Arkadaşlar sevgilimle düzenli olarak anal seks yapıyoruz ağzı hariç heryerine boşalmamı istiyor ve boşalıyorum 2 kez bakireliğini bana vermek istedi ben bozmadım. Bana güvendiğini söylüyor penisimi tutup vajinasının üstüne koyuyor dudağımdan öpüp hadi diyor. Ben yapmak istemiyorum ama analdan zevk almadığını acıdığını ona yaptığım mastürbasyon ve oral seksin yetersiz olduğunu beni sevdiğini söylüyor sizce ne yapmalıyım?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Yap da ömrünün tecrübesini alsın 😂
Şu devirde çok etkileyeceğini sanmıyorum 10 kızdan 7 si havaya uşmuş 😂
Akılsızlık yapıyorlar işte sadece an'ı düşünüyorlar gelecek evlilik vs ilerisini düşünmeden herşeyi yapıp tüketmenin peşinde insanlar. Kız bu kadar aptalca göster ona 😂 sonra sen ondan ayrılırsan seni sorumlu tutar
Diktiriyolar ya 😂
Yine de yapan kız anlaşılır diue düşünüyorum, sen kızı seviyomusn peki evlilik düşünüyomusun yani ya da o beklenti içinde mi yoksa öylesine mi takılıyonuz
Ya ben çok sevmiyorum o seviyo beni ayrıldık bir kere arkadaşlarımı aradı ağladı kaç kere evlenmem ben sadece seks
Kız biraz azgın heralde kudurmuş 😂 senle olmasa başkasına verecek belli ki. Yap diyosa yap nasılsa evlenmicen
Benle evlenmek istiyor evlenince hemen çocuk yaparız evlenene kadar içime boşalmazsın diyo. Ben biraz da bekaretini aldıktan sonra anal yapmaz diye bozmuyorum şu an rahat rahat içine boşalıyorum
Ve poposu gerçekten harika onu o halde görmek çok iyi
Kardeşim evlenmek istediğin kadınla bu tür ilşkiye girersen evlenince ne anlamı kalır evliliğin sizin için özel yanı olmaz bile, seviyorsan yapmazsın sende, sevmiyorsan da senin işin
Sevmiyorum ben ayrılınca kendi arkadaşlarından tut benin arkadaşlarıma kadar konuşun barışsın diyo ağlıyo beni arıyo sürekli mesaj atıyo 😂 arkadaşları bile katlan bişey olmaz ne güzel evden çıkmıyosunuz falan diyo. Ben bunu patlatsam çok başım ağrır diye endişeleniyorum yoksa kız benim yanımda çok rahat evin içinde çıplak geziyo istediğim zaman giriyorum 😂
Ne tür bir ilşkin var aynı evde yaşayıp anlaşabilmek de beceri. O kız yalama olmuş onla evlen bari 😂
hadi ordan et aldat onu ayrıl ne kadar koşsa pes eder sevmediğinle ilşki yaşamak sana ve ona haksızlık hele evlenmek ne sevmediğinle, gerçi sizler için evlilik vs gibi şeylerin kutsallığı kalmamış ya 😄
Aynı evde yaşamıyoruz 😂 o bana gelince direk soyunuyo genelde ben giyin dersem iç çamaşırlarını giyiyo 😂 ben erkeğim biriyle seks yapmak için sevmem gerekmiyo (ayrıca günübirlik takıldığım çok kız oldu hiç para harcamadığım halde demekki kızlarda beğenirse yapıyor) beğenmem yeterli ben evlencem de demiyorum kendisi hayal kuruyo evlenirsek diye ben evlilik düşünmüyorum diyorum staj bitince düşünürsün diyo 😂 ben evleneceksem çok daha farklı olurdu tabi ama evlenmek yok aklımda eve gele gele kendiliğinden oldu bir şeyler ben bu yaşıma kadar kimseye vaat vermedim bişeyler yapmak için. Şeytan tüyü var sanırım 😂
Sevgiliyiz demişsin sonuçta günlük hayatta normal zamanlar geçirmek mesajlaşmak uğraş bir nrvi vakit harcamak, sadece Cinsel anlamda birlikte olduğun sıradan kızsa... Arkadaşıdır
Seni sevmiyorum ayrılalım de ama kızdan hoşlanıyosun demek ki, sevdiğine inandığın için, ya da sadece boşta kalmamak için kullandığın biridir
Boş kalmam ben bulmasam onlar beni bulur ben şu aralar sakinlik istiyorum o yüzden kızın çirkefliğiyle uğraşmamak için ayrılmıyorum. Bu kızın en yakın arkadaşı benle lafta barıştırmaya gelmişti bende yaptıklarını anlatıp onu affedemeyeceğimi söylemiştim elimi tutup sıkma canını demişti. Anlayacağın boş kalacak biri değilim normal kız arkadaşlarımla takılırken bile diğer kızlar beni soruyolarmış hep. Sadece aldatmayı sevmiyorum ve beğenmediğim birisiyle nefes alsın yeter mantığıyla takılmıyorum. Birde şu aralar hayatımda gelişmeler var kafamı onlara yormuş durumdayım kız zaten bol zamanı gelince kafam uyuşan iyi niyetli biriyle evlenir geçerim
Hayırlısı bakalım iyi geceler.
kendisi kararını vermiş sana da uymak düşer
Sonra çok sıkar evlencez kandırdın vs der diye korkuyorum