40 yasından fazlayım.eşim nazlandığı zaman duşa gidip 31 çekiyorum.sizce yanlışı yapıyorum.zina ile 31 arasında tercih yapmak zorundayım
Cevabın nedir?
+1 yılkocası böyle olan kadınları anlamıyorum ne var yani yapsalar sadece kendilerine mi müslüman bunlar sinirleniyorum böyle konularda ya.ewli adam karısıyla sevişemiyorum hayatı bbirlikte o zmn sevgiliykende yaşarsın nedir yani..
71 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılzina yapmaktansa mast yapmak daha doğru bir tercih olur. bende sizinle aynı durumdayım ama onun derdi naz değil başka sorunları var bende mast yapıyorum
53 Yorumla- +1 yıl
ya bir şey sormak istiyorum kaç yıllık evlisniz ve sen bu sekilde onu idare ediyorsun
+1 yılseninki iyiki vermiyo die benimki de bana yanaşmıyor illaki ben gitcem yanına ki başlicak bişeyler ateşli oluyor herh ahlikarda ama her zaaman 31 var bende
14 Yorumla
Soran+1 yılbuda aynı işte
- +1 yıl
seninki istemiyor benimki istiyor ama ben yanalşıyorum agrıma gidiyor biraz
Soran+1 yılaynı diyorum bende başladığı zaman 4-5 sefer orgazm olmadan bırakmaz nedenini anlayamadım
- +1 yıl
eklesene bir beni
+1 yılkadının bence psikolojik sorunları var onu ilk önce psikoloğa götürmye ikna et bence
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
4Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir bayan olarak şunu söyleyebilirim bir erkek karısını aldatıyorsa kadının, erkek aldatıyorsa erkeğin suçu vardır. Zinada yapsan hakkın var.
45 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBenim kocamın zina yapmasına gerek yok ben ihtiyacını fzlasıyla karşılarım.
Cevap sahibi+1 yılTabiki zina yapılmasın ama kadında kocasının ihtiyaçlarını karşılasın elbette yani...
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıleşim sağlam beceremediği zaman bende yapıyorum ne yalan söliyim
93 Yorumla- +1 yıl
yardımcı olmak isterdim ama eşim izin vermez
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıleşini sekse ikna edemiyorsan sana bir ilaç önereyim dene
32 Yorumla
Soran+1 yılnasıl bir ilaç
Cevap sahibi+1 yılamerikan yapımı powerfull anthomaniac damla ben denedim diğerlerinide denedim ama en etkilisi bu
sen karına nasıl bır muamelede bulunuyosun kı nazlanıyo ? Once davranıslarını gozden gecır bı utanmaz adam. Zına etmek aklından gecıyorsa bıle yazık sana , senın cocuklarına yazık.
74 Yorumla
Soran+1 yılsen nasıl bir insansın ya,
Soran+1 yılazgınlıkla ne alakası var,sarhoşmusun sen ya.insanın eşiyle yatması kadar doğal birşey olabilirmi.o zaman sen evlenince verme eşine oda eşşekle birleşsin.ya insan gibi yaz ya da sayfamdan defol
Gizli Üye(30-35)+1 yılzina yapma sakın
öbür dünyanı düşün
karına hiç zorla sahip olmuyo mjusun0263 Yorumla
Soran+1 yılhayır olmuyorum
Cevap sahibi+1 yılgüzel dille söyle 31 istemiyorum de
kaçgünde bir ilşkiniz oluyo ve o neden istemiyo
Soran+1 yıl0 15 günde bir istiyor bende 4 günde bir istiyorum
Cevap sahibi+1 yılo da abartmış iyice 15 gün ne
kaç yaşıonda birde istemememe sebei ne
Soran+1 yıl40 yaşında,cinsellikten hoşlanmıyor oldum olası.genöliğinde bile bir kere bile olsa ilişkiyegirelim dediğini duymadım
Cevap sahibi+1 yılbanyo yapmaya mı üşeniyo acaba
Soran+1 yılyok ya canım istemiyo diyo bayanlar arasında konuştuklarında isteyenleride yadırgıyo hiç insanın seks canı istermi diye
Cevap sahibi+1 yılilginçmiş
acaba ssenn mi performansın düşük
çocukfelan vsar mı- +1 yıl
zina yapmasın ama zorla sahip olsun hıı
mantığa bak ya kardeş o kadını inciteceğine zina yap da iyi
Soran+1 yılreklam yapmak istemem ama düşük olduğunu sanmıyorum,bana kalsa hem akşam hem sabah olur,baştan oral yaparak 3-4 kez doyuma ulaşmadan bırakmam.inanırmısın ona belki ufak geliyordur diye vibratör bile aldım
Cevap sahibi+1 yılSORUNSÖYLEYEYİM adlı idiot
en alttaki yorumu okumadan kıçından konuşma
Soran+1 yılo yanlış yere yazdı,biri zorla sahip ol diyordu
Cevap sahibi+1 yılyok ya beyinsiz aklı sıra bana ders vericek
allah bilir elenemden kaç kşiyi altına almıştır salak neyse bırak onu
çocuğunuz var mı
Soran+1 yıl3 çocuk var
Cevap sahibi+1 yılbüyükler mi yaşalrı kaç ?
Soran+1 yıl22-18-10
Cevap sahibi+1 yılya bşrazda ondan çekiniyodur
çocuklarınız analr diye :))
mantıklı değil mi ?
Soran+1 yılevlendiğimiz zaman çocuk yoktu ki
Cevap sahibi+1 yılöyled eşimdi dahada artmıştır
Soran+1 yılsiz evlimisiniz sizde nasıl durum peki
Cevap sahibi+1 yılhayır evli değilim
önerilerin var mı
Soran+1 yılarkadaş olsak özelden yazarım herşeyi.buradan yazabileceğim tekşey balık baştan kokar..ona göre yakayı kaptırma derim
Soran+1 yılneyse karşıaşırsak ya ben gizlilkten çıkarım ya sen ekleriz,inan pişman olmazsın,tecrübe tecrübedir değilmi
Cevap sahibi+1 yılnene gzl odluğun halde burdan yazmıyorsun
Soran+1 yılulu orta yazılmazki herşey
Soran+1 yılburdamısın
Cevap sahibi+1 yılya kim seni görüyo
sana ayrıca tavsiye ver dedim fantezi anlat demedim
Soran+1 yılne diyeyim bilemedim,kısacası huzurlu bir evlilik geçeirmen için egemen olmalısın,bunun içinde yüz vermeden ipleri eline geçirmen lazım
Cevap sahibi+1 yılsrnn çcukalrın kız mı erkek mi
Soran+1 yılüçüde erkek
Cevap sahibi+1 yıl:D maşallah
nasıl isabet ettirdin üçünüde böyle :D :D :D
bir yolu var mı ?_
Soran+1 yılyok be,allah öyle uygun gördü demekki,sen kaç yaşındasın
Cevap sahibi+1 yıl22 :)
bizm alede erken sıkıntısı var erkek pek doğmuyor ondan merak ettim :D tabi sağlıklı olamsı önemli ve kısmet meselesi bu işlerr
Cevap sahibi+1 yılee başka
konuş ya hemens usma
Soran+1 yılkarşılaşamıyoruz ki ,eklesen başına taş düşecek sanki.
Cevap sahibi+1 yılak karşılaştık işte :)))
Soran+1 yılaçıyorum soruyu ekleyiver bir yol
Cevap sahibi+1 yılhayır ya eklemiycem
konuş işte gizldien
mesaja ne konuşmaya niyetliisn ki
Soran+1 yılçekincen ne anlamadım baban yaşındayım ya,
Cevap sahibi+1 yıltama işte konuş burdan o zmn
boşuna açma ekndini
Soran+1 yılneden sustun
Cevap sahibi+1 yılsusmadım
eklemiycem dedim sadece en son mesajım 1 dk önce
susmuş gibi değilim bence
Soran+1 yılşöyle yapalım o zaman herkes mesaj atabiliyormu sana ,eklemeden mesajlaşalım.
Soran+1 yılokuyormusun sen
Cevap sahibi+1 yılivit
sen çalışıyosun heralde
Soran+1 yıleh yanii ,ikisi üniversite bir orta okul okuyo istersen çalışma,analarıda çalışmıyo ,çalıştırmıyorum yani
Cevap sahibi+1 yılkaç yaşıdansın
neden çalıştırmıyosun hanımını
Soran+1 yılkıskandığım için çalıştırmadım 45 yaşındayım
Cevap sahibi+1 yılohhoo senn işin zor bu kıskançlıkla
Soran+1 yıloda yaşlandı artık eskisi kadar kıskanmıyorum artık,baban nasıl kıskançmı oda
Cevap sahibi+1 yılbabam hasta dercesinde kıskançtı
Soran+1 yıleee şimdi değilmi
Cevap sahibi+1 yılşimdi varlığıyla yokluğu bir
açma sitersen gerisini
Soran+1 yılsıkıntı paylaştıkça çoğalmaz ki rahatlar insan,sahi başın kapalımı,ya annen.. kıyafette etken kıskançlıkta bilirsin
Cevap sahibi+1 yıldeğilimm
benim birz odamdam çıkmam lazım sonra yien konuşuruz ara rara gir
Soran+1 yıltamam. ısındım sana,eklemek için tekrar düşün emi.açamayabilirim ,çocuklar oturur.benden öğrenebileceğin çok şey olduğuna eminim.bu arada ne okuduğunuda söylemedim benim çocukların biri matematik öğretmenliği biri iktisat okuyor
Cevap sahibi+1 yılne okudğumu söylemek sitemiyorum imliğim çığa çıkmasın
azgın teke sendromu yaşamıycağımızı umarım
bide çocukalrının bölüğleri benim ilgi alanım değil
sen kendi emsleğini yzsaydın daha ii olurd
Soran+1 yılseni imrendirmek için demedim zaten.özel sektörde çalışıyorum işçiyim
Soran+1 yılhadi seni bekliyorum
Cevap sahibi+1 yılçcukalrından vakit bulabildin mi
Soran+1 yılevet buldum
Cevap sahibi+1 yılyakalnırsan sorun olmaz mı
Soran+1 yılne okuduğunu söylemedin hala nazlı kız
Soran+1 yılyok olmaz anaları mutfakta evde 10 yaşındaki var sadce
Cevap sahibi+1 yıleşim demiyosun anaalrı siyosun sürekli
sevgi pek yok galiba
Soran+1 yılyaşından büyük konuşuyorsun kızz,büyüyüp tekrarmı küçüldün yoksa
Cevap sahibi+1 yılyoo ne alak :)
Soran+1 yılsevgimi saygımı bilmiyorum da o dediğinden olmasa 23 yıl bitti evleneli devam edermiydi sence
Cevap sahibi+1 yılbana peks eviyosun gibi gelemsi :)
Soran+1 yılasıl sevdiğimle evlenemdim ben,bununla bir bakıma mantık evliliği yaptım ama aldatmadım da hiç,saygı var .sahi neden eklemediğini söyle bari,merak ettim.sakınca nerede bilemedim rahatsız olursan siler engellersin olur biter
Cevap sahibi+1 yılpeki sen bana şunun cevabın ver
burdan yazamadığın ama özelden yazabileceğin ne olucak ki
Soran+1 yılsenin istemediğin hiç bir şeyi yazmam emin ol.buradan sohbet komik geliyor.bakarsın sana aşk hikayemi anlatırım dillere destan
Cevap sahibi+1 yıldedğim gibi burdanda gizlisin
mesajlaşmanın sonu nereye gider belli olmaz
net bir şekilde yazdım
toy nasıl olsa diye benedene bekelnditye felan girme
Soran+1 yılyuh artık yaa.cinsellik konuşmayı severim,merak ettiğin bişey varsa anlatırım öğretirim bilmediğim varsa öğrenirim ama 22 yaşındaki bir gençten bekletim olurmu ya,
Cevap sahibi+1 yılkısaca özelden yazmak sitemiyorum
bir daha bu eklifi duymakta
Soran+1 yılçok güzelsin değilmi, bilirim güzeller nazlı olur.bunu iltifat için yazmıyorum.neyse ekleme fikrini kapatalım madem
Cevap sahibi+1 yılbened ekaaptalım
Soran+1 yılee sormak istediğin bişey varmı
Cevap sahibi+1 yılsenn söylemek sitediğin var mı
Soran+1 yılcinsellikten bahsetmek istermisin,mesela bekaret kanı rengini bilirmisin
Cevap sahibi+1 yılpembe gibi galiba
Soran+1 yılkızmazsan bişey sorabilirmiyim
Cevap sahibi+1 yılsor
Soran+1 yılgördüğün kendi kanınmıydı..tam olarak narçiçeği kırmızısını andırıyor tatlı bir kırmızı eşimin kanı böyleydi yani
Cevap sahibi+1 yılkısaca deneyimli misin diye soraydın ya
:)
değil benim kanım öyle duydum
bakeieyim
Soran+1 yıltebrik ederim bakire olduğun için aferin sana.aslında bakire olup olmadığın değilde,normal kan rengiyle farklı olduğunu anlatmaya çalışıyordum.hani duyuyoruz ya bakire olmayan bazı kızlar normal kanı bekaret kanı diye yuttururlarmı hatta adet kanını bile yutturan varmış.senin tanıdığın var mıpeki bakire olmadığı halde kendisini kabul ettiren ya da afedersin kakalayan
Cevap sahibi+1 yılhiç duymaım öyle birini
burda birkaç soruda gördüm ama
Soran+1 yılbende duymadım yani kesin emin olduğum biri yok ama evlenmeden önce beraber olan kız gerçekten çok
Cevap sahibi+1 yılevet bayağı var
erkekelr kadnırıyo kızları hep
Soran+1 yılaynen.bazen öyle kızıyorumki .resmen salak bunu yapan kızlar,nasıl kanıp kirlettiriyorlar kendilerini anlamış değilşim.hele gizli çekim video görünce deli oluyorum.herhalde dünyanın en aşşağılık erkekleri türk erkeğidir diye düşünüyorum.tabi kızları kirleten ve bu videoları nete verenler için diyorum.bazıları bayanın bilgisi dahilinde çekiliyor biliyormsun.sahi sende seyredermisin p*rno
Cevap sahibi+1 yılfazla özelime girdin hemen
Soran+1 yılizin aldım ama senden naberr
Cevap sahibi+1 yılnerd eizin aldın
Soran+1 yıl30 daakka önce dedim kızmazsan bişey sorabilirmiyim diye
Cevap sahibi+1 yılsalak ssandın heralde iyice beni
o kan rengi le alaklıydı
birşey dedin 10 şey sordu :)
Soran+1 yılteessüf ederim yok öyle bişey,sen frene bas frenlerim sağlamdır hemen dururum,seni hatta kimseyi üzecek bişey yapmam ben
Cevap sahibi+1 yılbens ana sorıyım mı
Soran+1 yılsor tabi
Cevap sahibi+1 yılyanlış anala ama
Soran+1 yılanlamam korkma
Cevap sahibi+1 yılkızlar mesela ilk adet olunca ergen sayılıyolar felan ya günahları yazılıyo
ekrelrde o iş nasıl oluyo
nasıl anlıyoalr
mesela ne zmnadan sonra oruca felan başlıyoalr
Soran+1 yılbunda yanlış anlayacak ne varki,erkeklerde ilk meni geldiğinde başlıyor.ama bu dediğimde günah yazılmaya başlıyo çocuk 7 yaşınedena itibaren namaza başlatılması lazım
Cevap sahibi+1 yılya mesela kan kırmızı anlaşılır ya meni nasıl farkesiliyor
aileelr bunu nasıl anlıyor msela
Soran+1 yılmeni rüyada orgazm olarak ya da mastırbasyon yaparak gelir öyle durduk yerde gelmez.aileler bun ancak çamaşırını kontrol edebilirse anlar,mesela çocuk rüyasında boşalmıştır banyoda kilodunu kendisi yıkarsa anlayamaz..izin olursa ben salonda bir sigaya içip geleyim
Cevap sahibi+1 yılgit gel
sen hiç analdın mı
yanlış anlama dememim sebbi buydu çocukalrın var diyte aklına bişey gelemsin diye
ama merak ettim erkekşlerde ergenlik ailelerin durumu felan
sen farkettin mi mesela
çocukalrına söyledin mi
Soran+1 yılyok ya ben nereden göreyim çamaşırlarını hanım anlamışsa anlamıştır
Cevap sahibi+1 yılhanım sana bieşy dmedimi
hem sende erkeksin hiç analmasın mı bide gusüülle alaklı felan konuşmadın mı
Soran+1 yılmutassıp aileyiz gusülü bilirler hem rüyada boşalması için bir erkeğin uzun süre ilişkiye girmemiş olması gerekir,bunlar neredeyse her gün duş alır mastırbasyon yapıyorlardır diye düşünüyorum.bu arada eşim kapalıdır,seninde kapalı olduğunu düşünüyorum yanılıyormuyum
Cevap sahibi+1 yılkapalı değilim
yani açık giyinmem ama başım kapalı değil
Soran+1 yılbu sohbetin burada yapıldığı sence mantıklımı dalga geçmesinler bizle
Cevap sahibi+1 yılrahatsız oluyosan bırakabilirsin
hergün suş almaya utanmıyolar mı ?
bide seiz ilşkiye girince banyoya girmeey çekinmiyo msunuz
üikisineden cevap ver
Soran+1 yılya mesajla herşeyi yazayım sana ama buradan çekiniyorum .neden rahatsız olayım ki
Cevap sahibi+1 yılneyse iyi geceler
sana
düşünütsün istiyosan
şmdi çıkıcam
Soran+1 yıldüşünütsün ne kızz,çıkma kal biraz daha
Soran+1 yılbanyo işi zore oluyor biraz.gece geç vakit giriyoruz ilişkye uyumuş oluyorlar ama ortanca olan çok çakal anlıyor ,ama yapacak bişey yok.hayatın gerçeği bunlar.sende anlıyormusun peki bu durumları
Soran+1 yılneyse senlesohbet hoştu,umarım tekrar karşılaşırız
Cevap sahibi+1 yılsınav zmanım çok kalamıyorum
nerden biliyosun ortancanın analdığını
Soran+1 yılsöylüyor bazen benden kaçmaz diyo yavşak.sen cevap vermedin anlayabiliyormusun birde ne okuduğunu hala demedin
Cevap sahibi+1 yılbabm raahtsız öyle bir durumalrı yok
hiç anlamadım bu zmana kadar
ama anlasamda asla söyleyeemzdim bu çocuk nasıl bunu sana söyleyebiliyor = ?
ne okuğumu söylemicem
Soran+1 yılsöyleme canın sağolsun
Cevap sahibi+1 yılya gizliyim ya onda sebepp
soruam cevap vertmedin
Soran+1 yılne sordunki
Cevap sahibi+1 yıltamam ya psikoloji okuyorum söyledim :(
ortanca analdığını söylüyo dedin ya
übunu babasına ansıl ssöylüyor tuhaf geldi :/
Soran+1 yılya kalkıpta annemi becerdin demiyor tabi,biz uyuduğunu sandığımızda birimiz duşdayken mutfağa girip çıkıyor, ya da şaka yollu anneee kapı kilitliydi yine ne iş falan diyor işte annnesine tabi bana bişey demiyor.babanın rahatsızlığına üzüldüm canım
Cevap sahibi+1 yılbend eüzülüyrom ama yapıcak bişi yok
Soran+1 yılen çok hangisini seviyorsun
Cevap sahibi+1 yılbabamı galiba
Soran+1 yılkızlar babacı oluyormuş doğrudur
Cevap sahibi+1 yıl:)
Soran+1 yılee nasıl gidiyo hayat
Cevap sahibi+1 yılders çalışıyorum şimdi
oan konsantryeim daha çok :(
dua et bana yarın için okulla alakalı sorun var
Soran+1 yılallah yardımcın olsun.sorun nedir
Cevap sahibi+1 yılsorun işte
bahsetmek sitemiyorum
saol
Soran+1 yılkaçıncı sınıftasın
Cevap sahibi+1 yıl1
Soran+1 yılders çalışıyorsan lafa tutmıyayım seni
Cevap sahibi+1 yılet zor oluyo bakamk
anlayış göster sınavalrı m var
dua da et bu arada
Soran+1 yıldua ettimya,yine edeyim allah başarılar versin.inşallah muvaffak olursun.haftaya gece geleceğim işten sohbet edemeyiz,buraya yazarsan cevaplarım tabi.sadece vize ve finaller gelince zorlama kendini sürekli açlış..bence tabi
Cevap sahibi+1 yılbu ahfta sınav haftam zaqten bedne çok giremem
sen mesleğin ne yazmadın
özelde dedin sadece en iş yapıyosun
Soran+1 yılişçiyim demedimmi
Soran+1 yılseni imrendirmek için demedim zaten.özel sektörde çalışıyorum işçiyim DEMİŞİM KIZ YARIM SAATTİR BU YAZIYI ARIYORUM
Soran+1 yılsınavlarından başarıyla çık,hafta sonunda laflarız yine
Soran+1 yılsınavlar nasıl geçti kız
Cevap sahibi+1 yıl1i hariç iyi
Soran+1 yılsevindim,o kadar olcak daha çok çalışırsın ona
Cevap sahibi+1 yıleet işte bakalım
saol
Cevap sahibi+1 yılsen neden girmiyosun artık
Soran+1 yılarada bir bakıp çıkıyorum
Cevap sahibi+1 yılneden yazmıyosun
Soran+1 yılsınavlarım var dedin girmediğini düşündüğüm için yazmadım ,sen iste her gün yazarım
Soran+1 yılneyse meşkulsün sanırım yarın geç vakit konuşuruz ya da pazar gecesi.sabah şehir dışına çıkacağım görüşmek üzere.
Cevap sahibi+1 yılsınavlarım bitti
insan arada yazmssa öğrenemez tabi
Soran+1 yılben genç bir çıtırla sohbet etmek için can atıyorum ama çok nazlı bir çiçeksin eklemiyorsunki canım
Soran+1 yılbak yine yoksun.sana mastırbasyon taktiği önereceğim tabi istersen
Soran+1 yılyine yazdım bakk.sahi sana asıldığımı düşünme olurmu sadece cinsel içerikli sohbetten hoşlanıyorum,hoşuna gitmezse güncel konulardanda bahsederiz, her konuda yalansız konuşacağımdan emin olabilirsin,herşeyide sorabilirsin yanee
Cevap sahibi+1 yılbenim gibi kobnştuğun kaç kişi var
Soran+1 yıltaze yok dahadoğrusu şuanda yok diyebilirim bir öğretmenle bir üniversite öğrencisiyle konuştum daha önce
Soran+1 yıltaze derken senin gibi körpe demek istedim,yoksa çiftlerle çok konuşuyorum ya da bu tarz sitelerde
Soran+1 yılnazlı çiçek birazdan gelirim
Soran+1 yılks de bir kaç kadınla da konuşuyorum en çılgınıda sayuri eşiyle epey fırıldak çevirmiş oda tabi doğruysa
Cevap sahibi+1 yılkaç günsde bir ilşikiye giriys
Soran+1 yılbelli olmuyor yazın çocuklardan fırsat buldukça diyelim hafta içi yapsakta alel acele oluyor bişeye benzemiyor ama hafta sonları sağlam yapıyoruz.mesela dün gece 3de iş başındaydım.yahu hadi eklede ne zaman girip çıktığımızı ne zaman burada olduğumuzu anlıyalım olmamı,hala güven vermiyormuyum sana
Soran+1 yılateşli sohbet istersen gece 12den sonra burada olacağım.belki ilişkinin teferruatını merak ediyorsundur
Soran+1 yılkışında genelde hafta sonları,evde kombi yok oturma odası vemutfak dışı buzdolabı gibi
Cevap sahibi+1 yılsen yaz
özelden konuşmmaıza gerek yok
hem bens enii im olduğunu biliyorum arada bakıyrm sana
en son ne zman girdiniz dedim
Cevap sahibi+1 yılsen 15 günde bir diyordun
bayağı gryomuşsunuz yine
Soran+1 yılyanlış anlaşılma var bazen 15 gün yapmasak gıkı çıkmaz demişimdir hem en son ne zaman girdin demedin kaç günde bir yapıyonuz dedin.en son gece yaptık
Soran+1 yılnasıl istersen öyle olsun madem
Cevap sahibi+1 yılnasıldı
teklif kimden geldi
Cevap sahibi+1 yılya gelsene
Soran+1 yılburdayımm
Cevap sahibi+1 yılanlat
kim istesddi nasıl söyledi
Soran+1 yılgece uyumuştuk aslında uyku tutmadı uyandımarkası dönüktü kurcalamaya başladım o uyuyordu ıslandığını farkedince uyandığını anladım parmağımı soktum sonra iki parmağımı bir sokunca hoşuna gitti kendisi ileri geri hareket etmeye başladı...devam edeyimmi anlatmaya
Cevap sahibi+1 yılyalan söylemeden
hepsini anlat
Soran+1 yılasla yalan söylemem ..hoşunagitmesi benide tahrik etti geceliğini sıyırıp kilodunu tamamen çıkarttım öyle bir emmeye başladımki sorma,arada bir parmağımı sokarken klitorisinide emdim.oldum olası yalamaya dayanamaz hemen orgazm oldu hemde 3-4 kere,sonra kendisi klitorisini okşamaya başladı,çok azdığım zaman parmağını içine soktup çıkarıp emdirmesini söylerim öyle yaptı oda iki parmağını birden sokup sokup emdirdirdi,en son ben içine girip sona ulaştık
Cevap sahibi+1 yılee başka
Cevap sahibi+1 yılanlat anlat :D
Soran+1 yılnasıl başka,onu tamamen yeterartık diyene kadar emer yalarım en son ben beceririm, öyle iki sefer üst üste yapmam ben boaşldıktan sonra duş alır uyuruz canım çok çekerse zorla ikna eder sabah ağzına veririm o sabah seks istemez çünkü.bu gece tekrar yapmak istiyorum muhtemelen yine yalayarak azdırıp becereceğim
Cevap sahibi+1 yıl:D
ee kadın istekliymiş daha ne olsın
kaçta duş aldınız
gece vakti anlamadılar mı evdekiler
Soran+1 yılgecenin üçünde duştaydık,o saatte top atsan duymazlar.anlamadığım nokta o işte iş başlayana kadar başladıktan sonra doymak bilmez,sen mastırbasyon yaparmısın
Cevap sahibi+1 yılya bu gece sen bana sormnaa :D
sen şanslısın bak bizdne biri o saate duşa girse ben hemen kalkarım
bence karın fena değil
temizmiydi
Soran+1 yılben erken yattım o ön şart .yatmadan yıkan diye tembihledim,yıkanmazsa asla yalamam bunu bildiği için yıkanıp yatar.yıkanırsa her yerini yalar emerim
Cevap sahibi+1 yılkıl var mıydı
Soran+1 yıleskiden özellikle uzutmasını isterdim bikini bölgesindeki kılların uzun oluşu tahrik ederdi beni şimdi söylemiyorum uzun olması günah.kaymak gibi değildi ama uzunda kısa da değildi
Cevap sahibi+1 yılmesela
eşin bazen titriyomu elinmdne kaçmaya çalışıyor mu
o aşırı zevk anınd a
o zman ne yapıyorsun
Soran+1 yılorgazm olurken kaçıyor,elleriyle kapatıyor bir müddet ama en fazla 20 saniye sonra tekrar yalamaya başlıyorum,yalarken klitorisini okşamayı sever neden yapıyorsun bunu amında dil dolaşırken parmak niye dediğimde hoşuma gidiyor diyor,ben içindeyken bile okşuyor bazen
Cevap sahibi+1 yılo kaçınca zorluyor muusn onu :D
ellerini felan açıyo musun o anları anlat
Soran+1 yılanlatacağım ama biraz bişeyler atıştırmam lazım midem kazınıyor okurken ıslandığını hissedeceksin inanki..başka bir sır verecektim ama beni eklemediğin sürece o sır yok
Cevap sahibi+1 yılsen gelene kadar ben çıkmış
olurm
ama gelicne yaz
sornada kaldığımız eyrden devam ederiz
sen bilirsin siter sır ver ister verme
Cevap sahibi+1 yılbwn çıkıyrm şimdi
se yaz
yarında gir
Soran+1 yılçıkma geldim.sansürsüz yazmak istiyorum mahsuru yoksa
Cevap sahibi+1 yılyaz ama çıkma lazım
yarında gir
Soran+1 yılbakire olduğun için pozisyonları ne derece bilebilirsin bilmiyorum ama misyoner pozisyonunda bacaklarını kemerle beline bağlar,ellerini sıkıca kavrar kalçalarının altına sokarım hiç kıpırdayamaz,bacakları ayrılmış vaziyette olduğu için*kabak gibi ortaya çıkar,başlarım yavaş yavaş yalamaya,amının dudaklarını dilimle aralayıp dilimi olabildiğince içine sokup çıkartıp klitorisini emip yalamaya başlarım kısık kısık inlemeye başlar,amını ağzıma doğru yüklenmeye başlayınca orgazmın yaklaştığını
Soran+1 yılgördünmü işte uzun mesaj yazılmıyor alttan başla okumaya.orgazm yaklaşınca ağzımı amından çekerim,orgazmdan uzaklaşır,sonra tekrar yalamaya başlarım yaklaşınca yine uzaklaşırım bu defalarca olur sonra yalvarmaya başlar devam et diye,en son orgazm olurken ellerini bırakırım* emerken başımı öyle bastırırki nefesim kesilecek gibi olur
Soran+1 yılyarın gecede buarada olurum,sen iste yeterki her gün açarım ama vardiyalı çalışığım için bir hafta gündüzleri bir hafta akşam saatlerinde açabilirim.bu mesajlardan dolayı beni siteden sepetlerlerse ne yaparım onuda sen söyle artık.eklememek için neden ısrar ediyorsun anlamış değilim.istemediğin zaman silmek hatta engellemek elinde .buradan herşeyi yazamam
Cevap sahibi+1 yıldiyosun
ee dün gece yaptın mı
Cevap sahibi+1 yılgelsen bee
Soran+1 yılancak şimdi açabildim uyudunmu sen
Soran+1 yıldün geye vermedi bu gece deneyeceğim şansımı.pekala sen hiç seviştinmi
Soran+1 yılbu arada mera ettiğim bir şey var,yatak maceralarını dinlemek seni athrik ediyormu.birde yaşamadığın bir olayı beyninde tasavvur edebiliyormusun mesela.ben sana yalan söylemiyorum hiç asla söylememde sende her şeyi açıkca yazarsan sevinirim.olduysa ilk sevişme,ilk orgazm.cinselliğin neresindesin,arzulu bir kızmısın yoksa eşim gibi olsada olur olmasada diyenlerdnmisin
Soran+1 yılöpülerek uyarılmak istermiydin ,hayallerinden bahsedermisin
Soran+1 yılbirde burda olurum .saat 3de işe gideceğim
Cevap sahibi+1 yılya dedim ya sana
benim deneyimlerim olmadığı için sana yazabielceğim çok bişey yok
nasıl istedinde eşin kabule temdii
Soran+1 yıletti,aslında etmeme lüksü yok ama isteksiz olunca ben kendimi veremiyorum,o ne kadar istekli olursa benimde isteğim o derece artıyor
Cevap sahibi+1 yılnasıl gelişti olay
anlataswnsa
Soran+1 yılbenden önce uyumuştu,uyuyorsa direk kilodunu çıkarıp* yalamaktan başlıyorum zaten işe..öylede yaptım,yatak sıcak bacaklarının arası sıcacık çok hoşuma gidiyor yalamaya başlar başlamaz uyanıyor zaten.uyanınca 69 pozisyonuna geçiyoruz hemen
Cevap sahibi+1 yılee dün nasıl oldu
isteemdi dein ya
ne yaptın o zman
Soran+1 yılistemezse bende kızıp uyuyorum zaten .ama çok istekliysem sadece sikip bırakıyorum onu tatmin etmiyorum,yalayıp sevmiyorum yani
Cevap sahibi+1 yıltecavüz gibi yani :D
o zman senedene kaçmaya çalışmıyo mu
Soran+1 yıltecavüz gibi olmuyor ya,sadece çuval gibi uzanıyor ayırıyor bacaklarını sadece içine girip çıkıyorum o tür ilişki kadına zevk vermez
Cevap sahibi+1 yılüstünedene atmaya çalışmıyor mu seni
Soran+1 yılhayır canım ya,öyle bir lüksü yok
Cevap sahibi+1 yılneden öyle deidn ki
lüksü yok diyosun
izin vermez misin buna belki hiç istemiyo
Soran+1 yılhiç istemiyorsa zaten kızar uyurum dedim ya,benimde ihtiyacım varsa dediğim gibi yaparım itiraz etmez hiç korkar çekinir,istemesede verir.kızdığımda 1o gün hiç konuşmadığım olur bu yüzden cesaret edemez buna.peki bu yazdıklarımdan dolayı üyeliğimi silerlerse üzülürmüsün
Cevap sahibi+1 yılyine gelirsin :) üzülürm
ben zorla ilşkiyi severim
hiç böyle zoryaıpta yaprığını hatırlıyosu musun
evin herhangi bir yernde felan
Soran+1 yılnişanlyken zorla soyar yalardım mesela,ayakta öpüşürken elimi donunun içine sokturmazdı üstünden okşarken zorla sokardım ,ama vıcık vıcık olurdu amı,aslında onunda çok hoşuna giderdi ama siker diye korkardı,yere zorla yatırır bacaklarını zorla ayırır gömerdim dudaklarımı.evlendikten sonra zorla değilde acı çektirerek çok siktim,bacaklarını iyice geri bastırır,sadece kafasını soktuktan sonra birden kökleyince çok acı çeker bunu sürekli yapardım bazen yine yapıyorum
Cevap sahibi+1 yılbaşka zorla yaptığın bişey yok mu evlendiktens onra :D
ne biliyim evde çocukalrın yokken sıkıştırma banyoya girme felan
Soran+1 yılneden geç yazıyorsun.peki sen nelerden tahrik olursun ne sıklıkla mastırbasyon yaparsın.çok canın istediği olurmu
Cevap sahibi+1 yılsert sevrrim bende
onları duymak hoşuma gieer
ya sen şunu anlamıyosun benim işklişkim olmadıki sana anlatıyım
Soran+1 yılilişkin oldu demiyorum ,ne bileyim seyrettiğin bir p*rnodan ya da filmlerdeki sevişme sahnelerinden etkilenir insan,ıslanır falan.mastırbasyon yapar..çarşıda ya da avmlerde insanlar yoğunken bile kalçalarına ellerim bazen ya da evde misfir olduğunda falan mutfakta orada burada* avuçlarım..zorla sikmedim hiç ama bazen çok sert siktiğim olur memelerini boynunu morattığım çok olur,dogy popzisyonunda sert sert sokarken kalçalarını tokatlarım,amını öyle vakumlarımki neredeyse*n tamamını sokarım
Cevap sahibi+1 yılsen sert olunca o ne yapıyor
Soran+1 yılyavaşşş ol canım acıyoo,ahhh falan dedikçe bende daha sert sokuyorum onun inlemeleri beni daha çok tahrik ediyor
Cevap sahibi+1 yılbaksana bişey sorucam ama doğru cevap ver
şimdi bunlar benim hoşuma gidio ya
ıslanıyor gibiyim ama mastürbasyon felan yapmıyorum titreme vs yok
bu gusül gerektirri mi
Soran+1 yıleklersen sana ilk gecemizi anlatırım sanki o anı seyretmiş gibi hissedersin kendini,sonra evliliğimizin 5inci yılında soda şişesiniyle başlayan bir yığın macera,inan okumayı bitirmeden elinde olmadan parmağın bacak arasına gider ve orgazm olursun ama buradan yazmam
Cevap sahibi+1 yılya sana sordğum soruya cevap yazsana
Soran+1 yılgusül gerekmez
Soran+1 yıltahminim mutaassıp bir kızsın,verdiğin cevaplardan ve sorduğun sorulardan ötürü eklemek istemiyorsun ama gerçekten çekinmen için bir sebebp yok,bende 5 vakit namaz kılıyorum çok tutucuyum kıskancım ama iş cinselliğe gelince zaafıma engel olamıyorum.seninle iyi bir dost ve sırdaş olacağımızı hissediyorum.gerçekten güvenebileceğin bir insanım ama bunu idrak edemiyorsun
Soran+1 yılumarım isteklerine karşılık verecek ve arzularını bastırabilen bir eş bulursun.evlilikte cinsel uyum çok önemli çünkü,bak sen sert davranılmasından hoşlanıyorum diyorsun,ya sümsük biri olursa nolur düşünsene
Soran+1 yılbu arada nereye kayboldun merak ediyorum .keşke duşa gidip mastırbasyon yapıyor olsan
Cevap sahibi+1 yılnamaz kıldım hayır
dediğim şekilde gusülüm bozulmuyordur değil mi
Soran+1 yılkız link yolladımya bozulmuyor
Soran+1 yıleşim secdeden rukuya giderken ayağımı dik şekilde altına koyarım bazen nasıl zıplar bir görr,allah affetsin günah oluyormu bilmem,bu arada allah kabul etsin
Cevap sahibi+1 yılsaol
amas en deli misin namazda öyle şey yapılır mı
bir daha yapma
normal zamanda yap ama namazda çarpılırsın
Soran+1 yılher zaman değil zaten,ama yapmam bir dahaa
Cevap sahibi+1 yılnamzda yapma
ben seerimnormalde ansızın böyle şeyleri ileride yaşaamk siterim ama nazmda günah
hiç ansınzsoyar mısın onu ya da o seni
bişey yapmasanda açar mısınm orasını burasını
Soran+1 yılekleme kunusunda hala ısrarcımısın.anlaşılan erkekler güvenini sarmış senin ama o bildiklerinden değilim ben,keşke beni tanıyabilseydin.sana güveniyorum.neyse buradan vermek aptallık olur gerçek face linkimi verecektim oradan inceler bir fikir sahibi olurdun belki ama
Cevap sahibi+1 yılresmin var mı facende
Soran+1 yıleşimin kalçaları çok harikadır mutfakta bişeyler yaparken arkadan ansızın* kavrarım,yada kalçalarına yaslarıp boynunu öperken elimlede önden* avuçlarım hemen mayışır gevşer,sonra ağzına veririm,beni boşaltır yalayarak
Soran+1 yılvar ama yakışıklı biri sayılmam kafada saç kalmadı
Cevap sahibi+1 yılresmini görmeme
hakkında bunları duyam güanh olmaz mı
Soran+1 yılbiliyormusun bütün sırlarımı ifşa ediyorum ve senle herşeyimi paylaşıyorum en çılgıncası kendimi deşifre edeceğim,buna layıksındır umarım.düşünsene bu benim idam fermanım olmazmı.günah konusuna gelince elbettegünahtır facemi görsende görmesende durum aynıdır bence ama miletin yaptıklarının yanında masum bir günah olsa gerek sonuçta fiile döküleyen sadece düşüncede kalan hayal günah değildir.şöyle diyeyim günahı hayal etmek günah değildir fiile dökmek günahtır
Soran+1 yılbiraz acele et 3 de kalkmam lazım
Soran+1 yılama eşimin resimleri herkese açık değil haberin olsun onu görebilmen için facede ekli olman lazım,arkadaşlarım bile göremez yani,ancak görmesine izin verdiklerin görür
Cevap sahibi+1 yılbende derse gidicem
akşam konuşalım
Soran+1 yılneyse faceyi boş ver unut gitsin,düşünsene birde tanıdık çıkıyormuşuz,sonra yüzüne nasıl bakarım değilmi.bursalıyız biz
Soran+1 yılsen beni sallamıyorsun sanırım ben sana ait en ufak ayrıntıyı gözden kaçırmazken sen herşeyi unutuyorsun gece 3de geleceğim işten yarın anca konuşabiliriz
Cevap sahibi+1 yılçakma face n yok mu ?
ben seni gerçek face eklemek istemiyorum kimseyi eklemiyorum
sorna bana resim gönder diye tutturma
Soran+1 yılçakma face var ama orada resim yok buradanmı vereyim ,orda bişey yok ama senin var mıçakma face
Cevap sahibi+1 yıltamam gelince kelerim
şimdi gitme alzım
yarın ordan koşuruz
Cevap sahibi+1 yılya sen ne yolamışsın seni nereye ekliyim
gusülle alakalı bişey çıktı
Soran+1 yılkız ekle hadi çıkayım artık namaz kılmadım eşimin misafirleride mutfalta oturuyor onlarda odaya geçsin artık
Soran+1 yılşimdi açılması lazım
Cevap sahibi+1 yılekledm
kabul edersn
Cevap sahibi+1 yılgel gel gel gel
gerçek fdace ne eklemedin beniş
Soran+1 yılgerçek faceye mi ekliyeyim
Soran+1 yılgelsene kız
Soran+1 yılhuuu
Soran+1 yılburadan ekleyecekmisin bari
Soran+1 yılşimdide sen küstün sanırım
bende yaparım bazen vede çok utanıyorum evli barklı insan 31 mi çeker ya la
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılikisi arasında tercih yapacaksan tabii ki mastr. Ama eşin hep mi nazlanıyor bu daha önemli.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÖnce master sonra doktora ile akademik kariyer bile yaparsın.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılvar ben yapıyorum
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği