Sizde istemişsiniz o sırada atmamış sonradan atsa etkilenir misiniz? Bundan cidden etkilenen var mı 😂
Cevabın nedir?
istemeyince daha çok atıyorlar. Birkaç pikselin yan yana gelmesinden neden etkileneyim
02 Yorumla
Soran+1 yılHerk piksel birleşince goguse mi benziyor 😂
En İyi Cevaplar
+1 yılEtlilenmem
https://i.hizliresim.com/Egr0Xv.jpg02 Yorumla
Soran+1 yılYine mi sen ya😂😂
- +1 yıl
Hee 😀
+1 yılKıllıysa belki 😂😂😂
Soruya bak ya
#BirKezbanınSeyirDefteri23 Yorumla- +1 yıl
@adanus001 güldürdüysem ne mutlu bana
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
44Cevap
Göğüse ve nasıl ne sekilde atıldığına göre değişir.
00 Yorumla
+1 yılIstemem zaten atsa da etkilenmem gogus seven biri degilim
00 Yorumla
+1 yılFotograf mı. Her gün görüyoruz fotoğrafa gerek yok 😀
06 Yorumla
Soran+1 yılNerde görüyorsun
- +1 yıl
Evde 😋
Soran+1 yılHee biz birbirimiz görmedik hiç o yuzden sordum 😂
- +1 yıl
Ulan 😂
Soran+1 yılNe var 😂
- +1 yıl
Bişey yok 😀
+1 yılAyrilirim bana atan baskasinada atmistir atar edepsiz derim
125 Yorumla
Soran+1 yılBu lafta sıktı , başkasına neden atsın kafanmı guzel
- +1 yıl
Alisan hep yapar
- +1 yıl
Yani ole bir edepsiz kiz istemem
Soran+1 yılHiçte alışık olduğum şey değil ilk kez attım yuh edepsizde oldum iyimi rtok herkese atarım 😂
- +1 yıl
Ole kizlar bana gore degil
- +1 yıl
@deutschl dusuncemi yziyorum
Soran+1 yılAllah korkusu olanında ne halt yediği belli , iki tövbe edersiniz kendinizi kandırırsıbız anca..
- +1 yıl
Gordun mu ne halt yedigimi?
- +1 yıl
ya da ne halt yemisim solesene
Soran+1 yılAlışan hep yapar? Ben kaç kişiye atmışımda vana abidik gubidik etiketleme yapıyorsun? Sen yaparken sorun yok ben yapınca mı suç oldu
- +1 yıl
Ulan elime kiz eli degmedi gelmis bana lagaluga yapiyon gitmis birinin altina yatmissin ustune ciplak fotonu atmissin daha ne mk
Soran+1 yılAllah korkusu olanda kufur ediyor ne guzel Allaha inanıyorsun sen oyle
- +1 yıl
Senin gibi edepsilere etmek farz bana gore
- +1 yıl
Kufur bak bana gore
Soran+1 yılAyetde uyduruyorSuN demek inncın zekan kadar şsşırmadım, sende iyi insım ayakları kes anca onu yaparsınız
- +1 yıl
Ne dedigimi anlamyacak kdr salaksin mk
Soran+1 yılYalan mı inncın zekan kadar Allah kalbimizde kotuşuk bulundurmayın diyor sen or apu khpe slk maşllah ya iyi ibsinim diye geziyorsun sonra dimi size göre birlikte olmayıp ona buna saldırmak iyi insn demek çünkü. Sen kendible çelişme ondan ssonra insnlara konuş. ya da konuşma boş konuşuyorsun zaten
Soran+1 yılYalan mı inncın zekan kadar Allah kalbimizde kötülük bulundurmayın diyor sen or apu khpe slk maşllah ya iyi ibsinim diye geziyorsun sonra dimi size göre birlikte olmayıp ona buna saldırmak iyi insn demek çünkü. Sen kendible çelişme ondan ssonra insnlara konuş. ya da konuşma boş konuşuyorsun zaten
- +1 yıl
Öf uzatma mk
Soran+1 yılUzatan sensin gelip saldıran sensin algısı bozuk , uza o halde yaylan sorumdan.
Soran+1 yılHalamı burdasın hem kıtsın hemde istenmediğin yerde duruyorsun güle güle
- +1 yıl
Gitmiyomlan patlak naid
Soran+1 yılSıktın , kendi kafanda takıl o zaman
- +1 yıl
Ok jsujsd
Atan var ama sonradan gelen resim istedigim kadar etkili olmaz
00 YorumlaNeee önemi var sonradan gelen fotoğrafın o an lazım 😂
00 Yorumla
+1 yılben etkilenirim mümkünse günlük bir meme fotosu atsın
00 Yorumla
+1 yılTabikide sanal seks yaptıklarım gönderiyor ve çok zevkli oluyor
02 Yorumla
Soran+1 yılSevgilinden bahsettim
- +1 yıl
Sevgilim yokki
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılsen diyon ki silahla ateş etsem vurulur musunuz.
10 Yorumla
+1 yılsiktiri basarim :D sanal sekse karsiyim
21 Yorumla
Soran+1 yılSen istemişsin dedim ama soruda durup dururken atmadan bahsetmedim
Cinsel Yaşam konusunda 313 cevap paylaştı. Ne gibi etkilenmek? Arzulamak mı, hoşlanması mı?
04 Yorumla
Soran+1 yılEreksiyon olur musunuz mesela
Soran+1 yılYalan mı söyledi o zaman 😂
+1 yılYaa netür bir manyaksın sen.
00 Yorumla
+1 yılGöğüsten göğüse değişir 😃
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani etkikenir tabiki deneyelim bir istersen 😉😉😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAncak basitleşirsin sevgilinin gözünde
028 Yorumla
Soran+1 yılVov çok basitim o zaman gidip değerleneyim
Cevap sahibi+1 yılAman çok komik. Olanı söylüyorum burda çıplak göğsünü sevgiline göstermek ne. Sen atcaksan yarın öbür gün ayrılsanız filan sana karşı kullanmıcağı ne malum o atcaksa bir erkeğin göğsü zaten saklı olmaz onda bişey yok
Soran+1 yılBu suçtur cezasını çeker , hayatımda bir kere yaptım zaten birlikte olmk vs bunlara olumsuz gözle bakıyorsan soylediklerin senn için geçerli benim için değil kendimi basit görmüyorum, çıplkta değildi ayrıca..
Cevap sahibi+1 yılBirlikte olmaya olumsuz gözle bakıyorum evet cinsellik öyle herkesle değil sadece evlendiğimiz kişiyle olur. Sevgililiğin ne zaman bitceği bilinmez 6,7 yıl sevgili kalıp ayrılan hatta nikah masasından dönen onca insan var. Sanada tavsiyem sevgilin diye seviyosun diye yapma öyle şeyler ileride nolcağı hiç belli olmaz
Bunla biter filan sonra benim gibi düşünen birine filan aşık olursan bakamazsın yüzüne
Soran+1 yılBir kişi ile oldu insanda niye yapan bir daha yapar gozu var bir kişi ile oldu ondan sonrada olmdı günümüzde ilişkiler sekse dayalı çunku ki boyle bir halt bende istemiyorum, senin konuya gelirsek benim için pek önemli değil içimde yaşarım.. Anı yoksa paylaşılan bir şey yoksa zaten pek bağlı kalınmıyor
Cevap sahibi+1 yılSeksle vücudunu sergilemekle anı birikmez ve ilişki sekse dayalı değil asla. Sen istemediğin halde senden bunu bekleyenden düşüncene saygı duymayandan zaten hayır gelmez sana.2 yıllık sevgilimle genel olarak modern düşünen kişiler olmamıza rağmen bu konuda hayat ne getirir düşüncesiyle hiçbişey yapmadık yapmayız. Evlendiğimizde tamamen birbirimize ait olcaz zaten. bir zevk için hem zina etmeye hem o kadar özel bişeyi farklı kişilerlle yaşamaya ne gerek var. Bizde buna ondan çok ben karşıyım. bir erkek olmama rağmen birde. Toplumda erkeklerin bu konudaki halini biliyosun ne yazıkki berbat bir hal aldı. Yinede çok mutluyuz onca anımız var. İlişkiyi sekse bağlamayın sadece seks olmadan da mutlu olunur.
İnsanlardaki bir kere yapan yine yapar kafası yanlış evet ama yinede var böyle bir kafa ne yazıkki ve insanları kullanmak için kullanıyolar bunu
Soran+1 yıl@IMensHealthhI güle güle sende mi ahlak var git kendi kulvarında ahlaklıyım diye gez.
- +1 yıl
Evet ahlakyim
Cevap sahibi+1 yılBirini direk ahlaksız demekde pek olmuyo be dostum. Niye anlamasın ya doğruları anlattıktan sonra gerçekler bunlar her insan zamanla anlar bazı şeyleri. bir hata yapıyo büyük bir hata bende yanlışından döndürmek istiyorum. Bu zihniyeti kafalarında oluşturanda toplum. Erkeklerin çoğunluğunun abaza olması yüzünden kızlar erkekleri seksle mutlu etceğini sanmaya başladı ilişkide seks olmazsa olmaz sanıyolar. Halbuki bu tamamen saçmalık. Seks olmadan yaşanan ilişki gerçek aşkla yaşanıyodur
Soran+1 yılBen onu demem istemedim benim gibi birine aşın olursun vs demiştin ya içimde yaşarım sevgimi demek istedim , ortda anı ve paylaşılan bir şey olmayınca herkes birirbini unutur anıdan kstım birlikte olmak değildi
Cevap sahibi+1 yılSeks ilişkide olmazsa olmaz değil bunu bil. Hatta evlenmeden asla olmaması gereken çok özel bişey. Sadece bir kişiyle olmalı. Geçmişte yapmışsın bir hata belliki ama tövbe et tekrarlama bidaha gerçekten bak ciddiyim iyiliğini düşünüyorum
Böyle göğüs fotoğrafı atmaktır filan uzak dur bunlardan kullandırtma kendini seni görecek tek adam kocan olsun.
Anı her türlü birikir ortada sevgi olduktan sonra. Senden cinsellik bekleyen erkekten sana hayır gelmez bunu bil- +1 yıl
Kardes ben cok denedim ama anlamiyolar biraktim ben anlatmayi bosver
- +1 yıl
Bunlara gore seks yapmak ciplak foto atmak modernliktir
Ama yumurta gotlerine dayaninca hata ettim derler
Cevap sahibi+1 yılİyide sen direk ahlaksızsın dersen insanlara dinlemezlerki seni zaten. Tamam belki doğruyu anlatmaya çalışmışsındır ama dilin yanlış olunca hiçbişeyi değiştiremezsin ki
Soran+1 yılBen seks olmalı vs demedim soylemediğim şeyleri soylemişim gibi algılayıp, akıl verme çaban taktira şayan cidden , kitaplara inanmıyorum neyine tövbe edeyim? Tovbeyi siz günah işleyip vicdanınızı rahatlamk için yaptığınız bir şey kendinizi kandırıyorsunuz sadece. Akıl verilmesinden hoşlanmıyorum cinsellik için gelen erkek zaten belli oluyor.
- +1 yıl
Kardesim sen iyi dillede anlatsan anlamazlar aa gor demismezler bunlar bu gibileri
Allah korkusu yok cunku
Cevap sahibi+1 yılÖncelikle kitaplara inanmıyosan bişey diyemem kendi görüşün. Tövbeyi de öyle küçük görme çocuk oyuncağı gibi tövbe edip duran dini kafasına göre kullanan beynsizler hariç son derece büyük öneme sahiptir hatadan dönmek konusunda.
Ayrıca ben hayatımda hiç tövbe edecek bişey yapmadım şükür umarım yapmamda.
Basitlşirsin dediğimde dalgaya alan sendin. Sen öyle görmesende bu basitliktir bu bir gerçek
Bu yüzden yapma diye uyardım sadece ama dalgaya aldın
Soran+1 yıl@IMensHealthhI senin Allah korkunuda gorduk hz. Muhammet acaba insanlara pr. spu bilmem ne diye kotu şaflar söylüyormuydu acaba kıt kafalısın bir kalıp oluşturmuşsun bik bik onu konuşuyorsun, kimseye iftira atmam , dedikodusunu yapmam, kibirli değilim onume gelenle yatmıyorum. Sen insaları tanımadan boş boş konuşmayı kes bence
Soran+1 yılBasit görmüyorum kendimi hayatımda sdece bir kişi ile birlikte oldum 4 sen kimseyi hayatıma bile almadım bu amaçla geliyorlar diye , ben insanların samimiyetine inanmıyorum tövbe edip oratada çok iyiym diye geziyor yarısından çoğu , tövbeyi kuçuk görmedim ben orda insanları kuçuk gördüm
Cevap sahibi+1 yılÖnceden yapmışsın olmuş tamam da bidaha yapma bence öyle şeyler en doğrusu bu
Cevap sahibi+1 yılMenshealt biriyle yatmış erkek ne oluyo sence?
- +1 yıl
Oda p. ic oluyo kardes
- +1 yıl
Kiz erkek ayrimi yapmam evlenmeden bu isi yapan he r iki cinste o ruspu p ctir
Gelip temiz rolu oynamasin kimse
Cevap sahibi+1 yılNeyse ağzına geleni söylesende en azından ayrımcı değilsin hiç yoktan iyidir😂
- +1 yıl
Ayrcim. Degilim yapanlarin hepsi pislik kahpeler sonra temiz birine kakaliyolar kendinileri hataydi diyip o ruspular
- +1 yıl
Gitmis birinin altinda inlemis gelmis hala temizim kafasini yasiyo mk
Soran+1 yıl@IMensHealthhI sen sitirol git ben temizim ya da kirliyim vs pozları kesmiyorum sen aklıminda bir kalıp uydurmuşsun onu insanlara kakalıyorsun. Herkesin kendi düşüncesi sen birlikte olmaya karşısındır bu senin düşüncen ben bundan oturu birine yobaz ya da modrn demem bu olaylar kişisel düşünceye dayalı etiket yapıştırmak saçma bunu anca senin gibi tipler yapar. Ben şuyum buyum diye de gezmiyorum sizin doğrularınız size bana yaşamıyorsunuz hayatınızj bende size göre yaşamıyorum ,
Cevap sahibi+1 yılTartışmayın gençlerrr herkes kendi hayatına baksın hadi dağılın artık yav
+1 yılLibido bu her yerinden etkilenir 😁
00 Yorumlaetkilenmem ben
20 Yorumla
+1 yılMesela senle şu an bir deneme yapalım canım 😋😁😁
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıletkilenmek ne kelime :D
00 YorumlaBaşkası da atsa etkiler beni
00 Yorumla
+1 yılsevgilimse görmüşümdür zaten atsa ne olur atmasa
00 Yorumlaresme bakıp neden etkileniyim internt binlerce var
00 Yorumlasoruyu soran cevaplasın önce sen attın mı ki :D
02 Yorumla
Soran+1 yılAttım
+1 yılHayır o an atması lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen sanalci ergen değilim etkilenmem reel etkiler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaruta ateş yaklastirir gibi olurum😍
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. Evet sevdiğim herseyi etkiler
00 YorumlaEtkilenmemek mümkün mü ama nerde öyle bir sevgili
00 Yorumla
+1 yılEvet tabiki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılniye etkilenmeyelim?
00 Yorumla
+1 yılEngeli basardım.
00 YorumlaEtkilenmem diyen yalan konuşur
00 Yorumla
+1 yılFotodan çok değil
00 Yorumla
+1 yılKomik olan ne?
02 Yorumla
Soran+1 yılGüldüğümden koymadın detay çok olsun diye o
- +1 yıl
İnsan sevdiğinin heryerinden tahrik olur. Bu normaldir. Olmuyorsa sıkıntı vardır.
Yani görmediysemm
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet ayağını atsa da olur.
02 Yorumla
Soran+1 yılYalan😂
Cevap sahibi+1 yılŞu sıralar kalkmayabilir ufaklık ama normalde olur 😂
sen ciplak atın mi
02 Yorumla
Soran+1 yıliç çamaşırı ile atmıştım
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet.
00 Yorumla
+1 yılSenden mi istedi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVar. Ben.
00 Yorumlakesim vardır
00 Yorumla
+1 yılGüzelse olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılçok etkilenirim
00 Yorumla
+1 yılYOK ETKİLENMEM
00 Yorumla
+1 yılatta bakalımm
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılevetttttttttttttttt
00 Yorumla
Devamını Gör(31)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı