Eski sevgilimden korkuyorum sizce ne yapmalıyım?

yıllar önce 6-7 yıl önce bir sevgilim vardı 1 seneden fazla bir ilişkimiz oldu cinsel anlamda çok ileriye gitmeden yaşanmışlıklarımızda şimdi beni bu yaşanmışlıklarla tehdit ediyordu bir zamanlar hatta ondan sonraki sevgilime anlatıp ayrılmamıza neden olmuştu düğünüme az kaldı şimdi 5 yıldır bir ilişkim var 5 yıl içinde Şu an nişanlı olduğum kişiye ulaşmayı denedi mi bilmiyorum ama ara ara bana ulaşıyordu seni unutmadım özledim falan diye geçen şubt ayından beri hiç mesaj yok önceden doğum günlerimde atardı yıldönümünde atardı bu sene onlarıda yapmadı sizce beni gerçekten unuttu mu yoksa düğün öncesinde bir pislik çıkarmak için sessizce mi bekliyor bana bir yardım edin bu belirsizlik beni mahvedecek bazen şeytan aç telefonu hadi ne yapacak yap artık bıktım böyle ölümü bekler gibi beklemekten diye herşeyi kes at diyor :(
Güncellemeler
+1 yıl
bıktım artık nişanlımın bu adamdan haberi var ne kadar saplantılı bir adam olduğundan da daha önceden böyle bir sevgilim oldu diye anlatmıştım ama aramızda geçen ufak tefek yaklaşmaları o zamnlar önemli görmediğim için anlatmamıştım adam yıllardır canıma okudu artık yeter diye isyan eder oldum ya ben kendimi öldrcem ya onu o hale getirdi beni paranoylarımın haddi hesabı kalmadı düğünümün bile tadını alamıyorum
Eski sevgilimden korkuyorum sizce ne yapmalıyım?