Kadın orgazm aleti, bluetooth İ tanıtıp telefondan uzaktan Kumanda ile , veya görüntülü chat siteleri var ses geldikçe titreşim oluyor , bahşiş ne kadar çok atılırsa 25 saniye 2 dakika arasında titreşim oluyor , dayanabilirmişsin bilmiyorum ama , Benim gördüğüm bayanlar yerlerdeki parkeleri sökecek nerdeyse o derece yani :)
şimdi bu şeyi ya vajinana sokuyorsun ya da külotun için sokuyorsun sonra bunun kumandası var istedğini zaman basıyorsun titretiyor ne kadar uzun basarsan o kadar kuvvetli titriyor ve bu sanırım uzak mesafedende kullanılabiliyro
Adi lovense lush. Kutuda da yaziyor zaten. Vajinana sokuyorsun kalin tarafini ve titresim veriyor klitorisi uyariyor. Chaturbate diye bir site var orda uygulamali sekilde gorebilirsin. Token attikca adamlar titriyor alet.
Ayrıca bir kaç video izledim diye de belirtmiş olmana rağmen halen ne olduğunu nasıl kullanıldığını soruyorsun. Kendini çok mu zeki sanıyorsun acaba? 😂😂 çünkü değilsin de 😂😂
Buradaki abazan erkekleri baştan çıkarıp onları tahrik etmek. Eminim de şu an bir ton takip isteği geliyordur sana ve yie eminim ki bu hesabin da fake. Yani pembe görünümlü mavisin 😂
Bunu entegre ediyorsun karşı telefona veya cam show yapılan sitelerde bahşiş atıldığında titriyor. Üzerinde de yazıyor uzak mesafe çiftleri için diye :)
En İyi Cevaplar