Bekaretim bozuldu ve çok pişmanım?

Dün gece hayatımda ilk defa biriyle iliskiye girdim seviyorum çok ama kendisi evli ve daha boşanmamış ama eşi Şu an burda değil biliyorum boşanmayacakta dün gece ilk defa gece beraber kaldık çok istiyordum bir gecemi onunla geçirmeyi istedim oldu biseyler içtik falan derken yatağa geçtik sevistik sonra sürtünurken içime gir dedim zevk anıyla oda Eminmsn diye sordu ben evet dedim girdi o an nasıl oldu içimde hissetmedim bile sadece biraz acıyordu ama içimde değildi sanki sonra ışığı açtık ve yatak kandı avuç içi kadar kırmızı renkte kan çok korktum üzüldüm oda öyle ve bana emin olsaydim bakire olduğundan asla yapmazdım ben bu vicdan azabından nasıl kurtlcm dedi sustuk ikimizde uyuduk sabah hiç konuşamadık bile ve beni hiç aramadı sormadı ben yazdım bana dedi yaşananları unutalım asla 2. Defa olmayacak bir yer bul kizlik ZARI dikimi yapan diktiririz falan dedi benim canım çok yanıyor çok pişmanım dünden beri kasiklarimda karnımda agri var ve kanamam ara ara oluyor kimseye anlatamıyorum çok kötüyüm 😢😢😢
Bekaretim bozuldu ve çok pişmanım?