İlişkide kendiliğinden kasılan vajinal kaslar, erkeğe ne kadar zevk verir?
Peki, bana ne kadar verir? :)
Peki, bana ne kadar verir? :)
senin ne kadar kasıldığını bilmem ama, eski sevgilimle seviştikten sonra yatarken kaşık pozisyonunda içine girmemi isterdi, öyle uyumayı seviyordu. normal ilişki esnasında kasılmaları hissedebiliyordum zaten ama öylece uyumaya çalışırken resmen eliyle sıkıyormuşçasına kasıldığını hissedebiliyordum, müthiş bir zevk...
istemsiz kasılma ilginc adam cok seksi muhtemelen
Sevdiğim erkek olunca. :)
Cevap
11Cevap
nişanlınla aranda mükemmel ten uyumu var sanırım...cinsel hayatınız süper öyesi olacak ...
Başka söyleyeceğin bir şey? ''Kasılmak'' konusunda? Nasıl zevkler veriyor erkeğe?
benim eski nişanlımda böyleydi...karşındaki erkekten kaynaklanıyor...biz normal konuşuren bile resmen dört köşe oluyordu...sanalda da süperdik...sizde öylesiniz sanırım...biraz geç boşlaıyorsun sanırım...gecede 3-4e kadar giderseniz ancak tatmin olursun...bu durum nişanlına duyduğun sevgiden kaynaklanıyor...nişanlın ve sen çok şanslısınız...
Bana da öyle geliyor :)
Henüz bakir ve bakireyiz :(
İlk gece erken boşalmasını nasıl önleyebilirim? :/
nişanlın ilk başlarda eeken boşalablir...bu durum azamnla değişir...tabi birde kapasitesi önemli...şans meselesi...benim nişanlım çok şanslııdı..seni bilemem:D erken boşalır ilk gece...2-3-4 e gelince devam eder bu arada sen kasılırsın..erken boşalınca..onu uyamaya çalış...sürekli dik olmasını sağla açık saçık konuşabilirsin mesela...onu istediğini söyle müthişsin falan de..erken boşalmasını sorun etme zamanla dzelir...sonra dzeldiğine pişman olursun...bazızamanlar nefes alırken bile zorlandık
Hiiiç sorun olmaz. Günlerce sürebilir <3
Ama çok üzülürüm erken boşalırsa. İlkimiz çok güzel geçmeli.
Zaten başlayacağım uyarılara hafiften. Erken boşalmayla ilgili uyaracağım onu. Bilinçlensin yani :/
Benim bu kasılmalar, onun erken boşalmasını tetikler ama :( Nasıl yapsak...
hayır asla yapma salkamısın sen...erken boşalınca uyar derken...D erken boşalınca onu uyar derken tekrar ereksion olsun kulağını öp boynunu falan kendine getr çünkü boşalınca penis söner onu tekrar canlandırmak lazım anladın mı...sakın nişanlına bak erken boşalma diye uyarıda bulunma ters teper...
evet tetikler...farklı pozisyonlar dene mutlaka...
zayıf beyaz tenli egeli ve yörük müsün...
Şanslı bir kadın olduğumu düşünüyorum ama... Umarım yanılmıyorumdur :/ü
Teşekkürler. Soracağım olduğu zaman, sana sorabilir miyim?
elbette yardımcı olurum...istediğin zaman...
Ne alaka? Onu söyle... Ben de cevap vereceğim. Bazısı isabet etti.
(erken boşalma konusunda) Alenen söylemeyeceğim elbet. İmada bulunacağım.
bak sen birsürü sordun ben cevap verdim sen neden diyorsun kesin yörüksün sen...
Normal kilodayım. Bir hayli beyaz tenliyim. Egeliyim. Yörük değilim.
Söyleyecek misin; nedir alakası?
eski nişanlım saydığım özellikleri taşıyordu ...o yüzden:D ...denmek durumun ege ve beyaz tenle alakası varmış yaramaz oluyorsunuz sevince...:D
Kendi adıma söyleyebilirim; hem de nasıl. :) Uzaktayız ama ya :/
Nişanlı değiliz daha. Sitedeki ahlak bekçileri saldırmasın diye böyle sorarım hep. Biraz ayrıntı içeriyor ise de evliymişim gibi :)
adam doğulu deme sakın ne olur...hele erzzurumlu hiç deme...
Hayır, değil. Sen Erzurumlu musun?
evet nişanlım denizliliydi...
Yaşlarınız kaç idi, birlikte olduğunuz dönemde?
o 25 ben 26 ...4 sene sürdü ...o 29 ben 30ken ayrıldık...
nişanlın eruzumlu olsaydı bazı şeyleri garanti edebilirdim:D
ne kadar zaman sonra sekse başladınız? biz pek aceleci değiliz. iyi yapıyoruz bence böyle.
uzun oldu ..nişanlandık nikah yaptık...öyle yapmadan öpüşüp durmaktansa..garantiye aldık eşim yani kısacası...hemen hiç ara vermeden zaten zor dayanıyorduk...hemen nişan gecesi nikahı da yaptırdık ...aynı gece birlikte olduk:D
hani eski nişanlındı :S eski karın yani. eşin yani. imam nikahı mı yoksa? bir insan, neden eski eşine eski nişanlım der ki :D ilginçsin.
eski nişanlım o andaki olayı anlatıyroym bende zaten
nikah yaptığın kişiyle aynı kişi. tek bir kişiden bahsediyorsun. nişanlım dediğin kişi, nikah da yapmış olduğun kişi. ben bunu anladım.
evet de düğün yapmadan ayrıldık...eski eşimde denebilir ama bunu kimse bilmiyordu tabi...aileler sadece...
seks yapmadan o kadar uzun süre nasıl durabildiniz ki... hem de o yaşta. ben zor duruyorum şahsen :) (19) dini inançlarınız mı var?
var tabi olmasaydı zaten sıkıntı yaşardık..
inançsız olsaydınız hiç vakit kaybetmeden seks mi yapardınız peki? hep bunu merak etmişimdir.
evet olabilirdi...inanç çok önemli...
kaç yaşındayken atılırdınız cinsel hayata peki?
iki sene önce işte ben 28 o 26 yaşındaydı
''atıldınız'' değil. ''atılırdınız''. yani; dini inancın olmasa idi kaç yaşında sekse başlardın? evlilik dışı tabii...
bilmiyorum...belki hiç başlamazdım belkide başlardım...inanç çok önemli...
kaç yaşında olurdu bu başlangıç? ya da en erken kaç yaşında?
biz tez vakitte başlamak niyetindeyiz. (19. inançsızız.)
dini inancım gereği szi bu konuda yönlendiremem...bu durumdan bende mesul olurum...
ne yönlendirmesi ya. :) biz yaşıyoruz yaşayacağımızı. birleşmedik bir tek. o da yakın zamanda...
böyle bir konuda bir başkası tarafından yönlendirilecek kadar aklımı kaybetmem umarım hiçbir zaman.
geç kaldığımı düşünüyorum ben. 19, sence de geç değil mi?
sen kaç yaşında yaşardın ilk birlikteliğini? şimdi sen ''16'' dersen, zaman makinesine girip üç yıl önceye gidip seks yapacağım (!)
bilmiyorum cevap vermiyorum bundan sonrası için...
vajinan kasilip helede sulaniyosa cok ,girip çiktikca nişanlin cok zevk alir.sen zaten icine almadan kasildigina gore icindeyken zevkten 4köşe olursun
Nişanlın yatakta iyiyse çılgınca sevişirsiniz orgazmden orgazme koşarsın
seeni bilmem ama benim partnerim bu şekilde yaparsa beni çılgına cevireceği kesin.
Gerçekten mi? :) Tecrübeli misin?
Yeterınce tecrübeli olduğuma inanıyorum senin tecrübe durumun nasıl
Alacağın zevke 2x erkeğe vericeğin zevk de cabası.
Sahiden bu kadar iyi bir şey mi :)
Gerçekten mi... Vay be.
cevabı hangi birim ölcüsüne göre ögrenmek isterdin?
matematiksel hemen hesaplıyorum
Desibel.
erkeğe 1 sana 3 kat verir
gerçekten mi! açıklasana?
erkeğe çok zevk verir spermi daha çok pompalar .
asıl kadına verir , uyartısı fazla
o duyguyu daha tadmadımm ;)
Az veren candan çok veren maldan :)
yiyince anlarsın ne kadar sevk vrdigin:)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar