Sevgiliniz ya da esiniz evde ic camasirsiz gezse hosunuza gider mi? Benim esim olsa evde yalnizsak esimi memnun etmek icin gezebilirim😍
Cevabın nedir?
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. sürekli olmaz. her şeyin vakti var. sürekli soyunuk gezmek pervasızlık ve zaman aşımında saygısızlık oluşturur. herkes yerini bilmeli. kısa süreli gezse tamam. mesela duştan çıksa yanımda kurulansa yanımda giyinse olur. ama evdeki normal sosyal yaşamını soyunuk yaşarsa olmaz. bu adaba aykırı. eşler arasında saygı kalmaz.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 472 cevap paylaştı.
+1 yıltabi ki gezmesini isterim. güzel olur. sonrasında sevişme de güzel olur :)
121 Yorumla
Soran+1 yılE zaten kadinini ciplak gorupte seyi kalkmayanin erkekliginden suphe ederim.
- +1 yıl
sen öyle mi geziyorsun evde
- +1 yıl
tabi ki o şekilde gezince azılacak :) arkasından süper bir sevişme gelecek :)
Soran+1 yılKocam ve sevgilim yok henuz gezemiyorum oyle😉
- +1 yıl
geleyim mi yanına :)
Soran+1 yılKocam olursa ilerde o gelsin yanima artik😣
- +1 yıl
ben kocan olayım benim yanımda dolaş o şekilde :)
Soran+1 yılValla birini seveyim evleneyim neden olmasin.
- +1 yıl
o şanslı kişi ben olmak isterim :)
Soran+1 yılHangi sehirde oturuyorsun?
Soran+1 yılBen Bursa'da oturuyorum.
- +1 yıl
aa yakınız ben de eskişehir deyim
Soran+1 yılAy cok yakinmisiz
- +1 yıl
seslensem duyacaksın nerdeyse :)
- +1 yıl
özele gelebilirmisiniz
- +1 yıl
teklifim hala geçerli :) bekliyorum
- +1 yıl
Sen evlenme teklifi edicek kız bulmuşsun zaten bana gerek kalmadı 😉 @veledron75
Soran+1 yıl@Nameless16 bu varandas onune gelene evlenme mi teklif ediyor😀
- +1 yıl
Önüne gelene evlenme teklifi falan yapmıyorum be. @Nameless16 ne alakaysa
- +1 yıl
Sanirim ediyor
- +1 yıl
@Nameless16 hahahaha
+1 yılhosuma gıtmez kapalı gızlı seyler her zaman daha cazıptır acıkta olanın gızemı olmaz
21 Yorumla
Soran+1 yılDogru vallahi. Kendi naza cekip gostermeyen kizlara erkekler pervane oluyorlar.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
31Cevap
memnuniyet kutusu musun sen , git k*cina don giy diyecek , sen burda aforizma pesindesin 😃
157 Yorumla
Soran+1 yılDon giy derse giyerim ne yapayim😀
Soran+1 yılBu yastan sonra koca bulursam kiymetli olur tabi.
Soran+1 yılBende de yok sevgili de koca da yok. Degismwm dedigin ne?
- +1 yıl
Degismem dedigim aslinda herseyim , merakliyimdir otesi gerisi berisini ogrenmrye calisirim , goz ardi etmem ettirmem onemsizmis gibi davranmam , kiskancimdir kollayici koruyucu ozelligim de vardir bunu degistirmem , ani kararlar alabilirim bir anda bir yerden baska bir yere gecebilirim bunu da degistirmem , ruh halim anlik bile degisir bazi konularda asla sakin degilimdir , fazla sabit kalmayi sevmem hareket vardir ruhumda bunu ne engelletirim ne de karsimdakini engellerim ama bana ayak uydurmalidir , gulumsemeyi severim somurtkan yapim yok , aman agir olayim molla desinler kafasiyla takilmam , icimde ki fikir ne ise direkt soylerim , ee hmm ıhh diye kivranmam vs vs
Soran+1 yılSeni seven boyle sevmeli zaten.
Soran+1 yılBeni de oyle vardir elbet bir yerlerde bizi de sevecek birileri😊
Soran+1 yılNe alaka anlamadim? Sen niye evlenemez missin? Ben evlenemiyorum baksana 😣
Soran+1 yılBeni anlayan erkek hic yok. Hic birini on sene sevip de bekledin mi? Benim en guzel caglarim bir kisi icin heba olup gitti😣
Soran+1 yılBenim en verimli on senem gitti😣haklisin ama gonul ferman dinlemiyor.
Soran+1 yılTehlikeli mi?
Soran+1 yılSen alti sene birini severken iyi de ben on sene sevince mi tehlikeli oldum. Sen beni tanimiyorsun ben de seni. on sene o kisinin pesinden kosmadim ki. Uzun hikaye. Bu adami sevmeye ilk oncd platonuk olarak baslamistim. Bu adam isi dolayisiyle Ankara'ya gitti orada iki sene kaldi. Sonra geri dondu. Baskasiyla nisanlanmis Ankara'da. Haliyle ben seviyordum onun haberi yoktu bastan. bir sene surmus evlilikleri ayrilmislar. Onlarin ayrildigini da bosanmalari dan bir bucuk sene kadar sonra ogrendim. Bosandiktan sonra karsilastik iletisimimiz basladi... vs... vs
Soran+1 yılYani iletisim kurdugumuz sure toplasan en fazla 4senedir. Cok degisik seyler yadandi. Evlendigini duyunca zaten alakami kesmistim. Kader diye de bir olgu var. Kim derdi ki bu adam evlenecek bosanacak ve iletisime gececek benimle. Olecegim aklima gelirdi de onunla yasadiklarimi yasayacagim aklima gelmezdi...
Soran+1 yılO erkegi mutlu etmen zor yazmissin ben onu mutlu ettim😊o edemedi. Burada anlatamayacagim cok degisik bir iletisimimiz oldu onunla. Insanlari tanimadan yargiliyorsun bence yapma.
Soran+1 yılAdamin eski karisi psikolojisini mahfetmis. Seni beni ve bu adami tanimadan nasil normal olmadigimizi dusunebiliyorsun ki? Sen normalsen neden peki seninle kimsenin evlenemeyecegini dusunuyorsun? Neyse hakkinda hayirlisi neyse o olsun. Iyi geceler.
Soran+1 yılSana kotu bir sey de demedim ama neyse gule gule😊Seninle kimsenin evlenmeyecegini dusunen ve normal olmayan sensin. Fakir sin herhalde profil fotondan onu anladim. O yuzden seninle kimsenin evlenmeyecehini dusunuyorsun.
Soran+1 yılMerak etme ucuklamaz. Ilgilendirmezde. O yuzden demek ki kimsenin seninle evlenmeyecegini dusunuyorsun. Kimsenin g. tunun donun markasiyla ilgilenmedim. Senun gibi kotu bir sey demedigim insan bana sacmaliyorsa psikolojisi bozuk olan odur. Seviyesiz olan belli. Hadi git tanimadigin baskakarini yargila yazma lutfen artik.
Soran+1 yılBelli ne oldugun hadi al voltani baska kapiya. Yorumum meraklisi degilsen defol sorundan! Kafana, soruma yorum yap diye silah dayamadim.
Soran+1 yılSende adam ol! Terbiyesiz. Ne yapacagimi sana soracak degilim.
Soran+1 yılAy yok kimseyle karistirdigim yok. Senin gibi on yargili degilim. Tanimadigim insanlar hakkinda sacma sapan yorum yapip yargilamiyorum. Sen ne halt oldugun burada yazdiklarindan belli.
Soran+1 yılCirkeflesen sensin. Yapiskan sey defol git diyorum zamk gibi yapisti soruma.
Soran+1 yılYuzsuzlugun bu kadarina da pes!
Soran+1 yılSenden bana ne. Niye bunlara bana yaziyorsun? Senin ne oldugun gayet acik anlatmana gerek yok.
Soran+1 yılCok zamanin var belli bos gezenin bos kalfasi. Yarin sabaha kadar degil obur sabaha kadar da yazabilirsin.😂Deli ile deli olacak halim yok.
Soran+1 yılTabiii ona ne suphe😂
Soran+1 yılSenin gibi olmaz cocugum tasalanma.
Soran+1 yılYok dusunme senin dusumene kalmadim. Sen git hayali is yeri ve hizmetlilerini dusun😂
Soran+1 yılSana ne bundan sen kendine bak😂Ay ne onemliymisim takti bana. Tabi insan bunun kafa yapisina sahip olunca boyle oluyor. Aylak bakkal tutar seyini tartarmis bu sa. ak da bana takti.
Soran+1 yılO biliyorsa sorun yok. Beni hic ilgilendirmiyorsun.
Soran+1 yılAy defolll! Ne yapacagimi sana soracak degilim.
Soran+1 yılIstedigimi derim dangal. k sana mi soracagim.
Soran+1 yılKabul etmen guzel😂
Cinsel Yaşam konusunda 479 cevap paylaştı. Sıkıntı yok ister çamaşırsız ister elbisesiz gezsin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGuzel br fantezi olur ic camasiri olsun ama farkli farkli giyisin derim karsimda ozellikde yeni evli donemde cocuk filan olmadan tatli olur
10 Yorumla
+1 yıleşin olabilir miyim :D elim hiç rahat durmaz ama baştan söyleyeyim :D
04 Yorumla
Soran+1 yılOlurdu da yastan kaybediyorsun😉
- +1 yıl
genç miyim yaşlımı :D
Soran+1 yılGencsin benim aradigim yas araligi37-40 Kendimden buyuk tercih ederim.
- +1 yıl
uff ya. niye şansım yok hiç benim :( :D daha enerjik olurum işte :p
Ucunada balon kurdele felan takalim daha egzotik olur 😁
08 Yorumla
Soran+1 yılTak mikime papyon😂😆
Soran+1 yılCikartma da yapistiririz.
Soran+1 yılKeceli kalemle hello kitty resimleri cizerim o zaman😂
Soran+1 yılMinik minik guzel olmaz mi😂maksat eglence
+1 yılGezmesini isterim. Ben de gezerim.
11 Yorumla
Soran+1 yılSende mi?
Bana kalırsa tamamen çıplak gezelim. :D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGider tabiki ondan sonra yakaladim yerde icindeyim😂😂
20 YorumlaYazın olabilir kışın sıkıntı
10 Yorumlaevlenince zaten öyle olucakki
112 Yorumla
Soran+1 yılOyle yapan az ama herkes yapmaz.
Soran+1 yılInsallah istedigin gibisi denk gelir.
Soran+1 yılAmin ins.
Soran+1 yılBekarim
Soran+1 yılYok evde bekar biri llarak kime giyeyim ki
Soran+1 yılYok olmuyor
Hayir kudursun merak etsin
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Herkes edebini bilmeli
02 Yorumla
Soran+1 yılSokakta ciplak gezilsin diyen yok zaten.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılIc camasirli daha hoş
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılGözlerimi yerden toplarım artık
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı. Herşey yerinde ve zamanında olmalı...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet
24 Yorumla
Soran+1 yılTabi arada yapmak lazim yoksa etkisi kalmaz.
Cevap sahibi+1 yılBeraber yaşadığımız için hergün boxerla geziyor alıştım bu haline
Soran+1 yılBoxer baska boxersiz gezmesi baska😂
Cevap sahibi+1 yılÖyle hoş olamazdı bence böyle daha iyi
Evlenince bil bol gez
09 Yorumla
Soran+1 yılEvlenecek koca bulsam yapacagimda su anda aday adayi bile yok.
Soran+1 yılCevre yok bende
Soran+1 yılOkul bitti issizim bu ara
Soran+1 yılSosyal grup tan kastettigin netten mi bulayim bu sosyal gruplari?
Soran+1 yılAnladim iyi fikir
hemde ne :)
10 Yorumla
+1 yılkısa şortla gezse gider
10 Yorumla
+1 yılnerede senin gibi kadın
10 Yorumla
+1 yılHayır
10 Yorumla
+1 yılçok hoşuma gider
10 Yorumla
+1 yılCirilciplakmi
10 Yorumla
+1 yılÜstünde ne olacak peki?
04 Yorumla
Soran+1 yılSutyen ya da dar body
- +1 yıl
Alt kısmında? Tamamen çıplak mı?
Soran+1 yılEvvet
- +1 yıl
Hoş değil, onun yerine seksi külotlar daha tahrik edici. İç çamaşırıseçimin nasıl?
camasırla olur ne o ole o kadarda degıl
06 Yorumla
Soran+1 yılCiplak sokakta gezmeyecek, Evinizde gezecek. Sana gezecek😉
Soran+1 yılO nu da yapariz maksat degisiklik olsun.
Soran+1 yılTopuklu ayakkabi seksi gosteriyor dogru👍
+1 yılEsas yas kac?
012 Yorumla
Soran+1 yıl32yas
- +1 yıl
Esin yok mu , 32 yasindasin, bu fantazilkeremi kaldin?
Soran+1 yılBekarim henuz. Cakralarimi actim, sevdigim biri olsun ve evlenmek istiyorum.
- +1 yıl
Esin olsun evde sadece bir ay donsuz gezme seni ve esini tahrik eder, bekarlikta, yoklukta kendini cölde susuz kalmis, dereyi bulrusam icinden cikmam zanedersin..
Evlen 6 ay sonra kocan hergün yaklasamasin diye bahaneler üretirisn, basim agriyor regl var , cok yorgunum falan
Soran+1 yılZaten bu isler iki tarafinda karsilikli istemesiyle olur. Herkes ayni degil bu arada.
- +1 yıl
Tamam , önce evlen sonra donsuz gezmeyi düsün
Soran+1 yılKoca bulsam ve seversem aninda evlenirip nasipse tabi.
- +1 yıl
Onda bir sorun yok, dogru insan dogru zaman gelince evlenirsin, anlayamadigim evde donsuz gezmeyi hayal etmen, bende gercek yasamin öyle olmadigini, hayal ettigin gibi olmadigini anlatmaya calisiyorum.
Kocan evde donsuz gezsse simdi belki oh deyip zevke geliyorsundur ama evli olsan 6 ay sonra altina don giysene ne böyle geziyorsun diye sikyaet edersin, emin ol, onu anlatmaya calisiyorum..
Soran+1 yılBende bazen degisiklik olsun diye gezerim demek istedim her zaman tabi ki olmaz zevkj kacar
- +1 yıl
Sen geceligi giy, donsuz yataga gir, öyle daha güzel, evde donusz gezmek rahatsiz eder, inan bana..
Soran+1 yılSana ne bundan?
Soran+1 yılPardon yanlis kisiyd yazdim😁
- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılyakaladığım yerde muck muck ah oh
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılgider
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet gezerimde gezmesinide isterim
02 Yorumla
Soran+1 yılErkegin gezmesi tuhaf degil mi?
Cevap sahibi+1 yılBence değil niye tuhaf olsun ki
+1 yılGider
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. hoşuma gider
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok hoşuma gider
20 Yorumla
+1 yılArada ikram iyidir
11 Yorumla- +1 yıl
Özgür müsün sen?
Evet gider
10 Yorumlabenim hoşuma giderdi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet gider
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılne kadar çıplak //
05 Yorumla
Soran+1 yılDonduz
Cevap sahibi+1 yılgüldüm valla
Soran+1 yılDonumu erkegime cikartacagim😍😗
Cevap sahibi+1 yılkamyonu devirmesin))
Soran+1 yılYok devirmez😉
Devamını Gör(22)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgiliniz ya da esiniz evde ic camasirsiz gezse hosunuza gider mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler