bir kaç videoda gördüm de elektrikli gibi bişey ne olduğunu bilen aydinlatabi/ir mi?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kadın orgazm aleti, bluetooth İ tanıtıp telefondan uzaktan Kumanda ile , veya görüntülü chat siteleri var ses geldikçe titreşim oluyor , bahşiş ne kadar çok atılırsa 25 saniye 2 dakika arasında titreşim oluyor , dayanabilirmişsin bilmiyorum ama , Benim gördüğüm bayanlar yerlerdeki parkeleri sökecek nerdeyse o derece yani :)
hem mast amaçlı hem ilişkide klitorise uyarı vererek ilişkiye destek amaçlı kullanılan hem uzaktan kumandalı hem telefonla kullanılabilien vibratör.
sen şimdi bunu bilmediğini söylüyorsun öyle mi. yediriyorsun yani
Ya ben adını sormak istemiştim bir de çalışma şeklini yoksa görüyorum vibraror olduğunu eksik sormusum pardon
Buluutut kulaklik canm
Cevap
28Cevap
şimdi bu şeyi ya vajinana sokuyorsun ya da külotun için sokuyorsun sonra bunun kumandası var istedğini zaman basıyorsun titretiyor ne kadar uzun basarsan o kadar kuvvetli titriyor ve bu sanırım uzak mesafedende kullanılabiliyro
Adı ne peki bunun
adını bilmiyorum daha çok cam show yapan kadınlar kullanıyor bunu
bahşiş geldikçe titriyor bu ne kadar büyük bahşiş gelirse o kadar kuvvetli titriyor
Zbxbxbvx hadi ya zjxhxhfh adını da bilseydin en iyi görüş yapacaktım :D
adını bilsem kumandayı isterdim :D
Lovense lush muş emekçi ben de yeni öğrendim xjxjx
kullanmayı mı düşünüyorsun :D
Merak ettim sadece
hmm öyle bişey işte :D
Muhtemelen anüs veya vajinaya giriyor o ince kısım, üst kısımda klitorise geliyor ve masaj yapıyor. Adı Lovense Lush galiba. :D
Adi lovense lush. Kutuda da yaziyor zaten. Vajinana sokuyorsun kalin tarafini ve titresim veriyor klitorisi uyariyor. Chaturbate diye bir site var orda uygulamali sekilde gorebilirsin. Token attikca adamlar titriyor alet.
Konuyu cinsellikte açmışsın ama ne olduğunu bilmiyorsun. Biz de yedik 😏
Ya eksik sormusum çok pardon ne olduğunu biliyorum ama ben nasıl çalıştigini sormak istemiştim ve tam adını
Hihi aynen eminim öyledir. Ekran fotoğrafı almışsın altında açıklaması yazar bu ürünün. Sorma sebebin belli bu kadar ucuz olmasanız keşke
Ayrıca bir kaç video izledim diye de belirtmiş olmana rağmen halen ne olduğunu nasıl kullanıldığını soruyorsun. Kendini çok mu zeki sanıyorsun acaba? 😂😂 çünkü değilsin de 😂😂
Sormamim sebebi neymiş
Buradaki abazan erkekleri baştan çıkarıp onları tahrik etmek. Eminim de şu an bir ton takip isteği geliyordur sana ve yie eminim ki bu hesabin da fake. Yani pembe görünümlü mavisin 😂
Tahrik edecek ne yazdım acaba? ayrıca sana ne bundan her sorunun altında mutlaka bir tane oluyo senden
Hihi sizin gibilere haddini bildiren birisi var bu sitede ne güzel
Vibratör yazıyor üzerinde zaten bir tarafını vajina üzerine diğer ucunu da kıçına sokuyorsun sonra da bluetooth ya da wifi ile bağlanıp titretiyorsun
Hatta sevgilin dilan taa uzaklardan titretiyor seni
Senin bilmen lazım ne olduğunu. Bu kategoride sorduğuna göre biliyorsundur.
Herkese ayrı ayrı yazmaktan elim yoruldu dbxhx adını ve çalışma şeklini sormuştum eksik sormusum pardon
Çalışma şeklini bilmiyorum ama kullanımı aşağı yukarı belli oluyor halinden
Telefon ile sisiyo yuruyo felan galiba kontrol telefondan yapiliyo gibi 😀
Cinsellik üzerine acmissin konuyu ki bir de bilmiyorum diye milleti kekliyon
Ya allah aşkına ben çalışma şeklini merak ettim sadece. vibrator olduğunu biliyorum ama bahşişler falan çalıştığını bilmiyordum
Kizlarin kendilerini tatmin etmek ocin kullandiklari vibratör
Bluetooth ile uzaktan kumanda edilen oyuncak. Zaten görseller anlatıyor
Vibratör olduğu üstünde yazarken belli değil mi?
Nasıl çalıştığını sormak istemiştim pardon vibrator olduğunu biliyorum ama diğer vibratorlere benzemiyo
O da üstünde yazıyor. Bluetooth bağlantısı üzerinden kontrol ediliyor. Ayrıca internet bağlantısı ile de uzak mesafelerden kullanıma açık.
Adını biliyor musun peki
Adı da üstünde yazıyor.
Lovense Lush
Bence ne olduğunu biliyorsun sen :D
Arkadaşlar eksik sormusum pardon djxjxhd onu biliyorum ama çalışma şeklini anlamadım ses çıkarıyor falan ama normal vibratorlere benzemiyo
Adı ne peki
Woaaaa kaptın en iyi görüşü teşekkürler merak ettiğim her şeyi cevapladin
Sanırım uzak mesafe öpüşme zımbırtısı
Seks oyuncagi iste vibrator gibi biseydir
Bilmiyorsun ama cinsellik kategorisindesin :)
Çalışma şeklini sordum vibratot olduğunu biliyorum
Bu nedir demişsin bu nasıl çalısır dememişsin ki
Kes
Bluetooth lu masaj aleti gibi bir şey
Çok istiyorsan alıp hediye edeyim 😉
Olur fjdjfj
Sorunu beğeniyorum mesaj at
masturbasyon aleti kilitosini uyarır
Fesatlık yapmasam daha iyi yorum yapmamak
Anal vibratör
Vibratör bu
Tamam da nasıl çalışıyo onu diyorum