Koli ne demek? ilk bilene eig :D daha sonra guncellemede ne oldgunu acıklıcam arkadaşlar :) argo koli nedir?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Koli ne demek? ilk bilene eig :D daha sonra guncellemede ne oldgunu acıklıcam arkadaşlar :) argo koli nedir?

Eşcinseller toplumun ayrı renkleri. Her ne kadar toplum onları hoş görmese de kimsenin ilişkisinin kimseyi ilgilendirmediğini düşünmekteyim. Herkes de böyle düşünmeli. Yani bir kızla, bir erkeğin birbirini sevmesi ne kadar doğalsa aynı cins kişilerin de birbirini sevmesi o kadar normaldir. Umarım tüm dünya bir gün bunu idrak edebilir. Neyse, bakalım eşcinseller arasında kullanılan koli ne demekmiş.

Koli, Türk Dil Kurumu'nun güncel Türkçe sözlüğüne göre; posta paketi, içinde türlü eşya bulunan çeşitli büyüklükte paket anlamlarına gelmekte. Elbette bizim aradığımız anlam bu değil.
Eşcinseller, toplum tarafından o kadar baskılanmış ki, diğer insanlar anlamasın diye kendileri arasında Lubunca ya da Lübunca diye ifade edilen özel bir dil, jargon oluşturmuşlar. Koli de bu jargonda yer alan bir kelime. Kolim ne demek diye bakalım.
Eşcinseller arasında kullanılan argo koli; cinsel ilişki, yatak arkadaşı, partner anlamlarına gelmekte. Kolim; yatak arkadaşım, partnerim anlamında kullanılmakta. Koli yapmak ise; yatak arkadaşı bulmak, partner bulmak anlamlarında kullanılıyor.

Yine koli ile ilgili ifadelerden biri olan koli kesmek; cinsel ilişkide bulunmak anlamında kullanılırken, koliye naşlamak; cinsel ilişkiye birine gitmek anlamında kullanılır.
Eskiden biz çocukların, kuş dili olarak uydurduğumuz dile çok benziyor değil mi? :) Ama bu gerçek bir jargon ve eskiden çok özenli kullanılırmış. Lubuncayı bilen kişiler ayrıcalıklı olarak görülürmüş. Biraz üzücü insanların özgürce yaşayamamaları ama böylesine güzel çözüm bulmaları da taktir edilesi.
Koli, kolim ne demek bildiğim her şeyi aktardım, umarım kafandaki soru işaretlerini giderebilmişimdir. Buradaki içerikte de LGBT konulu en iyi filmler yer alıyor. Eğer sen de LGBT konusuna, bu yaşamı sürenlerin hayatına meraklıysan buraya göz atmanı öneririm. :)
Eşcinsellerin aralarında kullandığı Lubunca dilinde geçen kelimedir.
Koli: Müşteri konumunda seks ilişkisi yaşayan kimse.
Hayır canım.
Eşcinsel olduğum için lubunca dilini biliyorum.
Buradan öğrenebilirsin.
Blog sitemizde hepsi mevcut.
Link: http://lubuncasozluk.blogspot.com.tr
Yaaa düşün kadınlara bile laf atıyoruz :D
Benim bildiğim 2 koli var biri paket kutu digeride bakteri koli basili
Merak ettim nete yazsam cıkarmı
Ama yanlış anlaşılma olma ihtimali çok yüksek düşünsene bana koli gelecekti diyorsun bem geleyimmi diye ziplar birisi 😂😂😂
Cook riskli coook bidaha topluma açık yerlerde kullanmayayım ben bunu kimin ne çıkacağı belli degil 😂😂😂😂
müşteri anlamında cinsel ilişki'ymiş lubinya öyle dedi :D
Cevap
22Cevap
koli :
(1) anal cinsel ilişki
(2) müşteri
(3) yatak arkadaşı
Bir bilmecem var çocuklar
https://m.youtube.com/watch?v=8NMfPwg-6okKolinin eş anlamlısı kutu o da kuku için kullanılır ☺️
Ya ne? 😂
Tamam ☺️
Yorumları okudum 😱
Ulan Google amcanın her söylediğini buraya yazmayın kutu 📦 😂🤣🤣🤣
Cinsel ilişki anlamına geliyor.
topiklerin kullandigi anlami mi soruyosun?
oysa gülünecek bisey yoktu apla
internete sordum, söyledi abla. bildigimden degil yani.
homofobik birisiyim zaten. bu konulari konusmayi sevmiyorum
anlayisin için tesekkür ederim :)
Kalça
iyi seneler :)
Herkesin bildiği sigaraların cipslerin olduğu şey ama öyle değilmiş😂
benim duydugum gay olan erkeklerin gay demeyip koli dedikleriydi. yanlis ta olanilir
paket
haçan kimin koli da?
buna rağmen +1 vermen çok ince bir davranış :)
lazlar öyle der ya ''kolu'' yerine ''koli''
yorumlara baktım ne kadar ayıp bişiymiş, artık ne kadar uzaksam cinselliğe aklıma bile gelmedi.
bir daha bakkaldan boş koli bile istemem
hep bir arkadaş zaten :) inanayım bari
kadında gay olabiliyor bilgin olsun :)
aaa gerçekten öyleymiş, sende de maşallah cinsel bilgi engin bir deniz :)
estf. yapmakla ilgili bişi demedim:) ama cidden ben gay i genel bir kavram sanıyordum. kim bilir daha neler öğreteceksin :)
kargocu değilim, koli ile işim olmaz
Popo
bir köpek adı😂😂
Biliyoruz🧐🧐 diğer anlamı cinsel
Partner işte-argo
Hemcins, oldu mu😂😂
Google 😂😂
😂😂
Kutu
Banane yaa 🤪🤪🤪🤪
Kutu demek 😂
Cinsel sormuş bide 😋
Neymiş
Oykkk 😐
Nereden aklına geldi 😂
Hadi hadi 😝
Posta paketi mi demek 😊
İngilizcesini falan sormuyorsun dimi 😊
😂 hiç aklıma gelmedi. Allah'tan gaylari de sevmem ilgimde yok. Bilmediğim iyi olmuş ama bilen arkadaşdan şüphelenmeye başladım 😂🤣
😂😂 bir yerde görmüşsündür veya okumuşsundur belki. Ben duyunca kacacak delik arıyorum 🤣
Aman boktan bişeymiş xd
Biriyle koli oldun mu derler anladın sen😂
koli takıldıgın kisiye denir
koliden koliye değiş ir
Gay ilişkisi
kutu demek :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar