Günah işlemek istemiyorum nolur yardim edin!!

Size anlatacağım şeylerde bilin ki çok utanıyorum ama artik biri ile bunları konuşmak istiyorum izlemiyecem diyorum günah diyorum ama hep nefsime yenik düşüyorum tutamıyorum kendimi hep ağlıyorum pişman oluyorum sonra ooofff diyorum gözlerimi haramlarla doldurdum diyorum evlenirim diyorum ama bir türlü inanmıyorum hayat zor evlensen bir dert evlenmesen bir dert olmuyor yaa na pıcam bilemiyorum ben hep böyle günahmı işliycem namazda kılmıyorum evlendikten sonra diyorum ama nezaman evleneceğim bile belli değil yaa bu duygu neden benden gitmiyor okada zorluyorki yaa yolda geçen bayanlara bie bakıyorum ama sonra hemen allah aklıma geliyor günah diyorum başımı çeviriyorum sakın yanlış anlamayın nolur bu herkeste olan bişey inanın bende böyle pis şeylerle uğraşmak istemiyorum yapmıycam diyorum ama sonra yine yapıyorum bu hep böylemi olucak nereye kadar allahım diyorum ben artık günah işlemek istemiyorum namaz kılmak istiyorum rahat rahat ibadet yapmak istiyorum vallahide ben kötü biri değilim yanlış anlamayın nolur yardım edin nefisle nasıl mücadele edilir alimler nasıl yapıyorlar onlar nasıl duruyor öyle allahımmm yaşadığım süre zarfında imtihandayım İşlediğim veya işleyeceğim günahlar bu imtihanı kaybetmeme sebep olacak. Allahın rızasını kazanamayacağım. bunca sahabe ve Allahın veli kulları ibadetin ve şükrün zirvesinde oldukları halde imtihanı kaybetme korkusundaydılar. Ben nasıl olurda bu günahı işlerim bu günahı muhakkak ki bana nefsim ve şeytan telkin ediyor. Şeytan benim bu günahı işlememden mutlu oluyor ve başarısını kutluyor. Bir kişiye daha günah işlettim Allaha asi oldu diyerek, Allah'a karşı övünüyor çünkü o senin kullarını yoldan çıkaracağım demişti ancak ihlâslı kulların hariç' diye de eklemişti Ben eğer bu günahı işlemez isem şeytanın huzuru kaçacak mutsuz olacak ve şeytanın kandıramadığı Allahın ihlâslı kulları arasına gireceğim İşleyeceğim bu günahı ve şu rezil halimi Allah görüyor. Ya bu halim mahşer meydanında Resulullah'ın ve evliya-ı kiramın huzurunda aşikâr olursa, meydana çıkarsa benim halim ne olur! Ahiretteki bin türlü rezillik bu günahı yapmaya değer miG
Günah işlemek istemiyorum nolur yardim edin!!