Kaç yaşında masturbasyon yapmaya basladınız? (lütfen ciddi cevaplar istiyorum)
14 ve altı
15
16
17
18 ve üzeri
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
7-8 yaslarindaydim. Cinselligi bilmiyordum ama oynayinca zevk aliyordum. Oyle ciddi br ereksiyon falan oldugu da yoktu, o yasta ne olacak zaten. Ama kisa bir sure sonra ilkokul ogretmenimi ve bir kac kisiyi daha dusunuyordum, ama cinsellikle ilgili seyler degildi. Sadece yuzleri geliyordu gozumun onune. Bir kac kere de bodrum da mahalleden bir kac kizla ic camasirlarimizi indirip gostermistik, hatta onlarin karsisinda bayagi simdiki gibi masturbasyon yapmistim. Onlarda bu ne diye sorunca cok zevkli bisi oldugundan bahsetmistim.
5-6 yaşlarındayken gazetelerdeki yarı çıplaklara bakardım hep. 13 yaşındayken ilk mast yaptığımda kasık suyu gelmişti ve ardından feci bir karın ağrısı çekmiştim, yarım saat kadar. ertesi gün yaptığımda ise sperm gelmişti. :)))
5 yaşında.
Hayır ciddiyim.
Çocuklarda mast. yapabilir ergenlikle alakası yok. Sadece kendimi biraz ergen keşfettim. Şu zamandakinden daha zevk alıyordum.
*erken keşfettim.
Cevap
7Cevap
14 nedir ki. ben 12.5 tum 13 yaşında çoğu arkadaşım da biliyordu zaten :)
20 yasindayim dahada yapmadim.
anormalim galiba, 14 alti butonu var :S
hıc yapmadıysan helal sana bravo hep bole kal. ovunulecek bısey degıl
5 yasımda basladımm harikaydı tabi son zamnlarda zevk almaz oludm
12 yaşımda başladım sanırım
11veye 12 tam hatırlamıyorum
12 buçuk falandım ben
Hiç yapmadım
hiç yapmadım, evliyim.
12 buçuk falandım ben
Yaşıyor musun?
13 yaşındaydım heralde
14 te falan
-14 yaş altı ~
17'yi sadece ben seçtim ya :(
Hiç yapmadım .
15 yaşında :)
14-15
14
12 olması lazım.
12 yaşındaydım :S
11 yasında basladım
daha dusulemez
heehe
orama basınç olunca hoşuma gidiyordu bende elimle yapmaya basladım oylee . regl olmaya yakındım 11 bucuk yasında oldum
hayır zevk aldığımı farkederek oldu erken ama oyle işte
olabilir ama gercekten 11 di erkenden olgunlastım benn ozamanda genç kız gibi görünüyordum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar