kokumuyorlar mi cişe felan?
yabanciya oral da yapilmaz ozaman😖
yabanciyla seks yaptiniz mi hic kokuyorlar mi?
yabanciya oral da yapilmaz ozaman😖
yabanciyla seks yaptiniz mi hic kokuyorlar mi?
yabancılar maalesef taharet yapmıyor. ben sürekli yurtdışı projeler yapıyorum. tuvaletlerinde taharet musluğu yok. yanımda ped şişe su alıp giriyorum tuvalete mecburen. yabancılar içerisinde tek temiz olanlar rus kadınlar. yani rusyada yaşayayanlar. asla sevişmeden önce duş almadan sevişmezler. gerisi mundar pis. en pis olanı da fransızlarda ve gürcistanlılarda gördüm. tabi bu ülke genellemesi yapmak doğru değil. bana denk gelenler bunlar. bunlarla ilişkiye giremedim. midem bulandı
Yapmiyorlar, ayni bizim Türkiyede, Avrupali gibi Tuvalet Kagidi ile Mikrobu yaymayi , Modernlik, Cagdaslik, Entellik sanan sonradan görmeler gibi..
Ben Almanyada yasiyorum, alman is arkadaslarimin cogu dikkat ettim, tuvaletten cikince ellerini yikamiyor, mecbur kalmadikca tokalasmiyorum, tokalasinca gidip hemen ellerimi sabunluyorum..
Müslümanlığın getirdiği kültür dolayısıyla daha temiz olduğumuzu düşünüyorum. Yıkıyoruz, kılımızı tüyümüzü uzatmadan kesiyoruz, duş konusu kişiden kişiye değişse de kışın günlük yazın günde 1-2 defa duş alıyorum. Bence bu saydıklarımı yapanlar bir çok ülkenin kızından daha temiz
Yine de tanımadığı birine Müslüman kültürü olsa bile sakso çekmese daha iyi 😅😂
Günün sorusu 😂
napim merak ettim
Cevap
19Cevap
Amerika da taharet muslugu yoktur. Klozetlerde de yoktur. Pislikçe ama düşününce. Ama onların duş alışkanlıkları fazla. Bizim ülkede ki gibi illa sevişeyimde öyle duş alayım yok. onlar sevişme oncesindede duş alıyorlar.
en azindan onu yapsinlar bari 😖
beni ilgilendirmiyor valla naparlarsa artık. ama yabancılar gerçekten pisler. ve domuz eti yedikleri için terleri iğrenç kokuyor
Yapmayanlar vardır yapanlar da vardır ama bizden çok daha temiz bir sağlık kültürleri olduğu kesin. Sabah akşam duş alıyorlar seks öncesi ve sonrasi alıyorlar terledikleri zaman alıyorlar vs vs
Ani yürü git nerede bizden daha temiz? Tuvaletten sonra yıkıyoruz, kıla tüye dikkat ediyoruz, genelimiz günlük duş alıyor. Ee nereleri daha temiz?
Türk toplumu?
Pis de değiliz
Genel hakkında konuşmak mantıklı değil mi
Az önce yaptığın da yanlış o zaman 😂
Boşver 😂
Elbette kullanıyorlar, ibrik ama.
Küçükken hırvatistana gitmiştim. Taharet musluğu falan yok onlarda. Yanımda pet şişeyle girerdim wcye😂 seks yapmadım ama kokmaz heralde koksa da illaki rahatsız olurlar yani
Fransızlar bu konuda rezildir. Banyo olmazlar ve cinsel bölgedeki kılları kesmezler. Adamlar yıkanmamak için parfümü bulmuş zaten:)
les gibi kokan tene parfüm sikilmaz be 😖😖😖
Onlar sıkıyor işte resmen parfümle banyo yapıyorlar:)
Kisisel bir durum bence onlar sabah ise gitmeden dus alir aksam gelince alir sevismeden once sonra alir bizde de genelleme yapiyorum 2 gunde bir
Bende çok merak etmişimdir Fransaya seminere gideceğim taharet musluğu yok diyorlar gidince ne yapacağım şimdiden onu düşünüyorum
Koreli japon ve çinliler cinsel bölgelerindeki kılları almazlar tavsiyem boşver kusarsın :D
😖😖😖😖😖
Öncesinde duş mutlaka almasını isterim yabancıyla sevişmedim
Hintli ile yaptım. Benden bile daha temiz. Kafanı hiç yorma
Çok önemli yabancıya yapmadan düşünün
Umut Sarıkaya’nın bir karikatürü vardı
Evet yapmıyolar müslümanlar daha temiz
sende yabancisin yapmiyo musun yani?
niye kizdin sordum sadece
Ben yaptım ama kokmuyolardı ya. Emin olabilirsin
cok duş aliyorlarmis onun yerine öyle söylüyor burdaki arkadaslar
Yani. Temizliğine dikkat edende var etmeyende var. Ben şanslıydım 😊
Hic yapmadim banyo yapilmadan seks yapmam onlarla