Selam benim bir sorum olacakti 6aydir evliyim ama esimle hala birlikte olamadim cok denedik ama korkuyorum. Her denedigimizde kendimi geri cekiyorum ve kasiyorum. Boyle korkupda korkusunu yenen oldumu kendi kendine? Ve yendiyseniz o an ne his ettiniz? Gercekten korkacak birsey var mı sizce? Doktora git diye yorum yapmayin cunku gittim ama bir faydasi yok... kaygalistiricida denedik sorun korkularimmm... kendimi hazir his ediyorum ta kiii o an gelene kadar korkup kendimi geri cekiyorum, bagriyorum, agliyorum... yardimmm edinnn lutfennnn
belkide bunu kafanızdan sorun yaptıgınız için olmuyor akışına bırakın.. bir şekilde oluşur o olmadı diye kendinizi kasmayın eşinizde.. anlayışlı bir adam belliki flört edin evde birbirinizi keşfedin tanıyın gevşeyin sonra mutlu sona erişirsiniz.
Gereksiz bir korku. Acı duymaktan fazla hoşluk ve zevk verecektir ve aci duygusu da sadece ilk sefer için geçerli ve öyle bagırtıp izdirap cektirecek tarz bir acı degildir o emin ol. Ondan sonra ömrünce cinsel ilişkiden aci duymayacaksin. Tam aksine zevk ve haz hissi alacaksin, dolayisi ile doğandan korkman gereksiz.
Ön sevişmeyi uzatın o esnada sürtünmeler çok olsun tam deliğin içinde hafif hafif dürterek gidip gelsin zevkten dört köşe olduğun anda zaten sen yalvaracaksın nolur sok aşkım diye
En İyi Cevaplar