn çok olmuş bence ;)))
Soran+1 yılÇok oldu evet.
- +1 yıl
hmm yapman gerekn basit aslnda ;)
Soran+1 yılNe gibi
- +1 yıl
bilemem artk o kadar ;))
- +1 yıl
daha çözemednmi yapman gerekeni ;))
Soran+1 yılAnladımda benim derdim başkasıyla :)
- +1 yıl
hmm o başaksını boşver bence senn ;))
Soran+1 yılYok taktım kafayı :)
- +1 yıl
kimki o :)
Soran+1 yılBiri işte boşver.
- +1 yıl
hmm iyi bakalm bamyacı bamyacı takıl sen ;)
Soran+1 yılBamya ? nereden bileceğim bamya mı değil mi ?
- +1 yıl
az çok tahmin :))
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl19 yaşında fakat karakteri oturmuş biri ise evet isterim yoksa çoluk çocukla uğraşamam.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl30 yaşındayım avantaj olarak kız daha mutlu olurdu el üstünde tutardım onu
00 Yorumlaistiyolar hem de çok.
11 Yorumla
Soran+1 yılKaç yaş civarından bahsediyorsun ?
beraberlik birçok kişi isteyebilir belli açılardan
11 Yorumla- +1 yıl
haklısın ben eğer gerçekten seversem,38 bile olur (charlize threon baş tacım bu arada) :) ama sen de güzlsin 22 yaşım
Adamlar bu ülkede ördek s*kiyor sen nediyorsun :)
01 Yorumla
Soran+1 yılOnları tenzih ederim :)
Daha süt dişleri çıkan birisi :P
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen neden buna takıldın ?
12 Yorumla
Soran+1 yılO kısım biraz özel.
Cevap sahibi+1 yıl25-30 arası sevgili adayı işte, kamuoyu yoklaması yapıyorsun sen de, özel olan bu değil mi (:
Soruna cevap vereyim. Çıtır, çerez seviyorsa olabilir...
bir elektrik aldıysam neden olmasın.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 738 cevap paylaştı.
+1 yılHer erkek ister tabiki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl32 yaşındayım, bence hiçbir dezavantajı yok.
00 Yorumla19 yaşın özel bir durumu yok ki
02 Yorumla
Soran+1 yılGenç anlamında sordum 18 19 20 artık her neyse.
Avataj onun öğretmeni olurdum.
00 Yorumlaisterdim tabıkı cok tatlı seksı ve cıtır
00 Yorumla
+1 yılCitir lolita ama seks yapmayi ogretmek gerek
00 Yorumla
+1 yılistekliyse olmak isterim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl19 yaşında körpecik bir kızla olmak isterdim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. fikirleri önemli
02 Yorumla
Soran+1 yılNe açıdan ?
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. no problem
.00 Yorumla
+1 yılKim istemez ki...
02 Yorumla
Soran+1 yılOlgun sevenler var.O sebeple sordum
- +1 yıl
Bende olgun severim ama 19 yaşında genç hatunu kaçıracak kadar salak değilim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha bir çıtır olur taze olur.Süper olur.
00 Yorumlaidiri tazedir:)
00 Yorumlaçıtır...
.00 Yorumlahayırdır kız:)
00 Yorumla19 yaşında mısın?
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet.
Soran+1 yılTerbiyesizsin.
Devamını Gör(35)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi