kabarık belirgin pembe dolgun kalçalar mı
yoksa
yumuşak bembeyaz pamuk gibi bir çift büyükçe meme mi ?
yoksa
yumuşak bembeyaz pamuk gibi bir çift büyükçe meme mi ?
aslında 3üde bana uyar kabarık dolgun kalça veya zayıf kalçalar. Sert sıkı kalçalar sert veya yumuşak büyük veya küçük göğüsler eğer sert ve büyük göğüsler ise onları emerek yumuşatırım göğüsler küçükse emerek büyütürüm. Kalçalar sert ise okaşrken yumuşatırım yumuşak ise tokatlayarak sertleştiririm hiç sorun olmaz at yarışında atın hiç bir fonksiyonu yoktur üzerine binen jokey önemlidir. eğer ata nasıl binileceğini bilmiyorsa at jokeyini sırtından atar ve ömür boyuda öğrenemez
Meme küçük olsa daha iyi, dolgun kalça tercihim.
Cevap
18Cevap
ikisine de bayılırım ahiret sorusu gibi bir soru olmuş bu seçim yapamadım
ikisi de diyeceğimizi biliyosun :) birbirine engel değil çünkü
"ikiside" yok
bi tane seç :)
yapamam dostum.
biri varsa diğeri neden olmasın.
murphy kanunları
bu soruyu görseydi murphy kafayı yiyebilirdi.
belki murphy gaydı? kaslı erkek vücudundan ve kellesi iri olan penise sahip erkeklerden hoşlanıyordu?
sen hoşlanmıyomusun bunlardan?
hayır
salla mörfiyi. ben senin açından bakıyorum. sen ne düşünüyosun onu merak ediyorum. benim cevabım belli: ikisi de. sence ne peki. kaslı erkek vücudumu yoksa kellesi iri penismi
"ikiside" yok
bence ikiside pek mühim değil aslında ..erkeklerde önceliğim bunlar değil ama illa birini seçiceksem kaslı bir vücut..sence hangisi
ayem sori. ikisi de
birini seçersen diğerine ihanet etmiş olurum. kalça seçersen diğerinin yüzüne nasıl bakarım. onu seçersem kalçanın hakkını yemiş olurum. ama belki biraz daha yaşlanınca fikrim değişir.
kaslı bir vücut mu yok kellesi iri penis mi diye sormuştum aslında
töbeeee. ben normalım
Peki sence belirgin pembe dolgun kalça mı yoksa yumuşak bembeyaz pamuk gibi bir çift büyükçe meme mi diye sorardım ama biliyom sen seçecen birini. yamansın. zalımsın
niye? bak ben erkek nazarıyla bakabiliyorum kadınlara. ve kalça meme ikilisinden bir çift süt beyazı güzel memeyi seçerdim misal :D sen neden seçim yapamıyosun?
aha bildim. seçti bile zalım.
her kadında lezbiyenlik olabilir ama bende yuvarlaklık yok. töbeeee neler dedittiriyon baa
öğğğ olmasın zaten bir erkeği başka bir erkeği düşlerken kendiyle oynadığını düşünemiyorum. iğrenç :(
ok. anladığına sevindim.
madem anladın şöle bir seçim yapıyım: (bu kısmın altı çizgili) dişi olsaydım, (tırnak içinde) kelleden vazgeçemezdim
:D erken boşalmasın yeter başka hiç bişey umrumda değil
:)))) tbr en iyisini seçtin.
hadi gizliden çık
olmaz utanırım ben
yumuşak bembeyaz pamuk gibi bir çift büyükçe memme
Buyuk meme bana itici gelir.. kalcayi tercih ederim
pembe kalça nasıl oluyo la. ben de allık sürem dur
şaplak sonrası pembesi gibi oluyo bazılarının hiç mi rast gelmedin
dönüp kıçıma bakmıyorum ki nereden rast gelcem milletin kıçını izleme huyum da yok :/
çok mahzun kaldın sen böyle ama bak üzüldüm şimdi dön arkanı bakıyım ben sevabına :D
tamam abi :(
abi mi :(
sende ikiside yok. çok üzüldüm sana şimdi? :(:(
evet yok
Mümkünse beraber alsam ikiside harika görünüyor
düşünki bir tanesini seçiceksin
ikiside dersen ikisindende mahrum kalırsın
:D
iki side aynı kişide olsa dadından yenmez
kim kardashian ile jennifer lopez arası..
pembe kalça mı? :D
ikisi de olsun :D
Uzun pürüzsüz bacaklar = )
kalçalarrrrrrrrrrrrrr
pembe dolgun kalcalr
senın nasıl?
meme.
Pek de farketmez
kısmetimizde ne varsa diyosun :D
kısmetim yok
O NASIL SORU YAV
neyi var coo