Hareketler daha mı sınırlı olur? zevk alır mısınız? Var mı tecrübeleriniz
? yani erkekle aynı boyda oldugunu düşünün veya biraz daha uzun
? yani erkekle aynı boyda oldugunu düşünün veya biraz daha uzun
boyun alınan zevkle bir ilgisi yoktur, ama kısa boylu kızda erkek kontrolu daha rahat sağlayacaktır. buda hem hareket hemde istediği pozisyona sokma açısından kolaylık sağlar. kıza olan baskınlığı artar. kendini daha baskın hissedeceği için doyumu fazlalaşır diye düşünüyorum.
uzun boylu kadın az da balık etlı ise igrenc olur pozısyon zengınlıgı yasayamassın.
erkek olan partnerınden agırsa hele pff ben onu nasıl kucagıma alıp dösicem bunlar hep sıkıntı ama kılosu ii se boyuna gore balık etlı felan deılse gayet 10 numara 5 yıldız olur ;)
Cevap
27Cevap
zevklidir özellikle uzun bacaklıysa tabi bu arada hatunun biraz istekli olması gerekir ki seks tam anlamıyla olsun
boydan postan hiç sorun yaşanmaz. her boya her yapıya uygun sevişme vardır.
boyuma göre uzun boylu kadın nasıl oluyor acaba merak ediyorum boyum 1,87 1,60 üstünde kadınla daha çifleşemedim kısmet olmadı olursada ayakta yapmak istiyorum
kısa boylu olduğunu ortaya koydun herkes dengi dengine amaç sadece seks değil her zamna uyum istiyosan denk olmalı
yanında taşıması çok daha seksidir ama yatakta sanmıyorum ki kolay olsun. pozisyon alması zor olur yani yatakta minyon kız tercihimdir.
Zor oluyor ...Bacak omuza diyosun omzun kopuyor ağrıdan malum 1.5 metre bacak olunca = ) Ayrıca 180 üzeri hatunların eli ayağıda büyük oluyor ...estetik değil = )
Ulan herkeste super vs demis turk erkekleri olarak hoy ortalamasi cok uzun ulkeymisiz gibi.cogu kadin domalsa ellemek icin ziplarsiniz
biraz daha zor olur fakat çok zevklidir. o boyla birde değişik pozisyonlara sokunca daha farklı bir tadı var
iyi olur iyi aynı anda hem göğüslerini yalayıp hemde girip çıkabilirim onun içinde iyi
bacak omuza zevkli oluyo onlarda ve kadın ters üsteyken alttan pompalamak :)
Bir sürü uzman cevap verir şimdi :))))) Soruya bak yaaaa :\
boyuna girmiosun kutusuna giriosun. seks anında inan insanın gözü hiç bir şey görmüyor.
boy problemi olmucağını düşünüyorumm ;) istedikten sonra her türlü pozisyona girebilir ;)
uzun ya da kısa olması etkilemez diye düşünüyorum seşivkenlik insanın içinden gelen birşey :)
pek farklı olacağını sanmıyorum sadece ayakta biraz zorlanır
uzun boylu kadınla seks yapmak daha zevklidir heralde
yatakta bütün boylar eşittir...
bir kaç pozisyon eksik olur ama gene olur
zurafa s.kio gibi hissederim ^_^
kısa boylu olması daha iyi benim için
hareket kabiliyeti düşük olur
çok güzel oluyor yani olur
Uzun hatunla hiç seks yapmadım :(
standart yaw..
Yatakta herkes ayni boydadir..
çok güzel dogyy yaparlar