Seninki iyi seri tecavuzcu katillere hayran kadınlar bile vardır. ..
Hatta Avustralya'da bir çift arabayla akşam caddelerde geziyor kadın kocasına uygun kız görünce kadın kızı arabaya çağırıyor sonra binen kızı eve kaçırıyorlar adam tecavüz ediyor sonra da öldürüp gömüyorlar. Böyle 5-6 kızı öldürüyorlar.
Sonra yakalanıp hapse giriyorlar da işin ilginci hapiste başka bir mahkum kadına "kocam bir kıza tecavüz edip öldürdükten sonra Sevişmenin zevkine doyulmaz" diyor sonra o kadın da çıkınca kocasıyla birlikte benzer şekilde küçük bir kızı öldürüyorlar. ..00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Olgun kadınlar beni daima tahrik etmiştir. Her ne kadar giyinirlerse giyinsinler yürürkenki o sallanan kalçalarını gördükçe daha çok tahrik olurum. Yani önüme çıtır genç bir kız ve olgun normal bir kadın koysalar kadını tercih ederim. Otobüs, tramvay gibi yerlerde kalabalıktan dolayı illaki birinin arkasına dayadığımız, ellerimizin göğüslerine değmesi felan oluyor. Gerçektende çok tahrik oluyor zevk alıyorum. Hatta penisim bile ereksiyon haline geçiyor, likrali pantolonumdan bu çok belli oluyor.
00 Yorumla
+1 yılSenin gibi düşünen binlerce kadın vardır bence ve taciz kaçınılmazdır bu durumda. Otobüste erkeğin gözüne gözüne bakıp kendini elletmek istediğini hissettirirsen başına kötü şeyler gelir. Eğer bunu kocanla yapmak istiyorsan bu nasıl bir fantezi anlamadım otobusteki insanlar bunu anlarsa sana ne gözle bakarlar. ve orada bulunan erkekler kocan oldugunu anlamayarak atağa geçebilirler. Sonra kocanın veya erkek arkadaşının başına iş açarsın. Şahsen ben dışarda sokakta sekse karşıyım reklama gerek yok. ...
41 Yorumla- +1 yıl
Bunu belli etmeden yapacaksın zaten gelsin içime girsin demiyorum otobüste. Sürtünmek ayrı bir zevktir. Sevgilinle ya da eşinle yapıyorsun. Etiket olmakla alakası olmayan bir durum.
Gizli Üye(36-45)+1 yılagustos sıcagında cıplak yüzüstü uyurken aniden eşimin kalçalarımı havaya kaldırıp arkamdan vajinama girmesi olabilir. bianyoda ona oral yaparken başımı basırıp boşalıncaya kadar devam etmeside olabilir
112 Yorumla- +1 yıl
Gayet samimi bir cevap :) Süpersin! +1
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
+1 yılO fantazide hep arkada olan kişi olmak istemişimdir. Dokundurcam ve oda bana dokuncak sürtüne sürtüne beni orada boşaltıcak ve inip gidecek otobüsten. Bende mal gibi kalıcam. İşte çılgın bir fentezi...
Daha fazlasını yazamam kızarlar vede adım çıkar. Ben gizli değilim :)))12 Yorumla- +1 yıl
Samimiligin yeterli arkadasım +1 :)
- +1 yıl
Huyum bu o an aklıma geleni hissettiğimi o anki duygusal durumuma göre yazarım ne puan nede engellenme derdim var. Senin fantazindeki erkek oldum ve sonum kötü oldu ama işte bu fantazi oldu. Daha ilerisini hayal edebilirsin ama yazamazdım. Bende kendimi orda bitirdim. :)))
+1 yılişin şakası bir tarafa bunun altındaki nedeni biliyormusun
bence sen etrafında bulunun çifleri çok mutlu sanıyorsun ve böyle yaparsan gördüğün mutluluğun değerini düşürmek istiyorsun gözünde
anlatabildim mi yani onların ilişkisini basitleştirmek istiyorsun bence01 Yorumla- Cinsellik konusunda 873 cevap paylaştı.
+1 yılHerkesin fantezileri vardır ve bu normaldir. Fanteziniz "anormal" olabilir sıradışı olabilir vs.. vs..
Çoğu zaman bu fanteziler hayata geçirilmez, merak etmeyin eğer öyle bir korkunuz varsa.12 Yorumla- +1 yıl
Sizin geçirip geçirmeyeceğinizi bilemem ama insanların "asla yapmayacağım" dediği şeyleri uygun koşullar altında gayet güzel bir şekilde yaptıklarını bilirim. O nedenle mümkün olduğunca "asla"lardan uzak durmaya bakın siz ;)
Gizli Üye(36-45)+1 yılVucut corabi fantezisi falan anlarım da link en yakın arkadasın kocasiyla aldatma fantezisi nedir yaaaaa :)
01 Yorumla
+1 yılKadınların da seks fantezileri var mıdır?
link01 Yorumla
+1 yılarkadaşının sevgilisi olmayı çok isterdim
Erkek arkadaşı olmayan bir arkadaşın varsa beni ona yarla bu istek içinde kalmasın
bir taşla iki kuş süper olurdu valla05 Yorumla- +1 yıl
bak yap bence içinde kalır sonra geri dönüşü olmayan saplantılar başla
kendim için istiyorsan namerdim sırf senin için :) - +1 yıl
bu resimdeki senmisin
bir sevgilim olursa ilk tanıştıracağım sensin
+1 yılsoru senin ya şirinle denen kişi kesin erkek fentezi yapıyor
02 Yorumla- +1 yıl
Çok var burda böyle tipler milleti gaza getirip sazan erkek arayan
+1 yıl01 YorumlaBen hiç otobüste ya da benzeri yerlerde birisini taciz etmedim.
Ancak senin gibi düşünen bayanlar oldukça, kendimizi tutmamız gerçekten çok güç.10 YorumlaCinsellik konusunda 742 cevap paylaştı. Yardımcı olabiliriz mesela. Eminim bir çok delikanlı taciz fantezisi kuruyordur. Ah otobüste birine dayansam, dayaya dayaya sürtünsem gibi.
00 Yorumlaburaya yazıyorsun metrobuste biri kıcına pandik atsa kıyameti koparırsın he
32 Yorumla- +1 yıl
Yalnız demek istediğim şuydu; eşin ya da sevgilini hiç tanışmamışsınız gibi düşünmek
+1 yılHooooh oha o ne lan oyle. Vay anasini hatundaki fantazi ye bak
04 Yorumla- +1 yıl
Ne alakasi var guzelim tabi ki de saygi duyariz ve kadinlar konusunda sana katiliyorum. Har kadinin icinde fahise vardir olmak zorunda. Erkegini mutlu etmeli cunku. He ama disaridakilerinde onu begenmesini ister
- +1 yıl
Yalnız demek istediğim şuydu; eşin ya da sevgilini hiç tanışmamışsınız gibi düşünmek. Tabi insanlar ön yargılı oldugundan yanlış anladı :D sorun degıl hakaret olmasın yeterli
- +1 yıl
Ya zaten fantazi kendi kendine olmaz ki :D he ama mast. I yasam felsefesi yapanlar var o ayri birsey. Bilmem ogretmen ogrenci hastasiyimdir. Yani o ogtetmen olsun ben ogrenci
- +1 yıl
Hayir tabiki de hakaret etmem
Fantezin anormal falan değil, merak etme normalsin.
02 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbirde erkekleri suçlarlar . sen ve senin gibiler oldukça tecavüz ve taciz olayları bitmez
31 Yorumla- +1 yıl
Açıklama ve güncellemeyi iyi oku. Yabancı gibi düşünerek eşin ya da sevgilinle demişim. Ön yargınıza...!
kesinlikle iki çıtırla aynı anda sevişmeyi tek geçerim.
11 Yorumla- +1 yıl
O da güzel :D
Cinsellik konusunda 338 cevap paylaştı. tecavuz fantezisi olan kızlar gordum senınkı cok masum.
01 Yorumla- +1 yıl
Vayy :) o kadarı da fazla ya
Cinsellik konusunda 545 cevap paylaştı. bir de sen bizim halimizi düşün. sen tahrik olduysan biz ohhhhoooo gittik bile :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltaciz edilmeyi alışkanlık hale getirecek bundan zevk alacak bir bayan olduğunu düşünmüyordum sen güzergahları ver daimi yardımcıların mutlaka çıkar burdan merak etme
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyapmak mı istiyorsun yoksa, sadece hayal edip kendini mi tatmin ediyorsun, eğer bunu eyleme dönüştürme fikrindeysen o zaman senin için üzülürüm...
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılo zaman tamam :) bunu ben de yapıyorum çünkü, ama hiç bir zaman eyleme geçirmem... buna benzer şeyleri hayal ederken öyle keyif veriyor ki zaten gerçeğe dönmesine gerek bile kalmıyor :) yasak olunca daha fazla tahrik oluyorum nedense... düşünmekten alamıyorum kendimi...
Cevap sahibi+1 yılnormal şeyler düşünerek tatmin olmaktan on kat daha fazla zevk veriyor di mi
Cevap sahibi+1 yılhayal ettiklerinle aynı ortamda olunca ne hissediyorsun, aynı şeylerin aklına geldiği oluyor mu, ben bazen yanyanayken bile düşünüyorum
Cinsellik konusunda 498 cevap paylaştı. O zaman en yakın arkadşınla beni tanıştırsana bir taşla iki kuş olsun :D
02 Yorumla
+1 yılevli biri her zmana daha tahrik edici oluyor bide çok begendiğiniz biri ise bende de var ama sadece çok güzel olarak begendiklerime karşı
02 Yorumla- +1 yıl
bilemem olabilir ama evli olmasada güzel oldugunu düşündüğüm begendiğim kızları fantaziler içerisinde arzuladıgım oluyor.
Gizli Üye(36-45)+1 yılvücut çorabı link daha ötesi yok :)
00 Yorumla
+1 yılaldatmak çekicidir zaten. hem de en yakın arkadaşının eşi :D cık cık cık
01 YorumlaCinsellik konusunda 1,8b cevap paylaştı. ergenler her kız böyle değildir buna inanıp otobüslerde milleti taciz etmeyin
01 Yorumla- +1 yıl
Yalnız demek istediğim şuydu; eşin ya da sevgilini hiç tanışmamışsınız gibi düşünmek
aynı anda 2 kadınla seks yapmak isterdim...acele etmeden..yavaşça...doya doya öpüşerek...
00 Yorumla
+1 yılben seni bir otobüsten tanıyorum sanki nan asdfghjk
benim fantazim sahip köle :D ben sahip olcam ama taaammı:D02 Yorumla- +1 yıl
kanka soran gizli ben değilim :D ahahaha
- +1 yıl
farkettim ama geç oldu asdfghj
senden korkulur yarin evlensen kocanın boynuzlarını parlatmaya cok müsait görünüyorsun
01 Yorumla
+1 yılbenimde fantazim beni elleyen kızlara arkadan dayanmak
00 Yorumla
+1 yılzaten bir çoğu senin gibi düşünüyor hoşuna gittiği için ses çıkarmıyorlar
00 Yorumlapof :l
00 Yorumlaotobüstede erkek ve kızı ayırmak lazım hükümete görev çok düşüyor :)
00 Yorumla
+1 yılbayanların taciz etmesi otobüste falan hoşuma gidiyor :D ondan ziyade ayak fantezim var :D
00 Yorumlafantazi çok uygulatmak isteyen bayan lazım tabiki :)
02 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbirisi bunu yapsa otobüste tepki gösterirmisin?merak ettim acaba gerçekten isteyen olurmu?ben asla yapamam yapmamda sapıkmıyım :)
03 Yorumla- +1 yıl
Yok ya nerden düştü aklıma bu fikir anlatayım :D
Yaz aylarında oldu anlatacağım şey. Otobüs çok doluydu. Yaşlı bir teyze bindi bende ayakta kalmasın yaşlıdır diye yer verdim. Arka kısma dogru ilerledim. Orta kapıdan bir bayan bindi yanıma dogru geldi. İlk normal ilerliyoruz. Gülümsedi merhaba falan derken tekrar otobüsün dolmasiyla arkama gecti iste otobüs hareketleriyle bir baskı oldu ve kalçamdan tuttu 2 defa. Bende şaşırdım tabi :D garipsedim indim ilk durakta bayanda bana bakıp göz kırptı. :D - +1 yıl
bayanlardan hoşlanıyordu sanırım bilmiyorum :D bayan tarafından taciz edilmek tuhaf ama önemsemedim sonuçta onda olan bende de var zarar gelmez :D
Cevap sahibi+1 yılerkek olursa nasıl olurdu
Gizli Üye(36-45)+1 yılSorunun içeriği mi değişmiş? Otobüste tacizden hoşlanıyorum yazmıyor muydu bu soruda? :S
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılfantazine hayran kaldım, bir an yapasım geldi sayende :)
02 Yorumla- +1 yıl
İyidir :) teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılyapacak biri de lazım, tıpkı senin gibi fantaziye düşkün :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılfantazine hayran oldum:) eşin izlerken başka biri sana dokunsa fantaziye bak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıle fantezin buysa kolay, bin kalabalık bir otobüse, dayar biri mutlaka.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmilletin yargılamasını boşver çogu yapamadıgı için yargılıyor
01 Yorumla- +1 yıl
O kızlar anca yatakta kütük gibi yatsın hareketsiz tipik türk kızı :)
Bende de aynı fantaziler var
00 Yorumlasen resmen faişece düşünüyon :)
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCüs adm bide göbekli kel cirkin birdeyse:)
32 Yorumla- +1 yıl
nesi varmış laan göbekli kel adamın :)
- +1 yıl
Canım benim başkasıyla degıl ki :/ ama öyle bir düşüncen varsa secersin göz zevkine göre :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılcocugun olunca ona biri taciz etsinde gör
23 Yorumla- +1 yıl
Açıklama ve güncellemeyi iyi oku. Yabancı gibi düşünerek eşin ya da sevgilinle demişim. Ön yargınıza...!
Cevap sahibi+1 yılotobüste vs demissin es ya da sevgili ayri seyler
- +1 yıl
Aynı şey güzelim. Anlamadıysan tekrar oku :)
+1 yılHımmm hangi otobüs hatlarını kullanıyorsun? :)
00 YorumlaFantazi nedir ya bana çok saçma geliyor
06 Yorumlao anlattıgın fantazi değil düpedüz göz koyma
01 Yorumla
+1 yılşirret kadın dedikleri bu olsa gerek :D
00 Yorumla
+1 yıliş çıkış saatlerinde metrobüse bin bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin ruhun fahişe :)
11 Yorumla- +1 yıl
Yalnız demek istediğim şuydu; eşin ya da sevgilini hiç tanışmamışsınız gibi düşünmek. Ama evet partnerimle olacaksam öyle davranmak daha zevklidir. Bi söz var mutfakta aşçı dışarıda hanımefendi yatakta .. :))
anlatılmaz yaşanırr ;)
00 Yorumlamüslüm gürses - nilüfer en büyük zaafım
00 Yorumla
+1 yılDusta sevisme harikadir
02 Yorumla- +1 yıl
Hmm haklisin ama harika
+1 yılYorum yokmu seker takma sen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldüşünceleri bile kötü yaaa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgel ben seni ucuruyum
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılneden bulutlarda hıssedersın kendını
semle simdi birlikte olmak istedim:)
00 Yorumla
+1 yılHmm hosmus peki basindan hic gectimi
01 Yorumla- +1 yıl
Sevgilimle yaptık evet :D
Cinsellik konusunda 545 cevap paylaştı. yıldızlı pekiiyiii
02 Yorumla- +1 yıl
Ahaha teşekkür ederim ;D
Gizli Üye(30-35)+1 yılamozon kadınlarının rehinesi olmak :P
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılo anı yaşatayımmı sana he istermisin tatlım ?
00 Yorumla- Devamını Gör (4)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat