Namuslu olduğum için reddettiler beni hep. Bakire olmasaydım cilveli olsaydım beni reddetmezlerdi. Erkekler hep özgür kızların peşinden koşuyor. Bakirelik önemli değil artık. Sevişmeden sevgili olan yok. Beni seven biri yok olmadı. Kızlar cinsellikle aşık ediyor. Beni seven biriyle yapmak istiyorum. ne yapmalıyım ben ya evde mi kaldım?
Cevabın nedir?
Sadece bekaret argümanına sahip olarak evleneceğin adam sınıfı bellidir.
Devlet memuru olmuş, irice göbeğe sahip, kel veya seyrek saçlı, badem bıyıklı, çoğu zaman gözlüklü, kısa kol gömlek giyen ve düzenli maaşı olan evlenmeye hazır erkek sınıfıdır.
Bu adamların kadında aradığı tek argüman bekarettir, gerisinin önemi yoktur.
Dolayısıyla evlenmeden olmaz ayaklarıyla flört ilişkisi yaşayamazsın.
Yaşamadan da, kendini geliştiremez, olduğun yerde sayarsın.
Finalde seni bekaretin için alacak bir tipe gelin gidersin, bir ömür çocuk büyütürsün..14 Yorumla
Soran+1 yılTamam bakire oldugum için istemiyorlar işte o işi de yapamıyorum
Soran+1 yılO zaman hiç evlenmem bakir ölürüm
Soran+1 yılBeni seven biriyle yapmak istiyorum o da yok işte 😢😢
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılcidden sen abtalmısın? cinsellikle aşık ettiklerini mi sanıyosun? neden reddettiler biliyomusun? çünkü o erkerklerin amacı sevgi değil seks. bakirelik için reddeden birinin amacının seks oldugunu anlamicak kadar beyin yokmu? o kızlara aşık olduklarınımı sanıyosun? seks için aşkım canım cicim deyip işi bitince o kıza orspuyu nasıl sktim dediklerini bilmiyon herhaşde
10 Yorumla
Namuslu olduğun İçin reddedilmedin, namuslu olduğun İçin Allah tarafından kötü düşünceli insanlardan uzaklaştırıldın şükretmelisin. Evde kalmadın erkekler sana bu soruyu geçişi heves olarak hayatlarına alacakları İçin soruyorlar. Kendini üzme lütfen. Kadın her zaman kuyruğunu dik tutmalı böyle düşüncelere girme
40 Yorumla
Ben bu knuya uzun zamandır değiniyorum. Bence de bakirelik aptallıktan başka bişey değil. Erkek sevişen kıza daha çok bağlanıyo saklayana değil. Ben eşimle 5 yıl aynı evde yaşadım 5 yıl sonra evlendik erkek kaçar düşüncesi yanlış
81 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
55Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılMalesef öyle bir devirdeyiz. Bakire olanlarda işve olmuyor yaşıtlarımız da istemiyor. Sen yine de temiz kal boşver.
21 Yorumla
Soran+1 yılKalmak istemiyorum ya 😢
bnce enguzeli temiz ve bakire. kalman. senjn dedigin o tip erkekler kisa sureli gundelik cinsel iliski yasamak. isteyen tipler. o tip. erkeklerde kisa sureli iliski yasayip. evlilik dusunmeyen kizlara yanasirlar ve ozellikle dul. bayanlarla sevgili olmak. isterler. senjn. karsina elbet durust ve evlenmek isteyen bir erkek. karsina. cikabilir. iyi. erkekler ve evlenmek. maksatli. erkeklerde var yok. değil . yani
00 Yorumla
+1 yıldüşünce aptalca öncelikle...
seni sen olduğun için sevmeyecek birisi cinsellik için sadece seni kullanır
yaşın kaç bilmem ama sabırlı ol biraz
adam gibi adam birisi karşına çıkar10 Yorumla"Erkekler hep özgür kızların peşinden koşuyor."
Kesinlikle katılmıyorum. Ne özgürlük tenini başkasıyla paylaşmaktır, ne de erkekler öyle kızların peşinden koşar.20 Yorumla
+1 yılistediğini yap istediğin gibi ol ama hiçbir insanın seni tercihlerinden yüzünden istememesine aldırış etme. bir insan seni tercih edecekse sen olduğun tercih etsin. ayrıca kimseye kendini cinsel açıdan kullandırma bu resmen kadına küfür
10 Yorumla
+1 yılBunda utanılacak bir şey söz konusu değil. Tam tersinde de keza aynısı. Bu bir tercih hepsi bu. Eğer seni sevenle olmak istiyorsan onu bekle onu ara.
20 Yorumlahayır tam tersi ciddi düşünen erkek namuslu kiz ister o hemen ilişkiye grmek isteyenler iki gün sonra seni brakır saf olma canısı
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılbu konuda sana hak veriyorum kesinlikle artık erkekler o işten anlayanı istiyorlar buna 7 8 baynda tanık oldum =)
10 Yorumla
+1 yıl-yaş itibariyle 18-25 arası cinsellik düşünüyor evlilik değil o yüzden takılma
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbakire değilsin diye mi sevicekler seni erkekler oyle mi dusunuyorsun git dene bekaretini kendın al ve bakıre degılım de 3-5 ay kullanıp seni daha iyi sevişen az biraz guzelını bulup kaçıp gitsinler bu kadar mı sevgili manyağı oldunuz ya gençlik nereye gidiyor
00 Yorumla
+1 yılbu nasıl isyandır Allahım senin kafandan istiyorum bende 😂😂 söylencek söz yok cidden git ver bakalım bu sefer nasil oluyomus gör eb e ni 😂😂😂
10 Yorumlayoo bu çok iyi birşeyde belki karakterinden kaçıyolardır bide o şekil düşün
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYanlış düşünüyosun, erkekler o kızın arkasından niye koştuklarını biliyomusun. Ömrü boyunca o kızla mı kalacaklar zannediyosun
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı. sakin ol şampiyon, ne midesiz erkek var bu memlekette, korkma evde kalmazsın :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler özgür değil kullanıma hazır kızların peşinden koşuyor istediğin buysa git kullandirtma kendini onunda sonu ayrılık.
10 Yorumla
+1 yılBende bakirim ve senin gibi bakire olan birisini istiyorum sırf temiz bir şekilde evlenmek için dişimi sıkıyorum ne kadar temiz olursan o kadar temiz olur nasibin
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİşte böyle kandırılıyorsunuz, o erkekler hele bir 30 una yanaşsın bak nasıl göt.. ü tutuşuyor bakire kızla evlenmek için
00 Yorumlacanımsın ki. Sacmalama mk bekle iste bakiresin diyen erkekler *** erkekler..
00 Yorumla
+1 yılsiz de hep z+kmek isteyen oynakları bulmayın kardeşim , hepsi kadınla birlikte olmak istiyor madem de bu kadar aşık erkeği neden üzüyorsunuz... adamlar verem oluyor, kendini kesiyor hey yavrum hey... seven z+kilir , z+ken sevilir...
06 Yorumla
Soran+1 yılBana aşık erkek yok
Soran+1 yılOlsa severim
- +1 yıl
Aşık olanı görmezsin , nerede oynak populer tipler var gözünüz onlarda , yanlış anlama istediğine verirsin , ama bir de kimlerden hoşlandığına bak...
Soran+1 yılOlsa görürdüm gerçekten
- +1 yıl
Umarım iş işten geçmeden görürsün...
- +1 yıl
Eig secilmeli
eger varsa boyle duzgun kız hemen konusalım sende korkma gıden gıtsın
00 Yorumla
+1 yıl"Kızlar cinsellikle aşık ediyor."
Şu cümle hariç diğerlerine katılıyorum.01 YorumlaErkeklerin geneli böyle yapcak bişey yok bu konuda çıkar karşına biri sıkma canını boşuna dememişler herkesin bir alıcısı var diğe sen bildiğin yoldan devam
00 YorumlaBende kizlari bozmaya kitamadigim için reddedildim bendensin tkp et beni
00 Yorumlakim demişse yalan sölemiş sana.. erkek yattığı kızla evlenmek istemez normalde.. ama artık yatıp da evlenenlerde var tabi..
212 Yorumla- +1 yıl
Sen öyle san tam tersine cinsellik yaşadığı kadına daha çok bağlanıyo erkekler. Ben bunu defalarca yaşadım. Cinsellik yaşayıp da işi bitince bırakırım muamelesini yapan erkek olmadı bana hiç. Hatta seviştiğim reddettiğim erkekler var peşime düştü ağlayan mı dersin peşimi bırakmayan mı dersin. Bu dediklerin safsata erkek seviyosa cinsellik yaşamış da olsa evlenir
Soran+1 yılAynen ben erkeklerle yatsaydım bu kadar acı çekmezdim
- +1 yıl
@ozianna :)) erkek kaşarr sever : )) bedeva kaşarrı her erkek seve.. r seni sevdikleri için mi peşinden koştuklarını sanıyon : ) genelde erkekler çok güzel olmayan kezban tipinde kızlarla bir kere yatıp bırakırlar.. sen sosyetik bir kaşarr olduğun için kullanma sürenn uzun : )) o dediğini kızlar yaşar erkek değil kızlar seviştiği erkeğe bağlanır.. özellikle ilk yaşadığı kişiye... ama ististnalar vardır ve bu istisnalar artık çoğalmaya başladı özellikle kız çok sosyetikse iyi bir ailenin kızı ise çok da güzelse bazı erkekler o kızla evlenmeden önce yatar... sorun etmez.. ama istisna adı üstünde..
- +1 yıl
Dünyaya yaşadığın köyden ya da dağdan bir dağ ayısı gözüyle bakıyorsun. Benim eşimden önce de sevgililerim oldu birlikte oldum cinsellik yaşadım ben devam ettirmedim ilişkiyi. Ağlayanları bile biliyorum e hepsi mi istisnaydı yani seninkiler boş laf. Erkek severse evlenir nokta. Ben ne bakireyle evlenmem diyenler gördüm. Adamın biri mahallenin kaşarını aldı öbürü de rus bir striptizciyle evlendi bunlar da bakire olmayanla evlenmem derdi. Ayrıca bakirelerin çoğu arka bahçelerde geziniyo dikkat et sana da arkadan patlak bakire denk gelmesin :-D
Soran+1 yılBen gezmiyorum istisnayım ben ya of :(
- +1 yıl
kaşarrlığını bu kadar ilan edende ilk defa görddümm : )) ilk 11 yaptın mı barii : ) o erkek demkki midesizin tekiymiş ki senin gibi bir leşle evlenmiş.. bir de sen anne olcan hhe : ) kızınna milletin ne yaptığından o kendine baksın.. kızı senin gibi bir kaşarr yapmaya çalışıyosun.. o dediğin kişiler evde kalmış aptilerdir mecbur almışlardır... aynı seni alan aptii gibi... krısız kalacağımı en kaşarından olsun demiştir.. ama doğruu bakire olmayan kızlarla evlenen erkek sayısı artıyor çünküü artık kızların çoğuu bakire değill.. erkekler biribirini yapamıyacağına göre hiç yoktan iyidirr diyor ;) soruyu soran bu kıza uyma seni kötü yönlendiriyor... bu dünyada svediğiyle olan çok nadirdir zaten.. daha yaşın kaç başın kaçç bekle adam gibi biri çıkar karşına..
Soran+1 yıl@TomLizhaC size inanmıyorum üzgünüm devir değişti
- +1 yıl
Sevgili kardeşim yorumlarını okudum sonuna kadar haklısın, birde evli olup çıplak resimlerini gönderen basit ahlaksızlar var, hepsi bok çukurunda reziller, kendilerinde fındık kadar beyin yok burda millete akıl veriyorlar, fakat bir görüşüne katılmıyorum "sosyetik kaşar" demişsin, kaşar kaşardır sosyetiği olmaz, sağlıcakla kal.
- +1 yıl
@YakışıklıveCentilmen bu aynı kişi zaten soruyu soranla bu ozianna kişi aynı kişi.. ve erkek.. amaç farklı.. kaşar kaşardır tabi.. ama bunun sosyetiği de var kezbanı da var.. iş aynı kapıya çıkıyor ama farklı tipler..
Ucuz malın alıcısı çoktur merak etme
50 YorumlaDoğru olanı yapıyorsun aslında ama kendini bu kadar kısıtlama. İçinden nasıl geliyorsa öyle yap
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbakire olmayanlar namusunu kaybettiklerine yaniyorlar. sen namuslu olduğuna yaniyosun
12 Yorumla
Soran+1 yılYanacakları birşey yok her erkeği elde ediyorlar özgürler
Cevap sahibi+1 yılonlara bu kadar ozeniyosan sende yat o zman
+1 yılsacmalama ya o nasıl bir düşünce. sen temiz kal bırak milleti
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarşına hiç seven çıkmamış demekki. Hangi şehirde yaşıyorsun?
00 YorumlaSeni sen olduğun için seven de olacaktır. Sabırsız olma.
05 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyor erkekler benden kaçıyor
Soran+1 yılYirmi
+1 yılbundsn utanmak yerine gurur duymalısın
20 Yorumlautanılcak birşey değil
00 Yorumla
+1 yılevde kalmayı becerebilirsen bakire olup evde kalan ilk kişi olursun :D
02 Yorumla
Soran+1 yıl:( :(
- +1 yıl
biraz saçmalımışsın ama. bu böyle dert edilecek bişi değil :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılsöyledikelrini yanlış bulsam da kesinlikle haklısın bu söylediklerinde hamde yüzde yüz yaş kaç bu arada
010 Yorumla
Soran+1 yılYirmi
Cevap sahibi+1 yılya düşünclerin inan daha olgun insanlar gibi resmen oalyı çözmüşsün sevgilin hiç mi olmadı yoksa oldu da yürümedi mi
Soran+1 yıl1 tane oldu ilgisiz diye ayrıldım
Cevap sahibi+1 yılo mu ilgisizdi yoksa sen mi
Soran+1 yılYa başkalarının yanında bana yabancı gibi davranıyordu ayrıldım
Cevap sahibi+1 yılhadi ya ne saçma peki sence gerçekten sevgili olmak sevişmekten mi geçiyor
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılya sen nasıl birisin peki kendini nasıl tanımlarsın
Soran+1 yılKendimi tanımıyorum
Cevap sahibi+1 yılbu ne demek ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende bakirim seninle aynı düşüncedeyim. Bakire kal bakma onlara ahireti düşün
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHangi şehirdesin kaldımı senin gibileri
+1 yılYanlış kişilerle karşılaştığın için.
02 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca burada yorum yapan ozianna rumuzlu biri var, İnsanlara kötü örnek oluyor, ahlaklı olmak utanılacak bir şey değil, ahlaksızlar utansın.
- +1 yıl
Ayrıca her önüne gelenle yatmak, çıplak resim göndermek, evli iken başkalarıyla kırıştırmak insanı basitleştirir, basit insan olma. Senin evli olmadığını biliyorum, o cümle evlilere gitsin.
Ondan kolay be var ki bozdur bozdur gitsin 😉
00 Yorumla
+1 yılseni hakeden birisiyle ol..
00 Yorumla
+1 yılLan dur daha 25 ini geçmedin. Ne evde kalması 😂
10 Yorumla
+1 yılbence bakireliğin bahane
00 YorumlaKiz sen ne saçmaliyorsun
40 Yorumla
+1 yılHic alakasi yok bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Kısmen öyle ikiside olmalı
00 YorumlaSeni sevende cikar merak etme
00 Yorumlabende senin durumundayım gay olduğum için
00 Yorumla
+1 yılOzelden yaz yardimci olurim
00 YorumlaEvde kalmazsın merak etme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence kılıf hazırlıyorsun
00 Yorumlakızlarla seviş
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgerçeksen gel evlenelim yaa
00 Yorumla
+1 yılEeee sonuç nolcak peki. Karar verdinmi?
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum beni seven yok
Gizli Üye(36-45)+1 yılCilve ile namus ne alaka
00 Yorumla
+1 yılHehe de gec
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. utanma boşver
00 Yorumla
+1 yılVer kurtul
00 Yorumla
+1 yılHangi filmin konusu
00 Yorumla
+1 yılKaç yaşındasın?
00 Yorumla
+1 yılE sende seviş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılver kurtul
00 Yorumla - Devamını Gör (5)
Devamını Gör(50)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih