Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. arkadaşım bir tepki vermek zorunda mısın. kayıtsız kal. bu zorunluluk niye. bırak adam keyfine baksın. bir tek şunu diyebilirsin. dayı bir daha odamı kullanma de.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBen bu soruyu hatta güncellemesine kadar birebir olarak yazın da okumuştum, pişir pişir servis et... Erkek lan bu...
15 Yorumla
Soran+1 yılyemin ederim erkek değilim ekleyeyim istersen
- +1 yıl
Soran+1 yılbu soruyu soran ben değilim zaten daha 3 haftadır burda üyeyim facebook linkini ver ekleyeyim işim gücüm yok böyle şeylerlemi uğraşıcam
- +1 yıl
Yok ya bizimle kafa buluyo heralde böyle bir fantazisi var :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Sen bu soruyu aylar önce yine sormuştun ama her seferinde sanki ilk defa yaşıyormuşsun gibi sorman beni kıllandırdı bu durumda ya erkesin ya da kafandan sallayıp eğlenmeye çalışıyorsun...
023 Yorumla
Soran+1 yılyok hayır aylar önce sormadım zaten daha 3 haftadır üyeyim buraya başkası sormuştur
Soran+1 yılsevgilim var ilişkiyede giriyorum ama ne bileyim dayımın yaptığı doğru değil başka yerde yapmalıydı
Soran+1 yılçekiniyorum ona öyle bir şey demeye bir daha yapar mı sence
Soran+1 yılbeni gördüler bende ikisini çıplak gördüm :(
Soran+1 yılöyle biri değil yani ben öyle düşünüyorum aynı şeyi tekrarlarsa yurtta kalıcam
Soran+1 yılonun evi var
Soran+1 yılikimiz de 2. sınıfız ve aynı bölümü okuyoruz
Soran+1 yılannemi arıyacağım birazdan söylicem ayrı eve çıkıcam
Soran+1 yılege üniversitesi
- +1 yıl
Valla çok güzel de bir şehirde yaşıyorsun ben sana bir şey söyliyim mi insan ne yaşarsa üniversite hayatında yaşıyor okul bittikten sonra iş hayatı çok acımasız hiç bir şeye fırsat bulamıyorsun .şimdi fırsatın varken hayatını doya doya yaşa .. gezmeyi eğlenmeyi seksi en uc noktalarına kadar yaşa benden sana tavsiye... sonra çok arasın bu günlerini.
Soran+1 yılaynen
Soran+1 yılbir kız arkadaşım var onunla beraber kalıcaz ev tutup anneme de rahat değilim falan dedim tamam dedi inş. sözünden dönmez
Soran+1 yılekliyorum
Ya sen dayınla nasıl aynı evde kalırsın ya aranızda hem 4 yaş var yani fazla bir yaş değil yani nasıl olurda dayınla aynı evde kalabiliyorsun.
Sen kendine bir iyilik yap ve o evden ayrıl öyle işmi olur ya nasıl insanlarsınız.00 Yorumla
+1 yıldef et öyle insanları hayatından .. dayı amca ana baba hiç önemli değil .. ne demek genç bir kızın evinde seks yapmak .. yarın bir gün sanada sahip olmaya kalkmasın o cibiliyetsiz dayı bozuntusu herif ..
12 Yorumla- +1 yıl
ne içtin bilader sen?
- +1 yıl
pc başında şişe bira tüketiyorum şu an :)
+1 yılDayın tam bir malmış kusura bakma ama ulan evde kız yeğeninle kalırken bir de onun odasına kız atıp onun yatağında seks yapmak nedir lan.? Ben olsam eğer imkanın varsa ayrılıdrım oradan yurt falan bakardım kendime
010 Yorumla
Soran+1 yılailem neden ayrıldın der ne cevap vericem onlara
- +1 yıl
İstersen doğruyu anlatırsın..İstersen de rahat edemiyorum diyebilirsin sonuçta sen bir kızsın..Ne kadar dayın da olsa evde bir erkek var..Rahat kıyafetle dolasamazsın Banyoya gir çık sorun olur..Ne bileyim sen istersen gerçekten yapabilirsin..Yarın öbürgün sen evdeyken bile kız getirebilir dayın odasına eğer tepkisiz kalırsan
Soran+1 yılailem izin vermez zaten başımda bir erkek olsun diye aynı evde kalmamızı istediler
- +1 yıl
başında böyle erkek olacağına olmasın daha iyi..Sen kaçıncı sınıftasın dayın kaçta ? Bitirip gitmiyo mu bari..Dayın adam olsa dışarda biryerde hallerderdi işini o da olmadı kendi odasına yapardı..O yatakta daha yatılır mı.
Soran+1 yıl2. sınıf öğrencisiyim dayımda aynı sene aynı üniversiteyi aynı bölümü kazandık
- +1 yıl
İşin zor..Muhtemelen dayının eve getirdiği kızı da tanıyor olabilirsin..Aynı bölüm aynı sınıf.. :D Olaydan sonra dayın senine hiç konustu mu ?
Soran+1 yılkızı tanımıyorum dayımın hareketleri de değişti bana karşı beni görünce eli ayağı birbirine dolanıyor gözlerini kaçırıyor benden
- +1 yıl
utanmıs demekki ben olsam yüzüne bakamazdım en az 1 ay..
Soran+1 yılhiç bir şey olmamış gibi mi davranayım
- +1 yıl
tabi ki öyle davranma..Bir süre konuşma daha sonra da bir daha eve kız getirmemesi gerektiğini söyle..Ciddi bir şekilde uyar..Eğer bu tarz şeyleri yapacaksa dışarda yapması gerektiğini söyle..
Yapması anlaşılır ama senin odanda yapması insanın aklına fantezi yapıyor düşüncesini getirmiyor değil...
011 Yorumla
Soran+1 yılfantezi derken?
Soran+1 yıloff inş. öyle değildir
- +1 yıl
Umarım öyle değildir de zaten sen bunun az çok farkındasındır eğer sana karşı tavırlarında fiziksel temasında sorun yoksa sorun yok... Ama yine de hal ve tavırlarına dikkat etmelisin insanın dayısı olması onun belli bir eşiği aşamayacağı anlamına gelmiyor. Baraj da suyun baskısını bir yere kadar tutabilir hele barajın setleri suya dayanacak güçte değilse o daha vahim.
Soran+1 yıltavırlarına dikkat edicem bundan sonra
Soran+1 yılşöyle yanımda tek bir erkek görmeye tahammülü yok sürekli napıyorum ne ediyorum diye sorguya çekiyor bir yere gittiğim de yanımda geliyor ama bu hareketleri beni korumak için olduğunu düşünüyorum başka bir amacı var mıdır ki :/
- +1 yıl
Bunlardan çok bir şey çıkarmak mümkün değil dediğin gibi korumacılık olarak algılayabiliriz lakin benim sorduğum evde ikiniz kaldığınız zamanlardaki davranışlarında sana karşı farklı gelen hareketleri var mı bakılarını yakaladığın oluyor mu bakmaması gerektiği şekilde ya da ne bileyim temas falan...
Soran+1 yılbazen bana bakıyor gibi geliyor bana bende ona bakınca hemen gözlerini kaçırıyor bir de geçen hafta sinemaya gtmiştik ben korkmuştum nedensiz sarıldı bana anlamadım
Soran+1 yılnasıl yani? neye baktığı önemli derken
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yıldayın sana sarkmış gibi ne o öyle ya.gayet normal bir olay,sen dayının kızlardan hoşlandığını bilmiyormuydun?
04 Yorumla
Soran+1 yılbenim odam da yapmasına kızıyorum kendi odasında yapsaydı tamam
- +1 yıl
kız belki senin odanı kendi odasına benzetmiştir.ya da dayın kendi odasında ilgi çekici bişi olmadığı için gel bak sana yeğenimin odasını gezdireyim derken olaylar olaylar..
Soran+1 yılpff hiç görmemişim gibi mi davranayım?
- +1 yıl
mecburen..malesef.
Ne tepki mi vercen? YAV SANANE ! :D :D : Allah allah ! :D yatıyosa yatıyo abi napcan sen :D seni ilgilendirmez :D o bir yetişkin istediğini yapabilir
03 Yorumla
Soran+1 yılbenim odam da yapmasaydı bari
Soran+1 yılbenim sinirlendiğim bu zaten
+1 yılbir erkekle yapsaydı bu kadar tepki gösterecek miydin?
işine bak güzelim. Bekar erkek adam. sana ne?02 Yorumla
Soran+1 yılama benim odam da girmiş ilişkiye
- +1 yıl
evet?
senin odan daha düzenliydi demek ki. kıza mahcup olmayım diye oraya çekmiştir.
21 Yorumla- +1 yıl
tek dogru cevap bu
dayında gözünmü kızım bırak adamı rahat rahat ihtiyaçlarını karşılasın senin odanda yapması yanlış olmuş ama okadarda kastırma bence odandaki arkadaşında olabilirdi:)))
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence gayet doğal şeyler ama rahatsız olduysan söylersin eve getirmesin bir daha:)
11 Yorumlaniye tepki veriyosun arkadaş gayet doğal bişi bekar adam bekarsa tabi :)
02 Yorumla
Soran+1 yılbekar da benim odam da girmesine kızıyorum
Gizli Üye(18-24)+1 yılDayın kendi odası batmasın diye senin odanı batırmış aw
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu soru ks'de te aylar öncesinde yine aynı şekilde sorulmuştu.
Benden kaçmaz.14 Yorumla
Soran+1 yılbiri daha söyledi
- +1 yıl
Link bile verdim ama arkadaş o kişi değil, aynı durumun mağduru sanırım...
Soran+1 yılsenin verdiğin linki gördükten sonra daha kalmam o evde annemi arayıp söylicem herşeyi
- +1 yıl
aynen bende hatırlıyorum.
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenım odamda yapmayın de barı yau senın dayında cok gencmıs benım dayım babamdan bıle buyuk :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenin odanda olması biraz ön yargıya acık bir durum ama dayının ilişki yaşaması doğal birşey
00 Yorumlabeni niye çağırmıyon dayı ayıp ettin bak şimdi de olaya dahil ol sende
00 Yorumla
+1 yıl"Bu soru ks'de te aylar öncesinde yine aynı şekilde sorulmuştu.
Benden kaçmaz."11 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılne var bunda ,odan tertipli diye senin odanı kulanmış
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkek adam napcak firsat bulmus kizdami atmasin eve... Bence gormedin farzet:):)
011 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDayin sana karsi biseymi hisediyo yoksa...
Soran+1 yılyok sanmam o kadarda olmaz heralde
Cevap sahibi+1 yılBen askerde jandarmanin olay kayitlarini arsive girdim... Neler neler var ya. Dayi yegen iliskisi havada kalir.
Soran+1 yılhadii ya ben öyle bir şey yapmam yapmasına da izin vermem
Cevap sahibi+1 yılSenin yatakta seni hayal etmiste olabilir, her detayi dusunmek lazim. Cinsellik bazen hayvani bir duyguya donusur ve o an yapilan hayvanliklari insan kendisi bile idrak edemez. Sen giyim kusamina hareketlerine dikkat et bence. Dayin evdemi suan
Soran+1 yılevet evde
Cevap sahibi+1 yılTavirlarinda davranisinda bir degisiklik varmi" bir pismanlik yada. Utanma duygusu ve de benzer bisey
Soran+1 yılevet çok var beni görünce eli ayağına dolanıyor konuşunca yüzüme bakamıyor gözlerini kaçırıyor
Cevap sahibi+1 yılakışına bırak bakalım. zaman ne göstercek bekle, dikkatli olmayıda unutma.
Soran+1 yıltamam :)
Cevap sahibi+1 yıl:):) bende birini yakalamıştım ama nişanlısıyla:)
sen ünv. demisin
+1 yıldayına ısey deme sonucta o onun zevkı bırak bosalsın ama kendı odasında
00 Yorumla
+1 yılGörme, duyma, konuşma...
00 Yorumlaİçeri neden giriyorsun..?
02 Yorumla
Soran+1 yılbenim odamda ilişkiye giriyordu ses geldi bende ne oluyor diye girdim
onunda bir erkek olduğunu unutma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsenin odanda ne isi var be
09 Yorumla
Soran+1 yılkendi odası b.k gibi hiç temizlemiyor benim oda da o yüzden girdi heralde
Cevap sahibi+1 yılevet ondandir
Cevap sahibi+1 yılonlar seni gorunce ne yapti ?
Soran+1 yılhemen yorganı çektiler üzerlerine zaten ben görür görmez evden çıktım
Cevap sahibi+1 yılben olsam daha o yatakta yarmak istemem :D
Cevap sahibi+1 yılyatmak*
Soran+1 yıloff ya hiç bir şey olmamış gibi mi davranayım?
Cevap sahibi+1 yılbilemicem ben olsam sorardim benim odamda ne isin vardi diye
Soran+1 yıl:(
misilleme yap sen de onun odasını kullan
00 Yorumlasende onun odasina erkek at
00 Yorumlabaşına iş çıkarttı odanı tekrar temizlersin şimdi
00 Yorumla
+1 yıldayım beline sağlık de anasını satım:D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldayının şeyini daha önce hiç görmemen ilginç.
021 Yorumla
Soran+1 yılne alaka şimdi
Cevap sahibi+1 yılaynı evde kalıyorsun. 4 yaş küçük senden. ve de azgın biri.
Soran+1 yılbenden 4 yaş büyük ben ondan küçüğüm
Cevap sahibi+1 yılherneyse işte 4 yaş büyük o da aynı şey.
Soran+1 yılgörmedim yaa
Soran+1 yıltabi bu olayı saymazsak :(
Cevap sahibi+1 yılaynı evde kalman tuhaf
Soran+1 yılannem yüzünden off yaa
Cevap sahibi+1 yılbence o seni görmüştür
Soran+1 yılgörmemiştir ya :/
Cevap sahibi+1 yılaynı banyoyu kullanmıyor musunuz
Soran+1 yılevet :(
Cevap sahibi+1 yılçıplak olmasa da tahrik edici halde görüyorsunuzdur birbirinizi
Soran+1 yılben normal giyiniyorum hatta hiç açık giyinmiyorum ve dayıma karşı zerre kadar bir duygu hissetmiyorum sevgilim var zaten
Cevap sahibi+1 yılyok mesela dayın senin normal halinden ya da sen dayının normal ereksiyon halinden bilinçaltında etkilenmiş olabilirsin. bunu açıklayamazsın. o da bunu bastırmak için senin odana geçmiştir zaten.
Soran+1 yıloff yaa :(
Cevap sahibi+1 yılnasıl bir manzara ile karşılaştın bundan sonra ne olacak peki
Soran+1 yılikisini çıplak gördüm napıcam bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılbüyük müydü dayının ki
Soran+1 yılya bir yürü git ben neyin derdindeyim sen bana ne diyorsun
Cevap sahibi+1 yıltam olarak bu tepkiyi bekliyordum.
geçmiş olsun da ne yapılabilir bilmiyorum.
bundan sonra seni yapabilir belki
Gizli Üye(36-45)+1 yılçıplak mı yakaladın ikisini ?
06 Yorumla
Soran+1 yılevet of ya :(
Cevap sahibi+1 yılyani bas baya sokarken :D
Soran+1 yılevet :(
Cevap sahibi+1 yılbelki ders hakkında konuşuyolardır ya :( :)
Soran+1 yılhıı kesin öyledir :D
Cevap sahibi+1 yılbence sen bir tepki verme... baskın basanındır... Şimdi onlar düşünsünnnn !
+1 yılsenin işin zor.
04 Yorumla
Soran+1 yıl:(
- +1 yıl
oda utanmıştır. kapıyı direk açarsan olacağı bu.
Soran+1 yılkendi odamdan ses gelince girdim işte keşke girmeseydim ya
- +1 yıl
unut gitsin.
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler