+1 yılöncelikle böyle açık ve net olduğun için tebrikler. ne istedigini bilen bir insansın hepte öyle kal.
mastbsyona gelince bırakmak sıkıntı ama farklı taktikler ile değişik şekillerde kendine zarar vermeden de o tadı alabilirsin ve bırak yapma ya da git erkek bul diyenlere sadece Yaw he hee demen yeterli :)
yiyecek içeceklerine dikkat et fazla enerji yüklenme ayrıca spor yapmakta istedigini azaltmana yardımcı olabilir spor haricinde seni engelleyecek hiç birşey yok13 Yorumla
Soran+1 yılBende teşekkür ederim gerçekten 😊 derslerim çok ağır resmen spora vakit ayıramıyorum yeni dönemde inşallah düzene sokacağım spor hayatımı ben düzenli giderdim spora ama biyerde aksadı kaldı öyle ama spor u yazıyorum kenara sağolasın
- +1 yıl
sende sağol gönlüne göre olsun herşey
Soran+1 yılÇok teşekkür ederiiiim gerçekten sağlıklı düşünen birileri olması çok güzel bişey 😊😊😊
En İyi Cevaplar
+1 yılBak şimdi bende senin gibiyim hiç cinsel ilişki yaşamadım hiç sevgilim de olmadı bende çok istekliyim hergün mast yapıyorum ama asla biriyle birlikte olmak istemiyorum kendimi evleneceğim kişiye saklamak istiyorum herşeyimi onunla yaşamak istiyorum mastı bırakma ama azaltmaya çalış sakın unutma nefsin seni zorluyor sakın o hatayı yapma kendini evleneceğin insana sakla eğer benimle konuşmak istersen takipedebilirsin
29 Yorumla
Soran+1 yılSaklayacağım Allahın izniyle
- +1 yıl
İnşallah
- +1 yıl
Seninle konuşmak istiyorum mümkünse 😊
Soran+1 yılKırılma ama konuşamam
- +1 yıl
Bana karşı için rahat olsun emin ol cinsellik le ilgili konuşmam sana söz veriyorum
Soran+1 yılYok ya ciden sen iyi olsan da ben iyi değilim zaten boğuldum sohbetten
- +1 yıl
Niye iyi olmayasın ne olacak bir iki konuşalım rahatsız olursan engellersin
- +1 yıl
Bak mesela burdan 3 kişiyle konuşuyorum aramız çok güzel
- +1 yıl
Seninle tanışmak istiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılötesi yok içine ya. rak girince sanma daha çok zevk alıcagını git evlilere sor bazıları hissetmıyomuş bile , matah bişey değil o sadece üremek için var.
112 Yorumla
Soran+1 yılTam anlamadım ama evlilerde bile yok ya ben korkuyorum kocam beni mastırbasyonda hissettiğim gibi tatmin edebilecek mi diye bu düşüncede aklımda yani
Cevap sahibi+1 yılbüyük ihtimal edemez kendi işini görür döner kıçını yatar bizde nerde öyle erkek oral yapsın yalasın falan bizi de boşaltsın yani sen dua et evlenınce kolay çocuk sahıbı ol mesela cinsellik en sona gelir ayrıca ben mastırbasyondan aldıgım zevki değişmem ya
Soran+1 yılBende değişmem sanırım ya bir de şey var ama böyle erkeklerde var görüyorum
- +1 yıl
yahu bu deidklerinize inanıyor musunuz yani sanki her erkek yobaz öküz sadece kendini düşünyor tamam çoğunluk böyle olabilir ama kadın ruhundan anlayan kadının mutluluğunu önemseyenlerde var ben şahsen kadının mutluluğunu ön planda tutarım eğer kadını mutlu edersen o kadın odun değilse erkeği zaten musmutlu eder ee o zaman öküz olmaya ne gerek var mutlu et kadını kendin 2 kere mutlu ol formül basit
Soran+1 yıl@doanylmz akıllı insanın hali başka oluyor 😄👍🏻
- +1 yıl
yaa mesela akıllı olma işi değil yai bunu bilmek için tecrübe ya da ilişki yaşamış olmak gerekmiyor ki yaşamadım da bu güne kadar ama biraz araştırıp soruştursan bir kaç kadınla sohbet etsen zaten bunu belli edior özünde kadınlar çok şey beklemiyor ki zaten bazları ayrılsa da sevilmek sevgi ile ilişki yaşamak sahiplenilmek tabi bu mal gibi anlamda değil ve değer görmek ben erkeklerin işini görmek için yaratılmadım benimd eduygularım isteklerim var bunları gören dikkat eden bir ama istiyor ki bu gayet mantıklı haklılar da ve bence bu çok bişiy değil
Soran+1 yıl@doanylmz kesinlikle öyle bende yaşamadım ve gerçekten iyi bir eş olmak için elimden geleni yapıyorum her konuda cinsellikte de geliştiriyorum kendimi ki sonrasında sorun olmasın
Soran+1 yıl@doanylmz yooo tutmam zaten merak etme sen de bende bir sorun dha var erkeklerle nasıl konuşulur pek bilmem ben ortamımda yok çünkü
Soran+1 yıl@doanylmz yaşım 21
- +1 yıl
bak bu iyi bişiy işte senin yaşında neler yapan yaşayan avr sen bunu bilmiyorum bunları yaşamadım diyorsun bak istekli olman normal hele bişiyler yaşamadığın için istekli olman gayet normal hatta yaş ilerledikçe bu isek artıyor genelde ama kendine hakim oalbilmek önemli ki sen bunu yapmışsn çoğunlukla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendi moralini boz iyice hayatında sıkıntılar sorunlar olsun hiç yapasin gelmez emin ol
136 Yorumla
Soran+1 yılO zamanlarda yapasım geliyor ama tek farkı ağlayarak yapıyorum
Soran+1 yıl@doanylmz üzüldüğümde öyle oluyor halime üzülüyorum eski aevgilimin şerefsizliği aklıma geliyor bu kadar iyi insanım neden kötüler beni buluyora üzülüyorum bisürü şey
- +1 yıl
ohoo oralara girersek ben yılalrdırı üzülüyorum kimse de umursamıyor bunu bende iyi biriyim ama hep kazık yiyen tarafım ama bunun şuanki konu ile ilgisi yok haa ama şunu bilirim insna morlai bozukken boşluğa düştüğünde yalnız kaldığında evet alakasızca cinseliğe kendini vurmaya çalışıyor tabi bir özüm değil sadece yapıyorsun b amacı yok bişey demişmiyor ama sık sık yapıyorsun durumun bundan kaynaklanıyor da olabilir
Soran+1 yıl@doanylmz aaah ahh anlayan yok bizim gibileri
Soran+1 yıl@doanylmz olur ama şu anda bunu anlatacak vaktim yok diyim olunca anlatırım
Soran+1 yıl@doanylmz hayır dersim var
Soran+1 yıl@doanylmz şöyle ki bunu yapamam malesef ama aklımdasın yazıcam burdan söz
Soran+1 yıl@doanylmz hayır sözüm var birine ondan
Soran+1 yıl@doanylmz ondan başkasıyla konuşamam sözü ondan burdan yazarım işte sorun olmaz herhalde demi? 🙈
Soran+1 yıl@doanylmz ben de anlayamıyorum bir türlü ilişkimizi zaten ama söz sözdür yani bir sonucumuz ne olacak merak ediyorum o yüzden yani
Soran+1 yıl@doanylmz ciddi bişey olması bile belli değil
Ben çözemedim ya zaten ben ciddi ilişkiler adamıyım başka türlü canım yanıyor
Soran+1 yıl@doanylmz burdan biri evet ve gerçekten çözemiyorum ilişkimizi
Soran+1 yıl@doanylmz aramızda kalacaksa mesaj atarım sana ama kalmazsa kötü olur hatta yok ya dur şimdi atmayacam sonra atacam sana ya da atmiim ben ya çünkü şipsevdiyim ben varya sonra uğraş dur 🙈
Soran+1 yıl@doanylmz ne alakası var ya öyle görmüyorum cidden bak atmayım mesaj sonra sana yazarım işte bakarsın atarım bilemeyiz ama şu günlerde zaten olmaz çok fazla işim var
Cevap sahibi+1 yıl@doanylmz allasen benim yorumlarimdan gidin bildirim almak istemiyorum sizden yeter
Cevap sahibi+1 yıl@yancys ndndlakksksnslak bencede ağlayarak mast. Yapmak nedir abi gülmekten ölücem dbnfjdksk
Soran+1 yıl@yancys bir susun mayyaklar ya 😂😂😂 ağlayarak yapmıyom deli misiniz bazen üzülüyorum de ondan oluyo zoruma gitti valla dedikleriniz hiç yakıştramadım vallaha 😒
Soran+1 yıl@yancys burda deli diye diye deli ettiler beni beee
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen daha bir kizin elini bile tutmadim cidden bakirim ayni durum bendede var hatta bir ara ipin ucundan dondumde yapmadim ama Şu an karsima ciksa bir kiz hemen yaparim heralde o yuzden bu durumda evlenmiyecegim bir kiz cikmasin yoksa bunca yillik bakirligimi bozarim hemde coook pisss. Ben bunlari niye anlatyim onuda bilmiyom ama ben 2 aydir mast yapmiyorum coook istekli olsamda yapmiyorum evet tamam saatli bomba gibi dolasiyorum ama yeri gelince ruyalanma ilr bosaliyorum
016 Yorumla
Soran+1 yılBöyle devam et cidden çok değerli birşey hele de bu zamanda gerçekten allah seni hakeden biri ile karşılaştırsın acaba bana da böyle erkek denk gelir mi
Cevap sahibi+1 yılAcaba banada senin gibi bir kız denk gelirmi cidden yabi en basit örnek çalıstigim iş yerinde bile ortam cok bozuk ne kizlar var aklivfikri oynaşta yani bakir olmasam bide utangac olmasam coktan biseyler yapmistim kizlar kendisi iş atiyo
Soran+1 yılÜzücü bir durum ben sabrediyorum Sen de et Allah güzel sonuçlar verecektir hele de bu zamanda sabredince daha çok verecektir inanıyorum
Cevap sahibi+1 yılYok yok seninde dediginde gibi ne kadar azgin olirsam olayim sonucu da pişmanlik yaşayacagim bişeyi asla yapmam ben bunun bilincindeyim ama tek sorun şuki benim pek arkadasim yok disari cikmam evde canim sikilinca ve cogunlukla istekli oldugumdan p*rno izliyorum durduramiyom bazen kendimi onu nasil hallrdicem bilmiyom
Soran+1 yılp*rno konusunda aynı değiliz ama arkadaş konusjnda aynıyız bende dışarı çıkmam işte derslerim var onlara zamanım ancak yetiyor ve koru kendini sonuna kadar bişey olmaz sabrın sonu selamettir
Cevap sahibi+1 yılYaa yanlis anlamazsan bisi dicem simdi soruna cevap yazarken hic boyle olacagini dusunmemistim ama cidden senle kafalarimiz ayni gibi bak cidden evdeyim canim sıkıliyor konuşacak dertlesecek birilirine ihtiyacim var bu kişi sen olabilirsin birbirimize benziyoruz gibime geldi. Senden istegim istersen tanismak istiyorum seninle gercekten cok mutlu olurum inan bana ben diger erkeklere benzemem pişman olmazsin bu site uzerinden konusabilirmiyiz musait oldukca
Soran+1 yılCidden çok kişi diyor bunu herkese atsam mesaj vay halime
Cevap sahibi+1 yılBen o cok kisilerden degilim ama biliyorum bu sitede cok abaza var ama onlardan olmadigimi anlarsin bana şans verirsen.
Soran+1 yılÖyle değil abazalar zaten mesaj yazmam ben senn gibi mutevaziler yani alınma ama onlar bile bazen abaza çıkıyor
Cevap sahibi+1 yılTamam haklisin anladim ben seni kimin ne oldugu belli olmuyo güvenmemekte haklisin ama gercekten eger kabul edersen teklifimi sadece senin istedigin zaman musait oldugumuz zaman konusuruz. Beni tanisan beni seversin bu bir ego degil dahada fazla israr edip senin gozunde kotu bo izlenim birakmak istemiyorum ben simdi gizliden cikiyorum eger mesaj atacak olursan teklifim her zaman gecerli
Cevap sahibi+1 yılSon olarak ben şu an işten ciktim mesaideydim bugun eve gitmek icin yola cikicam umarim eve gelip interneti actigimda senden gelen guzel bir mesajla karsilasirim. Gsrcekten beni cok mutlu edersin
Cevap sahibi+1 yılYaa eve geldim simdi ama goruyorum ki senden bir ses seda yok. İsrarci davranmak istemiyorum ama talnizligim bana bunu yaptiriyor. Tek istegim seninle tanismak kararin yinede hayirmi ben bekliyorum
Cevap sahibi+1 yıl@yancys sen sus kardaş neyin ne oldugunu bilmiyon kaynak yapma o kiz biliyo neyin ne oldugunu
Cevap sahibi+1 yıl@yancys yav he heee sen dedik diye kardeşim olacak degilim gaza gelmek gibi niyetim yok hic seninle ugrasamicam sen isine bak
Yapman gereken şey sosyalleşmen bence. Sosyal biriysen daha fazla sosyalleş ki mast alışkanlığından kurtul
01 Yorumla
Soran+1 yılHımmm bak güzel fikir beğendim 😊
Ne sıklıkta yapıorsun ve şunu sorayım anlamak için yani böyle istek durduk yere gelmez nasıl bir şekilde geliyor ne tetikliyor dürtüyor senide sık sık yapıyorsun?
030 Yorumla
Soran+1 yılVajinam kaşınıyor. Ve ardından uygun zamana saklıyorum daha da bekletince bir güzel oluyor bir ara günde 3-4 defa yapıyordum ama onu azalttım sabredince daha zevkli oluyor çünkü ondan
Soran+1 yılHayır uygun düzgün bir zamanı bekliyorum ve elimle değil basınçla yapıyorum basınç uyguluyorum
Soran+1 yılO konuya hiç girmeyelim biraz elimle basınç yapıyorum işte okşama falan yok sert direk yani 🙈
Soran+1 yıl@Cevat7107 😂😂😂😄😁😆😂
Soran+1 yıl@Cevat7107 direk blendırı tutuyom 😂
Soran+1 yıl@Cevat7107 yok beeeeeeeeeeeeee
Soran+1 yılMerak etme doğancığım ben ona pas vermiyorum az çok kendilerini tanırım 🤭
Soran+1 yılNe olabilir acaba Doğan bey?
Soran+1 yılGayet normal duymaman bak şimdi öğrendin varmış demekki
Soran+1 yılDemek istemiyorum ya şu sitede benim gibi yapan daha görmedim ve beni tanıyan çıkar şimdi uğraşamam
Madem cinsellik yaşamak istemiyorsun biriyle, ellerin senin en büyük sevgilin olacak evleninceye kadar.
03 Yorumla
Soran+1 yılCanım ellerim benim 🙈 yok ya
Soran+1 yılSeviyorum zatennn teşekkürler 😅
Seks yapma başka şeyler düşün mesela spor yap okuluna odaklan
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapıcam inşallah
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bir kadinin yalnizliginin sebebi kendi kusursuzlugudur guzelsin narinsin kimse sana yaklasamaz bunun sevgilisi vardir der boylece buyuk asklar baslamadan biter. Zamanla geciyor mast mevzusu
00 Yorumla
+1 yılmast bir süre sonra bagımlılık yapar bilimsel açıklama bu aklından cıkarıp veya düzenli bir seks hayatını oluşturman lazım
05 Yorumla
Soran+1 yılAğlamak istiyorum ya ben😭😭😭😭
- +1 yıl
ağla ağla duygusala bağla =) mast yap yapma diyen yok ama haftada bir yap
Soran+1 yılAzaltamıyorum yahu anlatamadım derdimi herhaldeeee😔
- +1 yıl
bağımlısı olmuşsun o zaman aklından cıkar her aklına geldiginde
Soran+1 yılÖyle yaparım artık
Gizli Üye(30-35)+1 yılMasturbasyon yapmasan daha içinde birikip azmıcan mı
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiri bir yöntem demiş sen de deneyecem demişsin. Bu kadar azgınken o yöntemi denersen ikisine birden sokmaya başlarsın durum daha vahim olur.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSanal seksi deneyebilirsin. Kendi basina mast. gore daha fazla zevk alirsin daha doyurucu olur ve gercegine daha yakin hissedersin
05 Yorumla
Soran+1 yılbir halta yaramıyor zevkli değil bence inanmıyorum zevkli diyenlere de
Cevap sahibi+1 yılEger denedin ve boyle dusunuyorsan cok yanlis biriyle denemissin. Anlayisli kendini iyi ifade eden sana ozel oldugunu deger verdigini hissettirebilen biri cok daha fazla zevk verip orgazminin siddetini ve suresini arttirabilir 😊
Soran+1 yılKesinlikle haklısın bu konuda ama bana gelenler sıktı bunalttı ya
Cevap sahibi+1 yıl😀😊
Cevap sahibi+1 yılDenemek ister misin 😊
- Cinsel Yaşam konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılSana destek olacak iyi birini bul bence.
04 Yorumla
Soran+1 yılbir karşıma çıksalar öyleleri hep sanalda varlar gerçekte yoklar işte
- +1 yıl
Sanalda da bulabilirsin amaç destek sadece.
Soran+1 yılVarlar ama ben şipsevdiyim ilerisi oluyor sonraa
- +1 yıl
tercih senin.
arzularını köretlmeyi denesen
06 Yorumla
Soran+1 yılO nasıl olacak ki dostum?
Soran+1 yılAyy bak o soğutabilir beni demi 🤔
Soran+1 yılHımm iyi fikir iyi deniycem
Oruc tut aklına bile gelmez
00 Yorumla
+1 yılMast kurutucu al kurtul😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılyüzeysel sevişebilirsin
00 YorumlaSeks yapmama Nedenin ne?
04 Yorumla
Soran+1 yılKorunmak , beklemek artık kişiye göre değişir
Soran+1 yılOnu yapınca bakire mi kalıyorsun sanki saçma gerek yok vajinamla yapmadıktan sonra analın ne anlamı var
+1 yılMast yapmamak için mi tavsiye arıyorsun?
010 Yorumla
Soran+1 yılÖyle de denilebilir
- +1 yıl
Böyle bir tavsiye olamaz ki kim ne derse desin yapacaksın. Mast yaparken hayal mi kuruyorsun?
Soran+1 yılOlabilir neden olmasın herşeyin fazlası zarar ben azaltma peşindeyim
- +1 yıl
Sürekli ıslanıyor musun?
Soran+1 yılHayır kolay kolay ıslanmam
- +1 yıl
O zaman seninkisi şartlanmışlık
Soran+1 yılO nasıl oluyor ya anlamadı
- +1 yıl
Tahrik olduğun için yapmıyorsun, tahrik olmak için yapıyorsun
Soran+1 yılEvet bu oluyor aslında tahrik olduğum zamanda çok oluyo da ıslanmaya pek zaman bırakmyorum direk yapıyorum aka ıslandığı zaman da oluyor da işte a oluyor
- +1 yıl
Özelden yazabilirsin
bence seks yap artık bişey olmaz
00 YorumlaTakıl bana hayatını yaşa bu sorundan kurtul
00 YorumlaYaşın kac?
00 Yorumla
+1 yılBakire misin
08 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
çiçeğini yalay
- +1 yıl
Yalat git penis yala
Soran+1 yılHe canım he yapamam böyle bişey ben saçma ayrıca ben niye erkeği yalıyorum sevmem bn bunları saçma yani bir de anal derler ya
- +1 yıl
Ya izin ver gel ozele sana birsey sorayim
Soran+1 yılNaynn bay bay
- +1 yıl
Neden
- +1 yıl
Sanal seks ister misin
+1 yılkendini patlat
01 Yorumla
Soran+1 yıl🙈😅😜😂🤣😅😛🤪🤣😂😛
- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılacilen evlen sen
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. Evlen
01 Yorumla
Soran+1 yılYeeeeeaaahhh come oooonn 😍 yok anam istemeye gelen de yok hayır yani taş gibi karıyım yani ama sanaldanbaşka yerde erkekler baya çekingen yani öyle olmuşlar yok işte hemcinslerin evlilikten korkuyor
Eline kuvvet o zaman
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılşanslısın
014 Yorumla
Soran+1 yılHangi konuda beyfendi?
Cevap sahibi+1 yılçoğu kadın boşalmak nedir onu bile bilmeden yaşıyor. acele etme ilişki konusunda vakti gelince olur. zaman bırak o zaman kadar devam
Soran+1 yılEvet ya bilmeyenlere şok oluyorum gerçi bende bilmiyordum ama öğrenmek de istemiyolar bence çok zevkli bişey kocanla yaptığın işten zevk almasına bakmalısın hayatın tadını çıkarmalısın da bilmiyolar işte 😔😒
Cevap sahibi+1 yılevet bilmiyorlar :) işin garibi bilmediklerini bile bilmiyorlar. çünkü anlatan ve doğru bilgi veren yok ve bu tapu kadınlar için.
Soran+1 yılKesinlikle birine demiştim bunu duyunca şok olmuştu ya resmen bidaha demicem kimseye dedim sonra 😂
Cevap sahibi+1 yıldesende birşey değişmez seni eleştirir fazla cüretkar bulurlar. hepimiz senin gibi hatun istiyoruz ama :)
Soran+1 yılVallahi ben kızlarla muhatap olamıyorum artık beni bezdirdiler iki üç kız arkadaşım var aynı kafadan yetiyolar her konuda diğerleri geleneksel gereksiz fikirlerle dolaşıyılar hala bişey bildiklerini sanıyolar acıyorum onlara
Cevap sahibi+1 yıl:) kız bari belli etme. bak hatunlar arasında fitne çıkarma.
Soran+1 yılYok beee sadece kendimde o bikere sormayı denedim birine aman güvenilmez dedim bunlar özel konular denilmez dedim bir daha ağzımı kapadım valla
Cevap sahibi+1 yılama sana bir fikir vereyim gerçek ilişki şuanki yaptığından on kat daha lezzetli :)
Soran+1 yılMasturbasyonda ki zevkten daha güzelini yaşatacak mı sevgili eşim merak ediyorum açıkçası.. çünkü ben cidden dorukta oluyorum masturbasyon da böyle uyuşuyorum titriyorum falan anla sen
Cevap sahibi+1 yıleğer işini bilirse uçarsın emin ol
Cevap sahibi+1 yılumarım hayatında bulursun bu aradığın doruk noktasını. çünkü hayat onsuz olmuyor :)
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim 😊😊😊
sık sık boşal ozaman
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler